Εκλείψεις Ιουνίου – πως θα επηρεάσουν τα 12 ζώδια (Μέρος Ά)

Εκλείψεις Ιουνίου – πως θα επηρεάσουν τα 12 ζώδια (Μέρος Ά) | Δύσκολος και δυνατός μήνας ταυτόχρονα ο Ιούνιος! Ενώ σχεδόν όλοι οι πλανήτες βρίσκονται σε ανάδρομη πορεία, ο Ερμής επίσης στις 18 Ιουνίου 2020 θα ξεκινήσει και αυτός τον δικό του ανάδρομο κύκλο. Στις 6:53 το πρωί της 18ης Ιουνίου θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου (14 μοίρες) και θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 12 Ιουλίου 2020 στις 10:21 π.μ. στις 5 μοίρες του Καρκίνου.

Μέντιουμ Άρης - Το καλύτερο μέντιουμ της Αθήνας
Το Μέντιουμ Άρης καθημερινά συνομιλεί με δεκάδες ανθρώπους. Συμβουλεύονται την ισχυρή του ενόραση. Δίνει λύσεις σε προσωπικά θέματα.

Αν και η ανάδρομη πορεία του Ερμή πάντα δίνει την ευκαιρία να ξανασκεφτούμε κάποια θέματα που μας απασχολούν, η διαίσθηση και η πείρα θα είναι αυτά που θα μας καθοδηγήσουν σε μια περίοδο ιδιαίτερα μπερδεμένη και θολή. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα τώρα για τις προσωπικές σας σχέσεις.

Ανάδρομος Ποσειδώνας

Επιπλέον το πλανητικό σκηνικό επιβαρύνεται από το γεγονός ότι ο Ποσειδώνας θα αρχίσει και αυτός την δική του ανάδρομη πορεία στις 23 Ιουνίου 2020, στο ζώδιο των Ιχθύων στις 1:27 π.μ. όπου θα λήξει αργά βέβαια, στις 28/11/2020 ώρα 11:01 π.μ. Σημαντικές όψεις θα επηρεάσουν τα γεγονότα και τις σχέσεις μας με τους πλανήτες να εμπλέκονται σε σκληρούς αστρολογικούς σχηματισμούς, καθώς σημαντικές διελεύσεις θα σχηματίζονται στον ουράνιο θόλο.

Οι κύριοι πρωταγωνιστές θα είναι οι δυο εκλείψειςΗ πρώτη θα είναι Σεληνιακή έκλειψη, και θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουνίου, 2020, στο ζώδιο του Τοξότη σε αντίθεση με τον Ήλιο στους Διδύμους. Θα δώσει πνευματικές εμπειρίες, που θα ξεπερνά τις αισθήσεις. Για τους πιο ρεαλιστές, είναι σημαντικό να δείτε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων, προτού θέσετε στόχους για το μέλλον. Η έκλειψη αυτή θα μας αποσυντονίσει και θα φέρει χάος. Σε άλλους θα δώσει περισσότερη δύναμη. Αυτό εξαρτάται από τον γενέθλιο χάρτη σας και την θέση των πλανήτων.

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο σαφώς είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες, ωροσκόπο ή μεσουράνημα κοντά στην 15η μοίρα αυτών των ζωδίων. (δηλαδή από 14-16 μοίρες κυρίως).*

Ανάδρομος Ερμής

Στις 18 Ιουνίου η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Καρκίνο συνδέεται με τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και θα είναι δύσκολο να είμαστε αντικειμενικοί. Στις 20 Ιουλίου, ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου και επίσημα εισερχόμαστε στο Θερινό Ηλιοστάσιο στις 11:44 μμ. Καλοκαίρι επίσημα πλέον!

Στις 21 Ιουνίου, 2020 άλλη μια σημαντική έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου, πιο δυνατή από την πρώτη. Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο θα μας ευαισθητοποιήσει ιδιαίτερα διότι πάντα συνδέεται με θέματα ασφάλειας, την πατρίδα, τα κράτη, το σπίτι, την τροφή, το νερό, την οικογένεια. Θα φέρει δοκιμασίες. 

Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι των πρώτων ημερών. Ακόμα επηρεάζονται οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου τους (28-29 μοίρα). Η ηλιακή έκλειψη που θα αναλύσουμε είναι σπάνια λόγω της ιδιαίτερης ευθυγράμμισης της με το γαλαξιακό κέντρο αλλά και επειδή πραγματοποιείται λίγο μετά το Θερινό Ηλιοστάσιο.

Ανάδρομη Αφροδίτη

Λίγο μετα την έκλειψη ενώ ο Πωσειδωνας θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του, στις 25 Ιουνίου, η Αφροδίτη ολοκληρώνει τον ανάδρομο κύκλο της και επιστρέφει σε ορθή πορεία. Αν και αυτό θα μας δώσει το ελεύθερο για επικοινωνία, η Αφροδίτη θα είναι πλέον εκτός σκιάς στις 29 Ιουλίου, ώρα 7:14 π.μ. για όσους ενδιαφέρονται περαιτέρω.

Στις 28 Ιουνίου ο Άρης εγκαταλείπει τους Ιχθεις και εισέρχεται στον Κριόπου είναι το φυσικό του σπίτι, οπότε ο Άρης εδώ είναι ιδιαίτερα ενισχυμένος από κάθε άποψη. Ο Άρης στον Κριό θέλει να αναλάβουμε δράση. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, οι άνθρωποι τείνουν να ακούνε τα ένστικτά τους. Λαμβάνουν γρήγορες αποφάσεις. Θα παραμείνει εκεί ολόκληρο το καλοκαίρι και στις 10 Σεπτεμβρίου, 2020 θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του μέσα από το ίδιο ζώδιο για το υπόλοιπο της χρονιάς.

τηλεφωνικές προβλέψεις
τηλεφωνικές προβλέψεις

Τέλος, ο Ιούνιος κλείνει με την σύνοδο Δια/Πλούτωνα στις 30 Ιουνίου, με τους δυο όμως πλανήτες να είναι σε ανάδρομη πορεία μέσα από το ζώδιο του Αιγόκερω, στις 24 μοίρες (αστάθεια). Ανακαλύπτουμε πώς να νικήσουμε τις προκλήσεις αποτελεσματικά και με επιτυχία. Τις περισσότερες φορές, δεν γνωρίζουμε την τεράστια εσωτερική μας δύναμη. Αλλά αυτή η αστρολογική όψη μας βοηθά να το ανακαλύψουμε και να αφήσουμε να λάμψουν οι ικανοτητες μας.

Σε επόμενο άρθρο θα δούμε πως η είσοδος του Θερινού Ηλιοστασίου και οι Εκλείψεις Ιουνίου θα επηρεάσουν τα 12 ζώδια.

Πηγή: astroephimerides.com

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles