Εποχή του Λέοντα 2020 – Από τις 22 Ιουλίου ως τις 22 Αυγούστου ο Ήλιος θα ταξιδέψει μέσα από τον ζώδιο του Λέοντα. Με αυτή την μετάβαση, είναι πολύ πιθανό να παρατηρήσουμε μια αισθητή αύξηση στην ζωντάνια μας, στον ενθουσιασμό και στην χαρά μας. Επιτέλους θα κάνουμε ένα διάλλειμα από την βαριά και έντονη ενέργεια των εκλείψεων και της εποχής του Καρκίνου. Η ενέργεια γίνεται πολύ πιο ελαφριά.

Μόλις ο Ήλιος μπει στον Λέοντα, θα φέρει θετικά vibes και θα ενισχύσεις τα πάθη μας και τον ζήλο μας. Θα νιώσουμε όλοι αυτή την αλλαγή: όταν ο Ήλιος είναι στο ζώδιο του Λέοντα, η ενέργεια του βρίσκεται στα ύψη, είναι πιο δυνατή και πιο ισχυρή.

Οι Λέοντες είναι γνωστοί για την αγάπη που έχουν για ζωή και για την ικανότητα να βλέπουν το θετικό σε κάθε κατάσταση. Καθώς λοιπόν ο Ήλιος μεταβαίνει στο ζώδιο που είναι το δεύτερο του σπίτι μας προσκαλεί να λάμψουμε και εμείς δυνατά.

Κατά την διάρκεια αυτής της εποχής, το Σύμπαν μας ενθαρρύνει να δείξουμε μια πιο παιχνιδιάρικη στάση προς την ζωή, να απολαύσουμε τον εαυτό μας και να διασκεδάσουμε. Ο μήνας που έρχεται μας προσκαλεί να γιορτάσουμε το γεγονός πως είμαστε ζωντανοί, να καλλιεργήσουμε ένα συναίσθημα χαράς και να νιώσουμε ευγνωμοσύνη για αυτά που έχουμε, παρά τα αναπόφευκτα προβλήματα και τις προκλήσεις που ίσως αντιμετωπίσουμε.

Ήλιος στον Λέοντα: Άνοιξε την καρδιά σου και λάμψε.

Ο Ήλιος είναι το κέντρο του ηλιακού μας συστήματος. Χωρίς το φως του και την ενέργεια του, δεν μπορεί να υπάρξει ζωή στην γη μας. Αυτός είναι ο λόγος που ο Λέοντας και ο Ήλιος είναι συνδεδεμένα με την ενέργεια της ζωής και της ζωντάνιας. Η μετάβαση του Ήλιου μέσα από το ζώδιο το οποίο κυβερνά ανεβάζει τα επίπεδα ενέργειας σε όλες τις μορφές ζωής και ανεβάζει την συχνότητα της Γης σε όλα τα επίπεδα.

Ο Λέων ανταποκρίνεται στο κέντρο της καρδιάς μας: αυτό το ζώδιο είναι συνηφασμένο με την γεναιοδωρία, την ζεστασιά και την καλοσύνη. Για τον επόμενο μήνα, ο Ήλιος θέτει στο προσκήνιο αυτά τα χαρακτηριστικά: μας καλεί να πάρουμε συνειδητά την απόφαση να ανοίξουμε τις καρδιές μας, να πούμε ναι στην ζωή και σε όλες τις εκπληκτικές πιθανότητες που μπορεί να προσφέρει.

O Ήλιος στον Λέοντα μας υπενθυμίζει να έχουμε εμπιστοσύνη στις ικανότητες μας και αυτοπεποίθεση για αυτά που μπορούμε να κάνουμε. Ο Λέοντας μας εμπνέει να μπούμε στο προσκήνιο, να ανέβουμε στην σκηνή χωρίς να ζητήσουμε από κάποιον άδεια και να δείξουμε τα ταλέντα μας στον κόσμο. Ο Λέοντας μας προσκαλεί να εκφράσουμε τον εαυτό μας χωρίς φόβο και χωρίς να χρωστάμε κάπου εξηγήσεις. Ο Ήλιος μας ενθαρρύνει να μην φοβόμαστε το δικό μας φως αλλά να το μοιραστούμε με τους άλλους. Πράττοντας έτσι, θα τους εμπνέυσουμε να λάμψουν και αυτοί όσο μπορούν και θα τους βοηθήσουμε να επανασυνδεθούν με το πραγματικό τους εαυτό.

Ο Λέοντας είναι επίσης το ζώδιο το οποίο κυβερνά τον ρομαντισμό: κατά την διάρκεια αυτού του μήνα, πολλοί από εμάς ίσως αισθανθούν την ανάγκη να ξεκινήσουν μια ολοκαίνουρια σχέση. Μπορεί να να αρχίσουμε πάλι μια σχέση μετά από πολύ καιρό αδεσμεύτης ζωής ή να ξαναδώσουμε ζωή σε μια υπάρχουσα σχέση. Θα νιώσουμε την ανάγκη να περάσουμε περισσότερο χρόνο μαζί και να καλλιεργήσουμε την αίσθηση της ρομαντικότητας και πως ανήκουμε κάπου.

Σταθερή Φλόγα: Δημιουργηκότητα, Συγκέντρωση & Αντοχή

Ο Λέοντας είναι ένα ζώδιο της φωτιάς με ένα δυνατό Yang και με σταθερά χαρακτηριστικά: είναι γενναίος, έχει θάρρος και τολμά. Η μετάβαση του Ήλιο στον Λέοντα είναι ακριβώς η δύναμη της ενέργειας που χρειαζόμαστε για να αυξήσουμε την δημιουργηκότητα, την συγκέντρωση και την σωματική μας αντοχή. Μας βοηθά να κινηθούμε προς τα εμπρός στο ταξίδι της αυτο-ανακάλυψης μας.

Μαζί με τον Άρη στον Κριό, ο Ήλιος στον Λέοντα πρόκειται να μας κινητοποιήσει να κάνουμε συνεχής και συγκεντρωμένες πράξεις για να επιτύχουμε τους στόχους, τις φιλοδοξίες και τα όνειρα μας. Μας εμπνέουν να βελτιωνόμαστε καθημερινά και να έρθουμε πιο κοντά στην ζωή που λαχταράμε να έχουμε. Ό Ήλιος και ο Άρης θα σχηματίσουν μια θετική όψη στις 16 Αυγούστου, ενθαρρύνοντας μας να εκμεταλευοτούμε όσο μπορούμε αυτόν τον φλογερό συνδυασμό.

Η έμπνευση μας θα είναι εμπλουτισμένη καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα του Λέοντα, καθώς ο Ήλιος είναι η πηγή της δημιουργικής ενέργειας: είναι η καλύτερη εποχή για τους καλλιτέχνες. Πιο συγκεκριμένα, η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 3 Αυγούστου θα ενισχύσει σε πολύ υψηλό βαθμό την εφερευτικότητα, την αυθεντικότητα και την ικανότητα για καινοτομίες.Ίσως έχουμε μερικές από τις καλύτερες μας ιδέες εκείνη την περίοδο.

6 Ανάδρομοι Πλανήτες: Ενδοσκόπηση & Δεξιοτεχνία

Ο Δίας, ο Πλούτωνας, ο Κρόνος, ο Ποσειδώνας και ο Χείρων θα είναι ακόμα ανάδρομοι καθ΄όλη την εποχή του Λέοντα και ο Ουρανός θα τους ακολουθήσει επίσης μετά τις 15 Αυγούστου. Κατά τις τελευταίες ημέρες της εποχής του Λέοντα, θα έχουμε λοιπόν έξι πλανήτες ανάδρομους, γεγονός πολύ σπάνιο.

Η ενέργεια μιας αναδρομής τείνει να κινείται προς τα μέσα και δεν φέρνει πράξεις. Ενθαρρύνει μια συνεχή και βαθιά αμφιβολία στον εαυτό μας και στην ζωή. Πολλές φορές όμως αυτό μας οδηγεί σε ακόμα περισσότερη δημιουργικότητα και δεξιοτεχνία.

Εποχή του Λέοντα

H μετάβαση του Ήλιου μέσα από τον Λέοντα μας εμπνέει να χρησιμοποιήσουμε την ενδοσκόπηση και την αντανάκλαση ως εργαλεία να ανακαλύψουμε και να πειραματιστούμε με νέους τρόπους έκφρασης. Οι ανάδρομοι πλανήτες κατά την διάρκεια του μήνα του Λέοντα είναι μια υπέροχη ευκαιρία να ενσωματώσεις και να αναλύσεις δημιουργικά αυτά τα συναισθήματα και τα αισθήματα που δεν μπορείς να εξηγήσεις ή να καταλάβεις με την γραμμική σκέψη.

Εποχή του Λέοντα 2020: Χτίζοντας Γέφυρες μεταξύ της Καρδιάς και του Νου

Στις 22 Ιουλίου, όταν ο Ήλιος εισέλθει στον Λέοντα, θα έχουμε ένα ακόμα ενδιαφέρον γεγονός που θα ρυθμίσει τον τόνο για το πως θα μοιάζει η εποχή του Λέοντα. Ο Ερμής στον Καρκίνο θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, ενθαρρύνοντας μας να αναπτύξουμε μια πιο αντικειμενική κατανόηση για το τι συμβαίνει σε εμάς και γύρω μας.

Καθώς ο Ήλιος στον Λέοντα μας προσκαλεί να καλωσορίσουμε και τις προκλήσεις και τις ανταμοιβές με ανοιχτά χέρια, ο Ερμής και ο Ουρανός θα μας υποστηρίξουν διανοητικά για το τι να περιμένουμε. Το εξάγωνο μεταξύ τους μας εμπνέει να καλλιεργήσουμε την αντικειμενικότητα και την αποστασιοποίηση. Μας βοηθά να μην επηρεαζόμαστε έντονα από την προσωπική μας ιστορία αλλά να αντιλαμβανόμαστε την μεγαλύτερη εικόνα.

Ο Ερμής θα εισέλθει στον Λέοντα στις 5 Αυγούστου και θα σχηματίσει όψη με τον Ήλιο στις 17 Αυγούστου. Μας καλούν λοιπόν να χτίσουμε γέφυρες ανάμεσα στην Καρδιά και στον Νού μας και να τα κρατήσουμε ανοιχτά σε νέες προοπτικές, ευκαιρίες και πιθανότητες.

Η μετάβαση αυτών των δύο πλανητών από τον Λέοντα μας δίνει την δύναμη, την φυσική αντοχή και την νοημοσύνη που χρειαζόμαστε για να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο και να εκμεταλευτούμε κάθε εμπειρία.

Χαρούμενο μήνα του Λέοντα! Σας στέλνουμε την αγάπη μας. Μοιραστείτε το άρθρο αυτό και γράψτε μας στα σχόλια τις σας άρεσε περισσότερο από αυτό το άρθρο!

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles