Αυτό τον μήνα θα δούμε την επίδραση του Ερμή στο κάθε ζώδιο ξεχωριστά, μέσα στο ωροσκόπιο.
Να σας υπενθυμίσω τις θετικές ιδιότητες του Ερμή: Ισχυρή έφεση για απόκτηση γνώσεων και μετάδοση του σε άλλους. Άτομο με σημαντική ικανότητα λογικής κρίσης, αντίληψη, ευφυΐα, ευστροφία, εξαιρετική δεινότητα στη συζήτηση και την ανάπτυξη επιχειρημάτων, καλλιεργημένο άτομο.
Ερμής στον Κριό:
Είστε έξυπνοι, γρήγοροι και παρορμητικοί. Διασκεδαστικοί και ευχάριστοι χωρίς προλήψεις και αναστολές, που όμως δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε σε κάποιο συγκεκριμένο αντικείμενο!!
Ερμής στον Ταύρο:
Είστε πρακτικοί άνθρωποι. Εσείς που έχετε τον ταύρο στον Ερμή θέλετε συνεχώς να ενημερώνεστε για πράγματα που αφορούν την δουλειά σας. Αφομοιώνετε αργά, άλλα αν αποκτήσετε εμπειρία δεν ξεχνάτε ποτέ!!
Ερμής στους Διδύμους:
Είστε εύστροφοι, κινητικοί και ανυπόμονοι, έχετε μεγάλη περιέργεια και θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα, μόνο που δεν εμβαθύνετε τίποτα. Σας αρέσει η ανταλλαγή ιδεών και είστε ιδιαιτέρως κοινωνικοί.
Ερμής στον Καρκίνο:
Είστε ευαίσθητοι και μπερδεύεται συναίσθημα και λογική. Επηρεάζεστε πολύ από τους άλλους κυρίως όταν έχετε κάποια συναισθηματική εξάρτηση με κάποιο άτομο. Είστε εξαιρετικός συνομιλητής και αυτό σας κάνει ιδιαιτέρως συμπαθητικό.
Ερμής στον Λέοντα:
Είστε άτομο το οποίο ταυτίζεται με τα πιστεύω του και εντυπωσιάζεστε πολύ από τις ικανότητες σας. Είστε δημιουργικοί και ικανοί, σας αρέσει να προβάλλεστε και να βλέπετε τους άλλους να θαυμάζουν τα πνευματικά σας προσόντα.
Ερμής στον Παρθένο:
Έχετε πολύ έξυπνο και αναλυτικό μυαλό,με ικανότητα να βλέπετε όλες τις λεπτομέρειες. Μαθαίνετε πολύ γρήγορα, είστε όμως αυστηροί στην κρητική, και δεν σας ξεφεύγει τίποτα. Σας ταιριάζουν δουλειές που απαιτούν μεγάλη ακρίβεια στα χέρια.
Ερμής στον Ζυγό:
Έχετε την καλή θέληση να λαμβάνετε υπόψη σας τούς άλλους και να ακούτε όλες τις πλευρές. Είστε αναποφάσιστοι άλλα καλοί ομιλητές και πολύ εξευγενισμένοι.Έχετε καλλιτεχνική κλίση και πολύ ισορροπημένες αντιδράσεις.
Ερμής στον Σκορπιό:
Έχετε αντίληψη και μπορείτε να εισχωρήσετε βαθιά στα πράγματα και τους ανθρώπους. Είστε διαισθητικοί και έχετε μεταδοτικότητα. Σάς διακρίνει το χιούμορ και η ικανότητα για σάτιρα, αλλά μπορεί να πληγώσετε πολύ, όταν στρέψετε τα βέλη σας κάπου.
Ερμής στον Τοξότη:
Είστε μυαλό έτοιμο να δεχτεί φιλοσοφικές ιδέες με αντίληψη. Ασχολείστε με πολλά ταυτόχρονα και είστε ιδιαίτερα κοινωνικός. Πολλές φορές δεν ελέγχετε τη γλώσσα σας και λέτε πράγματα που δε θα έπρεπε να πείτε, ενώ έχετε χιούμορ.
Ερμής στον Αιγόκερω:
Έχετε πρακτικό μυαλό,δεν συμπαθείτε τις περιττές συνομιλίες. Γίνεστε καλοί διπλωμάτες αλλά χρειάζεστε να είστε περισσότερο ανεκτικοί με τούς άλλους.Σας απασχολούν πολύ τα βάρη της καθημερινότητας και αναζητείτε πρακτικές λύσεις για τα πράγματα.
Ερμής στον Υδροχόο:
Είστε πρωτότυποι και προοδευτικοί, προβλέπεται γεγονότα και οι ιδέες σας προηγούνται πάντα από την εποχή σας. Ακολουθείτε τις πεποιθήσεις σας, χωρίς να ενδιαφέρεστε για την γνώμη των άλλων, είστε έξυπνοι και διαισθητικοί.
Ερμής στους Ιχθύς:
Μισείτε την πραγματικότητα και κάνετε τα πάντα για να ξεφύγετε από αυτήν. Ακολουθείτε το ένστικτο σας και καλά κάνετε, γιατί έχετε πολύ ανεπτυγμένη διαίσθηση. Είστε διπλωμάτης, ξέρετε να ελίσσεστε, αγαπάτε την μουσική την ποίηση και το γράψιμο. Σε αυτό το ζώδιο έχουμε καλλιτέχνες ιδιαίτερα σκηνοθέτες με πολλή
φαντασία!!


Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Ο πιο ολοκληρωμένος χώρος μεταφυσικής και μελλοντολογίας.
Χαρτομαντεία Ταρώ μέσα από 42 μαντικές τράπουλες.
Σεμινάρια Χαρτομαντείας Ταρώ και Μαγείας.
Πανίσχυρα Ξόρκια, Αποκρυφισμός, Πνευματικές Εργασίες.
Ερωτική Μαγεία, Επαναφορές και δέσιμο συντρόφου.
Υλικά Μαγείας, Πανίσχυρα Χειροποίητα Φυλαχτά.
Μέντιουμ, Λύσιμο Μαγείας, Εξορκισμοί Χώρων, Εργασίες Ευημερίας.
Ηούς 83 Αθήνα , Κάτω Πετράλωνα
Τηλ.: 2103477211 – 6986587147
Επίσημη Ιστοσελίδα : www.taroto.gr

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles