Πλανήτης Έρμης

Ο νεότερος θεός, από το πάνθεον του 12 θέου !

Βάλτε στο μυαλό σας ένα θεό που η πονηριά, η κλεψιά και κάθε είδους σκανδαλιά είναι στο μυαλό του. Μπορεί να φανερώσει ο,τι έχει χαθεί αλλά και να κλέψει ότι υπάρχει! Ο πατέρας του είναι ο Δίας και μητέρα του η θεά Μαία, μία από τις εφτά πλειάδες. Η Μαία για να γλυτώσεις από την οργή της Ήρας αναζήτησε καταφύγιο στην Νότιο Αρκαδία όπου και γέννησε τον θεό Ερμή στο όρος Κυλλήνη. Μία Νύμφη ήταν εκεί για να τον μεγαλώνει όμως αυτός ο θεός δεν ήταν σαν τους άλλους! Αμέσως άρχισε να μιλάει και να περπατάει. Στην πρώτη του βόλτα έφτασε στην Θεσσαλία. Εκεί έκανε και την πρώτη του κλοπή! 

Ας δούμε όμως τον Ερμή ως πλανήτη και ας αφήσουμε την ιστορία του για ένα άρθρο στην κατηγορία Ελληνική Μυθολογία.

Είναι ένας πλανήτης ουδέτερος, πού κάνει ολόκληρη περιστροφή κάθε 88 ημέρες. 

Είναι κυβερνήτης των Διδύμων και της Παρθένου και βρίσκεται σε έξαρση στην Παρθένο. Επηρεάζει την ακοή,τον λόγο και τα άκρα. Χρώμα του είναι το κίτρινο. 

Εκπροσωπεί την επικοινωνία, την διανόηση, την ωριμότητα, τον ερμαφροδιτισμό, την τάση για φυγή και τα ταξίδια! Επίσης προσωποποιεί την κριτική, την διπλωματία, τον λόγο, την γραφή και την διπλοπροσωπία. Όταν είναι ανάδρομος μπορεί να προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση, όπως καθυστερήσεις, αναβολές, απώλειες εγγράφων σε δημόσιες υπηρεσίες, ακόμη επηρεάζει τα  Μ.Μ.Μ, τον δημόσιο σιδηρόδρομο και αεροσκάφη όπου μπορεί να προκαλέσει δυστυχήματα από ανθρώπινο λάθος, λόγω κακής συνεννόησης. 

Τον Απρίλιο και τον Μάιο του 2017 θα αμφιταλαντεύεται, μεταξύ Ταύρου και Κριού, από 9/4 θα είναι ανάδρομος έως στις  3/5.

 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles