Στο σεξ με την πρώην δεν αντιστάθηκε ποτέ κανείς

Έρευνα Σεξ: Μόνο για Άντρες | Έρχεται μία στιγμή μέσα στη σχέση όπου το σεξ γίνεται “πρώην σεξ”. Αν το σκιαγραφήσεις σε διάγραμμα θα δεις ότι φτάνει κάποια στιγμή στην αποκορύφωση και μετά αρχίζει και φθίνει. Και μετά μένει στάσιμο και τόσο ρουτινιασμένο που μοιάζει με καρδιογράφημα νεκρού. Χωρίζεις λοιπόν, κάποια στιγμή, περνά ο καιρός, γυρνάς από ‘δω κι από ‘κει και έρχεται μία άλλη στιγμή, ακριβώς ανάποδη από τη στιγμή που περιγράφαμε πιο πάνω.

μέντιουμ άρης

Σου λείπει κολασμένα

Όπως το κρέας τη Μεγάλη βδομάδα. Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί μας λείπει το σεξ με την ή τις πρώην; Εξηγείται επιστημονικά; Δεν χρειάζεται και επιστημονική εξήγηση για κάτι τόσο απλό. Σου λείπει τόσο πολύ, γιατί έχεις έρθει τόσο κοντά με αυτό το συγκεκριμένο σεξ, έχεις ταυτιστεί τόσο πολύ με τις καλές στιγμές του και τις έχεις χρησιμοποιήσει τόσο συχνά στο μυαλό σου στις μοναχικές στιγμές. Θυμάσαι μόνο το οικείο και τελειοποιημένο σεξ στο οποίο είχες φτάσει με την πρώην, αγνοώντας όλα τα υπόλοιπα που έκανες με την πρώην, τα οποία έκαναν την ποιότητα αυτού του σεξ που νοσταλγείς τώρα, να φθίνει.

Η εμπειρία ενός φίλου

Έτσι την πάτησε και ένας φίλος μου. Μια απλή φωτογραφία προφίλ της πρώην του είδε στο facebook και τα ξέχασε όλα. Τις κατακτήσεις που ήδη είχε, το γεγονός ότι άφησε την πρώην για αυτές τις κατακτήσεις, τους άλλους λόγους που είχε χωρίσει με αυτήν, τους τσακωμούς, τις ζήλιες, τις ανιαρές στιγμές, τη ρουτίνα, τα πάντα! Θυμόταν μόνο το σεξ! Και γύρισε τον κόσμο ανάποδα για να τα ξαναβρεί μαζί της!

Ή, έστω, για να ξανακάνει αυτό το πολυπόθητο «σεξ με την πρώην», χωρίς να τον νοιάζει ότι κάποια στιγμή θα γίνει ξανά… πρώην σεξ. Σιγά που θα του έλεγε ένα απλό «ναι» στο μήνυμα που της έστειλε. Και τι μήνυμα: «Και τι δεν θα έδινα να θυμηθούμε για λίγο τα παλιά». Σιγά που θα ήθελε εκείνη απλά να θυμηθούν τα παλιά κι όχι να… κοιμηθούν αγκαλιά! Ναι του απάντησε, νομίζοντας η δύσμοιρη ότι θα βγουν για να πουν ιστορίες από τότε που τα είχανε. Για ιστορίες πήγε αυτή, για σεξ με την πρώην εκείνος, έγινε το ένα, έγινε και τ’ άλλο και τώρα ο τύπος αναπολεί το σεξ με τις κατακτήσεις που είχε πριν τις αφήσει για το σεξ με την πρώην.

Κατά βάθος είναι και οι άντρες εγκεφαλικοί

Πάντα θα μας αρέσει το σεξ που δεν ήταν ένα απλό σεξ. Γιατί κατά βάθος και οι άντρες εγκεφαλικοί είμαστε. Γουστάρουμε κι εμείς τη χημεία στο κρεβάτι, την εξέλιξη, το σεξ μετά από τσακωμό, μετά από ύπνο, μετά από ζήλια, μετά από χωρισμό 15 λεπτών, το σεξ με κάθε τρόπο που μπορεί να γίνει στη σχέση. Όπως επίσης και το σεξ με μία κοπέλα που κάποτε είχαμε και θέλουμε να ξανακερδίσουμε, έστω και για λίγο. Θέλεις εγωισμός, θέλεις κτητικότητα, θέλεις νοσταλγία, θέλεις καλή χημεία, όπως θέλεις πες το.

Το σεξ με την πρώην είναι διαφορετικό. Και στη θεωρία και στην πράξη. Και όταν το θέλουμε και όταν γίνει. Το τι ακολουθεί μετά, καλύτερα να το σκεφτόσουν νωρίτερα. Ή σκέψου το μετά. Τώρα θέλεις σεξ με την πρώην. Στείλε μήνυμα, αλλά αν δείξεις ότι θέλεις μόνο αυτό, δύο τινά μπορούν να συμβούν: Ή είσαι πολύ τυχερός, ή απλά θα συνεχίσεις να κάνεις σεξ μαζί της. Στο μυαλό σου!

Είναι πολύ λογικό να έχεις ξεπεράσει την πρώην σου, αλλά όχι το σεξ μαζί της. Για να μην την πατήσεις όπως ο φίλος μου, όμως, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός. Να αφήσεις αρκετό καιρό να περάσει μετά τον χωρισμό, να είσαι ξεκάθαρος στις προθέσεις σου, απόφυγε το τυπικό ραντεβού, μην θυμηθείτε τα παλιά και προς Θεού μην κοιμηθείτε μαζί! Αλλιώς έμπλεξες…

ρώτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles