Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 10/09/2018 – 16/09/2018

Κριός  (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Θα έχεις την πλήρη εύνοια των πλανητών και όλες οι εκκρεμότητες στην ζωή σου θα διεκπαιρεωθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τα αστέρια θα σου παρέχουν ενέργεια, θέληση και θάρρος για να δράσεις αυτή την εβδομάδα. Ό,τι υπήρχε στα χαρτιά θα αρχίσει να γίνεται πράξη πια. Θα συναντήσεις αρκετή τύχη στις πρωτοβουλίες σου. Η συμβουλή μας για αυτή την εβδομάδα είναι να αφήσεις πίσω όλες τις αμφιβολίες και να μάθεις να έχεις αυτοπεποίθεση και πίστη στον εαυτό σου. Ο Άρης στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς καλύτερα την ενέργεια σου και να ξεκινήσεις αθλητικές δραστηριότητες όπως το κάποιο άθλημα ή γυμναστήριο.

Βαθμολογία: 8

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαίου)

Τα σχέδια σου θα προχωρήσουν αργά αλλά να μην ανησυχείς: η φυσική ενέργεια και η νοητική σου διαύγεια δεν θα σε προδώσουν.

Να προσέχεις τα έξοδα και να είσαι συνετός στις οικονομίκες σου επενδύσεις. Ο Ουρανός στο ζώδιο σου θα σε εμπνεύσει για ριζικές αλλαγές αν έχεις γεννηθεί τον Απρίλιο. Η συναισθηματική σου ζωή μπορεί να γίνει αρκετά θυελλώδης. Θα πρέπει να δείξεις περισσότερη υπομονή και ανεκτικότητα προς τον σύντροφο σου και να αποφύγεις τις εντάσεις στην οικογένεια σου.
Βαθμολογία: 7

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 10/09/2018 – 16/09/2018

Δίδυμοι ( 21 Μαίου – 21 Ιουνίου)

διδυμος - προβλέψεις ταρωτώΌλα σου τα σχέδια θα προχωρήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παρόλο που ο Ήλιος και ο Ερμής θα σε κουράσουν και θα σε μπερδέψουν, ο Άρης στον Υδροχόο θα κάνει τις πρωτοβουλίες σου να ολοκληρωθούν με επιτυχία.

Προσπάθησε να μην είσαι βιαστικός και ανακριβής στην δουλειά σου: θα κάνεις λάθη και ίσως καταστρέψεις κάποιες εργασιακές σχέσεις. Αφιέρωσε χρόνο για να χαλαρώσεις και να σκεφτείς πράγματα περισσότερο για τον εαυτό σου και τις επιθυμίες σου.
Βαθμολογία: 8

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 10/09/2018 – 16/09/2018

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Η Αφροδίτη και ο Δίας θα σου χαμογελάνε από τον Σκορπιό καθώς και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς. Αυτοί οι πλανήτες θα σου χαρίσουν μια έξτρα δόση αυτοπεποίθεσης και τύχης.

Στον ερωτικό τομέα, θα είσαι σχεδόν αήττητος, έτοιμος να ζήσεις μέγαλες στιγμές ενθουσιασμού με τον σύντροφο σου. Αν είσαι αδέσμευτος, σίγουρα θα αρχίσεις να ψάχνεις για νέες κατακτήσεις. Η ικανότητα σου να σαγηνέυεις το αντίθετο φύλο θα είναι στα ύψη αυτή την εβδομάδα.

Βαθμολογία: 9

Λέων (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)

Η φυσική σου κατάσταση καθώς και η νοητική σου διαυγεία θα είναι σε εξαιρετικά επίπεδα αυτή την εβδομάδα. Θα πρέπει να προσέχεις όμως καθώς τα συναισθήματα σου ίσως σου δημιουργήσουν κάποια προβλήματα.

Θα πρέπει να ελένξεις τον αυθορμητισμό σου, στον εργασιακό τομέα και στην προσωπική σου ζωή ταυτόχρονα, έτσι ώστε να αποφύγεις να κάνεις αντιπαραγωγικές επιλογές. Στον ερωτικό τομέα, κάποιες μικροεντάσεις θα φέρουν αλλαγές στην διάθεση σου με αρκετή γκρίνια και παρεξηγήσεις. Πρέπει κάποιες φορές να αφήνεις τις καταστάσεις να πέρνουν τον δρόμο τους χωρίς να εμπλέκεσαι.
Βαθμολογία: 8

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 10/09/2018 – 16/09/2018

Παρθένος (24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβίου)

Μια λαμπρή εβδομάδα έρχεται για τους περισσότερους από εσάς. Κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας αυτής θα κάνετε τα πρώτα βήματα προς τους στόχους που θέσατε αυτό το καλοκαίρι. Θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται τα σχέδια σας στον εργασιακό τομέα καθώς και στον συναισθηματικό τομέα.

Εφόδια σας προς αυτήν την κατεύθυνση θα είναι η άψογη φυσική σας κατάσταση, η γοητεία σας και η ευρηματικότητα σας.  Κάποιες νέες ιδέες οι οποίες θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται καθώς και κάποιες νέες επαγγελματικές επαφές θα σου φέρουν μεγάλη ικανοποίηση για τα επίτευγματα σου.
Βαθμολογία: 9

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Αυτή η εβδομάδα για εσένα θα χαρακτηριστεί από κάποια νευρικότητα και θα πρέπει να μάθεις να ελέγχεις την επιθετικότητα σου.

Μην χάνεις τον χρόνο σου σε επιφανειακά και βεβιασμένα σχόλια, ειδικά προς αυτούς που συνεργάζεσαι σε επαγγελματικό επίπεδο. Η μεγάλη επιρροή του Άρη στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να επιβάλλεις τον εαυτό σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με θάρρος και αποφασιστικότητα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.
Βαθμολογία: 7.5

Σκορπιός  (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Έρχεται μια εξαιρετική εβδομάδα για εσένα: Η Αφροδίτη και ο Δίας στο ζώδιο σου θα σου φέρουν πολύ ενέργεια που θα μπορέσεις να την χρησιμοποίησεις με όφελος και στην δουλειά σου αλλά και στον συναισθηματικό σου τομέα.

Η γοητεία σου θα φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα και θα νιώσεις πολύ αρεστός. Η φυσική σου ενέργεια και η ετοιμότητα σου να αρπάξεις τις καλύτερες ευκαιρίες θα είναι η δύναμη σου.

Βαθμολογία: 9 

Μαθήματα Αστρολογίας Ζώδιο Σκορπιός 

Αληθινές Τηλεφωνικές Προβλέψεις από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Προβλέψεις Αστρολογίας & Χαρτομαντείας από κοντά στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 10/09/2018 – 16/09/2018

Τοξότης ( 23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Θα νιώσεις πως ξαφνικά αρχίζει να αλλάζει η τύχη σας και πως όλα τα πράγματα μπαίνουν στην θέση τους.

Παρόλο που δεν μπορείτε να ελένξετε κάθε τομέα της ζωής σας, θα δείτε πως οι πρωτοβουλίες σας και τα θέλω σας αρχίζουν να εκπληρώνονται. Να είσαι ρεαλιστής και προσγειωμένος στην πραγματικότητα όσο περισσότερο γίνεται. Να είσαι έτοιμος να αποδεχτείς την θετική επίδραση των αποφάσεων σου στις ημέρες που θα έρθουν.
Βαθμολογία: 8

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου)

Ένας υπέροχος ουρανός θα σου χαμογελάσει και θα νιώσεις τόσο όμορφα και έτοιμος να επωφεληθείς απο ό,τι καλύτερο έχει να σου προσφέρει η ζωή.

Ο Ήλιος στον Παρθένο σου εγγυάται εξαιρετική φυσική κατάσταση, ενέργεια και συμμετοχή στο ό,τι συμβαίνει γύρω σου. Ο Ερμής στον Παρθένο θα καθιερώσει καλές διαπροσωπικές σχέσεις και την πιθανότητα να περάσετε μια απασχολημένη κοινωνική ζωή.
Βαθμολογία: 8
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 10/09/2018 – 16/09/2018

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Αυτή η εβδομάδα θα κυλήσει όμαλα και απρόσκοπτα χωρίς να γίνει κάποιο μεγάλο γεγονός που θα σας συνταράξει. Θα είστε ήσυχος χωρίς άγχος.
Λόγω του Ουρανού στον Ταύρο, θα δεχτείς κάθε αλλαγή στην ζωή σου με ηρεμία. Κάποιοι από εσάς θα νιώσουν κάποιες στιγμές απαισιοδοξίας και χαμηλής αυτοπεποίθεσης. Αυτό μπορεί να συμβεί λόγω των περιορισμών που έχετε στον οικονομικό τομέα.  Ο Άρης θα σε κάνει πιο μαχητικό.
Βαθμολογία: 7

Ιχθύς (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Αυτή η εβδομάδα θα είναι θυελλώδης, φέρνοντας μια σύγκρουση μέσα σου ανάμεσα στην αυτοσυγκράτηση και την παραρμητικότητα.

Θα νιώσετε κόπωση και θα επιζητάτε κάποια χαλάρωση. Η πνευματική εστιάση στην εργασία σου θα είναι αρκετά δύσκολη και θα έχεις μειωμένη θέληση να συναναστρέφεσαι με τους άλλους ανθρώπους αυτή την εβδομάδα. Πρέπει να χαλαρώσεις και να κάνεις τις κινήσεις σου πιο αργά. Στον ερωτικό τομέα, θα νιώσεις μεγάλη ευχαρίστηση χάρη στην επιρροή της Αφροδίτης στον Σκορπιό.
Βαθμολογία: 8
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 10/09/2018 – 16/09/2018

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles