Με εγκατέλειψε. Ρώτα το Ταρωτώ! Αληθινές Ιστορίες, Αληθινές Απαντήσεις! Μέσα στις σελίδες του Taroto Blog θα βρεις αληθινές ιστορίες και προβληματισμούς που σίγουρα θα σε προβληματίσουν και ίσως να ταυτιστείς! Έχεις και εσύ κάτι που σε βασανίζει; Στείλε μήνυμα και λάβε απάντηση! Η έμπειρή ομάδα του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, σε θέματα ανθρωπίνων σχέσεων, θα σου δώσει συμβουλή και θα σε καθοδηγήσει!

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Γεια σας κύριε Άρη είμαι γεννημένη 26/10/1988. Έχω ταλαιπωρηθεί πολύ από άπλες περιπέτειες που δεν οδηγούσαν πουθενά. ήταν καθαρά σεξουαλικές επαφές που εγώ συνδεόμουν μαζί τους κ αυτοί στο τέλος φεύγανε κ εγώ εμένα πίσω ερείπιο. Θα ήθελα να μου πείτε αν Θα υπάρξει κάποιο καινούριο πρόσωπο στην ζωή μου κ αν θα έχει διάρκεια. Ευχαριστώ πολύ!

Το ψευδώνυμο μου: Σκορπίνα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη, η κάρτα σου, ο ιππότης Πεντάκτινο, σου ζητά να μην είσαι τόσο παρορμητική, και καθόλου βιαστική. Εάν με κάθε σου φλερτάκι μπαίνεις στην διαδικασία της μονιμότητας, και χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι το περνάς στον εκάστοτε σύντροφό σου, τότε η πιθανότερη αιτία των άτυχων ας πούμε γνωριμιών σου, να ήταν αυτό. Όμως  μην απογοητεύεσαι, το σωστό πρόσωπο υπάρχει στο μέλλον, απλά δεν είναι ακόμα η σωστή του ώρα, να εμφανιστεί στην ζωή σου. Η υπομονή είναι η μεγαλύτερη αρετή, και τα καλύτερα έρχονται σε εκείνους που ξέρουν να περιμένουν. 

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα μετά από μία οδοντιατρική εργασία. Ένας χρόνος πέρασε και το νιώθω μουδιασμένο πρήζετε πονάει ξεπρήζετε έχω πάει σε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων και δε μπορεί να κάνει τίποτα κανένας. Έχω παρατήσει τις σπουδές μου δεν αντέχω άλλο. Τι να κάνω; Τι θα γίνει με τις σπουδές μου. Δε μπορώ να πάω να παρακολουθώ τα μαθήματα και υποφέρω. Θα τα καταφέρω να τελειώσω τη σχολή μου;

Το ψευδώνυμο μου: Σαντη

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου, ευχαριστώ που μας σκέφτηκες  πριν το γιατρό σου, αλλά η αλήθεια είναι πως στην πραγματικότητα, μόνο  εκείνος μπορεί να σε βοηθήσει , άμεσα και αποτελεσματικά. Φρόντισε λοιπόν τον εαυτόν σου όπως πρέπει, με τον σωστό τρόπο. Μέχρι τότε  σου στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας.

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Έχω τσακωθεί μαζί της από τον Ιούλιο και δεν έχουμε καμία απολύτως επαφή. Έχει μπλέξει σε πολύ άσχημη παρέα. Θα επιστρέψει σε εμένα; Θα έχει τρέλα μπλεξίματα με αυτή την παρέα που έχει;Η μάνα της θα έρθει να μου μιλήσει;Ο λόγος του τσακωμού ήταν επειδή κάρφωσα στη μάνα της τα κακά της παρέας της και το τι της κάνουν. Με έδιωξε την ίδια μέρα.

Το ψευδώνυμο μου: Stados83

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλε μου, η ιδέα σου να πληροφορήσεις την μητέρα της, για τις κατά την γνώμη, σου κακές της παρέες, ήταν μεγάλο, και ασυγχώρητο λάθος. Η αντίδρασή της θα έπρεπε να είναι αναμενόμενη. Το δικαίωμα της επιλογής που όλοι οι  νοήμονες άνθρωποι διαθέτουν, ο κάθε ένας για λογαριασμό του, είναι εντελώς προσωπικό.  Πίστεψες πως μπορούσες, να επιβάλλεις τους δικούς σου κανόνες, στην ζωή της  κοπέλας σου; Αν και λέω αν, έχει μπλεξίματα η όχι, αυτό αφορά εκείνη μόνο. Όχι δεν βλέπω να επιστρέφει σε εσένα, και θα μου  δημιουργούσε έκπληξη το αντίθετο.

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Ο σύζυγος μου εδώ και 3 μήνες έχει πλέον εγκαταλείψει το σπίτι μας δε ξέρω πως να αντιδράσω καθόλου ούτε ξέρω τι να κάνω όλο αυτό το χρονικό διάστημα δε μου μιλά καν μου μίλησε μόνο μια φορά και ποτέ άλλοτε. Μια φορά είδα μόνο την οικογένεια του και θα ήθελα να ξέρω τις προθέσεις του. Δε μαλώσαμε ούτε έχω φταίξει σε κάτι. Θα ήθελα σας παρακαλώ να το δείτε εγώ παρθένος αυτός τοξότης. Μια φορά ήρθα εκεί και τα βρήκατε εντελώς σωστά ευχαριστώ. 

Το ψευδώνυμο μου: ντομινα 1997

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου, πόσο λυπάμαι για τα δυσάρεστα νέα σου. Ο  σύζυγός σου αποδείχτηκε όχι μόνο λίγος αλλά και προδότης, γιατί η κάρτα σου, το δύο κούπα ανεστραμμένο, σε πληροφορεί πως έχει αφήσει τρίτο πρόσωπο να μπει στην μέση, και μάλιστα να υπερισχύσει του γάμου σας. Φυσικά και δεν φταις εσύ, μα για την ώρα δεν τον βλέπω να επανέρχεται στο σπίτι σας. Φρόντισε όσο μπορείς τον εαυτόν σου, μάζεψε τα κομμάτια σου, και προσπάθησε να έχεις μια εργασία, να μπορείς να τα βγάζεις πέρα μόνη σου.  Δείξε σε όλους πως μπορείς να τα καταφέρεις, και πάψε να ασχολείσαι μαζί του. Μόνο τότε μπορεί να έχεις κάποια ελπίδα μαζί του.

μέντιουμ άρης

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Καλησπέρα σας. Είχα 2 χρόνια σχέση με έναν άνθρωπο παντρεμένο ο οποίος ισχυριζόταν ότι είναι σε διαδικασία διαζυγίου με τη σύζυγό του και ότι λόγω οικονομικών διαφορών αυτό αργεί να βγει. Είχαμε μια πολύ δυνατή σχέση με πολλή αγάπη ο ένας για τον άλλο, όπως και μεγάλη ψυχική σύνδεση μέχρι που ανακάλυψα ότι έπαιζε με άλλες γυναίκες στο διαδίκτυο και με μεγάλη πίκρα τον έδιωξα. Δεν έχουμε επικοινωνήσει εδώ και 6 μήνες δυστυχώς τον αγαπάω ακόμα. Τι βλέπετε?

Το ψευδώνυμο μου: Dune

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη, η κάρτα σου, το επτά σπαθί, σου δείχνει ξεκάθαρα πως αγάπησες έναν επιπόλαιο άνθρωπο, με μεγάλη ανασφάλεια, που εκμεταλλεύτηκε τις ψυχικές σου ανάγκες, και πέρασε υπέροχα όσο τον έπαιρνε . Η αλήθεια δυστυχώς έχει πάντα τον τρόπο να αποκαλύπτεται. Τώρα λοιπόν καλή μου, όσο και αν έχεις ακόμα αισθήματα, πως θα προχωρούσες μαζί του γνωρίζοντας τι ακριβώς συμβαίνει πίσω απ’ την πλάτη σου; Η κάρτα σου λέει να μην περιμένεις άδικα, και να ευχαριστείς το σύμπαν γι’ αυτό. 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles