Έκλειψη Σελήνης Ιουλίου 2019

Έκλειψη Σελήνης Ιουλίου 2019 |Στις 16/07/2019 θα πραγματοποιηθεί μερική σεληνιακή έκλειψη στην 24η μοίρα του Αιγόκερου ώρα 21:31. Αυτή η έκλειψη συνδέεται με τον πλανήτη Πλούτωνα, όπου θα πραγματοποιήσει σύνοδο. Ως αποτέλεσμα θα έχει σε προσωπικό και κοσμικό επίπεδο κοσμογονικές μεταμορφωτικές ιδιότητες. Θα σημειωθούν πολλές αλλαγές και ανακατατάξεις σε πολλούς από εμάς σε ορισμένους ιδιαίτερα επίπονες. Τα συναισθήματα θα είναι έντονα και θα συντελέσει αυτή η κατάσταση να φανερωθούν καταπιεσμένα συναισθήματα. Θα υπάρξουν και αποκαλύψεις που θα είναι ισχυρές και δεν θα υπάρχει δυνατότητα επιστροφής. Να γνωρίζετε ότι τώρα η κατάσταση είναι περισσότερο ξεκάθαρη. Με ένταση θα επηρεαστούν 3ο δεκαήμερο του Κριού, Καρκίνου, Ζυγού και Αιγόκερου. Θα ευνοηθούν ιδιαιτέρως Ταύροι και Παρθένοι.

Έκλειψη Σελήνης Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Κριός

Ζώδιο Κριός
Ζώδιο Κριός

Η έκλειψη Σελήνης τις 16/07/2019 στον Αιγόκερω, θα επηρεάσει κυρίως τον επαγγελματικό και κοινωνικό σας τομέα. Να αναμένετε σε αυτή την φάση αρκετές αλλαγές και ανακατατάξεις. Υπάρχει βεβαίως το ενδεχόμενο να διαπιστώσετε ότι δεν προχωράει άλλο η κατάσταση και ό τι το κλίμα στον επαγγελματικό σας χώρο είναι εξαιρετικά ανθυγιεινό αυτό το διάστημα. Υπάρχει ως αποτέλεσμα να αλλάξετε επαγγελματική στέγη και να προχωρήσετε προς νέες συμφωνίες. Δεν αποκλείεται πάντως να αλλάξουν και τα σχέδια σας και οι απόψεις σας πολλές φορές οι στόχοι μεταβάλλονται στην ζωή μας.

Αισθηματικά 

Δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να προχωρήσετε σε κάποια ερωτική σχέση με άτομο μέσα από τον επαγγελματικό σας περιβάλλον. Αν προσπαθήσετε να το διατηρήσετε κρυφό μάλλον θα είναι μάταιο, θα αποκαλυφθεί.

Έκλειψη Σελήνης Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Ταύρος

Ζώδιο Ταύρος
Ζώδιο Ταύρος

Η έκλειψη Σελήνης τις 16/07/2019 στον Αιγόκερω, θα σας φέρει κάποιες σχετικά ευχάριστες ειδήσεις που μπορεί να μετατρέψουν το πρόγραμμα σας. Αυτή η μεταβολή θα έχει ως σκοπό να πάρετε κάποιες αποφάσεις σημαντικές που μπορεί να επηρεάσουν το μέλλον σας, κυρίως όσον αφορά τα σχέδια σας. Επίσης θα υπάρξουν και ραγδαίες εξελίξεις αν έχετε νομικές η δικαστικές εκκρεμότητες και το αποτέλεσμα πολύ πιθανόν να είναι θετικό. Ίσως αυτό το διάστημα σας απασχολήσουν υπαρξιακά ζητήματα. Πιθανότατα κάποιοι συγγενείς σας φορτώσουν αυτές τις ημέρες με διάφορα προβλήματα και ευθύνες.

Αισθηματικά 

Όσον αφορά τα αισθηματικά πολύ πιθανόν γνωριστείτε ή έρθετε σε επαφή με άτομο που κατοικεί η διαμένει αρκετά μακριά από εσάς. Ίσως αυτή η επαφή πραγματοποιηθεί πάνω σε κάποιο ταξίδι σας και να πρόκειται για κεραυνοβόλο έρωτα.

Έκλειψη Σελήνης Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Δίδυμος

Ζώδιο Δίδυμος
Ζώδιο Δίδυμος

Η έκλειψη Σελήνης της 16/07/2019 στον Αιγόκερω, θα φέρει στην επιφάνεια κυρίως ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Πάντως, φίλοι Δίδυμοι, δεν αποκλείεται να πρόκειται για εκκρεμότητες που σχετίζονται με το παρελθόν σας. Αυτες μπορεί να αφορούν θέματα κληρονομικά, όπου εμπλέκονται και τρίτοι, δάνεια, ασφάλειες και τράπεζες ή τα συνήθη που λέμε οικονομικά. Πάντως αυτό το διάστημα να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί και να μην προχωράτε σε επενδύσεις. Επιπλέον θα πρέπει να είστε τακτικοί και συνεπής στις υποχρεώσεις σας και σε διάφορα γραφειοκρατικά ζητήματα.

Αισθηματικά 

Όσον αφορά τα αισθηματικά σας αυτό το διάστημα η ανάγκη για έντονη σεξουαλική δραστηριότητα θα είναι ιδιαιτέρως αυξημένη. Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο να προχωρήσετε σε σχέση κρυφού τύπου π.χ. αν είστε δεσμευμένος. Πάντως να είστε προσεκτικός σε οτιδήποτε παράνομο.

Έκλειψη Σελήνης Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Καρκίνος

Ζώδιο Καρκίνος
Ζώδιο Καρκίνος

Η έκλειψη Σελήνης τις 16/07/2019 στον Αιγόκερω, θα επηρεάσει σε γενικές γραμμές τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τον γάμο σας. Θα σημειωθούν έντονες ανακατατάξεις πάνω σε αυτούς τους τομείς και ριζικές αλλαγές. Το σημαντικό είναι ότι θα τις προκαλέσετε εσείς ο ίδιος με τις αποφάσεις που θα πάρετε. Μάλλον έχει έρθει η στιγμή να έρθετε σε ρήξη ή μάλλον να δώσετε ένα οριστικό τέλος σε επαφές και συνεργασίες που σας στεναχωρούσαν και σας απογοητεύουν. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να προχωρήσετε σε θετικές αλλαγές που θα είναι προς όφελος σας.

Αισθηματικά  

Όσον αφορά τα θέματα της καρδιάς πολύ πιθανόν να προχωρήσετε σε μια γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει ιδιαιτέρως αλλά υπάρχουν αμφιβολίες ως προς την ποιότητα του ατόμου και την χρονική διάρκεια της σχέσεως.

Έκλειψη Σελήνης Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Λέων

Ζώδιο Λέων
Ζώδιο Λέων

Η έκλειψη της Σελήνης στις 16/07/2019 στον Αιγόκερω, θα δημιουργήσει ίσως μια νέα πραγματικότητα στον εργασιακό σας τομέα. Σε γενικές γραμμές θα υπάρξει μια κινητικότητα και ένταση που θα πρέπει να διαχειριστείτε αυτή την εποχή. Υπάρχει γενικώς το ενδεχόμενο να φορτωθείτε με επιπλέον εργασία και ευθύνες και να μειωθεί αισθητά ο ελεύθερος σας χρόνος αυτό το διάστημα. Αυτό θα έχει ως άμεσο αποτέλεσμα να αγχωθείτε αρκετά. Πάντως είτε το θέλετε είτε όχι πρέπει να βρείτε άμεσα χρόνο και να τον αφιερώσετε στον εαυτό σας και να ασχοληθείτε με την φυσική κατάσταση σας και υγεία.

Αισθηματικά

Όσον αφορά τα ζητήματα του έρωτα ίσως προκύψει ένα φλερτ με άτομο του εργασιακού σας περιβάλλοντος. Ίσως πρόκειται για ανώτερο σας ο οποίος ίσως σας βοηθήσει και υποστηρίξει στον τομέα σας. Υπάρχει το ενδεχόμενο να εξελιχθεί η σχέση αυτή.

Έκλειψη Σελήνης Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Παρθένος

Ζώδιο Παρθένος
Ζώδιο Παρθένος

Η έκλειψη της Σελήνης τις 16/07/2019 στον Αιγόκερω, θα επηρεάσει τον τομέα που σχετίζεται με τα αισθηματικά σας και την δημιουργικότητα. Είναι ένα διάστημα που θα αποφασίσετε αν θα διακοπεί η ερωτική σας σχέση ή αν θα έχει μέλλον σύμφωνα με την έκλειψη της Σελήνης στον Αιγόκερω. Μάλλον το πιο σωστό είναι αν προτιμάτε να μείνετε μόνος σας, διότι αυτή την περίοδο θα χαρακτηρίζεστε και από έντονη κακή διάθεση.

Αισθηματικά

Θα ανακαλύψετε ό τι διαβιώνετε με έναν τελείως διαφορετικό άνθρωπο από αυτόν που είχατε γνωρίσει, φίλοι Παρθένοι. Ίσως αυτό το διάστημα γίνετε μάρτυρας κάποιων αποκαλύψεων για τον σύντροφο σας και ίσως βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Τα άστρα πάντως σας συμβουλεύουν να ζείτε έντονα και με πάθος και να κάνετε πράγματα που σας εκφράζουν και σας χαροποιούν.

Έκλειψη Σελήνης Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Ζυγός

Ζώδιο Ζυγός
Ζώδιο Ζυγός

Η έκλειψη της Σελήνης στις 16/07/2019 στον Αιγόκερω, θα επηρεάσει τομείς που σχετίζονται με το σπίτι και το οικογενειακό σας περιβάλλον. Μια υπόθεση ή μάλλον ένα περιστατικό που θα σας επηρεάσει αρκετά μπορεί να σας οδηγήσει σε μια ανασύνταξη των δυνάμεων σας. Ενδέχεται αυτό το διάστημα να αντιμετωπίζετε ένα σοβαρό πρόβλημα, αλλά θα δείτε ό τι στο τέλος θα δικαιωθείτε, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Ενδέχεται κάποιο οικογενειακό σας μέλος να ζητήσει την βοήθεια σας με αποτέλεσμα να αυξηθούν οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σας. Δείξτε πάντως ψυχραιμία και κατανόηση.

Αισθηματικά 

Ίσως όσον αφορά τα αισθηματικά σας προχωρήσετε ένα βήμα παραπάνω και επισημοποιήσετε την μακρόχρονη σχέση που διατηρείτε με κοινή συμβίωση και συγκατοίκηση. Ίσως αποκτήσετε ένα νέο μέλος μετά από εγκυμοσύνη έκπληξη.

Έκλειψη Σελήνης Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Σκορπιός

Ζώδιο Σκορπιός
Ζώδιο Σκορπιός

Η έκλειψη της Σελήνης τις 16/07/2019 στον Αιγόκερω, θα σας οδηγήσει σε κάποια δύσκολα μονοπάτια και θα πρέπει να κληθείτε να πάρετε κάποιες αρκετά σοβαρές αποφάσεις. Ενδεχομένως αυτό το διάστημα να έχετε και να διανύσετε μια δύσκολη καθημερινότητα η οποία πολύ πιθανόν να σχετίζεται με γραφειοκρατικές υποθέσεις. Επιπλέον πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί σε μετακινήσεις σας και ταξίδια διότι μπορεί να προκύψουν καθυστερήσεις και ταλαιπωρίες. Μπορεί να πάρετε κάποια είδηση που να σας προβληματίσει και να βγουν στην επιφάνεια πράγματα για εσάς που να σας στεναχωρήσουν ιδιαιτέρως.

Αισθηματικά 

Μέσα στην ρουτίνα της καθημερινότητας υπάρχει ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται για εσάς συναισθηματικά εδώ και καιρό. Υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να εκδηλώσει τα συναισθήματα και το πάθος του για εσάς.

Έκλειψη Σελήνης Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Τοξότης

Ζώδιο Τοξότης
Ζώδιο Τοξότης

Η έκλειψη της Σελήνης τις 16/07/2019 στον Αιγόκερω, θα επηρεάσει και θα φέρει στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα κοινού τύπου. Ίσως διαπιστώσετε ό τι αυτό το διάστημα μειώνεται σημαντικά το εισόδημα και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να σας προκαλέσει αρκετό άγχος. Θα πρέπει ίσως να προχωρήσετε σε κάποιες περικοπές όσον αφορά τις υπερβολικά δαπανηρές αγορές, αλλά και το άγχος είναι κακός σύμβουλος. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και λειτουργείστε με μέτρο. Σίγουρα λόγω ανασφάλειας θα βρείτε ένα νέο τρόπο αντιμετώπισης των οικονομικών σας προβλημάτων.

Αισθηματικά

Όσον αφορά τα αισθηματικά σας, αν είστε δεσμευμένος αυτό το διάστημα θα εκδηλώσετε πολύ πιθανόν συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας. Προσοχή μπορεί να δημιουργηθούν δυσάρεστες καταστάσεις και γεγονότα.

Έκλειψη Σελήνης Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Αιγόκερως

Ζώδιο Αιγόκερος
Ζώδιο Αιγόκερος

Η έκλειψη της Σελήνης τις 16/07/2019 στον Αιγόκερω, πολύ πιθανόν να σας φέρει αντιμέτωπους με δύσκολα γεγονότα και ριζικές αλλαγές. Πολύ πιθανόν κάποιες συμμαχίες στις οποίες βασιζόσαστε δεν θα υπάρξουν πλέον στον επαγγελματικό χώρο λόγω ανακατατάξεων. Επίσης κάποιες συμφωνίες ή συνεργασίες πολύ πιθανόν να τελειώσουν τώρα και θα απογοητευτείτε. Όλα αυτά τα συμβάντα βεβαίως δεν περιορίζονται στον επαγγελματικό τομέα αλλά μπορεί να επεκταθούν και στα αισθηματικά και στον κοινωνικό τομέα. Μην αγχώνεστε για σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες που έχουν γερά θεμέλια θα διατηρηθούν.

Αισθηματικά

Όσον αφορά τα αισθηματικά σας μια μακρόχρονη σχέση που διατηρείτε, ίσως κλονιστεί. Θα εξαρτηθεί η πορεία της από τις βάσεις της, δεν φτάνουν και αρκούν οι έρωτες μόνο, άλλα και η επικοινωνιακή της βάση και η αλληλοεκτίμηση.

Έκλειψη Σελήνης Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Υδροχόος

Ζώδιο Υδροχόος
Ζώδιο Υδροχόος

 Η έκλειψη της Σελήνης τις 16/07/2019 στον Αιγόκερω, θα έχει κυρίως επίδραση ψυχολογική πάνω σας. Θα είναι ένα διάστημα όπου πολύ πιθανόν να ζήσετε έντονες στιγμές. Θα βρίσκεστε σε έναν κύκλο ζωής όπου θα θέλετε να ξεπεράσετε ένα δύσκολο πρόσφατο παρελθόν π.χ. ερωτική απογοήτευση. Είτε θα έχετε την ανάγκη να βγείτε από ένα παρελθόν που σας κρατάει πίσω. Πιστεύετε ό τι έχει έρθει η στιγμή να κάνετε το μεγάλο βήμα δηλαδή μια μεγάλη αλλαγή. Επίσης αυτό το διάστημα θα συσσωρευτούν διάφορες υποχρεώσεις και ευθύνες και θα αγχωθείτε περισσότερο. Κάνετε ένα ξεκαθάρισμα τι θέλετε να κρατήσετε κοντά σας.

Αισθηματικά 

Όσον αφορά τα θέματα της καρδιάς δεν θα είναι μια περίοδο όπου θα αναζητάτε ερωτικούς συντρόφους για σοβαρό σκοπό. Θα έχετε την τάση να προσφεύγετε σε αναζητήσεις της μιας βραδιάς.

Έκλειψη Σελήνης Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Ιχθύς

Ζώδιο Ιχθύς
Ζώδιο Ιχθύς

Η έκλειψη της Σελήνης τις 16/07/2019 στον Αιγόκερω, θα επηρεάσει, φίλοι Ιχθύες, τον κοινωνικό σας τομέα κυρίως και τις δημόσιες επαφές σας. Ίσως αυτό το διάστημα σημειωθούν κάποια γεγονότα και σας δυσαρεστήσουν και θα αφορά κυρίως τους φίλους σας. Μπορεί κάποιος φίλος σας να σας εκπλήξει δυσάρεστα και να κόψετε κάθε επαφή μαζί του. Πάλι αντιθέτως μπορεί να ζητηθεί η βοήθεια από κάποιον φίλο σας και να του την προσφέρεται απλόχερα. Κάποια σχέδια και στόχους που είχατε θέσει εδώ και καιρό πολύ πιθανόν να πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα.

Αισθηματικά 

Όσον αφορά τα αισθηματικά σας πολύ πιθανόν θα προκύψει μια γνωριμία μέσα από το φιλικό σας κύκλο και θα έχει μάλλον θετική κατάληξη και προοπτική. Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο μια φιλική σχέση να μετατραπεί σε ερωτική.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles