Ερωτική συνεύρεση του κάθε Ζωδίου| Έχει καμία σχέση η συχνότητα της ερωτικής με το ζώδιο; Έχει. Γιατί τα άστρα ευθύνονται για τα πάντα. Ακόμη και για το τι συμβαίνει στο κρεβάτι. 

Όπως σε όλα, έτσι και στην ερωτική επαφή τα άστρα δείχνουν μια τάση. Υπάρχουν ζώδια που μπορούν να έρχονται σε επαφή κάθε μέρα και άλλα που να περάσουν μήνες και να μην ενδώσουν. 

Ερωτική συνεύρεση του κάθε Ζωδίου | Κριός

κριος - ζώδια κριός - προβλέψεις κριός

Μέρα παρά μέρα

Ο Κριός, ζώδιο της φωτιάς έχει μεγάλη ανάγκη για επαφή. Έχει ισχυρή θέληση και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάρει αυτό που θέλει όταν θέλει.

Ερωτική συνεύρεση του κάθε Ζωδίου | Ταύρος

ταύρος - ζώδια - προβλέψεις

Όλο το Σαββατοκύριακο

Οι Ταύροι αγαπούν την απόλαυση, το πρόγραμμα και είναι συνήθως πιστοί. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να κάνουν υπομονή, έτσι ώστε να γίνουν όλα στην ώρα τους. Και όταν έρθει η ώρα δεν τους σταματά τίποτα. 

Ερωτική συνεύρεση του κάθε Ζωδίου |Δίδυμοι

δίδυμοι - ζώδια - προβλέψεις 2019

Ή δυο φορές το μήνα ή συνέχεια

Οι Δίδυμοι είναι δύσκολοι άνθρωποι. Ακόμη και οι ίδιοι είναι δύσκολο να καταλάβουν τον εαυτό τους. Είναι αέρας. Έτσι, θα μπορούσαν να περάσουν άνετα εβδομάδες ή μήνες χωρίς να συνευρεθούν ερωτικά, απλά και μόνο επειδή επικεντρώνονται σε άλλα πράγματα ή στόχους. Γιατί έτσι είναι οι Δίδυμοι, όταν καταπιάνονται με κάτι ή κάποιον τα πέφτουν καταπάνω του. Ετσι, όταν βρουν τον κατάλληλο σύντροφο άνετα μπορούν να έρχονται σε ερωτική συνεύρεση μαζί του όλη την ώρα. 

Ερωτική συνεύρεση του κάθε Ζωδίου| Καρκίνος

καρκίνος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Αν έχουν παρτενέρ, κάθε βράδυ 

Οι καρκίνοι, από τη φύση τους, δίνουν πολύ αγάπη και φροντίδα. Αυτό σημαίνει ότι η επαφή έρχεται σαν κάτι πιο φυσικό. Θα μπορούσαν να συνευρίσκονται ερωτικά και κάθε μέρα όταν βρουν τον κατάλληλο άνθρωπο που θα θέλουν να τον φροντίζουν από όλες τις απόψεις. 

Ερωτική συνεύρεση του κάθε Ζωδίου|Λέων

λέων - ζώδια - προβλέψεις 2019

Μια φορά την εβδομάδα 

Αχ, οι Λέοντες. Αυτοί οι άνθρωποι είναι αβίαστα όμορφοι και κουβαλούν φωτιά. Οι Λέοντες είναι όμορφοι και αποφασιστικοί. Αν έχουν τη διάθεση να συνευρεθούν ερωτικά, θα βρουν σίγουρα τρόπο να κάνουν. Ωστόσο, το πρόγραμμά τους είναι φορτωμένο συνεχώς με τις ατελείωτες φιλοδοξίες τους. Αν λοιπόν έχουν χρόνο και η επαφή δεν εμποδίζει τις φιλοδοξίες τους θα βρουν και λίγο χρόνο για αυτό. 

Ερωτική συνεύρεση του κάθε Ζωδίου|Παρθένος

παρθένος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Δύο έως τρεις φορές την εβδομάδα

Ο Παρθένος είναι αφανής ήρωας στο υπνοδωμάτιο. Οι Παρθένοι είναι συνεπείς έχουν πρόγραμμα σε όλα και φυσικά βάζουν πρόγραμμα και στην ερωτική συνεύρεση. Σε μεγάλο βαθμό η διάθεσή τους εξαρτάται από αυτή των συντρόφων τους αλλά και να μην θέλει ο άλλος, ο Παρθένος θα τον βάλει σε πρόγραμμα. 

Ερωτική συνεύρεση του κάθε Ζωδίου | Ζυγός

ζυγός - ζώδια - προβλέψεις 2019

Δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα

Οι Ζυγοί είναι σαν μωρά. Όταν θέλουν κάτι,  δεν το κρύβουν. Επίσης αγαπούν την ευχαρίστηση. Και θα βρουν κάθε τρόπο για να πάρουν αυτή την ευχαρίστηση όσο πιο συχνά μπορούν. 

Ερωτική συνεύρεση του κάθε Ζωδίου | Σκορπιός

σκορπιός - ζώδια - προβλέψεις

Κυριολεκτικά, όλη την ώρα 

Τα στερεότυπα ισχύουν στην περίπτωση του Σκορπιού. Είναι τρελός για ερωτική επαφή. Και θα κάνει με την πρώτη ευκαιρία. 

Ερωτική συνεύρεση του κάθε Ζωδίου | Τοξότης

τοξότης - ζώδια - προβλέψεις 2019

Όλη την ώρα ή πολύ σπάνια


Ο Τοξότης αγαπά τη διασκέδαση. Ανεξάρτητο πνεύμα, με ένα μυαλό που τρέχει με χίλια, η ερωτική επαφή δεν είναι αναγκαιότητα στην καθημερινότητά του. Όταν όμως βρουν κάποιον με τον οποίο είναι συμβατοί πνευματικά και σεξουαλικά τότε θα του δώσουν να καταλάβει. 

Ερωτική συνεύρεση του κάθε Ζωδίου |Αιγόκερως

αιγόκερως - ζώδια - προβλέψεις 2019

Λίγο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και πολύ το Σαββατοκύριακο

Οι Αιγόκεροι, κλασικό ζώδιο της γης είναι τόσο δύσκαμπτοι όσον αφορά στα χρονοδιαγράμματά τους και τους κανόνες που οι ίδιοι θέτουν, που δεν υπάρχει περίπτωση να έρθουν σε ερωτική επαφή εκτός προγράμματος. Και το πρόγραμμα έχει ως εξής: Αν βρουν χρόνο μέσα στην εβδομάδα θα υποκύψουν και το Σαββατοκύριακο θα το βάλουν ως πρώτη προτεραιότητα. 

ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

Ερωτική συνεύρεση του κάθε Ζωδίου| Υδροχόος

υδροχόος- ζώδια - προβλέψεις 2019

Μια φορά στις δύο εβδομάδες

Οι Υδροχόοι είναι δύσκολοι άνθρωποι. Κατά καιρούς οι ίδιοι δημιουργούν απόσταση με τους συντρόφους τους. Τέτοια απόσταση που δεν μπορούν να την ξεπεράσουν και να έρθουν σε ερωτική επαφή. Χρειάζονται πραγματική σύνδεση με τον άλλον για να καταλήξουν στο κρεβάτι. 

Ερωτική συνεύρεση του κάθε Ζωδίου | Ιχθύες

ιχθύς- ζώδια - προβλέψεις 2019

Δυο φορές την εβδομάδα

Οι Ιχθύς προστατεύουν πολύ τις ευαίσθητες καρδιές τους. Όταν ερωτεύονται έρχονται σε ερωτική επαφή συνέχεια.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles