ταρωτώ μαντικές τέχνες

Ο Ερμής στα Ζώδια. Η επίδραση ενός πλανήτη εξαρτάται από τη θέση στην οποία βρίσκεται, δηλαδή στο ζώδιο στο οποίο βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ένας πλανήτης μπορεί να βρίσκεται σε κατάσταση έξαρσης, πτώσης, αδυναμίας ή κυριαρχίας, ανάλογα με το ζώδιο. Για παράδειγμα, ο Ερμής βρίσκεται σε κατάσταση κυριαρχίας στους Διδύμους, έξαρσης στην Παρθένο, αδυναμίας στον Τοξότη και πτώσης στους Ιχθύες.

Ειδικότερα η παρουσία του πλανήτη Ερμή στα ζώδια καθορίζει τον τρόπο που επικοινωνούμε, σκεφτόμαστε και εκφράζουμε τις απόψεις μας.

Η παρουσία του Ερμή στα ζώδια: Λέων, Παρθένος, Ζυγός και Σκορπιός

Ερμής στα Ζώδια | Ο Ερμής στο Λέοντα

Ζώδιο Λέων

Ζώδιο Λέων

Θετική επίδραση: Η παρουσία του Ερμή στον Λέοντα σας κάνει να εκπέμπετε μία λαμπρότητα και ένα μεγαλείο εξαιτίας του κυβερνήτη του, που δεν είναι άλλος από τον Ήλιο. Μιλάτε με άνεση και σθένος, πείθετε και τους πιο δύσπιστους και χρησιμοποιείτε κάθε μέσο του λόγου για να το πετύχετε. Η ενασχόλησή σας με τα παιδιά σας κάνει ιδανικό δάσκαλο ή εκπαιδευτικό.

Αρνητική επίδραση: Προσπαθείτε να αλλάζετε την άποψη των άλλων χωρίς να υποχωρείτε ποτέ στη δική σας, η οποία φυσικά και είναι η πάντα η σωστή! Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να γίνεστε ισχυρογνώμονες και πεισματάρηδες. Η μεγαλοπρέπεια στην αρνητική όψη του Ερμή δίνει τη θέση της στη μεγαλοποίηση καταστάσεων και γεγονότων.

Ερμής στα Ζώδια | Ο Ερμής στη Παρθένο (σε κυριαρχία και σε έξαρση)

Ζώδιο Παρθένος

Ζώδιο Παρθένος

Θετική επίδραση: Όταν ο Ερμής βρίσκεται στο σπίτι του ως κυβερνήτης της Παρθένου τα λόγια σας είναι γεμάτα ειλικρίνεια και εντιμότητα. Ερμηνεύετε με σχολαστικότητα την πληροφορία και εξετάζετε με προσοχή όλες τις απόψεις (Παρθένος). Αν καταφέρετε να περιορίσετε την επικριτικότητα σας και με όπλο σας το καλό χιούμορ είστε πάντα μία ευχάριστη παρέα. Η ενασχόληση με την επιστημονική έρευνα είναι η επαγγελματική αποκατάσταση που σας ταιριάζει.

Αρνητική επίδραση: Λόγω του ότι είστε το ζώδιο της προσφοράς καταπιάνεστε με τόσα πολλά πράγματα που στο τέλος δεν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα. Επίσης, ο Ερμής στην αρνητική του όψη σας κάνει εριστικούς και ιδιαίτερα περίεργους σε θέματα που έχουν να κάνουν με την υγιεινή. Αλλά και ψυχικά δεν είστε και στα καλύτερά σας αφού ανησυχείτε μονίμως για την υγεία σας.

Ερμής στα Ζώδια | Ο Ερμής στον Ζυγό

Ζώδιο Ζυγός

Ζώδιο Ζυγός

Θετική επίδραση: Η Αφροδίτη είναι ο κυβερνήτης του Ζυγού επομένως με την παρουσία του Ερμή στο Ζυγό ο λόγος σας αποκτά μία γοητεία και μία ελκυστικότητα. Με αυτό το όπλο ελκύετε κόσμο γύρω σας, κάνετε γνωριμίες και νέες φιλίες. Ζυγίζετε τις καταστάσεις απαριθμώντας τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία πριν πάρετε αποφάσεις (Ζυγός). Σας ταιριάζουν ενδιαφέροντα που σχετίζονται με τη μόδα γενικά.

Αρνητική επίδραση: Η οκνηρία και η αναποφασιστικότητα της Αφροδίτης επηρεάζει τον τρόπο σκέψης σας (Ερμής). Αφήνετε άλλους να αναλάβουν δράση για εσάς και να πάρουν τις αποφάσεις. Γίνεστε αναβλητικοί και δεν σκέφτεστε καθόλου πρακτικά.

Ερμής στα Ζώδια | Ο Ερμής στο Σκορπιό

Ζώδιο Σκορπιός

Ζώδιο Σκορπιός

Θετική επίδραση: Η παρουσία του Ερμή στο Σκορπιό με κυβερνήτη τον Πλούτωνα σας κάνει να αναζητάτε τη γνώση γύρω από το μυστήριο, το απόκοσμο, το μεταφυσικό. Λόγω της μεγάλης διαισθητικότητας σας μπορείτε να αντιλαμβάνεστε την αλήθεια πίσω από τις λέξεις. Το πνεύμα (Ερμής) αναζητά το βαθύτερο νόημα των πραγμάτων (Σκορπιός). Η σκέψη (Ερμής) οδηγείται από τον κυβερνήτη του Σκορπιού, Πλούτωνα, σε θέματα που αφορούν τη μεταθανάτια ζωή και το υπερφυσικό. Σας ταιριάζει η ενασχόληση με τον αποκρυφισμό ή την κατασκοπεία.

 Αρνητική επίδραση: Ακολουθείτε ένα πολύ συγκεκριμένο τρόπο σκέψης, σταθερό και «κλειστό» και αυτό δε βοηθάει καθόλου στη διεύρυνση του γνωστικού σας πεδίου. Υπό την επιρροή του κυβερνήτη Πλούτωνα βγαίνουν από το στόμα σας πικρόχολα σχόλια και κακίες. Επίσης, η σκέψη (Ερμής) σας γίνετε πονηρή (Πλούτωνας), ενώ παριστάνετε τον αφελή.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Τοξικές Σχέσεις: Γύρνα Τώρα την Πλάτη

Τηλεφωνικές Προβλέψεις Χαρτομαντείας

Αναπάντητα Ερωτήματα; Χαρτομαντεία στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Χαρτομαντεία Για Ερωτευμένους

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles