Ερωτική συνεύρεση του κάθε Ζωδίου| Έχει καμία σχέση η συχνότητα της ερωτικής με το ζώδιο; Έχει. Γιατί τα άστρα ευθύνονται για τα πάντα. Ακόμη και για το τι συμβαίνει στο κρεβάτι. 

Όπως σε όλα, έτσι και στην ερωτική επαφή τα άστρα δείχνουν μια τάση. Υπάρχουν ζώδια που μπορούν να έρχονται σε επαφή κάθε μέρα και άλλα που να περάσουν μήνες και να μην ενδώσουν. 

1Ερωτική συνεύρεση του κάθε Ζωδίου | Κριός

Μέρα παρά μέρα

Ο Κριός, ζώδιο της φωτιάς έχει μεγάλη ανάγκη για επαφή. Έχει ισχυρή θέληση και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάρει αυτό που θέλει όταν θέλει.

2Ερωτική συνεύρεση του κάθε Ζωδίου | Ταύρος

Όλο το Σαββατοκύριακο

Οι Ταύροι αγαπούν την απόλαυση, το πρόγραμμα και είναι συνήθως πιστοί. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να κάνουν υπομονή, έτσι ώστε να γίνουν όλα στην ώρα τους. Και όταν έρθει η ώρα δεν τους σταματά τίποτα. 

3Ερωτική συνεύρεση του κάθε Ζωδίου |Δίδυμοι

Ή δυο φορές το μήνα ή συνέχεια

Οι Δίδυμοι είναι δύσκολοι άνθρωποι. Ακόμη και οι ίδιοι είναι δύσκολο να καταλάβουν τον εαυτό τους. Είναι αέρας. Έτσι, θα μπορούσαν να περάσουν άνετα εβδομάδες ή μήνες χωρίς να συνευρεθούν ερωτικά, απλά και μόνο επειδή επικεντρώνονται σε άλλα πράγματα ή στόχους. Γιατί έτσι είναι οι Δίδυμοι, όταν καταπιάνονται με κάτι ή κάποιον τα πέφτουν καταπάνω του. Ετσι, όταν βρουν τον κατάλληλο σύντροφο άνετα μπορούν να έρχονται σε ερωτική συνεύρεση μαζί του όλη την ώρα. 

4Ερωτική συνεύρεση του κάθε Ζωδίου| Καρκίνος

Αν έχουν παρτενέρ, κάθε βράδυ 

Οι καρκίνοι, από τη φύση τους, δίνουν πολύ αγάπη και φροντίδα. Αυτό σημαίνει ότι η επαφή έρχεται σαν κάτι πιο φυσικό. Θα μπορούσαν να συνευρίσκονται ερωτικά και κάθε μέρα όταν βρουν τον κατάλληλο άνθρωπο που θα θέλουν να τον φροντίζουν από όλες τις απόψεις. 

5Ερωτική συνεύρεση του κάθε Ζωδίου|Λέων

Μια φορά την εβδομάδα 

Αχ, οι Λέοντες. Αυτοί οι άνθρωποι είναι αβίαστα όμορφοι και κουβαλούν φωτιά. Οι Λέοντες είναι όμορφοι και αποφασιστικοί. Αν έχουν τη διάθεση να συνευρεθούν ερωτικά, θα βρουν σίγουρα τρόπο να κάνουν. Ωστόσο, το πρόγραμμά τους είναι φορτωμένο συνεχώς με τις ατελείωτες φιλοδοξίες τους. Αν λοιπόν έχουν χρόνο και η επαφή δεν εμποδίζει τις φιλοδοξίες τους θα βρουν και λίγο χρόνο για αυτό. 

6Ερωτική συνεύρεση του κάθε Ζωδίου|Παρθένος

Δύο έως τρεις φορές την εβδομάδα

Ο Παρθένος είναι αφανής ήρωας στο υπνοδωμάτιο. Οι Παρθένοι είναι συνεπείς έχουν πρόγραμμα σε όλα και φυσικά βάζουν πρόγραμμα και στην ερωτική συνεύρεση. Σε μεγάλο βαθμό η διάθεσή τους εξαρτάται από αυτή των συντρόφων τους αλλά και να μην θέλει ο άλλος, ο Παρθένος θα τον βάλει σε πρόγραμμα. 

7Ερωτική συνεύρεση του κάθε Ζωδίου | Ζυγός

Δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα

Οι Ζυγοί είναι σαν μωρά. Όταν θέλουν κάτι,  δεν το κρύβουν. Επίσης αγαπούν την ευχαρίστηση. Και θα βρουν κάθε τρόπο για να πάρουν αυτή την ευχαρίστηση όσο πιο συχνά μπορούν. 

8Ερωτική συνεύρεση του κάθε Ζωδίου | Σκορπιός

Κυριολεκτικά, όλη την ώρα 

Τα στερεότυπα ισχύουν στην περίπτωση του Σκορπιού. Είναι τρελός για ερωτική επαφή. Και θα κάνει με την πρώτη ευκαιρία. 

9Ερωτική συνεύρεση του κάθε Ζωδίου | Τοξότης

Όλη την ώρα ή πολύ σπάνια


Ο Τοξότης αγαπά τη διασκέδαση. Ανεξάρτητο πνεύμα, με ένα μυαλό που τρέχει με χίλια, η ερωτική επαφή δεν είναι αναγκαιότητα στην καθημερινότητά του. Όταν όμως βρουν κάποιον με τον οποίο είναι συμβατοί πνευματικά και σεξουαλικά τότε θα του δώσουν να καταλάβει. 

10Ερωτική συνεύρεση του κάθε Ζωδίου |Αιγόκερως

Λίγο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και πολύ το Σαββατοκύριακο

Οι Αιγόκεροι, κλασικό ζώδιο της γης είναι τόσο δύσκαμπτοι όσον αφορά στα χρονοδιαγράμματά τους και τους κανόνες που οι ίδιοι θέτουν, που δεν υπάρχει περίπτωση να έρθουν σε ερωτική επαφή εκτός προγράμματος. Και το πρόγραμμα έχει ως εξής: Αν βρουν χρόνο μέσα στην εβδομάδα θα υποκύψουν και το Σαββατοκύριακο θα το βάλουν ως πρώτη προτεραιότητα. 

ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

11Ερωτική συνεύρεση του κάθε Ζωδίου| Υδροχόος

Μια φορά στις δύο εβδομάδες

Οι Υδροχόοι είναι δύσκολοι άνθρωποι. Κατά καιρούς οι ίδιοι δημιουργούν απόσταση με τους συντρόφους τους. Τέτοια απόσταση που δεν μπορούν να την ξεπεράσουν και να έρθουν σε ερωτική επαφή. Χρειάζονται πραγματική σύνδεση με τον άλλον για να καταλήξουν στο κρεβάτι. 

12Ερωτική συνεύρεση του κάθε Ζωδίου | Ιχθύες

Δυο φορές την εβδομάδα

Οι Ιχθύς προστατεύουν πολύ τις ευαίσθητες καρδιές τους. Όταν ερωτεύονται έρχονται σε ερωτική επαφή συνέχεια.