Στις 22 Οκτωβρίου, στις 7:00 μ.μ. ET, ο Ήλιος μπαίνει στο Σκορπιό, το ζώδιο που σχετίζεται με το θάνατο, την αναγέννηση και την μεταμόρφωση.

Κατά τη διέλευση του Ήλιου μέσω του Σκορπιού, έχουμε την ευκαιρία να δούμε τον εαυτό μας και τον κόσμο γύρω μας μέσω διαφορετικού φακού, και φυσικά αισθανόμαστε την ανάγκη διερεύνησης. Κάνουμε πιο συγκεκριμένες ερωτήσεις, σκάβουμε όλο και πιο βαθιά: θέλουμε να μάθουμε τι πραγματικά συμβαίνει, τι είναι κάτω από την επιφάνεια.

Κατά τη διάρκεια του επόμενου μήνα, έχουμε την ευκαιρία να αποκτήσουμε μια βαθύτερη κατανόηση του εαυτού μας και του κόσμου γύρω μας, γνωρίζοντας τις υποσυνείδητες προθέσεις, τα κίνητρα και τις επιθυμίες μας.

Από το Ζυγό στο Σκορπιό: Εμβάθυνση των σχέσεών μας

Ο Ζωδιακός Κύκλος στη φυσική του σειρά μπορεί να θεωρηθεί ως η φυσική πρόοδος δώδεκα φάσεων, καθεμία από αυτές αντιπροσωπεύει ένα ουσιαστικό και απαραίτητο βήμα στην εξέλιξη της συνείδησης.

Το πρώτο ζώδιο, ο Κριός, συμβολίζει τη γέννηση του Εαυτού και τον διαχωρισμό από την Πηγή. Οι Ιχθείς, αντιθέτως, αντιπροσωπεύουν το υψηλότερο πνευματικό μας δυναμικό και την επιστροφή στη συνείδηση ενότητας. Για αυτόν τον λόγο, οι Ιχθείς μπορούν να θεωρηθούν το πρώτο αρχέτυπο, η αρχή και το τέλος του εξελικτικού μας ταξιδιού.

Ενώ ο Κριός είναι το σύμβολο που αντιπροσωπεύει τον Εαυτό, ο Ζυγός, το αντίθετο, αντιπροσωπεύει τον Άλλο. Η εποχή του Ζυγού αντιπροσωπεύει μια απαραίτητη φάση εξερεύνησης της κοινωνικής σφαίρας, μέσω της οποίας καλούμε να μάθουμε για τη ζωή μέσω των σχέσεων.

Η εποχή του Ζυγού είναι κυρίως μια φάση δοκιμής και σφάλματος: Ο Ζυγός είναι ένα αρχέτυπο Yang, Cardinal Air, μέσω του οποίου διαμορφώνουμε μια ποικιλία συνδέσεων με πολύ διαφορετικούς ανθρώπους, προκειμένου να γνωρίσουμε τον εαυτό μας μέσω σύγκρισης και αντίθεσης με άλλους.

Καθώς ξεκινά η εποχή του Σκορπιού, εσωτερικεύουμε φυσικά την εστίασή μας, αμφισβητούμε τον εαυτό μας και τον κόσμο πιο βαθιά. Με τον Σκορπιό, έναν αρχέτυπο Yin, Fixed Water, αφήνουμε τις σχέσεις του τύπου «μιλώντας για τον καιρό» και επικεντρωνόμαστε στην εμβάθυνση των πιο σημαντικών συνδέσεών μας, στην εξερεύνηση συναισθηματικών δεσμών, οικειότητας, εμπιστοσύνης και ευπάθειας.

Σκορπιός 2020: Εξερεύνηση των επιθυμιών της ψυχής μας

Ο Πλούτωνας, ο πλανητικός κυβερνήτης του Σκορπιού, σχετίζεται με τις επιθυμίες της Ψυχής μας, με τις βαθύτερες ασυνείδητες πληγές μας, με τα πιο ευάλωτα μέρη μας, τις υποχρεώσεις, τις εμμονές μας, τα ανεξήγητα αξιοθέατα και τις απωθήσεις μας, που συχνά σχετίζονται με τις προηγούμενες ζωές μας και το καρμικό ταξίδι του Ψυχή. Ο Πλούτωνας βρίσκεται στον Αιγόκερω από το 2008 και θα είναι εκεί μέχρι το 2023-2024. Σταμάτησε στις 4 Οκτωβρίου, αφού ήταν σε εμφανή οπισθοδρομική κίνηση για αρκετούς μήνες.

Κατά τη διάρκεια της εποχής του Σκορπιού 2020, ο Δίας θα δημιουργήσει μια σύζευξη με τον Πλούτωνα, τον τρίτο και τον τελευταίο κύκλο των τριών: αυτό το πλανητικό γεγονός είναι πολύ σχετικό επειδή συμβαίνει μόνο κάθε 12-13 χρόνια. Η ευθυγράμμιση του Πλούτωνα με τον Δία τελειώνει στις 12 Νοεμβρίου. Ωστόσο, καθώς και ο Δίας και ο Πλούτωνας κινούνται αργά, η επιρροή του θα παραμείνει αρκετά ισχυρή στις 16 Νοεμβρίου, όταν θα λαμβάνει χώρα η Νέα Σούπερ Σελήνη στο Σκορπιό.

Ο τρίτος συνδυασμός Δία-Πλούτωνα θα επιταχύνει τον μετασχηματισμό των συστημάτων πίστης μας, του οράματός μας και της αίσθησης του νοήματός μας, αποκαλύπτοντας αυτό που δεν έχει πλέον αξία, φέρνοντας την αλήθεια στην επιφάνεια και επιτρέποντάς μας να συνειδητοποιήσουμε το αληθινό μας επιθυμίες.

Η Νέα Σούπερ Σελήνη στον Σκορπιό της 16ης Νοεμβρίου είναι η πρώτη Νέα Σελήνη αφού ο Δίας και ο Πλούτωνας συναντήθηκαν για τελευταία φορά και ξεκίνησαν τον νέο τους 12χρονο κύκλο. Για αυτόν τον λόγο, αντιπροσωπεύει μια εξαιρετικά ισχυρή νέα αρχή που ξεκινά μια ολοκαίνουργια περίοδο ανάπτυξης για όλους μας, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ευθυγραμμιστούμε με τις εξελικτικές προθέσεις της Ψυχής μας.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles