Ρώτα το Ταρωτώ: Ερωτευμένη με τον υφιστάμενο μου. Αληθινές Ιστορίες, Αληθινές Απαντήσεις! Μέσα στις σελίδες του Taroto Blog θα βρεις αληθινές ιστορίες και προβληματισμούς που σίγουρα θα σε προβληματίσουν και ίσως να ταυτιστείς! Έχεις και εσύ κάτι που σε βασανίζει; Στείλε μήνυμα και λάβε απάντηση! Η έμπειρή ομάδα του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, σε θέματα ανθρωπίνων σχέσεων, θα σου δώσει συμβουλή και θα σε καθοδηγήσει!

Μέντιουμ Άρης - Το καλύτερο μέντιουμ της Αθήνας
Το Μέντιουμ Άρης καθημερινά συνομιλεί με δεκάδες ανθρώπους. Συμβουλεύονται την ισχυρή του ενόραση. Δίνει λύσεις σε προσωπικά θέματα.

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Καλησπέρα. Με τον Λ. γνωριστήκαμε τυχαία μέσω μιας φίλης έχουμε αρκετά χρόνια διαφορά όμως τώρα είμαστε σε σχέση. Έχει δυο παιδιά χωρισμένος, θα ήθελα να μάθω την εξέλιξη αν θα συνεχίσουμε μαζί. Μέχρι στιγμής καλά τα πάμε το μόνο που βλέπω είναι πως έχω αποκοπεί από τις φίλες μου. Είναι καλός μαζί μου αλλά έχω άγχος.

Το ψευδώνυμο μου: Σταμ

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη Σταμ καλησπέρα. Μέσα από την πρόβλεψη διακρίνω ότι ο Λ. έχει συναισθήματα για εσένα αλλά διατηρεί αμφιβολίες και φόβους για την σχέση σας. Δεν του φταίνε οι φίλες σου όπως σου δείχνει, αλλά μόνο οι φόβοι του κάτι που δεν θέλει να το αντιληφθείς.  Προβλήματα από το παρελθόν στην συναισθηματική του ζωή επηρεάζουν την σχέση σας για αυτό και συμπεριφέρεται έτσι. Δεν του αρέσει να υποτάσσεται σε εσένα αλλά θέλει να είναι εκείνος που θα ελέγχει την όλη κατάσταση μεταξύ σας. Μην έχεις άγχος θαυμάζει σε σένα πολλά δείξε του εξυπνάδα ξεσήκωσε τον ερωτικά μην φοβάσαι του αρέσει. Να ξέρεις ότι η σχέση σας θα συνεχιστεί σίγουρα προς το καλύτερο αν λειτουργήσεις θετικά απέναντι του.. 

ολοκληρωμένες προβλέψεις

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Πως θα είναι το 2020. Άμα διοριστώ, πότε. Γενικά πώς θα είναι τα επαγγελματικά μου. Η υγεία μου;Της οικογένειας μου. Τα οικονομικά μου θα βελτιωθούν;Κυρίως όμως με ενδιαφέρει αν διοριστώ. Είναι κάτι που με απασχολεί πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό και θα ήθελα να μου πείτε τι βλέπετε πάνω σε αυτό Θα περιμένω η θα γίνει άμεσα. Ευχαριστώ.

Το ψευδώνυμο μου: Λίλιαν

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Λίλιαν αυτή η χρονιά ευνοεί αρκετά την εργασία και τα επαγγελματικά σου να περιμένεις θετικές αλλαγές προς το καλύτερο. Θα είναι αρκετές οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και θα σας δώσουν δύναμη για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Οι στόχοι σας θα υλοποιηθούν και τίποτα δεν δείχνει να πηγαίνει άσχημα σε ότι νέο αποφασίσετε να ξεκινήσετε.  Κάντε μια προσπάθεια και ζητήστε βοήθεια για τον διορισμό σας γιατί εδώ όπως όλα δείχνουν υπάρχουν πολλοί ανταγωνιστές. Σταδιακά και από το Μάιο και μετά τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν αισθητή βελτίωση. Η υγεία σας θα είναι αρκετά καλή σε όλη την διάρκεια του 2020 καθώς και της οικογένειας σας. 

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Είμαι με τον Νίκο σχεδόν εφτά μήνες μαζί δεν ξεκινήσαμε καλά γιατί η ήμουν κολλημένη σε μια άλλη σχέση. Από ένα σημείο κ μετά πάτησα στα πόδια Μ κ συνειδητά επέλεξα σαν σύντροφό αυτό το άτομο. Θα ήθελα να μου πείτε τι μέλλον έχει αυτή η σχέση τι θα γίνει από δω κ πέρα μεταξύ μας πως θα πάνε τα πράγματα αξίζει ν υπάρχει αυτή η σχέση?

Το ψευδώνυμο μου: Υδροχοακι για πάντα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη μέσα από την πρόβλεψη διακρίνω ότι ο Νίκος θα δείξει ενδιαφέρον για εσένα όμως να ξέρεις ότι είναι από τους ανθρώπους που ερωτεύεται εύκολα. Θέλει να ζει την κάθε στιγμή της ζωής του όσο ποιο έντονα μπορεί. Φρόντισε να μην τον πιέσεις και δέξου θετικά  την αλλαγή, το ασυνήθιστο, ακόμη και το περίεργο όταν εκείνος το επιθυμεί, μόνο τότε θα έχεις πολλές πιθανότητες να του κεντρίσεις το ενδιαφέρον και να τον κερδίσεις . Μέσα από την Ενόραση προβλέπω ότι δεν θα πρέπει εσύ και ο Νίκος να φτάνετε στα άκρα γιατί και οι δυο σας έχετε πολλά θετικά που αν τα διαχειριστείτε σωστά θα φέρετε πολύ καλά αποτελέσματα. Μπορείτε και έχετε πιθανότητες να προχωρήσετε σαν ζευγάρι αν κάνετε διάλογο αξίζει η σχέση να υπάρχει καλό μου Υδροχοάκι για πάντα. 

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Γεια σας και καλή χρονιά! Ενδιαφέρομαι για κάποιο υφιστάμενο μου στο χώρο εργασίας μου . Έγινε κίνηση από δίκης μου μεριάς αλλά δεν είδα κάποια αρνητική αντίδραση από αυτόν αλλά ούτε κ τόσο θετική. Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι αν υπάρχει ανταπόκριση από την μεριά του. Αν θα υπάρξει κάτι ερωτικό μεταξύ μας . Σας ευχαριστώ

Το ψευδώνυμο μου: Ανυπόμονη

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Γεια σου φίλη Ανυπόμονη Καλή χρονιά. Το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι σταθερός στις αποφάσεις του και ενδιαφέρεται για εσένα όμως τον τρομάζει το ότι είσαστε στον ίδιο χώρο για αυτό και δεν ανταποκρίθηκε σωστά. Έχει την διάθεση αυτό το διάστημα να αλλάξει την ζωή του και τις συνήθειες του. Στην ζωή του και στις κινήσεις του είναι αργός και δεν κινείται γρήγορα. Το κάθε βήμα του το προσέχει και να ξέρεις Ανυπόμονη ότι δύσκολα θα εκδηλώσει τα συναισθήματα του για εσένα γιατί ως άνθρωπος είναι εσωστρεφείς. Να είσαι προσεχτική στις κινήσεις σου και μην είσαι βιαστική θα το εκτιμήσει. Ερωτεύεται εύκολα και εδώ απαιτείτε προσοχή. 

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σας εύχομαι Το θέμα είναι για το σύζυγο έχει φύγει από το σπίτι μας εδώ και τέσσερις μήνες είμαι μόνη δύσκολα τα βγάζω πέρα δεν έγινε κάποια φασαρία στο παρελθόν ήρθα δυο φορές σε σας και με συμβουλεύσατε πολύ σωστά έχω ελπίδα να επανέλθει? Είμαι παρθένος και τοξότης αυτός ευχαριστώ πολύ για ότι κάνατε για μένα κύριε Άρη.

Το ψευδώνυμο μου: ντομινα1997

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Χρόνια πολλά Ντομινα καλή χρονιά. Προσπάθησε να βοηθήσεις τον εαυτό σου αν και δεν είναι τόσο απλό όλο αυτό που αντιμετωπίζεις. Όλα δείχνουν  ότι πήρε βιαστικές αποφάσεις και θέλει στην επόμενη περίοδο να ζήσει νέες εμπειρίες. Μην χάνεις την αυτοπεποίθηση σου φίλη μου Ντομινα που σε αυτή την περίοδο δοκιμάζεται ο γάμος σας. Όμως με την νέα χρόνια που θα διανύσεις φίλη μου να έχεις δύναμη και  απέφυγε για λίγο καιρό να τον προσεγγίσεις, γιατί η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη για εκείνον άφησέ τον ελεύθερο να πάρει σωστές αποφάσεις και μόνο τότε αποφάσισε ένα καλό διάλογο μαζί του. Οι κάρτες μου δείχνουν ότι ξέρει τα λάθη του και ότι η σχέση σας έχει διαταραχτεί και όπως όλα δείχνουν θα καταλήξει να κάνει σκέψεις και απολογισμούς για τις αποφάσεις που θα θελήσει να πάρει. 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles