Ενεργειακοί Κρύσταλλοι & Ημιπολύτιμοι Λίθοι

Όλοι μας έχουμε ακούσει κατά καιρούς για τις ενεργειακές και θεραπευτικές ιδιότητες των κρυστάλλων και των ημιπολύτιμων λίθων. Υπάρχουν όμως και κάποια μυστικά ως πως τη χρήση τους για το πώς μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για όφελος μας.

Θεραπεία

Η θεραπεία με κρυστάλλους είναι δημοφιλής μέθοδος εναλλακτικής θεραπείας που έχει τις ρίζες της σε πανάρχαιες τεχνικές ίασης. Αρχαίοι πολιτισμοί και θεραπευτές ανάμεσα σε αυτούς πολλά ονόματα καταξιωμένα όπως ο Γαληνός και ο Ιπποκράτης έχουν κάνει πολλές αναφορές για τα ευεργετικά τους αποτελέσματα. Μάλιστα στα περί λίθων από τα ορφικά μπορούμε να αντλήσουμε απεριόριστες πληροφορίες σχετικά με τους λίθους και τα ορυκτά. Πίστευαν δε πως οι όλοι ότι οι λίθοι και οι κρύσταλλοι ειδικά αυτοί που προέρχονται από τα έγκατα της γης εκπέμπουν μεγάλη ενέργεια.

Σήμερα

Στην σημερινή εποχή έχουν εξακριβωθεί μάλιστα με ιατρικά πορίσματα που επιβεβαιώνουν αυτό το ισχυρισμό. Οι λεγόμενες φωτογραφίες KIRLIAN έδειξαν τεκμηριωμένα πως οι κρύσταλλοι και τα ορυκτά πράγματι μπορούν να λειτουργήσουν ενεργειακοί πομποί. Για αυτό και αρκετοί θεραπευτές που χρησιμοποιούν τους κρυστάλλους χρησιμοποιούν επίσης και κατά της διάρκεια της θεραπείας το «εκκρεμές» για να μπορέσουν να μετρήσουν το ποσοστό ενέργειας και συμβατότητας του κρυστάλλου με τον ασθενή. Υπάρχει και η άποψη ότι ο κρύσταλλος ή ο λίθος έχει την ιδιότητα να καταγράφει όπως ο υπολογιστής «αποθηκεύοντας» τις όποιες οδηγίες του θεραπευτή.

Όπως μπορούμε να αντιληφθούμε από αυτά τα λίγα ο κάθε κρύσταλλος διαφέρει από έναν άλλο κρύσταλλο όπως κάθε υλικό φυσικά αφού ο κάθε κρύσταλλος έχει διαφορετικές ιδιότητες σύστασης. Κατανοούμε λοιπόν λογικά πως ανάλογα με τη χημική τους σύσταση και άλλα στοιχεία όπως το χρώμα ότι οι κρύσταλλοι είναι προικισμένοι με διαφορετικές ιδιότητες. Ο  καθένας επηρεάζει αντίστοιχα το ανάλογο τμήμα του δυναμικού νευρικού μας συστήματος. Δεν είναι καθόλου αξιοσημείωτο ότι οι γαλαζωποί λίθοι διαθέτουν ηρεμιστικές και χαλαρωτικές ιδιότητες στον οργανισμό μας. Οι κόκκινοι λίθοι έχουν πιο διεγερτικές ιδιότητες. Όλοι όμως δηλώνουν ωστόσο πως στον πειραματισμό με τους κρυστάλλους δε χρειάζεται κανείς να ψάχνει για απόλυτες λογικές λύσεις. Απλά ο καλύτερος τρόπος για να διαπιστώσει κανείς τα αποτελέσματα όλων αυτών είναι τα δοκιμάσει.

Στα επόμενα άρθρα θα αναλύσουμε τους κρυστάλλους και τις ιδιότητες τους το καθένα μόνο του και πιο αναλυτικά!!!

Το φυλαχτό που είναι στην φωτογραφία είναι φυλαχτό για την βασκανία. Λάπις Λάζουλις με χαραγμένη την πεντάλφα για προστασία. Δείτε το ΕΔΩ

Δείτε όλα τα ενεργειακά φυλαχτά του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες πατώντας ΕΔΩ

Διαβάστε περισσότερα άρθρα εδώ.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles