Έρωτας μέσω facebook. Ρώτα το Ταρωτώ! Αληθινές Ιστορίες, Αληθινές Απαντήσεις! Μέσα στις σελίδες του Taroto Blog θα βρεις αληθινές ιστορίες και προβληματισμούς που σίγουρα θα σε προβληματίσουν και ίσως να ταυτιστείς! Έχεις και εσύ κάτι που σε βασανίζει; Στείλε μήνυμα και λάβε απάντηση! Η έμπειρή ομάδα του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, σε θέματα ανθρωπίνων σχέσεων, θα σου δώσει συμβουλή και θα σε καθοδηγήσει!

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Εγώ μιλάω με τον Γιάννη εδώ και κάτι μέρες μέσω facebook. Είναι όμορφο παιδί και από αυτά που μου λέει του αρέσω και εγώ. Έχω περάσει πολλά σε σχέση με τα ερωτικά μου και θα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία στον Γιάννη. Από αυτά που μου λέει θέλει και αυτός να βρεθούμε και να γνωριστούμε καλύτερα. Το θέμα είναι εγώ να δώσω μια ευκαιρία σε κάτι καινούργιο στην ζωή μου;

Το ψευδώνυμο μου: Κάτια

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη, η κάρτα σου το τρία Μπαστούνι, σε προτρέπει με προσεκτικά και αργά βήματα, να δώσεις την ευκαιρία στον Γιάννη να σε πλησιάσει, μια και η κάρτα σου είναι ενθαρρυντική. Θέλω να πιστεύω πως πρόκειται για ένα σωστό άτομο, χώρια που είναι κι όμορφος!! Δώσε λοιπόν μια ευκαιρία στην ζωή σου, και εύχομαι να είναι ακριβώς αυτό που περιμένεις.

τηλεφωνικές προβλέψεις
τηλεφωνικές προβλέψεις

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Γεια σας κύριε Άρη. Θα ήθελα να μάθω για κάποιο άντρα γεννημένο 9/9/1985. Πώς είναι η σχέση του με την γυναίκα του ? Μαζί μου δεν έχει κάποια επικοινωνία από κάποια λάθη που έκανα ενόχλησα την γυναίκα του λέγοντας της πως την απάτησε αλλά νομίζω αυτός θα με έβγαλε ψεύτρα κ δεν θα το πίστεψε. Γι’ αυτό κ σας ρωτάω πως είναι τα πράγματα μεταξύ τους . Εμένα θα με συγχωρέσει κάποια στιγμή?  Ευχαριστώ θα περιμένω απάντηση σας 

Το ψευδώνυμο μου: Γλυκούλα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου, έχουμε κι άλλες φορές συζητήσει για το ίδιο θέμα, μα  αφού προφανώς δεν έγινα κατανοητή, επαναλαμβάνω ξανά τα ίδια. Η κάρτα σου, το πέντε Μπαστούνι, περιγράφει  άπειρους καβγάδες, άσχημα λόγια, κλάματα, με αποτέλεσμα, δύο άνθρωποι με μία στημένη ζωή να δυστυχήσουν, γιατί εσύ έκανες μια άστοχη πράξη, μόνο και μόνο για να πάρεις την μικρή σου εκδίκηση. Με ποιο τρόπο περιμένεις να σε συγχωρήσει; Δεν λέω πως κι εκείνος δεν έφταιγε, σίγουρα δεν είναι αθώος, μα κορίτσι μου εσύ το τερμάτισες. Τώρα τα πράγματα μεταξύ τους έχουν εξομαλυνθεί, και η ζωή τους ξαναβρήκε την όποια πορεία έχουν μαζί χαράξει. Η λυπηρή σου επέμβαση δεν είχε το αποτέλεσμα που θα επιθυμούσες. Προτείνω να συνεχίσεις την ζωούλα σου, που προβλέπεται όμορφη, χωρίς να κοιτάζεις πίσω. Ότι έγινε  έγινε.

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Καλησπέρα σας. Με λένε Δήμητρα και είμαι παντρεμένη 3 χρόνια. Δίχως να έχουμε ανοιχτή κόντρα με την πεθερά μου(τα στοιχεία της οποίας σας δίνω)έχω βασικές υποψίες ότι αυτή κι η κόρη της (η κουνιάδα μου)ασχολούνται με μαγείες κ ξόρκια. Πρώτη φορά, έκαμαν παρεμφερή κουβέντα στο τραπέζι του γάμου. Λέγανε για μια Αλβανή που ασχολείται με μαγείες και θέλουν να την επισκεφτούν. Την συζήτηση βέβαια, δεν την άκουσαν όλοι αλλά εγώ κι η κουμπάρα μου. Ύστερα από λίγο καιρό, ήρθε η κουνιάδα μου στο σπίτι και ζητούσε από τον άντρα μου να της δώσει κάτι δικό του, γιατί, όπως είπε,”μαζεύει πράματα από όλους τους φίλους της “Όταν της είπα να της δώσω κ εγώ κάτι δικό μου, αρνήθηκε, επιμένοντας μόνο για τον αδερφό της. Τέλος, χάνονται συνεχώς πράματα από το σπίτι: ρούχα, φωτογραφίες του γάμου μας κ.τ.λ Έχουν περάσει μήνες, ξεσηκώνουμε το σπίτι κ τα πράματα μας. Αληθεύουν οι υποψίες μου?Η μήπως αυτές οι κουβέντες που έλεγαν κ στο τραπέζι του γάμου ήταν λόγια του αέρα για να μας τρομάξουν? Κι αν τελικά έχω δίκαιο, τι μπορώ να κάνω; Να φωνάξω μέρες στο σπίτι? Ανυπομονώ, ευχαριστώ εκ των πρότερων.

Το ψευδώνυμο μου: Ανήσυχη

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη, το θέμα σου, δεν μπορεί να απαντηθεί μέσα από το ΤΑΡΩΤΩ. Αν θέλεις να το εξετάσουμε προγραμμάτισε  ένα ραντεβού.

ολοκληρωμένες προβλέψεις

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Καλημέρα σας. Είμαι σε επαγγελματικό δίλημμα. Θα ήθελα να γράψω κάποιο βιβλίο, αλλά ξέρω ότι στην Ελλάδα δεν πληρώνονται τόσο καλά οι συγγραφείς, πάρα μόνο ελάχιστοι. Μου αρέσει όμως και η μεταφυσική. Παρόλο που έχω έκτη αίσθηση, δεν γνωρίζω τίποτε περισσότερο, ούτε καν από που να ξεκινήσω. Εσείς τι με συμβουλεύετε να κάνω; Ανυπομονώ για την απάντηση.

Το ψευδώνυμο μου: Βιολέτα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου, σίγουρα δεν είναι τόσο προσοδοφόρο το επάγγελμα του συγγραφέα, μα αν είναι αυτό που σε εκφράζει, και υπάρχουν τουλάχιστον τα βασικά προς το ζην, τότε ακολούθησε το όνειρό σου χωρίς δεύτερη σκέψη. Άλλωστε κανένας συγγραφέας δεν ξεκίνησε όντας διάσημος. Χρειάζεται χρόνος, και φυσικά ταλέντο. Αν πιστεύεις πως τα διαθέτεις, ξεκίνησε άφοβα. Ο δρόμος σου είναι ανοιχτός..

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Έχω σχέση 3 χρόνια . Έχουμε περάσει πολλά μαζί . Κάποιες φορές που μαλώσαμε πίστεψα ότι τελείωσε αλλά τελικά τα βρίσκουμε ξανά. Θέλω οικογένεια μαζί του και θέλω να ξέρω τι νιώθει για εμένα. Τον αγαπάω και θέλω να ξέρω αν θα καταλήξουμε σε επισημοποίηση . Δουλεύει πολλές ώρες και δεν τον βλέπω όσο θα ήθελα. Βλέπετε κάποια επισημοποίηση φέτος με το αγόρι μου ;

Το ψευδώνυμο μου: Βουνό

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη, η κάρτα σου, η Εγκράτεια, σε επιβραβεύει για την υπομονή που μέχρι σήμερα επιδεικνύεις, επί τρία ολόκληρα χρόνια, και σε βεβαιώνει πως τίποτα πια δεν μπορεί να πάει στραβά. Η εγκράτεια, το μεγάλο σου προσόν, και η αγάπη που αισθάνεσαι για τον καλό σου, θα σε βοηθήσουν να τερματίσεις επιτυχώς, σε αυτόν τον αγώνα του δρόμου της τελικής δέσμευσης, με τον άνθρωπο που τόσο πολύ επιθυμείς. Φθάνεις πια στην κορυφή του βουνού, κουράγιο..

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles