Εκκρεμές Μαντείας

Το εκκρεμές δεν είναι ακριβώς παιχνίδι αλλά ένας τρόπος να παίρνουμε απαντήσεις σε θέματα που μας απασχολούν. Οι απαντήσεις που μας δίνει το εκκρεμές είναι καθορισμένες “ΝΑΙ”, “ΟΧΙ”, “ΜΠΟΡΕΙ”.

Το εκκρεμές είναι καλύτερα να είναι φτιαγμένο από φυσικά ορυκτά προϊόντα όπως είναι ο χαλαζίας και ο αμέθυστος.  Μπορείτε να αναζητήσετε τέτοια προϊόντα σε καταστήματα με ημιπολύτιμους λίθους. Θα πρέπει επίσης να προμηθευτείτε και μία αλυσίδα μήκους 9 εκ., για να κρεμάσετε σ΄αυτή το εκκρεμές σας, φτιαγμένη από χρυσό, ασήμι ή κασσίτερο.

Πάρτε ένα λευκό χαρτί Α4 ή ένα μισό αν προτιμάτε και αντιγράψτε το τετράγωνο που βλέπετε στην εικόνα έτσι ώστε να καλύψει όλο το χαρτί:

Συγκεντρωθείτε στη σκέψη σας και κρατείστε την αλυσίδα σταθερά με το δεξί σας χέρι. Το εκκρεμές θα πρέπει να βρίσκεται περίπου στο μισό εκατοστό πάνω από το σχήμα.

Κάνουμε την ερώτηση μας στη οποία η απάντηση θα πρέπει να είναι “Ναι”, “Οχι”, “Μπορεί”.  Για ζέσταμα ή για εξάσκηση μπορείτε στην αρχή να θέσετε μία ερώτηση της οποίας γνωρίζετε εσείς οι ίδιοι την απάντηση. Π.χ. μπορείτε να ρωτήσετε “Μου αρέσει η σοκολάτα;”.

Αν το εκκρεμές κάνει κύκλο, η ερώτηση δεν έχει τεθεί σωστά ή είναι αμφίβολη και πρέπει να διατυπωθεί ξανά.

Χρειάζεται να είστε ήρεμοι και  συγκεντρωμένοι. Το εκκρεμές θα αρχίσει να κινείται αν είστε εσείς στην κατάλληλη διάθεση για να μπορέσει να σας απαντήσει. Αν στο δωμάτιο υπάρχει φασαρία ή έχετε νεύρα δεν θα μπορέσετε να πάρετε καμία απάντηση. Εξασκηθείτε και με τον καιρό θα γίνεστε όλο και πιο σίγουροι.

Καλή επιτυχία!

Άρθρο της Κατερίνας Αστεριάδη

Θες Απαντήσεις μέσα από το Εκκρεμές; Δες ΕΔΩ

Θες Αληθινές Προβλέψεις από κοντά ή Τηλεφωνικά για το 2018; Προβλέψεις ΕΔΩ

Τι Σημαίνει το Όνομα σου; Μάθε ΕΔΩ

 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles