Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 17/09/2018 – 23/09/2018

Κριός  (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Κριός – Ζώδιο Κριός – Προβλέψεις Κριός

Τα σύννεφα που σκοτεινιάζαν ως τώρα τον ουρανό σας θα αρχίσουν να εξαφανίζονται χάρη στην υπέροχη επιρροή του Άρη η οποία θα σου φέρει πολύ ενέργεια.

Πρόσεχε όμως. Προσπάθησε να κρατήσεις τον αυθορμητισμό σου υπό έλεγχο και να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Αυτή την εβδομάδα θα κινηθείς με αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθεση σε διάφορες καταστάσεις και θα έχεις πίστη στις δυνατότητες σου. Κοίτα γύρω σου προσεκτικά. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες.
Βαθμολογία: 7,5

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαίου)

Ταύρος - Ζώδιο Ταύρος - Προβλέψεις Ταύρος

Ταύρος – Ζώδιο Ταύρος – Προβλέψεις Ταύρος

Με τον Ερμή στο ζώδιο του Παρθένου, η νοητική σας διαύγεια θα βρίσκεται στα ύψη.

Θα έχεις εξαιρετικές κοινωνικές επαφές, συναντήσεις και μετακινήσεις. Ο Ήλιος θα είναι καλοπροαίρετος προς τα εσένα και θα σου φέρει μια καλή εβδομάδα γεμάτη ενέργεια και ταχύτητα.  Να δείξεις σύνεση σε οικονομικά θέματα και σημαντικές επενδύσεις. Προσοχή στην οδήγηση ή κατά τον αθλητισμό. Ο Άρης θα σου γυρίσει την πλάτη και αυτό θα σε κάνει πιο προσεκτικό.
Βαθμολογία: 8
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 17/09/2018 – 23/09/2018

Δίδυμοι ( 21 Μαίου – 21 Ιουνίου)

Δίδυμος - Προβλεψεις Δίδυμος - Ζώδιο Δίδυμος

Δίδυμος – Προβλεψεις Δίδυμος – Ζώδιο Δίδυμος

Μπροστά σου έχεις μια λαμπρή και γεμάτη ζωντάνια εβδομάδα αν και θα νιώσεις κάποιες αναταράξεις οι οποίες προκαλούνται από την εχθρότητα του Ήλιου και του Ερμή στον Παρθένο.

Οργανώσου καλά για να αποφύγεις τυχόν προβλήματα. Οι πλανήτες στον Παρθένο θα σε κάνουν ευάλωτο και έτοιμο να κριτικάρεις τα πάντα και τους πάντες. Θα πρέπει να ελένξεις τον εαυτό σου και να μην παρεξηγείς τα πάντα λες και προσβάλουν εσένα προσωπικά.
Βαθμολογία: 6

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Καρκίνος - Ζώδιο Καρκίνος - Προβλέψεις Καρκίνος

Καρκίνος – Ζώδιο Καρκίνος – Προβλέψεις Καρκίνος

Με την υποστήριξη του Ερμή στον Παρθένο, θα απολαύσεις μια εβδομάσα γεμάτη ζωντάνια  στην κοινωνική σου ζωή.

Οι ιδέες που έχεις στο μυαλό σου θα πραγματοποιηθούν σχετικά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτή είναι η εβδομάδα των θετικών συναντήσεων. Η επιρροή της Αφροδίτης στον Σκορπιό θα κάνει την ερωτική σου ζώη πολύ ενεργή.

Λέων (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)

Λέων - Ζώδιο Λέων - Προβέψεις Λέων

Λέων – Ζώδιο Λέων – Προβέψεις Λέων

Αυτή την εβδομάδα θα αισθανθείς πως σου λείπει η τύχη. Αυτό συμβαίνει διότι η Αφροδίτη στον Σκορπιό και ο Άρης στον Υδροχόο δεν σε ευνοούν.

Και εσύ θα πρέπει να ελένξεις τον αυθορμητισμό σου και να απομακρυνθείς από κάθε μορφής αντιπαράθεση ειδικά στον εργασιακό τομέα. Στον συναισθηματικό τομέα, θα νιώσεις την ανάγκη να ξεφύγεις από κάποια εμπόδια που σε βασάνιζαν ως τώρα.
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 17/09/2018 – 23/09/2018

Παρθένος (24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβίου)

Παρθένος - Ζώδιο Παρθένος - Προβλέψεις Παρθένος

Παρθένος – Ζώδιο Παρθένος – Προβλέψεις Παρθένος

Τυχερέ Παρθένε! Θα έχεις την πλήρη υποστήριξη των πλανητών και ειδικότερα του Ήλιου, του Ερμή, της Αφροδίτης και του Πλούτωνα στον Αιγόκερο.

Θα είσαι σε άψογη κατάσταση, έτοιμος να παλέψεις και κερδίσεις κάθε μάχη σου. Στην δουλειά σου θα λάβεις κάποια νέα που θα σου δώσουν ηθική ανταμοιβή και οικονομικά πλεονεκτήματα. Στον αισθηματικό τομέα, θα νιώσεις μεγάλη ανάγκη να ξεφύγεις και να αρχίσεις να ζεις πιο συναρπαστικές περιπέτειες.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Ζυγός - Ζώδιο Ζυγός - Προβλέψεις Ζυγός

Ζυγός – Ζώδιο Ζυγός – Προβλέψεις Ζυγός

Ένα ισχυρό δίχτυ ευνοϊκών πλανητών θα σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις τα επαγγελματικά ή προσωπικά σου σχέδια.

Αυτή την εβδομάδα, κάποιοι από εσάς θα δούν στον ορίζοντα κάποιες ενδιαφέρουσες ευκαιρίες στον οικονομικό τομέα: κράτα τα μάτια σου ανοιχτά. Ο Άρης θα σε κάνει επινοητικό όπως ποτέ ξανά και θα καταφέρεις να διώξεις κάθε αμφιβολία ή έλλειψη σιγουριάς. Θα σου κάνει καλό να ασχοληθείς με κάποιο τρόπο με τον αθλητισμό.

Σκορπιός  (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Σκορπιός - Ζώδιο Σκορπίος - Προβλέψεις Σκορπιός

Σκορπιός – Ζώδιο Σκορπίος – Προβλέψεις Σκορπιός

Μια εβδομάδα γεμάτη συναρπαστικά νέα περιμένει τους περισσότερους από εσάς.

Η Αφροδίτη, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας θα πυροδοτήσουν τις καλύτερες ενέργειες σου και θα σε ωθήσουν να κινηθείς με ενθουσιασμό. Συναρπαστικά νέα στον συναισθηματικό τομέα. Θα είσαι πολύ γοητευτικός και θα μαγνητίζεις τα βλέμματα.
Βαθμολογία: 9
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 17/09/2018 – 23/09/2018

Τοξότης ( 23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Τοξότης - Ζώδιο Τοξότης - Ονειροκρίτης Τοξότης

Τοξότης – Ζώδιο Τοξότης – Ονειροκρίτης Τοξότης

Οι περισσότερες καταστάσεις θα έχουν καλή έκβαση αυτή την εβδομάδα, παρόλο που ο άτακτος Ερμής στην Αφροδίτη θα προσπαθήσει να σας σταματήσει.

Αναπάντεχα γεγονότα θα μειώσουν λίγο τις προσδοκίες σου για αυτά που έχεις στο μυαλό σου αλλά να είσαι σίγουρος πως θα τα καταφέρεις. Ορισμένες στιγμές κούρασης θα σε κάνουν λιγότερο κεφάτο από συνήθως, έτσι προσπάθησε να χαλαρώνεις περισσότερο και μην αναλαμβάνεις πολλές δεσμεύσεις που δεν μπορείς να ανταποκριθείς.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου)

Αιγόκερως - Ζώδιο Αιγόκερως - Προβλέψεις Αιγόκερως

Αιγόκερως – Ζώδιο Αιγόκερως – Προβλέψεις Αιγόκερως

Η εξαιρετική επιρροή του Ερμή στον Παρθένο, ειδικά στον εργασιακό τομέα, θα σου φέρει πολλές ανταμοιβές και αναγνώριση χάρη στην αφοσιώση σου.

Αν σκοπεύεις να επεκτείνεις τις γνώσεις σου, αυτή είναι η καλύτερη στιγμή. Η φυσική σου ενέργεια θα είναι άφθονη. Ενδιαφέρουσα περίοδος στον συναισθηματικό τομέα.

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Υδροχοός - Ζώδιο Υδροχόο - Προβλέψεις Υδροχόος

Υδροχοός – Ζώδιο Υδροχόο – Προβλέψεις Υδροχόος

Θα νιώσεις σιγουριά για τις δυνατότητες σου και είναι ο καλύτερος καιρός για να διευρύνεις τους ορίζοντες σου και να πας παρακάτω.

Είναι εξαιρετική περίοδος για να ξεκινήσεις νέες δραστηριότητες ή κάποιο άθλημα. Να προσπαθήσεις να είσαι πιο υπομονετικός και υπεύθυνος προς τον άνθρωπο σου.

Ιχθύς (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Ιχθύς - Ζώδιο Ιχθύς - Προβλέψεις Ιχθύς

Ιχθύς – Ζώδιο Ιχθύς – Προβλέψεις Ιχθύς

Μικρά σύννεφα θα μαζευτούν στον ουρανό σου αυτή την εβδομάδα, λόγω της εχθρότητας του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο σου.

Θα είσαι λίγο αποδιοργανωμένος καθώς εκτελείς τα επαγγελματικά σου καθήκοντα και έτσι θα αντιμετωπίσεις κάποια προβληματάκια. Παρόλο αυτά, θα είσαι επινοητικός και θα σε βοηθήσει.
Στον συναισθηματικό τομέα θα ζήσετε μια πραγματικά εξαιρετική εβδομάδα χάρη στην Αφροδίτη.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles