Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 01/10/2018- 07/10/2018

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Κριός – Ζώδιο Κριός – Προβλέψεις Κριός

Η φυσική σας κατάσταση δεν θα είναι στα καλύτερα επίπεδα αυτή την εβδομάδα Κρίοι μου για αυτό μην ξεχνάτε να αφιερώνετε χρόνο στο εαυτό σας και να ξεκουράζεστε αρκετά.

Ένας αμείλικτος Ερμής θα δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία με τους άλλους. Θα φέρει επίσης κάποια απρόβλεπτα γεγονότα στην εργασιά. Θα προτείναμε περισσότερη σύνεση σε κάθε διαπραγμάτευση που αφορά τον επαγγελματικό σου τομέα. Ο Άρης θα σε υποστηρίξει ευτυχώς σε πολλές καταστάσεις και θα βελτιώσει την γενική κατάσταση. Σίγουρα θα σου δώσει θάρρος για να είσαι σε ετοιμός να διαχειριστείς διάφορες καταστάσεις.
Βαθμολογία: 7

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαίου)

Ταύρος - Ζώδιο Ταύρος - Προβλέψεις Ταύρος

Ταύρος – Ζώδιο Ταύρος – Προβλέψεις Ταύρος

Ο Άρης θα επηρεάσει έντονα όλους εσάς που γεννηθήκατε τον Απρίλιο και θα σας παρασύρει να κάνετε απρόσεκτες κινήσεις στον ερωτικό τομέα.

Λίγη νευρικότητα μπορεί να διακυβεύσει την ειρηνική κατάσταση που έχεις καταφέρει να αποκτήσεις. Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας θα είναι ευμενείς απέναντι σου. Θα βελτιώσουν την επαγγελματική σου θέση και θα σε βοηθήσουν να επίκεντρωθείς προς μια κατεύθυνση.  Να κινηθείς με αυτοπεποίθεση και προσπάθησε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που έχεις στα χέρια σου.
Βαθμολογία: 7.5
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 01/10/2018- 07/10/2018

Δίδυμος (21 Μαίου – 21 Ιουνίου)

Δίδυμος - Προβλεψεις Δίδυμος - Ζώδιο Δίδυμος

Δίδυμος – Προβλεψεις Δίδυμος – Ζώδιο Δίδυμος

Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Ζυγό θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για καταστάσεις που μέχρι τώρα δεν ήξερες πως ακριβώς να τις διαχειριστείς.

Θα μπορέσεις να επιλύσεις κάθε πρόβλημα που θα προκύψει με αυτοπεποίθηση την πιο κατάλληλη στιγμή. Θα έχεις όλη την ενέργεια που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις νέες επαφές στον εργασιακό τομέα. Ο Άρης στον Υδροχόο θα σου δώσει οργανωτικότητα στην δουλειά αλλά και στον ελεύθερο χρόνο.  Έτσι, θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις τις σκέψεις σου.
Βαθμολογία: 9

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Καρκίνος - Ζώδιο Καρκίνος - Προβλέψεις Καρκίνος

Καρκίνος – Ζώδιο Καρκίνος – Προβλέψεις Καρκίνος

Το πρόγραμμα σου αυτή την εβδομάδα θα παρουσιάσει κάποιες μικρές αναποδιές οι οποίες καθορίζονται από την εχθρότητα του ήλιου και του Ερμή στον Ζυγό.

Στον εργασιακό τομέα, θα νιώσεις κάπως κουρασμένος και αφηρημένος αλλά θα τα πας πολύ καλά στον συναισθηματικό τομέα. Μια θετική Αφροδίτη στον Σκορπιό θα σου χαμογελάσει και θα σου φέρει μια ανάσα αρμονίας και γαλήνης στον ερωτικό τομέα. Η γοητεία σου αυτή την εβδομάδα θα είναι στα ύψη.
Βαθμολογία: 8

Λέων (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)

Λέων - Ζώδιο Λέων - Προβέψεις Λέων

Λέων – Ζώδιο Λέων – Προβέψεις Λέων

Νέα πράγματα και καταστάσεις αρχίζουν να φαίνονται στον ουρανό σας κατευθυνόμενα από τον ήλιο και τον Ερμή στον Ζυγό.

Η φυσική σας κατάσταση θα είναι εξαιρετική και θα συνοδεύεται από μια εξαιρετική διαύγεια σκέψης. Απέφυγε να έρθεις σε κόντρα με τους ανθρώπους γύρω σου. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να κάνεις ζημιά χωρίς κανένα όφελος για τον εαυτό σου.
Βαθμολογία: 8
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 01/10/2018- 07/10/2018

Παρθένος (24 Αυγούσοτυ – 22 Σεπτεμβρίου)

Παρθένος - Ζώδιο Παρθένος - Προβλέψεις Παρθένος

Παρθένος – Ζώδιο Παρθένος – Προβλέψεις Παρθένος

Ο Παρθένος στον Σκορπιό θα σου χαμογελάσει πονηρά και θα φωτίσει ευχάριστα την συναισθηματική σου ζωή με χαρά και ζωντάνια.

Οι ελεύθεροι θα συναντήσουν εξαιρετικές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Ο Δίας και ο Κρόνος θα σε επηρεάσουν θετικά, καθώς μπορεί να βρεις τρόπο να αυξήσεις το εισόδημα σου ή να κερδίσεις μια θέση εξουσίας. Ο Πλούτωνας θα σου δώσει ασφάλεια στους βραχυπρόθεσμους στόχους σου.
Βαθμολογία: 8

Ζυγός (23 Σεπτεμβίου – 22 Οκτωβρίου)

Ζυγός - Ζώδιο Ζυγός - Προβλέψεις Ζυγός

Ζυγός – Ζώδιο Ζυγός – Προβλέψεις Ζυγός

Θα είσαι σε εξαιρετική κατάσταση και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν, ειδικά στην δουλειά.

Η διανοτική σου διαύγεια θα είναι στα ύψη και θα μπορέσεις να κάνεις τις ιδέες σου πραγματικότητα. Ενδέχεται να γίνουν συζητήσεις για ταξίδια. Αυτή την εβδομάδα θα είσαι σε θέση να επιβάλεις την γνώμη σου στους γύρω σου με αποφασιστικότητα αλλά χωρίς εντάσεις. Θα λάβεις περισσότερη κατανόηση από τους γύρω σου.
Βαθμολογία: 9

Σκορπιός ( 23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Σκορπιός - Ζώδιο Σκορπίος - Προβλέψεις Σκορπιός

Σκορπιός – Ζώδιο Σκορπίος – Προβλέψεις Σκορπιός

Αυτή η εβδομάδα θα είναι συναρπαστική στον ερωτικό τομέα χάρη στην μετάβαση της Αφροδίτης στο ζώδιο σου.

Θα μπορέσεις να εκμεταλευτείς την βοήθεια του Κρόνου και του Πλούτωνα στον εργασιακό τομέα. Θα λάβεις μεγάλες ανταμοιβές και θα είσαι αρκετά ευχαριστημένος και σε αυτόν τον τομέα. Να είσαι προσεκτικός και συνετός κατά την οδήγηση και κατά τον αθλητισμό λόγω του δυσαρμονικού Άρη στο ζώδιο σας.
Βαθμολογία: 8
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 01/10/2018- 07/10/2018

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβίου)

Τοξότης - Ζώδιο Τοξότης - Ονειροκρίτης Τοξότης

Τοξότης – Ζώδιο Τοξότης – Ονειροκρίτης Τοξότης

Ο Άρης στον Υδροχόο θα φέρει τις θετικές του επιρροές αυτήν την εβδομάδα. Όσοι έχετε γεννηθεί τον Νοέμβρη θα νιώσετε πιο έντονα αυτές τις επιρροές.

Θα νιώσεις θαρραλέος και γεμάτος ενέργεια για να καταφέρεις να είσαι επιτυχημένος σε κάθε μάχη. Η φυσική σου ενέργεια και η διανοητική σου διαύγεια θα είναι στην διάθεση σου για να καταφέρεις να κερδίσεις πλεονεκτήματα και αναγνώριση στην δουλειά σου. Να είσαι οργανωμένος.
Βαθμολογία: 8

 


Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου)

Τοξότης - Ζώδιο Τοξότης - Ονειροκρίτης Τοξότης

Τοξότης – Ζώδιο Τοξότης – Ονειροκρίτης Τοξότης

Και αυτή την εβδομάδα θα υπάρχει κάποια ένταση στον ορίζοντα και θα είσαι κάπως κουρασμένος και αποδιοργανωμένος στην δουλειά.

Η Αφροδίτη θα φωτίσει την συναισθηματική σου ζωή και θα την βοηθήσει να ανακάμψει. Θα ζήσεις στιγμές γεμάτες θετικά συναισθήματα. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στον άνρθωπο σου ή στην οικογένεια σου, αφήνοντας πίσω το άγχος της δουλειάς όταν είσαι σπίτι. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να αποβάλεις το άγχος που κάποιες φορές σε καταβάλλει.
Βαθμολογία: 7.5

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου – 12 Φεβρουαρίου)

Υδροχοός - Ζώδιο Υδροχόο - Προβλέψεις Υδροχόος

Υδροχοός – Ζώδιο Υδροχόο – Προβλέψεις Υδροχόος

Δεν θα χάσεις την ευκαιρία να δείξεις την προσωπικότητα σου και θα νιώσεις πολύ όμορφα συτή την εβδομάδα. Θυμίσου όμως πως όλα έχουν ένα όριο.

Θα πρέπει να λαμβάνεις υποψιν σου και τις ανάγκες των άλλων. Ο Άρης θα σου δώσει δύναμη και θάρρος είδικα αν είσαι γεννημένος τον Ιανουάριο. Κάποια σύννεφα στον συναισθηματικό τομέα δεν πρέπει να σε ανησυχούν.
Βαθμολογία: 8

Ιχθύς (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Ιχθύς - Ζώδιο Ιχθύς - Προβλέψεις Ιχθύς

Ιχθύς – Ζώδιο Ιχθύς – Προβλέψεις Ιχθύς

Με την εύνοια του Άρη και του Ουρανού, θα βρεις το θάρρος να δράσεις αποφασιστικά για ένα θέμα που είναι κοντά στην καρδιά σου και το οποίο το παραμελούσεις τον τελευταίο καιρό.

Στον ερωτικό τομέα, θα μπορέσεις να αναλάβεις τα ηνία της σχέσης σας και να την κάνεις πιο ισορροπημένη και αρμονική. Η εξαιρετική επιρροή της Αφροδίτης θα σε κάνει να αισθανθείς πολύ όμορφα στον συναισθηματικό τομέα.
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 01/10/2018- 07/10/2018

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles