Ετήσιες προβλέψεις Αγγέλων 2020

Ετήσιες προβλέψεις Αγγέλων 2020 Υγεία και αγάπη για όλους και να είναι καλά και κοντά μας οι αγαπημένοι μας άνθρωποι. Επειδή έχουμε περάσει δύσκολες στιγμές εύχομαι όλος ο κόσμος να συνεχίσει να ονειρεύεται και τα όνειρα αυτά να γίνουν πραγματικότητα. Θέλω όλοι μας να είμαστε ευτυχισμένοι. 

Ετήσιες Αγγελικές Προβλέψεις
Καλή και ευλογημένη χρονιά με Αγάπη και φως!
Μελλοντολόγος Δέσποινα Πάππας
ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

Ετήσιες προβλέψεις Αγγέλων 2020 | Ζώδιο Κριός

Η κάρτα – Αυτό- Αποδοχή 
Ιανουάριος
Ζώδιο Κριός
Ζώδιο Κριός

Η νέα χρονιά στα αισθηματικά σας φέρνει συγκρούσεις με τους γύρω σας. Στην οικογένεια και στο σπίτι θα παρουσιαστούν μεγάλες δυσκολίες . Οι Άγγελοι το 2020 θα σας βοηθήσουν όσο ποτέ άλλοτε. Μερικές φορές θα νιώσετε ότι ο Θεός σας εγκατέλειψε. Διαγράψτε τους φόβους σας σε όλα τα επίπεδα, κάντε μια ανώτερη επικοινωνία με το συντροφικό σας ταίρι σε αυτή την περίοδο για να φέρεται έστω ένα ευχάριστο διάλειμμα στην ζωή σας και στην σχέση σας. Συνδεθείτε μέσα από την προσευχή και τον διαλογισμό για να κρατήσετε υψηλά τα επίπεδα της ενέργεια σας. Στο διάστημα του Ιανουαρίου ευνοήστε θετικά σε ότι αφορά την εργασία και τα επαγγελματικά σας. Οι αξίες σας σε αυτή την περίοδο θα αναγνωριστούν ενώ οι ανταγωνισμοί θα σας φέρουν σε εσωτερική ένταση. 

Φεβρουάριος

Το σύμπαν ξυπνά τις σκέψεις σας και περισσότερο τον εσωτερικό σας κόσμο για αρμονία και αγάπη προς τους γύρω σας.

 Μάρτιος – Απρίλιος

Σε αυτό το δίμηνο θα ευνοήσει αρκετά τα οικονομικά σας, όμως σε αυτή την περίοδο θα πρέπει να αποφύγετε συνεργασίες . Κάποιο μήνυμα θέλουν να σας δώσουν οι Άγγελοι σχετικά με το πνευματικό σας μονοπάτι και την κατεύθυνσή της ζωή σας. Ο Απρίλιος φέρνει γαλήνη και αγάπη στις καθημερινές σας σχέσεις . Ακούστε τους Αγγέλους, να είσαστε αληθινοί με τον εαυτό σας. Ζήστε ποιο ευχάριστα. 

Μάιος

Να είσαστε επιφυλακτικοί με τους γύρω σας ίντριγκες και διπροσωπίες δημιουργούν τοξικά συναισθήματα και εσωτερική θλίψη για εσάς. Δείξτε υπομονή. 

 Ιούνιος 

Όλο το διάστημα του μήνα το σπίτι και η οικογένεια θα χρειαστεί περισσότερο την προσοχή σας. Διαθέστε όσο περισσότερο χρόνο έχετε, οι Άγγελοι σας λένε μην αργοπορείτε. 

Ιούλιος

Ο μήνας σας βρίσκει  χαρούμενους ανέμελους με σκέψεις θετικές. Ο έρωτας σας απογειώνει. 

Αύγουστος 

Στο διάστημα του μήνα διαχειριστείτε το στρες, προσέξτε την υγεία σας. Το στρες είναι δική σας επιλογή. Ελέγξτε την καθημερινή ζωή σας μην νιώθετε σαν φυλακισμένοι, οι Άγγελοι θα καθοδηγήσουν τα επόμενα βήματα σας αρκεί εσείς να το θέλετε. 

Σεπτέμβριος 

Ο μήνας για εσάς φέρνει χαρά και έρωτα ενώ οι μέρες που θα διανύσετε θα είναι γαλήνιες και ευχάριστες. Οι σχέσεις με το σπίτι και την οικογένεια θα είναι γεμάτες ηρεμία και αγάπη. Μπορείτε να περιβάλετε την οικογένεια και τους αγαπημένους σας με λευκό φως και πνευματική προστασία.

  Οκτώβριος

Ο μήνας και σε αυτή την περίοδο ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα στην εργασία σας και σε όλο τον μήνα ευνοούνται οι νέες συνεργασίες και τα ερωτικά σας. 

Νοέμβριος  – Δεκέμβριος

Οι δύο αυτοί μήνες και όλο το σύμπαν σας ξεσηκώνει ερωτικά. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να ασχοληθείτε με αρκετές νέες δραστηριότητες, ενώ ένα κύμα γαλήνης θα σας περιβάλει. Η χρονιά αγαπητοί φίλοι κλείνει με νέα πρόσωπα που θα έρθουν στην ζωή σας. Νοητικά να είσαστε θετικοί ασχοληθείτε με ουσιαστικές ενέργειες που μόνο χαρά μπορούν να δώσουν.  Υγεία και αγάπη για όλους και να είναι καλά και κοντά μας οι αγαπημένοι μας άνθρωποι. Επειδή έχουμε περάσει δύσκολες στιγμές εύχομαι όλος ο κόσμος να συνεχίσει να ονειρεύεται και τα όνειρα αυτά να γίνουν πραγματικότητα. Θέλω όλοι μας να είμαστε ευτυχισμένοι.

Ετήσιες προβλέψεις Αγγέλων 2020 | Ζώδιο Ταύρος

Η κάρτα – Αναδυόμενος
Ιανουάριος
Ζώδιο Ταύρος
Ζώδιο Ταύρος

Για  εσάς τους Ταύρους το 2020 θα είναι μια χρονιά αλλαγών προς το καλύτερο. Ο πρώτος μήνας του έτους φέρνει θετικό ξεκινήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Θα περάσετε μια περίοδο γρήγορης ανάπτυξης, απολαύστε την διαδικασία! Το 2020 θα είναι μια χρονιά με ανάμεικτα συναισθήματα, όπως σύγχυση, ενθουσιασμό, φόβο και θαυμασμό. Πνευματικά νιώστε γαλήνη και ησυχία. Οι Άγγελοι μέσα σε αυτή την χρονιά θα επηρεάσουν θετικά την ζωή σας βγάζοντας σας αρκετές φορές από τις δυσκολίες που θα συναντήσετε. Μέσα στο χρονικό διάστημα του Ιανουαρίου οι σχέσεις με τους γύρω σας θα βελτιωθούν. Εμπιστευθείτε την ίδια την Δύναμη που σας έφερε στο πνευματικό σας μονοπάτι, το σύμπαν θα φροντίσει για εσάς. 

Φεβρουάριος

Αυτός ο μήνας σας γεμίζει πάθος και έντονα συναισθήματα για τον άνθρωπό σας. Όμορφες σκέψεις και συναναστροφή με άτομα που έχουν ζεστασιά και φροντίζουν τους αγαπημένους τους, θα σας προσφέρουν ηρεμία και δύναμη ψυχής. Προτιμάτε τους ήρεμους ανθρώπους γύρω σας αυτή την περίοδο. Αν είστε μόνοι, η αγάπη θα σας χτυπήσει την πόρτα. Αρκεί να μην βιαστείτε να καταλήξετε, δίχως σκέψη.

Μάρτιος

 Ο Μάρτιος σας τονίζει έντονα ότι θα πρέπει να φροντίσετε τα επαγγελματικά σας. Λάβετε θεϊκή καθοδήγηση και αποφύγετε λάθος κινήσεις που θα σας βλάψουν. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες και στην εργασία σας. Αν προσέξετε σε αυτή την περίοδο στις συνεργασίες σας όλα τα εμπόδια θα ξεπεραστούν. 

Απρίλιος

Ο μήνας Απρίλιος αγαπητοί φίλοι δημιουργεί ανασφάλειες και έντονες ανησυχίες σε όσα θέλετε να κάνετε. Μπορεί  η καθημερινότητά σας να γίνει πιο φωτεινή, πιο ενδιαφέρουσα και πιο δημιουργική εάν αναπτύξετε την δύναμη τις σκέψης σας και αν χρειαστείτε κάτι, ζητήστε βοήθεια από τους ουράνιους Αγγέλους. 

Μάιος – Ιούνιος

Το επόμενο δίμηνο και η περίοδος που ακολουθεί  μπορεί να σας δώσει μια ιδέα για νέα ξεκινήματα ανυψώστε την δονητική σας συχνότητα  Διαφυλάξτε τα κεκτημένα σας πορευτείτε στο πνευματικό σας μονοπάτι σε ότι αφορά την ζωή σας σε όλους τους τομείς. Στηρίξτε τις επιλογές σας χωρίς φόβους.

Ιούλιος 

Ο Ιούλιος φέρνει  παλιές κατακτήσεις στην ζωή σας εμφανίζονται και σας προκαλούν έντονα συναισθήματα. Σκεφθείτε ότι κάνετε μην προκαλέσετε συναισθήματα βάρους σε εσάς και το ταίρι σας, συνεχίστε την ζωή που θέλει ο άνθρωπος σας. 

Αύγουστος 

Ο μήνας  σας βρίσκει αρκετά δυναμικούς αλλά ένας τομέας πολύπλοκος αλλά και πολύ βασικός για εσάς είναι ο έρωτας και τα αισθηματικά. Το 2020 δείχνει ότι οι περισσότεροι από εσάς θα περάσετε ευχάριστα στον τομέα των ερωτικών σας ενδιαφερόντων. 

Σεπτέμβριος

Τον Σεπτέμβριο μην ανησυχείτε για το μέλλον οι δρόμοι σας ανοίγουν πνευματική ανάπτυξη θα υπάρχει. Εάν θέλετε υλική βοήθεια εκπληρώστε τον σκοπό σας χωρίς επαγγελματικά λάθη, οι Άγγελοι θα σας καθοδηγήσουν.

Οκτώβριος – Nοέμβριος – Δεκέμβριος

 Δύσκολοι αυτοί οι 3 μήνες για εσάς, στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις χωρίς να βασίζεστε στις ικανότητες των άλλων, όσο και αν φαίνονται ενδιαφέρουσες. Μπορείτε να ανοίξετε μεγάλους καινούριους δρόμους εξέλιξης και προόδου. Τους επόμενους δυο μήνες καλοί φίλοι μπορούν να σας βοηθήσουν στις αναζητήσεις σας, ενώ οι φιλίες που δεν έχουν στερεές βάσεις, πολύ πιθανόν να διαλυθούν. Το 2020 κλείνει με ένα νέο ξεκίνημα στον τομέα της αγάπης και του έρωτα, ο οποίος θα παίξει πρωταρχικό ρόλο στη ζωή σας. Τέλος θα είναι μια χρονιά πολλών μεγάλων αλλαγών τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά και η περίοδος που δρομολογεί καινούριες επιδιώξεις, αλλαγή του τρόπου της ζωής σας και υψηλών στόχων για το μέλλον σας. Δείξτε προσοχή στους επόμενους μήνες που ακολουθούν.

Ετήσιες προβλέψεις Αγγέλων 2020 | Ζώδιο Δίδυμοι

Η κάρτα – Παιχνιδιάρικη Διάθεση
Ιανουάριος
Ζώδιο Δίδυμος
Ζώδιο Δίδυμος

Στην χρονιά που πέρασε ζήσατε πολλά. Το 2020 αφήστε όλα τα δύσκολα πίσω μείνετε ανοικτοί στην θεϊκή καθοδήγηση, βοηθήστε τους ανθρώπους γύρω σας νιώστε συναισθήματα γαλήνης, νιώστε ασφαλής σε όσα θέλετε να κάνετε μέσα στην νέα χρονιά. Ήρθε τώρα η ώρα να ανακαλύπτετε νέες δυνάμεις του εαυτού σας, κάτι που σας γεμίζει σιγουριά και αισιοδοξία για τη ζωή. Ο Ιανουάριος θα φέρει συγκρούσεις  στην εργασία σας, συνειδητοποιήσατε τα λάθη σας. Οι εξελίξεις θα τρέχουν και εσείς θα πιέζεστε. Ζητήστε βοήθεια και δεχτείτε ευλογίες. 

Φεβρουάριος

Ο μήνας φέρνει σε εσάς αγαπητοί φίλοι υποσυνείδητες πιέσεις, αποκαλύψεις. μυστικών, αναστατώσεις, εχθρικές ενέργειες εμφανίζονται ξαφνικά στη ζωή σας. Ξεκαθαρίστε την κατάσταση, μην έχετε ενοχές ζητήστε από τους Αγγέλους να καθοδηγήσουν τις πράξεις σας και απομακρυνθείτε από ανθρώπους που δεν ξέρετε.

Μάρτιος

Αυτή η περίοδος  και όλος ο μήνας θα φέρει μια εύνοια στα οικονομικά σας. Φροντίστε να κάνετε σωστή διαχείριση . Καλό θα ήταν να αποφύγετε σπατάλες.

Απρίλιος 

Η περίοδος που ακολουθεί η καθημερινότητα σας θα είναι πολύ καλύτερη. Νέες φιλίες και γνωριμίες σας φτιάχνουν την διάθεση δεχτείτε ότι σας στέλνει το σύμπαν με αλήθεια και ακεραιότητα. Μερικά θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια θα σας προβληματίσουν αρκετά. Αποφύγετε λάθη που θα μπορούσαν να βλάψουν εσάς και τα δικά σας πρόσωπα. 

Μάιος

Αυτό τον μήνα το σύμπαν φέρνει φως στον δρόμο σας ενώ ταυτόχρονα πολλά θέματα θα σας απασχολήσουν. Επιτρέψτε στο εαυτό σας μέσα από τον διαλογισμό οι Άγγελοι να σας βοηθήσουν.

Ιούνιος

 Ο Ιούνιος θα είναι έντονος για εσάς. Ταξίδια και αρκετές μετακινήσεις σας κάνουν χαρούμενους.  Ίσως μετά από αυτό το διάστημα αναθεωρήσετε πολλά πράγματα που θα έχουν σχέση με το σπίτι και την οικογένεια. Οι Άγγελοι σας λένε ηρεμήστε ξεκουραστείτε και δώστε αγάπη στο συντροφικό σας ταίρι. 

Ιούλιος

Ο Ιούλιος θα φέρει ρίξεις και εξάρσεις στην οικογένεια.  Ένα περίεργο κλίμα που έχει δημιουργηθεί στη σχέση σας ή μία αντιζηλία ερωτική, πιθανόν να οφείλεται είτε σε τρίτα άτομα που επεμβαίνουν στη ζωή σας. Ζητήστε  από τους Αγγέλους να δουλέψουν για εσάς λάβετε άμεσα την επικοινωνία μεταξύ σας. . Όσο περισσότερο χαλαρώνει ο νους σας τόσο ευκολότερα θα λάβετε απαντήσεις για την καθοδήγηση σας. 

Αύγουστος

Σε όλο το διάστημα του Αυγούστου θα ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια θα επιλέξετε εσείς οι ίδιοι να κάνετε την σχέση με το ταίρι σας καλύτερη γεμάτη γαλήνη και αγάπη.

Σεπτέμβριος

Στο διάστημα του Σεπτεμβρίου θα είναι μία περίοδος που προσφέρει την επιτυχία και την ευτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Τώρα μπορείτε να νιώσετε ποιο χαλαροί και να δείτε όλα σας τα θέματα με ποιο ξεκάθαρη σκέψη. Ότι κάνετε δεν θα είναι λάθος θα λάβετε βοήθεια  οι σχέσεις σας θα χαρακτηρίζονται από ηρεμία και αγάπη. 

Οκτώβριος

Μέσα στον Οκτώβριο η εργασία σας θα πάει καλύτερα. Ήρθε η ώρα να δράσετε και να ξεκινήσετε την εφαρμογή των σχεδίων σας, καθώς οι στόχοι σας δρομολογούνται προς την επιτυχία. Η πορεία σας θα είναι ανοδική και ένα είναι σίγουρο ότι ήρθε η ώρα να διαπρέψετε.

Νοέμβριος

 Ο μήνας που ακολουθεί ο Νοέμβριος φίλοι Δίδυμοι  σας βρίσκει να βοηθάτε ανθρώπους ενώ φύλακες Άγγελοι σας προστατεύουν και σας βοηθούν. Δεχτείτε το με ευλάβεια. Οι αδέσμευτοι θα έχετε θεϊκή καθοδήγηση  για νέα ερωτικά ξεκινήματα και όπως όλα δείχνουν θα βρείτε την αδελφή ψυχή. 

Δεκέμβριος

Τέλος τον Δεκέμβριο θα πρέπει να φροντίσετε περισσότερο την εργασία σας και την καριέρα σας. Διευκολύνετε τον δρόμο σας εργαστείτε με τους Άγγελους ενεργοποιήστε όλα τα θετικά στην ζωή σας.

Μέντιουμ Άρης
Μέντιουμ Άρης

Ετήσιες προβλέψεις Αγγέλων 2020 | Ζώδιο Καρκίνος

Η κάρτα – Αρμονία
Ιανουάριος
Ζώδιο Καρκίνος
Ζώδιο Καρκίνος

Το 2020 σας βρίσκει ευάλωτους και ευαίσθητους σε θέματα που θα προκύπτουν όλη την χρονιά. Αργές και προοδευτικές αλλαγές, θα κάνετε σε ότι αφορά τα επαγγελματικά και την καριέρα σας. Διατηρήστε επιφυλάξεις σε νέες επαγγελματικές προτάσεις που θα σας γίνουν, το σύμπαν δεν θα βοηθήσει τις λάθος επιλογές σας. Ο πρώτος μήνας του χρόνου ο Ιανουάριος σας δίνει το μήνυμα ότι θα έχετε απρόοπτες αλλαγές και εξελίξεις. Αναζητήστε πνευματικά βελτίωση σε όσα αναζητάτε σίγουρα θα λάβετε θετικές απαντήσεις.  Η Σπίθα του έρωτα και της δημιουργίας ξεσηκώνει τις σκέψεις σας. Η χαρά μπορεί να έρθει για εσάς και το συντροφικό σας ταίρι  Στο θέμα του γάμου, οι σχέση σας θα γίνει καλύτερη γιατί οι Άγγελοι βοηθούν τις σχέσεις αγάπης. 

Φεβρουάριος

Ο Φεβρουάριος θα δοκιμάσει συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις. Πολλές θα είναι οι αλλαγές αντιμετωπίστε το πρόβλημα άμεσα, δίχως χάσιμο χρόνου. Υπάρχει κάποιο μήνυμα που θέλουν να σας στείλουν οι Άγγελοι, βιαστικές αποφάσεις για νέες συνεργασίες δεν ευνοούνται. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε.  

Μάρτιος

Μετά τη δοκιμασία των επαγγελματικών σας ο Μάρτιος σας βρίσκει αρκετά διστακτικούς σε μια διαδρομή για μια αλλαγή στην ζωή σας. Λάβετε θεϊκή καθοδήγηση και μείνετε γεμάτοι φως σε όποιο μονοπάτι διαλέξετε να ακολουθήσετε. Αισθανθείτε την αγάπη για το ταίρι σας, πολλά θα αλλάξουν θετικά και για τους δύο σας. 

Απρίλιος

Ο Απρίλιος φέρνει για εσάς σημαντικές γνωριμίες μην παρασύρεστε όμως. Νιώστε περισσότερη γαλήνη με το σπίτι και την οικογένεια. Σε αυτή την περίοδο τίποτα δεν θα είναι καλύτερο στην ζωή σας από την Αρμονία. Σε αυτή την περίοδο αποφύγετε εγωισμούς απέναντι στο ταίρι σας  ενδιαφερθείτε για μία πιο αρμονική συνύπαρξη.  

Μάιος

Ο Μάιος θα σας βοηθήσει να δείτε ποιο θετικά ότι κινείτε γύρω σας. Στον εργασιακό σας χώρο θα πρέπει να ξεδιαλύνετε διαφορές ή αντιθέσεις. Την περίοδο αυτή μία στασιμότητα που επικρατεί στην αισθηματική σας ζωή σας βάζει σε προβληματισμούς, ζητήστε βοήθεια από τους ουράνιους Αγγέλους και θα σας δοθεί. 

Ιούνιος

Ο Ιούνιος  φέρνει στο προσκήνιο φέρνει εντάσεις με την οικογένεια και το σπίτι, διατηρήστε την ψυχραιμία σας και θεραπευτείτε από όλα τα προβλήματα. Κρατήστε ανοιχτά όλα τα κανάλια της επικοινωνίας σας με τον Θεό, ζητήστε να διαγραφούν τα δικά σας λάθη.  Ένα νέα επαγγελματικό ξεκίνημα θα σας δώσει την επιλογή να βγείτε από το αδιέξοδο.

Ιούλιος

 Ο Ιούλιος φέρνει νέες ιδέες, νέες συγκινήσεις αλλά και νέα πρόσωπα σας προκαλούν για να αγγίξετε τη χαρά της ζωής και της συντροφικότητας. Οι δεσμευμένοι σίγουρα θα περάσετε καλές διακοπές με τόση αγάπη γύρω σας. Χαρείτε κάθε στιγμή με το ταίρι σας,  αναζητήστε στο πνευματικό σας μονοπάτι μόνο αγάπη και ηρεμία αισθανθείτε ασφαλείς και χαρούμενοι.

Αύγουστος

 Ο Αύγουστος σε εσάς τους αδέσμευτους φέρνει  νέες ιδέες, νέες συγκινήσεις αλλά και νέα πρόσωπα σας προκαλούν για να αγγίξετε τη χαρά της ζωής για μια νέα σχέση με ποιότητα. Ο ήλιος θα λάμψει για εσάς τους δεσμευμένους οι Άγγελοι της συντροφικότητας στέλνουν θετικά μηνύματα για αγάπη, ηρεμία και γαλήνη με το συντροφικό σας ταίρι. 

Σεπτέμβριος

 Ο Σεπτέμβριος στο επόμενο διάστημα σας φέρνει πολλές χαρές όμορφες οικογενειακές στιγμές, και εσείς μέσα από πολλά χαρμόσυνα γεγονότα θα παίρνεται δύναμι. Βιώνετε την καλύτερη περίοδο για προσωπική ευτυχία. Μέσα από τις Αγγελικές συχνότητες θα βοηθηθείτε και θα δείτε να συμβαίνουν θαύματα. Πολλές θα είναι οι προτάσεις που θα έχετε στον επαγγελματικό σας τομέα. 

Οκτώβριος

Δείξτε προσοχή τον Οκτώβριο στα επαγγελματικά σας βρείτε τις ποιο κατάλληλες λύσεις και αποφύγετε σύγχυση, νεύρα και τριβές. Ακολουθήστε τους επαγγελματικούς σας στόχους και κάντε σκοπό της ζωής σας την εργασία και την καριέρα σας.

Νοέμβριος 

Αρκετά έντονος ο Νοέμβριος θα είναι με τα ερωτικά σας. Θα δέχεστε αγγελικές παρεμβάσεις γι’ αυτό σκεφθείτε αγαπητοί φίλοι αληθινά τους αγγέλους. Διάφορα προβλήματα με το ταίρι σας μπλοκάρουν τις σκέψεις σας. . Δώστε σημασία στις συζητήσεις, στο άγγιγμα, στην χαρά, συγχωρήστε ο ένας τον άλλον αναζητήστε και οι δύο σας μια πνευματική συναισθηματική επαφή μεταξύ σας και απολαύστε μια ωραία καθημερινότητα. 

Δεκέμβριος

Στο τέλος του χρόνου ο Δεκέμβριος σας ευνοεί επαγγελματικά, πάρτε τον χρόνο σας και ασχοληθείτε με νέα ξεκινήματα που θα προκύψουν στον εργασιακό σας χώρο. Η ψυχική σας δύναμη και η θέλησή σας θα σας βοηθήσουν αρκετά, ώστε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Συναισθηματικά το τέλος του χρόνου το κάρμα σας θα εκπληρωθεί με την απόλυτη ερωτική συνένωση, με την κατάκτηση όσων επιθυμείτε για μία ευτυχισμένη ζωή. Αν είστε ελεύθεροι θα γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας. 

ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

Ετήσιες προβλέψεις Αγγέλων 2020 | Ζώδιο Λέων

Η κάρτα –  Εμπιστοσύνη
Ιανουάριος
Ζώδιο Λέων
Ζώδιο Λέων

Το 2020 φίλοι Λέοντες θα πρέπει να αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις   Συζητήσεις με πρόσωπα σημαντικά σας καλούν να προβείτε στα απαραίτητα συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, που θα σας βοηθήσουν να δείτε πιο ολοκληρωμένα τις ευθύνες που βαρύνουν τους στόχους σας. Κάντε νέες επιλογές και ζητήστε από τους Άγγελους να δώσουν φως στην χρονιά σας.  Για ένα περίπου χρόνο από σήμερα θα πρέπει να φροντίσετε να εργαστείτε περισσότερο  για να έχετε εργασιακές ευκαιρίες Αναπτύξτε πρωτοβουλίες γιατί η τύχη σας ευνοεί για επιτυχίες, τόσο επαγγελματικές όσο και οικονομικές. Μην χάνετε καθόλου χρόνο. Ο πρώτος μήνας του χρόνου θα φέρει στον αέρα κρυφές σχέσεις. Αν είστε ελεύθεροι, αποφύγετε να δημιουργήσετε φλερτ χωρίς περίσκεψη. Επιμείνετε στις προσευχές σας. Ζητήστε από τους Αγγέλους και τον Δημιουργό να βοηθήσουν την ζωή σας και τα αισθηματικά σας. Επίσης υπάρχει ο φόβος να αποκαλυφθούν κάποιες κρυφές σας σχέσεις και να προκληθούν με το ταίρι σας νέες φιλονικίες και διαμάχες. Δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος αυτός για Ελευθερία. 

Φεβρουάριος 

Το σύμπαν για αυτό τον μήνα  σας στέλνει το μήνυμα.  Να έχετε  Εμπιστοσύνη, ακλόνητη Πίστη, ότι οι Ουρανοί είναι βοηθοί και καθοδηγητές μας. Μπορείτε μέσα σε αυτό τον μήνα να αλλάξετε και να ανυψώσετε την ζωή σας να γεμίσετε αγάπη και να κάνετε να αποκατασταθεί η ισορροπία ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας και να υπάρξει κάποια ελπίδα δικαίωσης και επίλυσης των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί. Στην εργασία σας αποφύγετε εντάσεις. Φερθείτε όσο γίνεται πιο συγκρατημένα. 

Μάρτιος

Ο Μάρτιος ευνοεί τα οικονομικά σας αλλά όχι συνεργασίες. Αλλάξτε την ενέργεια σας μην κάνετε στους άλλους αυτό που δεν επιθυμείτε να σας κάνουν. Πάντα να συνδέεστε με την χαρά και την αγάπη. Το αγαπημένο σας πρόσωπο θα κάνει αρκετές ενέργειες για να βρει λύσεις στα ζητήματα που σας αφορούν, εμπιστευτείτε τον Θεό. Ένας δυνατός έρωτας οδηγεί τους ελεύθερους στην ευτυχία.

Απρίλιος

 Ο Απρίλιος θα σας κάνει χαρούμενους και περισσότερο επικοινωνιακούς με τους ανθρώπους που υπάρχουν γύρω σας. Οι σχέσεις με το συγγενικό σας περιβάλλον θα είναι αρκετά καλές.  Όλο τον μήνα θα θέλετε να είσαστε προστατευμένοι εσείς και τα δικά σας πρόσωπα και εσείς θα προστατεύεστε με τον δικό σας τρόπο, μα πώς; Πάλι ένας Άγγελος. 

Μάιος

Ο Μάιος θα είναι μια πολύ καλή περίοδος για εσάς  Οι προσπάθειες σας διευκολύνονται θαυμάσια από το σύμπαν, στο πνευματικό σας μονοπάτι βαδίζετε πολύ καλά κι εσείς κατακτάτε αυτό που θέλετε. Χρειάζεται να έχετε αποφασιστικότητα και πίστη αφήστε την καρδιά σας να δείξει αγάπη μόνο στο πνευματικό σας ταίρι. Μην δώσετε περιθώρια σε τοξικά συναισθήματα που μόνο κακό θα φέρουν. 

Ιούνιος

Ο μήνας Ιούνιος σας βρίσκει να ασχολείστε με το σπίτι και την οικογένεια σας. Επιλογές σε αυτό τον μήνα για εσάς θα είναι η ευτυχία και η αφθονία, και θεωρείτε τον εαυτό σας τυχερό από όλα τα καλά που στέλνει ο Δημιουργός για εσάς. . Ας συζητήσετε με προσοχή τις ανάγκες σας για να αισθανθείτε άνετα κοντά στο ταίρι σας. Όλη αυτή την περίοδο θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες μόνο μην επηρεάζεται αρνητικά τις ενέργειες σας και μην έχετε επαφή με τοξικούς ανθρώπους.

Ιούλιος

 Ο καυτός Ιούλιος φέρνει συναντήσεις και γνωριμίες, που μπορεί να περιέχουν ένα ερωτικό στοιχείο, αλλά και να έχετε εξόδους με άτομα που σας φλερτάρουν. Ένα γεγονός σας φέρνει με σκληρό τρόπο σε επαφή με μια νέα πραγματικότητα.  Να είσαστε προσεχτικοί, θα νιώσετε την ανάγκη να φλερτάρετε, να ερωτευθείτε, Η Αγάπη του Θεού και των Αγγέλων του είναι αστείρευτη ζητήστε την προστασία τους , οι δεσμευμένοι δείξτε προσοχή παντού. 

Αύγουστος

Ο Αύγουστος σας θέλει με ποιο κατασταλαγμένες ιδέες και τώρα πρέπει να σκεφθείτε να περπατήσετε σωστά. Οι αλλαγές στα αισθηματικά σας είναι σίγουρες επιλέξτε τι πρέπει να κάνετε για να ηρεμήσετε. Μυστικά και ψέματα επηρεάζουν τη σχέση σας η τον γάμο σας, συζητήστε σοβαρά ότι αφορά τα προσωπικά σας. Έχοντας Εμπιστοσύνη, ακλόνητη Πίστη, ότι οι Ουρανοί είναι βοηθοί και καθοδηγητές σας. Ναι! Μπορείτε  να αλλάξετε, να μετουσιώσετε  και να ανυψώσετέ τη Ζωή σας εν – θυμούμενοι το Ποιοι Πραγματικά Είσαστε. Δείξτε αγάπη στο ταίρι σας. Ναι! Μπορείτε να κάνετε  Θαύματα! 

Σεπτέμβριος

Ο Σεπτέμβριος σας βρίσκει ξεσηκωμένους με έντονες ερωτικές επιθυμίες. Οι αδέσμευτοι αυτή την εποχή θα βρείτε την αγάπη χωρίς ανταλλάγματα. Θέματα που έχετε σε εκκρεμότητα θα ταχτοποιηθούν. Η πνευματική σας μελέτη σας διευκολύνει σε  επαγγελματικά ζητήματα, η εμπειρία σας θα φέρει την επιτυχία. Εσείς που είσαστε σε ένα γάμο η σε μια σχέση ζήστε μια θαυματουργή εμπειρία με το ταίρι σας. Ακούστε την διαίσθηση σας θα σας δοθούν απαντήσεις  αν συζητήσετε τις ανάγκες σας για να αισθανθείτε άνετα κοντά στο ταίρι σας.

Οκτώβριος

Ο Οκτώβριος δημιουργεί ρήξεις  σε όλα τα επίπεδα. Στα επαγγελματικά σας νέες συνεργασίες θα είναι ανταγωνιστικές  προσέχετε τις αντιδράσεις από τους γύρω σας και κινηθείτε ανάλογα. Η πορεία των ημερών φέρνει προκλήσεις από ένα άτομο που μπορεί να σας παρακινήσει να ξεφύγετε από τον γάμο σας. Κρατήστε βοηθούς σας τους Αγγέλους και ζητήστε προστασία για όλα αυτά τα ξαφνικά και τα αναπάντεχα. Ζητήστε την βοήθεια του Δημιουργού και των Αγγέλων δείτε τον σύντροφο σας με την ίδια θέρμη και δημιουργήστε μια ασπίδα προστασίας για εσάς και το ταίρι σας.

Νοέμβριος

 Ο Νοέμβριος θα είναι για εσάς ένας μήνας αποφάσεων που θα έχει να κάνει με εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους. Ο ερωτικός τομέας φέρνει έντονα πάθη κάτι που θα επηρεάσει την σχέση σας με το συντροφικό σας ταίρι. Εκτιμήστε την ζωή σας εκτιμήστε τον άνθρωπο που είναι κάθε στιγμή στην ζωή σας. Η αγάπη είναι το κίνητρο ο σεβασμός,  η ισορροπία θα είναι ότι καλύτερο που θα κρατήσετε στην ψυχή σας για να γιατρέψετε την σχέση σας. 

Δεκέμβριος

Τέλος ο Δεκέμβριος σας ξεκουράζει από όλα τα δύσκολα που είχατε. Σε αυτή την περίοδο φροντίστε πνευματικά να αναπτυχθείτε  κάνετε την αυτοκριτική σας, διορθώστε πιθανά σφάλματά σας και φροντίστε την καριέρα σας.  

Ετήσιες προβλέψεις Αγγέλων 2020 | Ζώδιο Παρθένος

Η κάρτα – Εισακουσθεί σα Προσευχή 
Ιανουάριος
Ζώδιο Παρθένος
Ζώδιο Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι το 2020 θα είναι μια καθοριστική χρονιά για εσάς, θα αισθάνεστε αυτοπεποίθηση ενώ οι προσωπικές σχέσεις γίνονται πιο αξιόλογες, και  σημαντικές. Οι προθέσεις σας δημιουργούν αρκετές εμπειρίες για εσάς και η δονητική συχνότητα από μήνα σε μήνα θα αλλάζει. Προσαρμόστε λοιπόν τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Ο πρώτος μήνας του χρόνου κάνει την σχέση σας καλύτερη με το σπίτι και την οικογένεια. Πολλές θα είναι οι ευθύνες που θα έχετε από ένα γεγονός που θα αναστατώσει την εργασία σας. Δεν ευνοείστε στα επαγγελματικά σας, δυσκολίες θα υπάρχουν μέσα σε αυτή την περίοδο. Επαγγελματικές προκλήσεις και υποχρεώσεις σας ταλαιπωρούν αρκετά. 

Φεβρουάριος

Ο Φεβρουάριος σας βρίσκει ποιο ώριμους και κατασταλαγμένους, μην καταναλώνετε τις σκέψεις σας αναλύοντας γεγονότα και συμπεριφορές άλλων ανθρώπων. Επιτρέψτε την χαρά και την αγάπη να σας καθοδηγεί στο μονοπάτι της ζωής σας να φωτίζει την σχέση σας με το ταίρι σας. Στις επόμενες ημέρες του μήνα οι επαγγελματικές σας δυσκολίες θα ξεπεραστούν όλες οι προσπάθειες σας θα αρχίσουν να αναγνωρίζονται μια νέα επαγγελματική καταξίωση θα είναι γεγονός. 

Μάρτιος

Ο Μάρτιος θα είναι ευνοϊκός στα οικονομικά σας ενώ η περίοδος θα είναι κατάλληλη για επενδύσεις αλλά με μέτρο. Θα διανύσετε μια πολύ σημαντική περίοδο για τα αισθηματικά σας. Αφήστε τη διαίσθηση σας να μιλήσει κι εμπιστευτείτε την μιλήστε με το ταίρι σας με γαλήνη, μην πιέσετε καταστάσεις αφεθείτε στη μαγεία της σχέσης σας νιώστε πλήρη αγάπη για να έχετε σημαντικές και θετικές αλλαγές στην σχέση σας. Ένας έρωτας από μακριά έρχεται για εσάς τους αδέσμευτους. 

Απρίλιος

Ο μήνας αυτός και η περίοδος που ακολουθεί θα κάνει πολύ καλύτερες τις σχέσεις σας με το περιβάλλον και τους γύρω σας. Ανοίξτε τον εαυτό σας και αφεθείτε στο συντροφικό σας ταίρι μοιραστείτε τα συναισθήματα σας αποφύγετε σχέσεις χωρίς ουσία και κρατήστε την ξεκάθαρη επικοινωνία στην σχέση σας. Ζητήστε από τους Άγγελους της συντροφικότητας να γεμίσουν την σχέση σας με αληθινά συναισθήματα και αγάπη. 

Μάιος

Ο Μάιος θα είναι ο μήνας που θα διατηρηθούν μόνο σοβαρές σχέσεις και θα αξιολογήσετε όσους έχετε στην καρδιά σας! Πολλές θα είναι οι υποχρεώσεις σας μέσα σε αυτό την περίοδο  όμως  τα γεγονότα προχωρούν πολύ γρήγορα και φέρνουν λύσεις σε τυχόν προβλήματα. Συναισθηματικά μην κλείνεστε στον εαυτό σας προσπαθήστε να βάλετε την ζωή σας σε μια σειρά. Μην αφήσετε την σχέση σας να κινδυνεύσει η περίοδος δεν ευνοεί τα συναισθηματικά και πρέπει να δείξετε ψυχραιμία.

Ιούνιος

 Όλο το διάστημα του Ιουνίου θα προσπαθείτε να τακτοποιήσετε ότι εκκρεμεί και όπως όλα δείχνουν θα τα καταφέρεται. Φροντίστε το αγαπημένο σας πρόσωπο ανοιχτείτε και δώστε του την ευκαιρία να σας πλησιάσει. Προχωρήστε σε αληθινά μονοπάτια με ψυχική υπομονή. Μπορείτε στην συγκεκριμένη περίοδο να ζήσετε αρμονικά και γαλήνια.  Αν είχατε χαθεί, τώρα βρεθήκατε. Στην εργασία σας θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε σημαντικές αποφάσεις κάνοντας την επαγγελματική σας ζωή αρκετά καλύτερη. Τώρα αναγνωρίζεται η αξία σας. 

Ιούλιος 

Ο Ιούλιος σας βγάζει από το άγχος και σας κάνει να ξεχάσετε τα προβλήματα. Τα παιδιά και το σπίτι θα είναι η αληθινή αγάπη για εσάς. Με το αγαπημένο σας πρόσωπο θα νιώθετε άνετα, όμορφα, και χαλαρά όλες οι προσευχές  θα εισακουστούν στον Δημιουργό σας γεμίζοντας με αγάπη και φως την σχέση σας. 

Αύγουστος

Αρκετά ανανεωμένους σας βρίσκει ο Αύγουστος. Συναισθηματικά μέσα από την σχέση σας θα νιώσετε βαθιά επικοινωνία μα τον άνθρωπο σας, αν πάλι αμφιβάλετε για το ταίρι σας νοητικά καλέστε τον Άγγελο σας θαύματα μπορούν να γίνουν. Ο Άγγελοι βοηθούν στις σχέσεις των ανθρώπων αρκεί να το πιστεύεται. Στα επαγγελματικά σας προχωρήστε σταθερά και υπεύθυνα με επιμονή θα πετύχετε τα ζητούμενα. 

Σεπτέμβριος

Ο Σεπτέμβριος θα φέρει πολλές χαρές στην αισθηματική σας ζωή. Ψυχική ζεστασιά και πολλές όμορφες στιγμές θα περάσετε με τον ταίρι σας. Ευχαριστείστε τον Δημιουργό σας γιατί αυτός καθοδηγεί τα βήματα σας στην αγάπη.  Σε όλο αυτό το διάστημα οι σχέσεις σας με τρίτους θα πάνε πολύ καλά. Έχει έρθει η ώρα στον επαγγελματικό τομέα για αλλαγές που περιμένατε εδώ και καιρό. Κινηθείτε με θάρρος είναι μια καλή εποχή να είσαστε συντονισμένοι με τους συνεργάτες σας. Πολλές θα είναι η δυνατότητες για επιτυχία.

Οκτώβριος 

 Ο Οκτώβριος θα διευκολύνει πολύ τις επαγγελματικές σας σχέσεις, θέματα επαγγελματικά θα βρούνε την λύση τους ενώ βοήθεια θα λάβετε από ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Κατάλληλη εποχή για νέα ξεκινήματα και συνεργασίες. Το σύμπαν ευνοεί οποιαδήποτε προσπάθεια. Στα αισθηματικά οι σκέψεις σας αλλάζουν από τα αρνητικά που σας δημιουργεί το ταίρι σας. Αποφύγετε διαμάχες και παρεξηγήσεις η αγάπη χτίζετε σε ήρεμες βάσεις. Μην φοβάστε τις συνέπειες διαχειριστείτε τις αλλαγές γίνετε το φως για τον άνθρωπο σας εάν εμπιστευτείτε  και το επιθυμήσετε  όλα μπορούν να γίνουν με ευκολία προκειμένου να μην «χάσετε» αυτό που έχετε χτίσει. 

Νοέμβριος

Ο Νοέμβριος σας κάνει ανήσυχους ενώ οι επαφές σας με τους γύρω σας θα είναι αρκετές. Νέες δραστηριότητες σας βγάζουν από την καθημερινότητα. Θα έχετε πολλές προτάσεις στον εργασιακό σας χώρο για να προχωρήσετε σε μια επαγγελματική επιτυχία με οδηγό τον Δημιουργό σας. Ο μήνας φέρνει ένα κεραυνοβόλο έρωτα για εσάς, η ζωή σας η καθημερινότητα σας αναστατώνεται. Κάτι απρόοπτο στη συζυγική σας ζωή ή στη σχέση σας, θα σας βάλει σε διαδικασία διαλογισμού και απομάκρυνσης. Το μυαλό σας  έχει περιορισμένη αντίληψη σχετικά με το πώς μία κατάσταση μπορεί να εξελιχθεί και συνήθως σκέφτεται το αρνητικό σενάριο και την αρνητική εξέλιξη των πραγμάτων.  Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας, αν σας λέει ότι αυτή η σχέση έχει διαχρονική αξία, ακόμα κι αν τα πράγματα αργήσουν να προχωρήσουν. Βάλτε φως και Αγάπη στην ζωή σας δώστε αξία στα συναισθήματα σας και όλα μπορεί να αλλάξουν. 

Δεκέμβριος

Τέλος ο Δεκέμβριος και το διάστημα που ακολουθεί σας βρίσκει να ξεπερνάτε τα προβλήματα του παρελθόντος. Στην πορεία των ημερών αντιλαμβάνεστε ότι χρειάζεται χρόνος και αμοιβαίες υποχωρήσεις για να συνεχιστεί η ηρεμία στο σπίτι και στην οικογένεια. Μην σκέφτεστε αρνητικά είσαστε μια ψυχή γεμάτη αγάπη και φως. Επιλέξτε συνειδητά να είσαστε κοντά στο συντροφικό σας ταίρι.  Ζητήστε από τον Δημιουργό σας και τους ουράνιους Αγγέλους να στείλουν αρμονία, γαλήνη και αγάπη στην σχέση σας πιστέψτε το θα γίνει.

τηλεφωνικές προβλέψεις
τηλεφωνικές προβλέψεις

Ετήσιες προβλέψεις Αγγέλων 2020 | Ζώδιο Ζυγός

Η κάρτα – Ισορροπία
Ιανουάριος
Ζώδιο Ζυγός
Ζώδιο Ζυγός

Το 2020 φίλοι Ζυγοί θα αναζητάτε την Ισορροπία, την γαλήνη και την ηρεμία στην ζωή σας και το οικογενειακό σας περιβάλλον. Θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για αλλαγές σε πολλούς τομείς της ζωή σας. Ο Ιανουάριος θα είναι ο μήνας που θα σας βάλει σε σκέψεις. Αποφύγετε απρόβλεπτες αλλαγές ζητώντας την αγάπη για να μην γίνουν λάθη.  Μην κάνετε την σχέση σας τοξική χρειάζεται να παλέψετε για να διατηρήσετε την Ισορροπία με το ταίρι σας. Οι ουράνιοι Άγγελοι στέλνουν το μήνυμα ότι θα πρέπει να δείξετε προσοχή. Το μυαλό σας σε αυτή την περίοδο θα έχει περιορισμένη αντίληψη και όλα θα μπλοκάρουν για αυτό εμπιστευθείτε, ακολουθείστε τα θαύματα στην ζωή σας προετοιμαστείτε για το καλύτερο. Νέα σχέδια που θα κάνετε θα φέρουν αρκετές ευκαιρίες στα επαγγελματικά και την καριέρα σας. Δείξτε προσοχή σε κάποιο  συνεταιρισμό. 

Φεβρουάριος 

Ο Φεβρουάριος  θα χρειαστεί να έχετε καθαρό και ισορροπημένο μυαλό. Οι αδέσμευτοι θα μπείτε άφοβα σε μια σχέση που δεν θα σας καλύψει. Αξίζει τον κόπο να σταθείτε λίγο περισσότερο στην Αγάπη και στα βαθύτερα συναισθήματα. Αρκετά προβλήματα θα έχετε όσοι είσαστε σε γάμο. Αποφεύγετε τις αλλαγές και τις αβέβαιες καταστάσεις. Μην εγκλωβίζεστε   σε μια σχέση ερωτικής εξάρτησης, μόνο κακό μπορείτε να κάνετε στο ταίρι σας, δεν σας ταιριάζει. Οι Άγγελοι και ο Δημιουργός σας μπορούν να σας διδάξουν την αγάπη.  

Μάρτιος

Τον Μάρτιο θα πρέπει να προσέξετε τις συναναστροφές σας. Διαφωνίες προκαλούνται εύκολα αν στις κοινωνικές συναναστροφές είστε ευαίσθητοι και ευάλωτοι. Θα προσέξετε πολύ τα επαγγελματικά σας και τους συνεργάτες σας, προσευχηθείτε στον Δημιουργό σας με αγάπη. Προστατέψτε τον εαυτό σας. 

Απρίλιος

Ο Απρίλιος ξεκινά με τοξικά και αβέβαια συναισθήματα στην σχέση, η στον γάμο σας. Η ζήλια και η καχυποψία που υπήρξαν είναι συναισθήματα που σας έβαλαν σε πλάνη και λάθος μονοπάτι. Ένα πρόβλημα με το συντροφικό σας ταίρι πρέπει να λυθεί, μην βιαστείτε να πάρετε λάθος αποφάσεις άμεσα. Μιλήστε με τον Θεό, ζητήστε από τους Αγγέλους να σας βοηθήσουν να είσαστε αληθινοί λάβετε αγάπη και φως. Πολλές θα είναι οι εμπειρίες σας τον Απρίλιο σε αρκετούς τομείς της ζωής σας.  Αποφύγετε όμως αυτό το διάστημα οικονομικές συναλλαγές η να πάρετε δάνειο, γιατί θα είναι ασύμφορο. Δείξτε προσοχή στα οικονομικά σας και ξοδέψτε με σύνεση.  Δυναμικά, αλλά με σταθερούς ρυθμούς, οργανώστε το αύριο, αναπτύξτε τις θετικές σας ιδιότητες και προχωρήστε σε αυτά που θέλετε.

Μάιος

 Ο Μάιος θα είναι διαφορετικός για εσάς. Να είσαστε προσεχτικοί με το περιβάλλον και τους ανθρώπους γύρω σας  αποφύγετε δολοπλοκίες, και συκοφαντίες εις βάρος σας. Προσοχή στο εσωτερικό άγχος. Αποφύγετε να ασκήσετε σκληρή κρητική στο συντροφικό σας ταίρι και μην το πιέζετε. Όπως όλα δείχνουν θα πρέπει να δουλέψετε και οι δύο σας. Σε αυτή την περίοδο οι δυσκολίες σας θα είναι αρκετές. Η Αγάπη του Θεού και των Αγγέλων Του, είναι αστείρευτη δεχτείτε την βοήθεια τους. Φροντίστε οι σκέψεις σας να είναι θετικές, η Ζωή ρέει! Η κατεύθυνση που θα έχει, εξαρτάται από εσάς. Οδηγήστε την σχέση σας  θετικά μέσα από την αγάπη μπορείτε να πετύχετε πολλά. 

Ιούνιος

Ο Ιούνιος και το διάστημα που θα διανύσετε θα μπορέσετε να λύσετε εκκρεμότητες με τα επαγγελματικά σας και θέματα που απασχολούν την οικογένεια και το σπίτι. Η σχέση σας με το ταίρι σας γίνεται πολύ ερωτική γεμάτη πάθος, οι προσευχές σας θα εισακουστούν. Κατάλληλες ισορροπίες μεταξύ σας θα φέρουν γαλήνη και φως. Ο μήνας φέρνει μια ανοδική περίοδο στα επαγγελματικά σας.  Μήνας ξενοιασιάς και διασκέδασης,  αρμονία, ισορροπία. Όμως θα είναι και μια περίοδος  που θα θέλατε να διατηρήσετε την ελευθερία σας. Θα υπάρχουν πολλά συναισθήματα τρυφερότητας και αγάπης από το ταίρι σας για εσάς, πολλά αλλάζουν ο γάμος ή η σχέση σας  γεμίζουν φως και αγάπη.  

Ιούλιος 

Ο Ιούλιος ξεσηκώνει ερωτικά τους αδέσμευτους και η διάθεση σας ανεβαίνει αρκετά. Εσείς που είσαστε μέσα σε ένα γάμο το επόμενο διάστημα θα βιώσετε έντονα την ζωή. Αποφασίστε σωστά τι θέλετε για εσάς και το ταίρι σας διατηρήστε ψυχική υπομονή ανοιχτείτε στο ταίρι σας και δώστε του την ευκαιρία να σας πλησιάσει. Μπορείτε  να πετύχετε μέσω της Αγάπης, ό,τι ακριβώς επιθυμείτε. Νέα ξεκινήματα στην εργασία η ένα νέο σχέδιο θα φέρει άνοδο εμπιστευτείτε τις δυνάμεις σας και πάρτε πρωτοβουλίες παντού. 

Αύγουστος

Ο Αύγουστος ο μήνας της χαλάρωσης αλλά και της ξενοιασιάς σας βρίσκει με πολύ όμορφες στιγμές παρέα με δικούς σας ανθρώπους. Γεμίζει η ζωή σας με αγάπη και για ούτε μια στιγμή σε αυτή την περίοδο δεν θα εγκαταλείψετε το ταίρι σας. Ήρθε ο καιρός εσείς να οδηγήσετε την ζωή σας εκεί που επιθυμείτε πραγματικά!  Στα επαγγελματικά σας θα επωφεληθείτε ξεκινά μια περίοδος ανάπτυξης στην καριέρα σας ενώ από τον επόμενο μήνα μπορείτε να δοκιμάσετε οτιδήποτε καινούργιο.

Σεπτέμβριος

 Ο Σεπτέμβριος θα φέρει για εσάς παλιές σχέσεις από το παρελθόν μην αφήσετε να απειλήσουν την ομορφιά της σχέσης σας και την γαλήνη του σπιτιού σας. Σε αυτό το δύσκολο μονοπάτι των ημερών που θα διανύσετε ζητήστε να σας συνοδεύουν περισσότεροι Άγγελοι. Μιλήστε με το ταίρι σας μόνο θετικά ενεργήστε ενεργήστε μέσω της αγάπη σας.

Οκτώβριος 

 Ο Οκτώβριος φέρνει μια περίοδο που  είναι επίσης κατάλληλη για να επανεξετάσετε το γάμο σας είτε κάποια μόνιμη σχέση. Οι αδέσμευτοι θα έχετε μια νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει μέσα από το χώρο της δουλειάς σας. Σε αυτό τον μήνα δείξτε προσοχή στην υγεία σας. Το διάστημα αυτό μπορείτε να κάνετε νέα ξεκινήματα αποκτάτε πολλές συμπάθειες στον εργασιακό σας χώρο. Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν έντονα. 

Νοέμβριος

Ο Νοέμβριος και σε όλο το διάστημα του μήνα σας φέρνει σε επαφή με πολύ κόσμο.  Τα επαγγελματικά σας ευνοούν.  Νέες γνωριμίες συνδυάζουν τον έρωτα για εσάς τους αδέσμευτους. Εσείς που είσαστε σε ένα γάμο  φροντίστε να κάνετε την σχέση σας όμορφη. Μην βρίσκεστε σε ανασφάλεια έχετε χτίσει μια σχέση που έχει μεγάλη αξία κρατήστε γερά τα θεμέλια, Μιλήστε  με ειλικρίνεια, με Σεβασμό, με Αγάπη έχετε την δύναμη να ζήσετε μεταξύ σας με χαρά και ευτυχία.  

Δεκέμβριος

 Τέλος ο Δεκέμβριος στα αισθηματικά σας σας ζητά να προσέξετε το συντροφικό σας ταίρι. Οι εξελίξεις θα τρέχουν γρήγορα για να ανοιχτείτε χρειάζεστε συναισθηματική ενθάρρυνση, και φροντίδα, ξεπεράστε τα εμπόδια που ταλαιπωρούν και τους δυο σας ανοίξτε τα κανάλια σας στην θεϊκή καθοδήγηση προσαρμόστε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Σε αυτή την περίοδο στα επαγγελματικά σας θα ανταμειφθείτε για την   σκληρή δουλειά που έχετε κάνει.  Πάρτε ένα ρίσκο και δοκιμάστε κάτι καινούριο! Τώρα έχετε την ευκαιρία να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Ετήσιες προβλέψεις Αγγέλων 2020 | Ζώδιο Σκορπιός

Η κάρτα – Ακούγοντας
Ιανουάριος
Ζώδιο Σκορπιός
Ζώδιο Σκορπιός

Φίλοι Σκορπιοί το 2020 θα φέρει πολλές αλλαγές στα οικονομικά σας. Αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές και επενδύσεις Προσπαθήστε μέσα ε όλη την χρονιά την  σταθεροποίηση, ενοποίηση και αποφασιστική μεταβολή μιας κατάστασης προς το καλύτερο. Οι προσεκτικοί σας χειρισμοί, θα σας οδηγήσουν σταδιακά στην επιτυχία. Αυτοέλεγχος και πειθαρχία φροντίστε να σας χαρακτηρίσει όλη την χρονιά. Ήρθε ο καιρός να δείξετε τις αξίες σας. Στον πρώτο μήνας του έτους θα φέρει αρκετές ευκαιρίες στην εργασία σας  προχωρήστε  μπροστά, Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα προς όφελός σας. Ένας καλός φίλος θα σας βοηθήσει σε ότι αναζητάτε. Στην προσωπική σας ζωή θα βρεθείτε σε αδιέξοδο αναζητώντας την αλήθεια για τον γάμο η την σχέση σας. Τέλος καθόλου παράξενο να προκύψει κάποια κρυφή ερωτική σχέση, η οποία όμως μπορεί να σας απογοητεύσει αργότερα. Καλό θα ήταν να το αποφύγετε. Τέλος καθόλου παράξενο να προκύψει κάποια κρυφή ερωτική σχέση, η οποία όμως μπορεί να σας απογοητεύσει αργότερα. Μιλήστε με ειλικρίνεια με το ταίρι σας μην ζείτε σε αναμονή και καθυστέρηση. Ακολουθήστε το μονοπάτι της υπομονής και της αναμονής μιλήστε με σεβασμό και αγάπη.  Ζήστε μέσα από την αγάπη και το φως.  

Φεβρουάριος

Ο Φεβρουάριος δημιουργεί καλύτερες προϋποθέσεις για τα αισθηματικά σας. Η σχέση σας με το ταίρι σας θα είναι καλύτερη. Αποφύγετε εξάρσεις και μην γεμίζεται αρνητικές καταστάσεις. Προσέξτε την δική σας διάθεση  ακολουθήστε την συμβουλή των Αγγέλων και του Δημιουργού σας, φροντίστε να είσαστε ξεκάθαροι σε όλα αυτά που ζητάτε στην σχέση ή στον γάμο σας. Προσέξτε σε αυτή την περίοδο τα επαγγελματικά σας θα υπάρχουν αντιθέσεις και προβλήματα. Προσοχή σε όλες τις επαφές σας στηριχτείτε μόνο στην δύναμη σας. Αποφύγετε συνεργασίες.

Μάρτιος

 Ο Μάρτιος σας καλεί να γίνετε παρατηρητές σε ότι σας φέρνει ο Δημιουργός σας και το σύμπαν. Ορισμένα θέματα στις σχέσεις σας είχαν βγει εκτός ελέγχου. Ένα συναισθηματικό θέμα που θα αντιμετωπίσετε ζητά μέσα σε αυτό τον μήνα την λύση του. Η σχέση χρειάζεται αφύπνιση και αναζωογόνηση. Οδηγήστε τις σκέψεις σας θετικά για το ταίρι σας και δείτε την σχέση σας με αισιοδοξία και αγάπη. Μπορείτε να πετύχετε νέα ξεκινήματα μέσω της αγάπης. 

Απρίλιος 

Η Άνοιξη και ο Απρίλιος θα φέρουν ανατροπές στην εργασία σας. Προσέξτε ανθρώπους που θα θελήσουν να σας κλέψουν την δόξα. Δείξτε θάρρος σε ότι αντιμετωπίσετε με σκληρή δουλειά θα φέρετε τις κατάλληλες ισορροπίες, νέα ξεκινήματα. Όσο και αν ακούγεται περίεργο οι Άγγελοι στην ύλη δεν δίνουν σημασία. Όμως στον υλικό σας κόσμο μπορούν να σας βοηθήσουν.  Σε αυτή την περίοδο θα πρέπει να προσέξετε την σχέση η τον γάμο σας. Θα ασχοληθείτε με ότι πιστεύετε σαν αξία στη ζωή σας.  Ένας κρυφός έρωτας έρχεται στην ζωή σας, πολλοί από εσάς αναστατώνεστε ερωτικά. Η σχέση σας κινδυνεύει χρειάζεται η καθοδήγηση στα καθημερινά σας βήματα. Σκεφθείτε μόνο με αγάπη το ταίρι σας μιλήστε θετικά μαζί του, ασχοληθείτε με ό,τι πιστεύετε σαν αξία στη ζωή σας. Μην μπλοκάρετε τα συναισθήματα σας ελευθερώστε τα, ζήστε μέσα στην αλήθεια και στο φως. 

Μάιος 

Ο Μάιος θα σας κάνει να νιώσετε ξεχωριστοί, μόνοι σας παίρνετε ριζικές αποφάσεις  για την σχέση σας. Δείξτε αμοιβαίο σεβασμό, ανανεώστε την σχέση σας κάντε νέα ξεκινήματα, συγχωρήστε με ευκολία το πνευματικό σας ταίρι δείξτε σεβασμό και αγάπη  φροντίστε  όλες σας τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Με πολύ προσπάθεια και ατομική εργασία τα επαγγελματικά σας θα αρχίσουν να μπαίνουν σε σειρά. Θα έχετε μια επαγγελματική πρόταση, θα πρέπει να εξετάσετε πολύ προσεκτικά όλα τα ενδεχόμενα δείξτε τι αξίζετε. 

Ιούνιος – Ιούλιος 

Στην περίοδο Ιουνίου -Ιουλίου  θα έρθει η αναγνώριση στην εργασία σας και τα επαγγελματικά σας. Δώστε βάση σε αυτή την περίοδο με ένα καινούργιο αντικείμενο που θα σας ανατεθεί μέσα από μια νέα συνεργασία. Αν ασχοληθείτε με επιμονή η επιτυχία σας είναι δεδομένη. Τώρα αναγνωρίζεται η αξία σας. Συναισθηματικά κατανοήστε την σχέση σας μην είσαστε εγκλωβισμένοι σε λάθος σκέψεις  νιώστε τη ζωή και τις στιγμές της με το ταίρι σας. Μπορείτε να επιλέξετε την Αγάπη είναι το μονοπάτι που οδηγεί προς τον θεό. Κρατήστε ψηλά τις δονήσεις σας, οι ουράνιοι Άγγελοι σας θα σας ανταμείψουν. Ξεχάστε τα προβλήματα όσο μπορείτε και ζήστε ανέμελα το καλοκαίρι σας. 

Αύγουστος 

Ο Αύγουστος σας βρίσκει αρκετά μάχιμους με την εργασία σας,  πάρτε πρωτοβουλίες  για να ξεπεράσετε τυχόν δυσκολίες με κάποιους συνεργάτες η ανταγωνιστές. Εσείς κρατήστε χαμηλούς τόνους και την ψυχή σας καθαρή, μην φοβάστε τις αλλαγές, γιατί οδηγούν μόνο το καλύτερο. Μια ένταση που θα δημιουργηθεί στον γάμο η στην σχέση σας μην σας φοβίσει. Κάντε ένα διαλογισμό σε αυτή την περίοδο νιώστε τον Θεό μαζί σας μην αφήνετε την ζωή να γίνεται τοξική, δημιουργήσετε όλα αυτά που επιθυμείτε για εσάς και το ταίρι σας. Ότι δύσκολο και αν υπάρχει να θυμάστε την Αγάπη, την Χαρά, την ηρεμία, το γέλιο. Εμπιστευθείτε τον Δημιουργό σας και τους ουράνιους Άγγελους γιατί τα πάντα είναι ο Θεός. 

Σεπτέμβριος

Μήνας του φθινοπώρου ο Σεπτέμβριος και σε αυτό το διάστημα οι σχέσεις σας θα είναι αρκετά καλές με τους γύρω σας. Μια πρόταση επαγγελματική σας ξεσηκώνει χαρούμενα. Εξετάστε με προσοχή κάθε λεπτομέρεια και μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις εάν δεν είσαστε σίγουροι. Κάντε βήματα ευλογημένα γεμάτα από φως και Αγάπη. Η περίοδος θεωρείτε κατάλληλη για να επανεξετάσετε την σχέση σας.  Μην βιάζεστε σε ότι πείτε να έχετε πίστη στους Αρχαγγέλους και στον Δημιουργό σας, σκεφθείτε την ζωή σας με το ταίρι σας ότι θα πάει πολύ καλύτερα. Αξίζει να ζείτε ευτυχισμένα προσαρμόστε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας με αγάπη. Αποφύγετε τις αλλαγές και μην μπαίνετε σε πειρασμούς που θα προκύψουν. 

Οκτώβριος

Ο Οκτώβριος αναστατώνει συναισθηματικά την ήρεμη ζωή σας. Ξεφεύγετε  από την πραγματικότητα με έναν έρωτα κρυφό και παράνομο με ένα έρωτα που σας ξεσηκώνει έντονα σας παίρνει το μυαλό και όλα θα κινούνται κρυφά και παράνομα. Δεν θα λάβετε βοήθεια από τον Δημιουργό σας αν κινήστε με λάθος τρόπους.  Πρόκειται για μια πολύ ερωτική περίοδο, πολύ διεγερτική η οποία θα αναστατώσει εσάς και το περιβάλλον σας. Η σχέση η ο γάμος σας μπαίνει σε κρίση. Προσέξτε στην εργασία σας καλό θα ήταν σε αυτή την περίοδο να αποφύγετε διαμάχες. 

Νοέμβριος 

Ο Νοέμβριος φέρνει στην επιφάνεια πάθος και ερωτικές σχέσεις, μην ξεπεράσετε τα όρια εσείς που είσαστε σε ένα γάμο η σε μια σχέση. Θα έρθει ο καιρός που θα καταλάβετε ότι τίποτα δεν είναι σαν την γαλήνη του σπιτιού και της οικογένεια. Φτιάξτε την ψυχή σας σκεφθείτε θετικά για το συντροφικό σας ταίρι, μην νιώθετε συναισθηματική απογοήτευση στην σχέση σας ζήστε με αφθονία σε όλα τα επίπεδα του χρόνου που διανύετε. Κάντε ένα διαλογισμό συγχώρεσης και αποδοχής του εαυτού σας.  Προτάσεις για να αναλάβετε κάτι καινούργιο, νέες συνεργασίες,  θα έχετε στα επαγγελματικά σας πολλές ευκαιρίες θα σας δοθούν για άνοδο των οικονομικών σας. 

Δεκέμβριος

Ο Δεκέμβριος τελευταίος μήνας του χρόνου σας τονίζει ότι θα πρέπει να αποφύγετε μπερδέματα στα επαγγελματικά σας. Αν προσέξετε θα σας δοθούν νέες ευκαιρίες για σημαντικές αλλαγές προς το καλύτερο. Μετά από όσα έγιναν με την σχέση σας δείξτε υπομονή αφήστε τη διαίσθηση σας να μιλήσει κι εμπιστευτείτε την. Ανοίξτε όλα τα κανάλια του φωτός να βοηθηθείτε.  Μπορεί να αντιμετωπίσετε αυτή την δυσκολία με το συντροφικό σας ταίρι προσπαθήστε να βοηθηθείτε από τον Δημιουργό σας ενεργήστε μέσω της αγάπης. 

Ετήσιες προβλέψεις Αγγέλων 2020 | Ζώδιο Τοξότης

Η  κάρτα – Υλοποίηση
Ιανουάριος
Ζώδιο Τοξότης
Ζώδιο Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες ο Ιανουάριος πρώτος μήνας του χρόνου φέρνει εύνοια στα οικονομικά σας. Σε αυτή την περίοδο θα έχετε άνοδο στην εργασία σας ενώ οι συνεργάτες σας θα είναι διαθέσιμοι για νέα ξεκινήματα με θετικές εξελίξεις. Οι καθημερινές σας σχέσεις θα γίνουν καλύτερες αρμονία και ισορροπία θα χαρακτηρίζουν τον μήνα σας. Οι σχέσεις σας με την οικογένεια θα είναι ζεστή  και όμορφα συναισθήματα θα γεμίσουν την ψυχή σας.  Γεμίζετε από ενέργεια σε όλο ο διάστημα που ακολουθεί ενώ η σχέση σας με το συντροφικό σας ταίρι  θα είναι με ειλικρίνεια σεβασμό και αγάπη. Μην αναζητήσετε την αλλαγή δεν θα έπρεπε,  έχετε ό,τι ακριβώς χρειάζεστε μην νιώθετε ότι κάτι σας λείπει. Νιώστε πλήρης και ευτυχισμένοι κρατήστε στην ζωή σας τα χαμόγελα, κάπως έτσι θα έρθουν οι αλλαγές. 

Φεβρουάριος

 Ο Φεβρουάριος και το διάστημα που θα διανύσετε θα φέρει άνοδο στα επαγγελματικά σας ενώ αντίζηλοι δεν θα θέλουν την πρόοδο σας. Εργασθείτε σιωπηρά και μεθοδικά,  λειτουργήστε με ηρεμία και αγάπη και εσείς θα έχετε την προστασία του Δημιουργού και την Αγγέλων. Σε αυτή την περίοδο προσέξτε ένα πρόσωπο που θα θέλει να εμποδίσει τον γάμο η την σχέση σας. Μην δεχτείτε περίεργα θέματα η συζητήσεις που μόνο θα βλάψουν εσάς και το ταίρι σας. Ολοκληρώστε την αγάπη με το ταίρι σας και ζήστε ανανεωμένοι.  

Μάρτιος

Ο Μάρτιος ξεκινάει με νέες γνωριμίες σε όλα τα επίπεδα. Πολλοί θα είναι αυτοί  που θα σας εμπιστευθούν επαγγελματικά ενώ νέες συνεργασίες θα φέρουν την άνοδο που επιθυμείτε. Μέρα μέρα η διάθεση σας αλλάζει στα αισθηματικά σας η στον γάμο σας. Θα πρέπει να δείξετε προσοχή  στην σχέση σας και στο ταίρι σας γιατί από πλευράς του θα δημιουργηθούν αντιθέσεις και ανασφάλειες  που δεν θα σας αρέσουν καθόλου.  Θα πρέπει το μονοπάτι αυτό της ζωής σας να το διαβείτε με αγάπη. Με κατανόηση και αγάπη λύσεις θα βρείτε , αναζητήστε αλλαγές… Ευλογημένες… Το Σύμπαν, οι Αρχάγγελοι, οι Άγγελοι, ο Δημιουργός, φροντίζουν Εσάς και την σχέση σας.  

Απρίλιος

 Ο Απρίλιος δείχνει μοναδικός μήνας για εσάς η διάθεση σας φωτεινή και ανεβασμένη. Εσείς μπορείτε τώρα να  βελτιώσετε τα οικονομικά σας και να κάνετε νέα ξεκινήματα στην εργασία σας. Αργά ή γρήγορα σας οδηγούν σε επιτυχίες και σε μια καινούρια σταθερότητα.. Κρυφά όνειρα αγάπης γεμίζουν την ζωή σας σε αυτή την περίοδο και είσαστε αποφασισμένοι να ανανεώσετε την σχέση σας. Σκέπτεστε μια νέα αρχή  για εσάς και τον άνθρωπο σας. Το υποσυνείδητο σας αφήστε το να δουλέψει θετικά και αφήστε την ζωή σας να δουλέψει προς το καλύτερο. Αισθανθείτε καθημερινά την αγάπη για εσάς και το ταίρι σας , το σύμπαν θα σας ανταμείψει. 

Μάιος

Ο Μάιος άλλος ένας μήνας της Άνοιξης. Εμπιστευθείτε τους Αγγέλους και ζητήστε η ζωή σας να πηγαίνει προς το καλύτερο. Στο μονοπάτι της ζωής σας περπατήστε με σταθερά βήματα και ευχαριστήστε τον Δημιουργό σας για ότι καλό σας στέλνει σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Στην εργασία σας πετυχαίνετε τους στόχους σας μετά  από πολύ κόπο. Οι αδέσμευτοι εντυπωσιάζετε και σας εντυπωσιάζουν νέες γνωριμίες..  Οι δεσμευμένοι θα ζήσετε  ερωτικό πάθος και αρμονία με το ταίρι σας Η συναισθηματική σας ζωή σας απογειώνει. Ήρθε ο καιρός να δεχτείτε από τους ουράνιους αγγέλους και τον δημιουργό σας πλούτο συναισθημάτων και χαράς.  

Ιούνιος

Τον Ιούνιο και το διάστημα που ακολουθεί αποφύγετε ψέματα εις βάρος σας. Τοξικοί  άνθρωποι γύρω σας θα θέλουν να σας πάρουν την ενέργεια και να σας κάνουν κακό με κάθε τρόπο. Αποφύγετε ότι αρνητικό γύρω σας διατηρήστε επιφυλάξεις. Εσείς κρατήστε την ψυχή σας καθαρή , ζητήστε από τον Δημιουργό σας καθοδήγηση στα βήματα σας και στις σκέψεις σας, σκεφθείτε με πίστη η ζωή σας να πηγαίνει διαρκώς από το καλό στο καλύτερο. Ένας δυνατός έρωτας θα οδηγήσει στην ευτυχία εσάς τους αδέσμευτους, ενώ την απόλυτη ένωση θα έχετε οι δεσμευμένοι. Πολλά από τα όνειρα σας θα πραγματοποιηθούν αν το ζητήσετε με πίστη αληθινή και Αγάπη από τον δημιουργό σας.

Ιούλιος 

Ο καυτός Ιούλιος σας κάνει δοτικούς στο σπίτι και στην οικογένεια , σε αυτή την περίοδο θα ταχτοποιήσετε εκκρεμότητες που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Επαγγελματικά μπορεί να κουραστείτε όμως οι αξίες σας θα αναγνωριστούν. Οι ουράνιοι Άγγελοι φροντίζουν για αυτό . Στην σχέση η στον γάμο σας κάντε βήματα ευλογημένα πλησιάστε το ταίρι σας με χαρά και αγάπη μιλήστε μαζί του οι προσπάθειες σας διευκολύνονται θαυμάσια από τον Θεό και εσείς κάνετε αυτά που ποθείτε πραγματικότητα. 

Αύγουστος

Αύγουστος μήνας των διακοπών, της ξεγνοιασιάς και της χαράς όμως εσείς δεν ησυχάζετε Γενικά θα είναι καλή περίοδος να κάνετε νέα σχέδια, αλλά να περιμένετε προτού βάλετε σε εφαρμογή κάποιο από αυτά. Ότι αποφασίσετε ξεκινήστε το  στην επόμενη περίοδο. Η προσωπικότητα σας αρκετά φωτεινή στους γύρω σας , προσέξτε να μην εμπλακείτε σε μονοπάτια πάθους με ξαφνικές και ανατρεπτικές επιλογές. Εντυπωσιάζετε και σας εντυπωσιάζουν νέες γνωριμίες. Προσέξτε τον γάμο η την σχέση σας  η ανάγκη για περισσότερη έκφραση της ερωτικής διάθεσης, φέρνει κίνδυνο σε σταθερές ή μακροχρόνιες σχέσεις της ζωής σας. Η ανανέωση στον γάμο σας φροντίστε να γίνει σε αυτό τον μήνα. Μια μικρή περιπέτεια μπορεί να σας φέρει σε αδιέξοδο. Κάντε ευλογημένα βήματα προς το ταίρι σας και δεχτείτε από τους Αγγέλους φως χαράς και Αγάπης.

Σεπτέμβριος

Ο Σεπτέμβριος θα φέρει μια ανατροπή στα επαγγελματικά σας Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε μια δύσκολη κατάσταση, κινηθείτε δυναμικά. Δεν θα αποφύγετε όμως μια διαμάχη που θα συμβεί με κάποιο συνεργάτη σας. Να είσαστε προσεχτικοί. Βοηθηθείτε από τους Αγγέλους βρείτε το θάρρος και την τόλμη να αντιμετωπίσετε τα τοξικά συναισθήματα. Στον γάμο η στην σχέση σας προσαρμόστε τα συναισθήματα σας δεχτείτε την σχέση σας με αρμονία, δώστε χαρά και αγάπη στο ταίρι σας το έχει τόσο ανάγκη όσο και εσείς. Αφεθείτε να ζήσετε τις μέρες αυτές δώστε ένα μήνυμα αγάπης και αφήστε το σύμπαν να λειτουργήσει θετικά για εσάς και τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Οκτώβριος

Ο Οκτώβριος μην σας γεμίσει φόβους και ανασφάλειες στην στην εργασία σας. Μην φοβάστε  από τις διακυμάνσεις που θα συναντήσετε  οπλιστείτε με δύναμη το σύμπαν θα είναι μαζί σας. Πιστέψτε σε εσάς και θα δείτε την επαγγελματική σας ζωή να υλοποιεί ότι επιθυμείτε. Προχωρώντας  βήμα βήμα , αγαπήστε τον Δημιουργό και τους Αγγέλους σίγουρα θα φέρουν φως στην ζωή σας και θα σας βοηθήσουν. Στην περίοδο που διανύεται οραματιστείτε την ζωή σας λαμπερή γεμάτη ηρεμία και φως. Συναισθηματικά θα πάρετε και θα δώσετε πολύ αγάπη , ήρθε ο καιρός να ζήσετε ποιο ευχάριστα με το ταίρι σας. Στο τέλος του μήνα να είσαστε προσεχτικοί φροντίστε να διώξετε ότι τοξικό παρουσιαστεί.

Νοέμβριος

Σε αυτή την χρονική περίοδο και σε όλο τον μήνα προσέξτε δύσκολους ανθρώπους γύρω σας. Στην εργασία σας εντάσεις αλλά και μπλοκαρισμένα συναισθήματα σας βγάζουν εκτός εαυτού . Διατηρήστε την εσωτερική σας δύναμη, μην παρασυρθείτε σε όλο αυτό  θυμηθείτε την παρουσία των Αγγέλων και του Δημιουργού, καθοδηγήστε τον εαυτό σας θετικά. Το διάστημα αυτό θα φέρει ευκολία στα οικονομικά σας. Η αρμονία και η Αγάπη θα επικρατήσει στην οικογένεια και στα αισθηματικά σας. Το πάθος παράλληλα με έντονα συναισθήματα κυριαρχεί, η σχέση σας με το ταίρι σας γίνεται αισθησιακή το σύμπαν στέλνει τα δώρα του οι Άγγελοι βοηθούν και στους δυο σας. 

Δεκέμβριος

Τέλος ο Δεκέμβριος θα είναι μήνας ευνοϊκός για τα οικονομικά σας. Κατάλληλος για αγορές και επενδύσεις. Στην εργασία σας θα είσαστε αρκετά καλά, ενώ σε αυτή την περίοδο η απρόοπτη επιτυχία που θα έχετε δικαιώνει τους κόπους σας. Σε αυτό τον μήνα επιλέξτε την υπομονή και όχι το άγχος. Θέλετε να αλλάξετε να γίνεται διαφορετικοί απέναντι στο ταίρι σας, να νιώσετε απελευθερωμένοι  και όχι πιεσμένοι. Καλό θα ήταν να μείνετε παρατηρητές δεν είναι κατάλληλη η περίοδος να αλλάξετε ότι ζείτε. Εργαστείτε με προσοχή για εσάς και την σχέση σας ζήστε στο βασίλειο σας με αρμονία και αγάπη.

ρωτα το ταρωτω

Ετήσιες προβλέψεις Αγγέλων 2020 | Ζώδιο Αιγόκερως

Η κάρτα – Εστίαση
Ιανουάριος 
Ζώδιο Αιγόκερος
Ζώδιο Αιγόκερος

Αγαπητοί Αιγόκεροι το 2020 θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας σε όλα τα θέματα που σας απασχολούν. Παρακολουθείστε τα γεγονότα με προσοχή και κινηθείτε σωστά και όπως αρμόζει σε κάθε περίπτωση. Πολλές θα είναι οι αλλαγές που θα έχετε στα οικονομικά σας ενώ στα ερωτικά σας να περιμένετε σε όλη την χρονιά πολλές αλλαγές. Ο Ιανουάριος θα φέρει πολλές ευθύνες με την οικογένεια και τα παιδιά. Σε αυτή την περίοδο οι εσωτερικές σας αναζητήσεις θα είναι πολλές . Το προσωπικό σας μονοπάτι αυτό που θα διαβείτε σε αυτή την χρονική περίοδο φέρνει δοκιμασίες για εσάς και την σχέση σας. Το ταίρι σας σας απογοητεύει και εσείς μένετε μετέωροι σε όλο αυτό το χάος. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας εστιάστε την προσοχή σας να βρείτε λύσεις. Ο Δημιουργός σας μπορεί να φροντίσει για εσάς μιλήστε μαζί του. Ότι και α υπάρχει μπορεί να λυθεί. 

Φεβρουάριος

Ο Φεβρουάριος δείχνει ότι δεν θα θέλετε να κάνετε υποχωρήσεις σε ότι αναζητά από εσάς το ταίρι σας. Σε αυτή την περίοδο ζητάτε αγάπη, εμπιστοσύνη ηρεμία μα πάνω από όλα διάλογο. Είσαστε αποφασισμένοι να βρείτε λύσεις και εστιάζεται την προσοχή σας στο ταίρι σας.  Τώρα μπορείτε να διαχωρίσετε το ψέμα από την αλήθεια. Η Αγάπη του Θεού και των Αγγέλων μπορεί να στείλει  φως στην ζωή σας, φροντίστε να είσαστε συνοδοιπόροι, θα δείτε ότι πολλά θα αλλάξουν θετικά. Υπάρχουν  ελπίδες για την ολοκλήρωση μιας αγάπης.  Προσφέρετε την Αγάπη σας γιατί Αγάπη είστε. Στα επαγγελματικά σας ένας κύκλος ολοκληρώθηκε και ένας νέος θα αρχίσει. Βελτίωση θα υπάρχει  συνειδητοποιείστε τη σπουδαιότητα της συνεργασίας, οι προσπάθειές σας θα υλοποιηθούν. 

Μάρτιος

Ο Μάρτιος θα φέρει την αρμονία και την ισορροπία που αναζητάτε. Επαγγελματικές συναντήσεις νέες συνεργασίες, σας δίνουν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε κατάλληλα. Το διάστημα που θα ακολουθήσει και για όλο τον μήνα θα ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας θέματα. Εστιάστε την προσοχή σας στο ταίρι σας και δείξτε υπομονή. Μην πιέσετε καταστάσεις σε αυτή την περίοδο έχετε εμπιστοσύνη ακλόνητη πίστη στον Δημιουργό σας και στους ουράνιους Άγγελους, μπορείτε να αλλάξετε την ζωή σας με το συντροφικό σας ταίρι στο χέρι σας είναι. Φέρτε γύρω σας χαρά, Αγάπη, γαλήνη και ηρεμία. Μιλήστε μόνο θετικά με τον άνθρωπό σας, αγκαλιάστε  όλα αυτά που ζείτε, συγχωρείστε τα οποιαδήποτε λάθη έγιναν μεταξύ σας αποβάλετε όλα τα τοξικά συναισθήματα, ευχαριστείστε το σύμπαν και τον δημιουργό σας για όλα τα θετικά που θα λάβετε.

Απρίλιος

 Ο Απρίλιος σας λέει να μην βιαστείτε σε ότι εκκρεμότητες και θέματα υπάρχουν. Στα αισθηματικά σας η σχέση σας θέλει δουλειά και υπομονή με το αγαπημένο σας πρόσωπο.  Μην απορροφάτε αρνητικότητα με τους ανθρώπους γύρω σας ασχοληθείτε με ότι έχει αξία στην ζωή σας. Κρατήστε τις τοξικές σχέσεις μακριά σας. Το συντροφικό σας ταίρι ζητά από εσάς επικοινωνία ηρεμία και πάνω από όλα αγάπη. Η δύναμη της θετικής σκέψης σας, η προσευχή σας στον Δημιουργό και στους ουράνιους Αγγέλους θα διώξουν την απόσταση μεταξύ σας. Μια καθυστέρηση θα έχετε στα επαγγελματικά σας, μελετήστε καλύτερα όσα θέλετε να κάνετε και μην βιάζεστε σε τίποτα. 

Μάιος

Ο Μάιος θα φέρει πολλές χαρές και αρμονία με το ταίρι σας. Ευχάριστο θα είναι σε αυτή την περίοδο στο σπίτι και την οικογένεια. Η σχέση σας θα γίνει καλύτερη γεμίζοντάς φως και Αγάπη αν το θέλετε και οι δύο σας. Θα λάβετε μηνύματα από τον Δημιουργό και τους ουράνιους Αγγέλους ότι τίποτα δεν μπορεί να εισχωρήσει ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Εστιάστε την προσοχή σας να κάνετε καλύτερη την σχέση σας μαζί με το αγαπημένο σας πρόσωπο, η κατάσταση αλλάζει θετικά χάρις στην παρουσία των Αγγέλων. Οραματιστείτε την σχέση σας γεμάτη φως, εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν από τις καταστάσεις που αλλάζουν. Με αρκετή σκληρή δουλειά μπορείτε στην εργασία σας να φτάσετε τους στόχους σας. 

Ιούνιος

Ο μήνας αυτός σας βρίσκει ανήσυχους με τα επαγγελματικά σας.  Αν και μπορεί να ολοκληρώσετε τους στόχους σας φέτος και ιδιαίτερα σε αυτή την περίοδο , η επιτυχία δεν θα έρθει εύκολα. Πολλές θα είναι οι ευθύνες που θα έχετε. Εργαστείτε σκληρά  Είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε την προσευχή σας στο Δημιουργό και να ζητήσετε απλά και ταπεινά βοήθεια. Η αισθηματική σας ζωή σε αυτή την περίοδο θα είναι αρκετά καλή με το ταίρι σας. Σε όλο τον μήνα και την περίοδο που θα ακολουθήσει  θα ζήσετε μια πολύ δυναμωτική φάση ζωής για σας θα σταματήσει να υπάρχει ρουτίνα. Προσπαθήστε να μην αντιδράτε παρορμητικά απελευθερωθείτε, ζήστε τον μήνα με αγάπη και γαλήνη.

Ιούλιος

Ο Ιούλιος θα αυξήσει την ανάγκη σας να κάνετε όμορφα πράγματα για την ζωή σας και τους γύρω σας. Το σύμπαν φέρνει μια νέα σχέση για εσάς τους αδέσμευτους δεχτείτε την με χαρά και αγάπη.  Σε αυτή την περίοδο ευνοήστε επαγγελματικά. Συνεργασίες που σας δυσκόλευαν θα ξεκαθαρίσουν. Πάρτε πρωτοβουλίες. Κατάλληλες οι επόμενες ημέρες να κάνετε  ένα νέο ξεκίνημα στην συντροφική σας ζωή. Δώστε αγάπη και ενέργεια στο ταίρι σας θα νιώσετε μέσα σας τις αλλαγές δεχτείτε αγγελικές παρεμβάσεις, οι Άγγελοι μπορούν να σας βοηθήσουν. Εσείς απλά ζητήστε την βοήθεια τους.

Αύγουστος

Ο Αύγουστος για εσάς τους ελεύθερους φέρνει νέες γνωριμίες που σας ενθουσιάζουν. Σίγουρα είναι μια πολύ καλή περίοδος για τα ερωτικά σας θέματα και για εσάς που είσαστε σε ένα γάμο η σε μια σχέση. Ήρθε η ώρα να πάρετε πρωτοβουλίες για εσάς και το ταίρι σας. Θα θέλετε να κάνετε την σχέση σας ποιο ξεκάθαρη και σε αυτή την περίοδο θα το πετύχετε. Η καρδιά σας γεμίζει αγάπη και ηρεμία. Μπλοκαρίσματα που υπήρχαν ξεκαθαρίζουν άμεσα.   Το ταίρι σας θα ανταποκριθεί, οι Άγγελοι της συντροφικότητας σας βοηθούν για να βρεθείτε μεταξύ σας με αγάπη και φως. Αντιζηλίες και ανταγωνισμοί θα επηρεάσουν την εργασία σας. Σε αυτό τον μήνα νέα ξεκινήματα δεν ευνοούνται .

Σεπτέμβριος

Ο Σεπτέμβριος σας βρίσκει ποιο ανάλαφρους. Σε αυτή την περίοδο θα εστιάσετε την προσοχή σας στο σπίτι και στην οικογένεια. Τρίτα πρόσωπα θα θελήσουν να σας διαβάλουν θα ειπωθούν πολλά ψέματα επειδή θα υπάρχει φθόνος και ζήλια για το ταίρι σας, αποφύγετε να πιέσετε καταστάσεις. Αγνοήστε τους, προσευχηθείτε για το ανώτερο καλό σας. Προχωρήστε με σταθερά βήματα διατηρήστε τα συναισθήματα σας Εμπιστευτείτε…! Ακούστε και ακολουθήστε την Αλήθεια της καρδιάς σας, γιατί είναι η γλώσσα της Ψυχής σας!
Τα πάντα είναι αγάπη, είναι φως, είναι ο Θεός. Όλο τον μήνα σας να γνωρίζεται ότι το σύμπαν σας αγαπά. Βαδίστε στο προσωπικό σας μονοπάτι  αγαπητοί μου φίλοι δεχτείτε τις αλήθειες που θα σας πει το  ταίρι σας ζήστε με αγάπη, Έρωτα, γαλήνη.  Επαγγελματικά ευνοήστε, ένα νέο ξεκίνημα σας δίνει χαρά κάνοντας σχέδια για το μέλλον. 

Οκτώβριος

Ο Οκτώβριος θα φέρει την εργασία σας σε πολύ καλά επίπεδα. Τον περασμένο μήνα σκεπτόσασταν κάπως δισταχτικά τα νέα ξεκινήματα, ήρθε ο καιρός οι Άγγελοι να βοηθήσουν τον υλικό σας κόσμο. Με την βούληση του Θεού θα εκπληρώσετε όλα τα όνειρα σας. Στην αισθηματική σας ζωή ευνοούνται οι σχέσεις για τους ελεύθερους. Αποφασίστε για ουσιαστικές αλλαγές στην ζωή σας. Εσείς που είσαστε σε μια σχέση η σε ένα γάμο  επιθυμείτε τη χαρά, την  Αγάπη, την αισιοδοξία, την τρυφερότητα, την ευγένεια, την κατανόηση, την συμπόνια για το ταίρι σας, όλα αυτά που επιθυμείτε μπορείτε με φως και αγάπη να τα προσφέρετε.  Κρατήστε την καρδιά σας ζεστή για όλους να είσαστε ευχαριστημένοι με τις σκέψεις σας. 

Νοέμβριος 

Ο Νοέμβριος θα είναι έντονος για την ερωτική σας ζωή. Έντονες επιθυμίες  πειρασμοί ξεσηκώνουν τους ελευθέρους, διατηρήστε την ισορροπία στην καθημερινότητα σας. Μην σας χαλάει η διάθεση με το ταίρι σας. Σε αυτή την περίοδο δουλέψτε πολύ με τον εαυτό σας. Προχωρήστε μαζί του όχι μέσα από τον θυμό αλλά από το φως και την αγάπη. Συγχωρήστε τις δυσκολίες μην είσαστε ανυπόμονοι συνδεθείτε με τον Δημιουργό και τους Αγγέλους μπορείτε να έχετε μια όμορφη σχέση καθοδηγήστε θετικά τον άνθρωπο σας απολαύστε την ομορφιά και τις χαρές τις ζωής. Το σύμπαν σας ευνοεί νιώστε όμορφα. Τ οικονομικά σας θα βελτιωθούν, αποφύγετε τα έξοδα. 

Δεκέμβριος

Τελευταίος μήνας του χρόνου ο Δεκέμβριος και το διάστημα που ακολουθεί θα φέρει νέες συνεργασίες και προτάσεις. Ήρθε ο καιρός να δείξετε τι αξίζετε. Θ υπάρχει εύνοια σε αυτή την περίοδο, είναι κάτι που θα σας δώσει ψυχική ανάταση. Ο Δημιουργό σας μεριμνά για το καλό σας και στέλνει φως στην εργασία και στις σχέσεις σας. Μια πολύ καλή περίοδος είναι αυτή που θα διανύσετε εσείς και το ταίρι σας. Αγάπη, χαρά, έρωτας είναι αυτά που κρατά στην καρδιά του ο άνθρωπος σας για εσάς. Οδηγήστε την ζωή σας εκεί που επιθυμείτε πραγματικά.

προσωπικη αστρολογικη προβλεψη

Ετήσιες προβλέψεις Αγγέλων 2020 | Ζώδιο Υδροχόος

Η κάρτα – Ευλογίες
Ιανουάριος
Ζώδιο Υδροχόος
Ζώδιο Υδροχόος

Οι Άγγελοι θα σας βοηθήσουν το 2020. Την προηγουμένη χρονιά περάσατε πολλές δυσκολίες ζητήστε την βοήθεια του Δημιουργού σας. Μέσα σε αυτή την χρονιά να περιμένετε αρκετές αλλαγές σε πολλούς τομείς της ζωή σας. Δεχτείτε τις αλλαγές που στέλνει το σύμπαν μην αφήνετε την ατμόσφαιρα περίεργη, προσέξτε τους ανθρώπους γύρω σας δείξτε έλεγχο και αυτοσυγκράτηση. Ο Ιανουάριος ξεκινά παίρνοντας όλους τους φόβους σας μακριά, καθοδηγήστε τις επιθυμίες σας εκεί που πρέπει, μην απομακρύνεστε από το ταίρι σας πλησιάστε το, μιλήστε μεταξύ σας με αγάπη και αλήθεια. Ξεπεράστε τα εμπόδια. Λάβετε απαντήσεις  για  Γαλήνη, Αγάπη και Συγχώρεση. Διδαχθείτε από τα λάθη του παρελθόντος. Για τους ελεύθερους θα έρθει μια πολύτιμη σχέση με πολύ καλές προοπτικές. Το σύμπαν φροντίζει θετικά για σας. Στην εργασία σας προσπαθήστε να είσαστε ήρεμοι. Σε αυτή την περίοδο θα βοηθηθείτε άμεσα από τους συνεργάτες σας. Δείξτε καλή συμπεριφορά ακόμα και σε αρνητικούς.

Φεβρουάριος

Ο Φεβρουάριος θα φέρει μια περίοδο αλλαγών στην εργασία σας κάτι που θα αποδώσει μακροχρόνια. Κρατήστε αγνές πνευματικές προθέσεις για εσάς και τους γύρω σας. Δημιουργήστε θαύματα σε εσάς και στο ταίρι σας, γεμίστε την σχέση σας με αγάπη δείξτε τα συναισθήματα σας στο ταίρι σας, για να πηγαίνει η ζωή σας διαρκώς από το καλό στο καλύτερο. Γεμίστε την ζωή σας και την σχέση σας με ευλογίες του Δημιουργού σας. Οι ελεύθεροι θα έχετε σε αυτή την περίοδο έντονες διασκεδάσεις και κοινωνική ζωή γεμάτη από νέες γνωριμίες.

Μάρτιος

Καλώς ήρθες Μάρτιε και σε αυτή την περίοδο θα έχετε εντάσεις στην εργασία σας. Δεχτείτε τις Ευλογίες του Δημιουργού σας, ξεκινήστε με νέες ιδέες  ώστε να αποκατασταθεί η ισορροπία, να είσαστε προσεχτικοί. Το διάστημα αυτό στην αισθηματική σας ζωή θα ζητήσετε αρμονία, ζεστασιά και αγάπη για το ταίρι σας. Η ζωή είναι στιγμές ζήστε, αγαπήστε, αγκαλιάστε τον άνθρωπό σας αυτά αναζητά από εσάς. Επιτρέψτε στους Αγγέλους σας να στείλουν ευλογίες στην σχέση σας και στην ζωή σας δώστε τον καλύτερο σας εαυτό με φως και αγάπη. 

Απρίλιος

Ο Απρίλιος φέρνει νέες γνωριμίες στην εργασία σας. Θα υπάρχει  αλλαγή, μεταμόρφωση μέσω αρμονίας με τις ευλογίες Δημιουργού και Αγγέλων. Οι επαφές σας με τους συνεργάτες σας θα είναι αρκετά καλές η δουλειά σας ανοίγει κι επεκτείνεται. Πείτε ευχαριστώ σε όλα τα καλά που σας στέλνει το σύμπαν, και προχωρήστε τα σχέδια σας. Στα οικονομικά να είσαστε προσεχτικοί. Στην αισθηματική σας διδάσκεστε από τα λάθη του παρελθόντος και σε αυτή την περίοδο να είσαστε προσεχτικοί αναπτύξτε την σχέση σας με το ταίρι σας, μην το αφήνετε μέσα στην αβεβαιότητα γεμάτο τοξικά συναισθήματα. Θα χρειαστεί να προσέξετε και οι δύο να είσαστε αληθινοί με τον εαυτό σας. Διαθέστε χρόνο καθαρίστε τα τσάκρα σας ακούστε την θεϊκή καθοδήγηση.

Μάιος

Ο Μάιος έρχεται να ξεσηκώσει τις σκέψεις σας ενώ σε όλη αυτή την περίοδο θα ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια. Το στρες θα είναι επιλογή δική σας και φυλακίζει τα συναισθήματα σας απέναντι στον άνθρωπο σας.  Οι Άγγελοι, θέλουν να σας βοηθήσουν επιμένετε με προσευχή στον Δημιουργό σας θα κάνουν τα καλύτερα για εσάς και το ταίρι σας. Οραματιστείτε την σχέση σας γεμάτη αγάπη και φως δεχτείτε όλα τα θετικά μηνύματα που στέλνει το σύμπαν. Οι ελεύθεροι αποφεύγετε τις αλλαγές και τις αβέβαιες καταστάσεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στα οικονομικά σας και στην εργασία σας σε αυτή την περίοδο θα επικρατήσει έντονος εκνευρισμός προσοχή σε τυχόν λάθη με τους συνεργάτες σας. Μερικοί δεν είναι ξεκάθαροι απέναντι σας.

Ιούνιος

Καλώς ήρθες Ιούνιε με μια αρχή καλοκαιριού γεμάτη από καλές σχέσεις με τους γύρω σας. Στιγμές ευχάριστες με το ταίρι σας στέλνει για εσάς όλο το Αγγελικό Βασίλειο και η σχέση θα γεμίσει ευημερία, ηρεμία, χαρά, Αγάπη και φως. Μην αφήσετε τίποτα δυσάρεστο να εισχωρήσει. Μην σκεφθείτε τοξικά, εφήμερες περιπέτειες δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά.  Οι ελεύθεροι να είσαστε ανοιχτοί σε ευκαιρίες και καινούργιες προοπτικές. Επαγγελματικά σε αυτή την περίοδο θα είσαστε αρκετά δημιουργικοί οι αξίες σας θα αναγνωριστούν Σας δίνεται εξουσία χάρη στη σταθερότητα και τη δημιουργική σας ικανότητα. Προβλήματα που υπήρχαν θα ξεπεραστούν. Προσευχηθείτε στον δημιουργό σας ζητήστε ότι θέλετε. Έχετε όλα τα προσόντα  να φτάσετε στην επιτυχία.

Ιούλιος

Τον Ιούλιο και σε όλη την περίοδο που θα διανύσετε θα αναζητήσετε την ελευθερία σας, ζητήστε ουράνια βοήθεια για εσάς και το ταίρι σας, προκλήσεις και προβληματισμοί δεν θα πρέπει να εισχωρήσουν. Προχωρήστε μπροστά  ακούστε με προσοχή τα μηνύματα που θα λάβετε νιώστε τη ζωή και τις στιγμές της… Λάβετε σωστή καθοδήγηση και κρατήστε την ψυχή σας άφθαρτη από οτιδήποτε τοξικό.  . Εστιάζετε στην έλλειψη και νιώθετε  μερικές φορές άβολα με το πνευματικό σας ταίρι θα θέλατε να είναι μια άλλη προσωπικότητα. Όμως νιώστε πλήρης ευτυχισμένοι, με το Θεϊκό και την Αγάπη. Δεχτείτε ευλογίες για εσάς και όλη την οικογένεια σας. Οι ελεύθεροι θα νιώσετε μέσα σας πολλά να αλλάζουν προχωρήστε ανανεωμένοι ότι αναζητήσετε να ξέρετε θα έρθει. 

Αύγουστος

Ο Αύγουστος και η περίοδος που ακολουθεί θα είναι ένα διάστημα έντασης και ψυχικής αναταραχής, Κάτι περίεργο συμβαίνει στον επαγγελματικό σας χώρο, κρατήστε όσο μπορείτε ποιο ψηλά τα επίπεδα σας γιατί οι ημέρες που θα ακολουθήσουν σας εκθέτουν σε κινδύνους. Ξεκαθαρίστε τις αντιθέσεις με τους συνεργάτες σας, προσευχηθείτε και δεχτείτε την προστασία του Δημιουργού σας. Φροντίστε να δράσετε γρήγορα . Χωρίς δράση καμία αλλαγή δεν έρχεται. Η αισθηματική σας ζωή με το ταίρι σας φροντίστε να μην αναστέλλετε, κάντε τις στιγμές σας μοναδικές, μην κλείνεστε στον εαυτό σας η μοναξιά δεν θα είναι καλός φίλος για εσάς. Σκεφθείτε την ζωή σας να πηγαίνει προς το καλό, με προσευχή και βοήθεια από τον Δημιουργό σας νιώστε την αλλαγή στον εσωτερικό σας κόσμο και στην διάθεση σας.

Σεπτέμβριος 

Ο Σεπτέμβριος και η περίοδος που θα ακολουθήσει θα φέρει πολλές αλλαγές στα επαγγελματικά σας. Να είσαστε προσεχτικοί στις αποφάσεις που θα πάρετε, διατηρήστε την ηρεμία στον ψυχικό σας κόσμο σταματήστε να αγχώνεστε γίνεται ένας άνθρωπος γεμάτος φως ζητήστε από τον Θεό και τους Αγγέλους βοήθεια δεχτείτε ευλογίες μέσα από το πνευματικό σας μονοπάτι. Το σύμπαν  στέλνει ένα νέο έρωτα για εσάς τους ελεύθερους η ζωή σας αρχίζει να αποκτά το δικό της νόημα. Δεχτείτε τις Ευλογίες του Δημιουργού σας για εσάς και το ταίρι σας.  Αποφύγετε ερωτικούς πειρασμούς η παράνομες σχέσεις που θα εισβάλουν ξαφνικά στην ζωή σας. Πρέπει να δείξετε προσοχή παντού μα ποιο πολύ απέναντι στο συντροφικό σας ταίρι. Κρατήστε την σχέση σας ανέπαφη ζητήστε βοήθεια από τον Δημιουργό σας για θεϊκή καθοδήγηση ζήστε μέσα στην αγάπη και στο φως.

Οκτώβριος

Στην εργασία σας διατηρήστε ισορροπίες. Κινηθείτε προσεχτικά, διατηρήστε επιφυλάξεις  σε νέα ξεκινήματα. Αποφύγετε διαμάχες με συνεργάτες ζητήστε από τους Αγγέλους σε αυτή την περίοδο να σας κατευθύνουν σωστά. Προσευχηθείτε για βοήθεια θα σας δοθεί απάντηση. Μην έχετε ανησυχίες για το ταίρι σας δείξτε τρυφερότητα και ζεστασιά του λείπει, το έχει ανάγκη. Να είσαστε ειλικρινής δείξτε τα βαθύτερα συναισθήματα σας στον άνθρωπο σας , δεχτείτε φως από τους ουράνιους Αγγέλους για μια νέα κατεύθυνση στην ζωή σας. 

Νοέμβριος

Σε αυτή την περίοδο η συναισθηματική σας ζωή θα αρχίσει να πηγαίνει προς το καλύτερο. Οι ελεύθεροι θα βρείτε το άλλο σας μισό ο δρόμος σας φωτίζεται ενώ τα γεγονότα  μπορούν να φέρουν μια ευτυχισμένη κατάληξη. Δεχτείτε και αναγνωρίστε τις προσπαθείς που κάνει το ταίρι σας για εσάς. Μιλήστε θετικά μεταξύ σας ζήστε τις μέρες σας με αγάπη, γαλήνη και φως. Παραδώστε το οποιοδήποτε πρόβλημα που έχετε μεταξύ σας και προχωρήστε χωρίς να χάνετε χρόνο. Στην εργασία σας θα σας δοθεί η ευκαιρία για νέες συνεργασίες.  Τα πάντα εξαρτώνται από εσάς αλλά και από τους χειρισμούς και τις αποφάσεις που θα πάρετε. Ανυψώστε την δονητική σας συχνότητα και σίγουρα οι ευλογίες που θα ‘έρθουν από τον δημιουργό σας θα φέρουν θετικές εξελίξεις στην εργασία σας.

Δεκέμβριος

Τέλος του χρόνου για εσάς και ο μήνας αυτός σας καλεί να κάνετε μια εσωτερική αλλαγή. Στα επαγγελματικά σας, θα κάνετε ένα βήμα ξεκινώντας νέες συνεργασίες, εξυπηρετήστε τους γύρω σας για το καλό όλων σας Ανακατατάξεις και αλλαγές θα φέρουν μια εξαιρετική περίοδο σε ότι έχει σχέση με την εργασία σας. Στα αισθηματικά σας οι ελεύθεροι να ξέρετε ότι το σύμπαν φέρνει αλλαγές στην ζωή σας. Πολύ σύντομα οι ουράνιοι Άγγελοι φέρνουν για εσάς  την τέλεια ένωση. Δεχτείτε ότι στέλνει το σύμπαν με φως και Αγάπη. Όσοι είσαστε σε μια σχέση η σε ένα γάμο καλό θα ήταν μέσα από το πνευματικό σας μονοπάτι να χτίσετε την σχέση σας  πάνω σε μια ήρεμη βάση. Μηνύματα που θα λάβετε σε αυτή την περίοδο θα φέρουν φως στην ζωή σας. Το ταίρι σας έχει ανάγκη πολύ  Οραματιστείτε  ήσυχες οικογενειακές στιγμές μαζί με τον άνθρωπο που σας εμπνέει και λατρεύετε και ζήστε ως και την τελευταία ημέρα του χρόνου με αγάπη. 

μέντιουμ άρης

Ετήσιες προβλέψεις Αγγέλων 2020 | Ζώδιο Ιχθύες

Η Κάρτα – Θεϊκή Καθοδήγηση
Ιανουάριος
Ζώδιο Ιχθύς
Ζώδιο Ιχθύς

Αγαπητοί Ιχθύς όλη η νέα χρονιά αλλά και ο μήνας Ιανουάριος φέρνει πολλά ξεκαθαρίσματα με τα επαγγελματικά σας. Κατά το παρελθόν οι λάθος εκτιμήσεις που κάνατε σας δημιούργησαν προβλήματα στην εργασία σας. Κατάλληλη η περίοδος να αποκτήσετε δύναμη το σύμπαν θα είναι μαζί σας. Θα ανταμειφθείτε σε ότι κοπιάσατε. Η εσωτερική σας δύναμη που αντλείτε από τον Δημιουργό σας θα γεμίσει χαρά την καρδιά σας. Αποδεχτείτε αυτή την χαρά ως μέρος της ζωής σας. Οι ελεύθεροι προετοιμαστείτε κατάλληλα, σύντομα θα ξεκινήσει μια γνωριμία για εσάς. Πνεύμα και μυαλό ενωμένα θα δώσουν νόημα στην ζωή σας. Εσείς που είσαστε σε ένα γάμο η σε μια σχέση φροντίστε σε αυτό τον μήνα να ζήσετε με γαλήνη και αγάπη. Μην σκεπτόσαστε τις αλλαγές, δεν είναι κατάλληλη η περίοδος που θα διανύσετε. Ο Δημιουργός και το σύμπαν δεν ευνοούν παράλληλες καταστάσεις, αποφύγετε λάθη θα σας κοστίσουν αργότερα.

Φεβρουάριος

Ο μήνας αυτός θα φέρει πολλές εσωτερικές αναζητήσεις για εσάς. Θα θέλετε να φύγετε από τον γάμο η την σχέση σας έτσι απλά χωρίς λόγο χωρίς αιτία. Μια νέα  γνωριμία ξεσηκώνει εσάς τους δεσμευμένους το πάθος και το προσωπικό σας μονοπάτι θα παίξουν δύσκολα παιχνίδια για εσάς. Μην περπατήσετε σε δρόμους δύσκολους  κινηθείτε με αληθινή αγάπη και σεβασμό προς το ταίρι σας. Οι λάθος κατευθύνσεις που θα θέλετε να βρεθείτε θα σας μπλοκάρουν χωρίς νόημα χωρίς σκοπό ενώ μοιραία θα βρεθείτε σε αδιέξοδο. Ζητήστε από τους Αγγέλους με ηρεμία πίστη και αγάπη να θεραπεύσετε την συντροφική σας ζωή. Μην αφήσετε τίποτα στην τύχη του. Στην εργασία σας θα νιώσετε ευχάριστα. Θα έχετε μεγάλη εσωτερική δύναμη και θα υπερνικήσει η θετική σας σκέψη σε όλα αυτά που θέλετε να κάνετε. 

Μάρτιος 

Καλές θα είναι οι σχέσεις σας στον εργασιακό σας χώρο όμως θα συμβούν αλλαγές ξαφνικά προσπαθήστε να είσαστε σε αρμονία και ηρεμία με τους συνεργάτες σας. Λειτουργήστε με την διαίσθηση ενώστε τις ψυχικές και πνευματικές σας δυνάμεις, να θυμάστε ότι θα λάβετε την Θεϊκή Καθοδήγηση για να βαδίσετε σωστά. Δεχτείτε τα νέα ξεκινήματα εσείς οι ελεύθεροι, θα λάβετε θετικά μηνύματα για να ξεκινήσετε μια σχέση με αγάπη το σύμπαν είναι μαζί σας. Σε αυτό το διάστημα πλησιάστε το ταίρι σας το αξίζει δώστε του ευκαιρίες ανοίξτε δρόμους μεταξύ σας. Νιώστε την αλλαγή στον εσωτερικό σας κόσμο. Δημιουργείστε καθημερινά θαύματα. Έχετε πολλές ευλογίες να λάβετε.

Απρίλιος

Σε αυτή την περίοδο φροντίστε να είσαστε χαλαροί στην εργασία σας. Μην τρομάζετε από γεγονότα δείξτε θάρρος ακούστε τους Αγγέλους δεχτείτε όλα τα μηνύματα που θα λάβετε με θεϊκό φως και αγάπη. Συνεισφέρετε και βοηθήστε τους συνεργάτες σας για μια καλή και επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ σας. Για εσάς τους ελεύθερους μια ερωτική σχέση χαλάει αυτή την περίοδο, θα έρθουν νέα ξεκινήματα σας ηρεμούν και σας φτιάχνουν την διάθεση. Όσοι είσαστε δεσμευμένοι προσέξτε τον γάμο σας η μια μόνιμη σχέση σας. Δείξτε ζεστασιά και αγάπη, κρατήστε την συναισθηματική σας ζωή σταθερή αποκτήστε νόημα σκεφθείτε θετικά και κάντε την ζωή σας να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Αφεθείτε στον δημιουργό σας και κάντε βήματα γεμάτα φως.

Μάιος

Το επόμενο διάστημα και για ένα περίπου μήνα, θα ευνοηθούν ιδιαίτερα οι συνεργασίες πετυχαίνετε τους στόχους σας μετά από σκληρή δουλειά. Η. Ο έρωτας χτυπάει τη πόρτα  σε εσάς τους  ελεύθερους. Όμως οι δεσμευμένοι προχωρήστε σε αληθινά μονοπάτια. Μην απομακρύνεστε από το ταίρι σας.  Όλα δείχνουν ότι θα ψάξετε για μια μεγάλη αγάπη. Επιθυμείτε έναν διαφορετικό άνθρωπο. Προσπαθήστε να βελτιώσετε την υπάρχουσα σχέση σας δεχτείτε όλα τα μηνύματα που θα σας σταλούν από τον Δημιουργό σας με θεϊκή καθοδήγηση. Προσέξτε τι αποφάσεις θα πάρετε. 

Ιούνιος

Ο μήνας αυτός θα σας κάνει να ξεχάσετε τα προβλήματα που είχατε. Σε αυτή την περίοδο θα προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας. Μυστικά και ψέματα  που ειπώθηκαν το προηγούμενο διάστημα επηρέασαν τη σχέση σας. Το σύμπαν σας ανοίγει δρόμους για διάλογο και επικοινωνία με το ταίρι σας. Ο άνθρωπος σας θα σας πλησιάσει, θα αναζητήσει  από εσάς την αγάπη μην βάζετε εμπόδια ανοίξτε δρόμους, προσπαθήστε να ανταποκριθείτε. Να θυμάστε.. Τα τοξικά συναισθήματα δεν ανήκουν σε εσάς, κάντε το πρώτο βήμα εσείς προχωρήστε.  Εργαστείτε για την σχέση σας μαζί με τους αγαπημένους Αρχαγγέλους οδηγήστε τον εαυτό σας και το ταίρι σας στο φως δείξτε την αγάπη σας. Στα επαγγελματικά σας φροντίστε να γίνεται περισσότερο αποδοτικοί. Πάρτε ένα ρίσκο και δοκιμάστε κάτι καινούριο. 

Ιούλιος

Με δυσκολίες ξεκινά ο μήνας για εσάς. Οικογενειακά θέματα θα σας απασχολήσουν στην συγκεκριμένη περίοδο. Ελέγξτε τι ακριβώς θέλετε. Νέες σχέσεις θα προκύψουν για εσάς τους ελευθέρους. Προσπαθήστε να είσαστε θετικοί γεμάτοι από αγάπη για το ταίρι σας. Αποφύγετε ρήξεις και εντάσεις . Πρέπει να ακούσετε τη διαίσθηση σας, γιατί μόνο αυτή κι όχι η λογική, μπορεί να σας οδηγήσει σε μια ευνοϊκή λύση μεταξύ σας. Πνευματικά αναπτυχθείτε αναζητάτε την αλλαγή, αλλά παράλληλα είναι κάτι που σας φοβίζει κιόλας. Προσπαθήστε να σκεφθείτε νιώστε την ζωή και ζήστε τα θετικά δείξτε τον καλύτερο σας εαυτό. Έτσι έρχονται οι αλλαγές όχι μόνο στην ζωή σας αλλά και στην εργασία σας.

Αύγουστος

Ένας μήνας ξενοιασιάς έτσι θέλετε να είναι αλλά όλα γυρίζουν δύσκολα για εσάς. Ξυπνάει μέσα σας ξανά η αλλαγή, αλλάζετε σκέψεις και γίνεστε μαχητικοί στους γύρω και στην σχέση σας.  Πολλά θέματα, κρυμμένα γεγονότα φοβάστε να μην αποκαλυφθούν. Οι αρνητισμοί  που θα δημιουργηθούν φόβοι και ανασφάλειες  σας κρατούν αρκετά πίσω σε όσα σκέπτεστε για εσάς και τον άνθρωπο σας. Οι δυσκολίες των προηγούμενων μηνών μπλοκάρουν τα συναισθήματα σας. Μην κάνετε τα ίδια λάθη που στην αρχή δεν φαίνονται λάθη. Μην βάζετε τον εαυτό σας σε διαδικασία αναδρομής στο παρελθόν. Βαδίστε με χαρά στο πνευματικό σας μονοπάτι θα λάβετε οδηγίες να ανοίξουν πόρτες για εσάς και το συντροφικό σας ταίρι.

Σεπτέμβριος

Σε αυτή την περίοδο και σε όλο τον μήνα θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας και η ύλη. Πολλά τα δύσκολα που θα έχετε να αντιμετωπίσετε όμως μην σπαταλάτε τον χρόνο σας για αυτό. Παραδώστε το πρόβλημα που σας απασχολεί στον Θεό και στους Αγγέλους για να ανοίξει ο δρόμος σας. Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα ασφαλές και οικονομικά σταθερό περιβάλλον για την οικογένεια σας, τότε πάρτε τη κατάσταση στα χέρια σας και μάθετε τρόπους για να διαχειρίζεστε σωστά τα χρήματά σας!  Η ποιότητα ζωής είναι δικαίωμα για όλους . Ανασφάλειες στην σχέση με το ταίρι σας φέρνουν για εσάς προβληματισμούς. Αν θέλετε  η σχέση σας να είναι επιτυχημένη θα πρέπει να εμπιστευτείτε το ταίρι σας. Σκεφθείτε  την ζωή σας να πηγαίνει διαρκώς από το καλό στο καλύτερο.
Η Ζωή σας είναι γεμάτη με Ευλογίες.

Οκτώβριος

Αποφύγετε μέσα στον μήνα κινήσεις που έχουν σχέση με τα οικονομικά σας. Δείξτε αυτοσυγκράτηση.  Θα είναι μια περίοδος αναμονής και καθυστέρησης. Ακολουθήστε το μονοπάτι της υπομονής και της αναμονής. Στον εργασιακό σας χώρο θα έχετε πολλά ξεκαθαρίσματα. Αρκετά επιφυλακτικοί θα είσαστε με τα αισθηματικά σας οι ελεύθεροι. Το σύμπαν για εσάς στέλνει πολλές θετικές αλλαγές.  Εσείς που είσαστε σε ένα γάμο η σε μια σχέση να σκέφτεστε ότι η ζωή μελλοντικά  θα φέρει σε εσάς ευκαιρίες για γαλήνη και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας. Φροντίστε μα πάνω από όλα αγαπήστε τον εαυτό σας εκφράστε τις επιθυμίες σας, πάρτε μια γενναία απόφαση να αφήσετε πίσω άσχημες συμπεριφορές  και μίζερες επιλογές που κατά καιρούς σας έχουν βλάψει.

Νοέμβριος

Ο Νοέμβριος σας βρίσκει με ζεστασιά και αγάπη για το σπίτι και την οικογένεια. Αλλά και η αισθηματική σας ζωή αρχίζει να βρίσκει τον δρόμο της. Θα υπάρχει φως, Αγάπη και κατανόηση σε πολλά θέματα, ήρθε ο χρόνος να νιώσετε ποιο ελεύθεροι μαζί με το ταίρι  σας. Όλο το σύμπαν κινείται θετικά μαζί σας. Μην αναζητήσετε σε αυτή την περίοδο τις αιτίες που ήσασταν μεταξύ σας απομακρυσμένοι, παραβλέψετε τα λάθη του παρελθόντος μεταξύ σας για να ολοκληρωθεί η ευτυχία σας. Οι ελεύθεροι θα νιώσετε ολοκληρωμένοι με ένα νέο δυνατό έρωτα που έρχεται να σας γεμίσει φως και αγάπη.   Τα οικονομικά θα συνεχίζουν τις δυσκολίες τους. Δεν είναι η κατάλληλη εποχή για να αναλάβετε το ρίσκο μιας επένδυσης, μιας επέκτασης ή ενός συνεταιρισμού. 

Δεκέμβριος

Σε αυτή την περίοδο και ως το τέλος της χρονιάς η αισθηματική σας ζωή θα έχει διακυμάνσεις. Μια κρυφή ερωτική σχέση που θα έρθει στην ζωή σας σας ξεσηκώνει έντονα. Μην ξεκινήσετε κάτι θα τελειώσει άδοξα. Συνειδητοποιήστε ότι όλοι οι τομείς της ζωής σας ακόμα και τους προηγούμενους μήνες ήταν δύσκολοι. Προσευχηθείτε στον Δημιουργό σας καθοδηγήστε τα καθημερινά βήματα σας με προσοχή, θα λάβετε βοήθεια.  Στραφείτε στο ταίρι σας κρατήστε στην καρδιά σας λαμπερή την αγάπη σας μιλήστε μεταξύ σας με ειλικρίνεια και σεβασμό. Η Ζωή ρέει! Η κατεύθυνση που θα έχει, εξαρτάται από εσάς. Εσείς μπορείτε να την οδηγήσετε εκεί που επιθυμείτε πραγματικά. Δεχτείτε φως από τους ουράνιους Αγγέλους και μην περιπλέκεται την κατάσταση. Στην εργασία σας αποφύγετε δύσκολες καταστάσεις που περιπλέκουν θέματα που υπάρχουν. Να είσαστε δυναμικοί  Οποιαδήποτε καινούργια ιδέα  τώρα μπορείτε να την υλοποιήσετε. 

ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles