Ακριβώς επειδή δύο άτομα είναι ασυμβίβαστα όσο αφορά τις σχέσεις δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να διασκεδάζουν στο κρεβάτι. Υπάρχουν πολλά ζευγάρια που οδηγούνται μαζί από τη σφοδρή επιθυμία τους. Έχουν απίστευτο πάθος για τον άλλον και είναι σε θέση να διατηρήσουν αυτό το πάθος με τεράστια σωματική οικειότητα. Φυσικά, αυτό το είδος πάθους δεν είναι βιώσιμο μακροπρόθεσμα, ειδικά όταν αρχίζουν να προκύπτουν τα πραγματικά προβλήματα συμβατότητας. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αυτά τα ζευγάρια δεν επιτρέπεται διασκεδάσουν όσο μπορούν, ενώ είναι ακόμα μαζί.

Πολλές φορές, ο λόγος για αυτά τα θέματα συμβατότητας είναι η ευθυγράμμιση των αστεριών. Μερικές φορές, ανεξάρτητα από το πόσο θέλουμε να συμβαίνουν τα πράγματα σε εμάς, το σύμπαν μπορεί να έχει και άλλα σχέδια. Για αυτή τη συγκεκριμένη περίπτωση, πρέπει να στραφούμε στα Ζώδια. Υπάρχουν μερικοί Ζωδιακοί συνδυασμοί που θα τα βρουν εξαιρετικές δυσκολίες να διατηρηθεί μια σχέση μεταξύ τους. Αυτό δεν είναι δικό τους λάθος. Είναι απλά λόγω των συγκρούσεων που έχουν οι οποίες προκαλούνται από τις εγγενείς προσωπικότητές τους. Αλλά πάλι, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να προσπαθήσουν να δουλέψουν τα πράγματα μεταξύ τους, ειδικά όταν είναι παθιασμένοι ο ένας για τον άλλον. Θα μπορούσαν ακόμη και να γίνουν εξαιρέσεις στον κανόνα. Εδώ είναι μερικά ζευγάρια που είναι εντελώς ασυμβίβαστα ακόμα κι αν είναι παθιασμένοι ο ένας για τον άλλον.

6Ταύρος και Λέων

Η σχέση μεταξύ ενός Ταύρου και ενός Λέοντα μπορεί να περιγραφεί καλύτερα με αυτές τις λέξεις: συναισθηματική και παθιασμένη.

Η σχέση μεταξύ ενός Ταύρου και ενός Λέοντα μπορεί να περιγραφεί καλύτερα με αυτές τις λέξεις: συναισθηματική και παθιασμένη. Συνθέτουν το είδος του ζευγαριού που οι περισσότεροι άνθρωποι απλώς μισούν να είναι γύρω τους. Είναι αυτοί που δεν είναι ιδιαίτερα ντροπαλοί με τις δημόσιες εκδηλώσεις οικειότητας. Είναι και τα δύο απίστευτα αισθησιακά όντα και το δείχνουν πραγματικά με κάθε ευκαιρία. Ωστόσο, η σύγκρουσή τους έγκειται στην ανικανότητά τους να παραδεχτούν τα δικά τους λάθη. Είναι και τα δύο πολύ υπερήφανα πλάσματα και οι δύο είναι απρόθυμοι να ζητήσουν συγνώμη για το οτιδήποτε.

5Ιχθύς και Ζυγός

Τόσο ο Ιχθύς όσο και ο Ζυγός έχουν πολύ αισιόδοξες και θετικές προοπτικές στη ζωή.

Τόσο ο Ιχθύς όσο και ο Ζυγός έχουν πολύ αισιόδοξες και θετικές προοπτικές στη ζωή. Κάποιοι θα έλεγαν ότι στερούνται ακόμη και αίσθησης ρεαλισμού και αρνητικότητας. Αυτό το γεγονός είναι αυτό που αρχικά φέρνει αυτά τα δύο ζώδια μαζί. Και οι δύο προσελκύονται από την καθαρή θετική ενέργεια και γι ‘αυτό απολαμβάνουν απολύτως το να είναι ο ένας γύρω από τον άλλο. Ωστόσο, η σχέση εξακολουθεί να καταλήγει να είναι καταδικασμένη, διότι στην περίπτωση αυτή, δύο θετικά άτομα μπορεί να μην κάνουν πάντα τον καλύτερο συνδυασμό. Μερικές φορές, οι άνθρωποι χρειάζονται μια υγιή δόση ρεαλισμού στην καθημερινή τους ζωή  – και ο Ζυγός και οι Ιχθείς δεν μπορούν να το κάνουν ο ένας για τον άλλον.

4Σκορπιός και Υδροχόος

Οι ατομικές ιδιορρυθμίες και η απόλυτη εκκεντρική συμπεριφορά που εμπλέκονται σε αυτά τα δύο ζώδια αποτελούν καθοριστικούς παράγοντες της έλξης τους για το ένα το άλλο.

Οι ατομικές ιδιορρυθμίες και η απόλυτη εκκεντρική συμπεριφορά που εμπλέκονται σε αυτά τα δύο ζώδια αποτελούν καθοριστικούς παράγοντες της έλξης τους για το ένα το άλλο. Είναι γνωστό ότι είναι απίστευτα βαθιά άτομα που αγαπούν πολύπλοκες και διεγερτικές διανοητικές συζητήσεις. Είναι έλευθερα πνεύματα που δεν φοβούνται να μιλάνε για περίπλοκα θέματα και πάντα προσελκύονται σε διάφορα κοινά συμφέροντα. Ωστόσο, δεν μπορούν να είναι συμβατά επειδή ο Υδροχόος τείνει να βλέπει τον εαυτό του σαν ένα πλάσμα άνωτερο από τους άλλους. Ο Σκορπιός, από την άλλη πλευρά, έχει μια φυσική αποστροφή προς την εξουσία και την ανώτερη εξουσία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορεί να είναι δύσκολο να διατηρηθεί μια σχέση μεταξύ αυτών των δύο ζωδίων. Υπάρχουν πάρα πολλές ευκαιρίες για συγκρούσεις.

3Τοξότης και Ιχθύς

Πολλά από τα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή αυτών των δύο ζωδίων είναι εξωγενή κίνητρα.

Πολλά από τα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή αυτών των δύο ζωδίων είναι εξωγενή κίνητρα. Στηρίζονται και εξαρτώνται πάρα πολύ από την τύχη συγκεκριμένων καταστάσεων. Ο Τοξότης είναι γνωστό ότι είναι πολύ φιλόδοξος, παρακινημένος και εργατικός. Είναι από τα είδη των ανθρώπων που κρατούν το κεφάλι τους κάτω και τα πόδια τους ισχυρά στο έδαφος καθώς ωθούνται προς τα όνειρά τους. Αντίθετα, οι Ιχθείς είναι γνωστό ότι είναι τεμπέλιδες, παθητικοί και εξαρτώνται από τους άλλους. Ενώ ένας Τοξότης μπορεί να μην έχει κανένα πρόβλημα για την αδράνεια ενός Ιχθύ στην αρχή, δεν μπορεί να έξελιχθει σε μια βιώσιμη σχέση. Ο Τοξότης τελικά θα εξουθενωθεί και οι Ιχθείς θα πέσουν πιο βαθία στην αδράνεια.

 

2Δίδυμος και Καρκίνος

Ποτέ δεν μπορείτε να προβλέψετε πώς ένας Καρκίνος πρόκειται να συμπεριφερθεί σε μιας ιδιαίτερη κατάσταση.

Ποτέ δεν μπορείτε να προβλέψετε πώς ένας Καρκίνος πρόκειται να συμπεριφερθεί σε μιας ιδιαίτερη κατάσταση. Έχουν την τάση να είναι πολύ κυκλοθυμικοί. Σε ένα λεπτό, μπορούν να είναι απολύτως ζωντανοί, γιορτινοί και ευτυχείς – και στο επόμενο, μπορεί να είναι σοβαροί, καταθλιπτικοί και να αισθάνονται αρνητικοί για τον κόσμο γύρω τους. Ο Δίδυμος κάνει ακριβώς τα ίδια αλλά με την λογική, αντί για τα συναισθήματα. Είναι πολύ αναποφάσιστα πλάσματα και αργούν πραγματικά να πάρουν μια απόφαση για το οτιδήποτε. Αυτή η σποραδική συμπεριφοριστική νοοτροπία μπορεί να αποδειχθεί υπερβολική να την χειριστεί κάποιος σε μια σχέση. Υπάρχει απλώς πάρα πολύ αστάθεια και οποιαδήποτε σχέση θα είναι τυχερή αν επιβιώσει.

1Ταύρος και Κριός

Δύο ισχυρές προσωπικότητες. Και οι δύο είναι εξαιρετικά λαμπροί, ταλαντούχοι, καθοδηγούμενοι και εργατικοί.

Δύο ισχυρές προσωπικότητες. Και οι δύο είναι εξαιρετικά λαμπροί, ταλαντούχοι, καθοδηγούμενοι και εργατικοί. Έχουν μεγάλο κίνητρο να βρουν την επιτυχία και το μεγαλείο στη ζωή. Έχουν απεριόριστες δυνατότητες και ποτέ δεν είναι αυτοί που αποφεύγουν τον αγώνα. Η επιθυμία τους να συμμετάσχουν σε μεγάλες επιχειρήσεις είναι αυτό που θα τους ενώσει, αλλά η απροθυμία τους να φεύγουν ή να απομακρυνθούν από τα ατομικά τους μονοπάτια είναι αυτό που τους χωρίζει.

Δείτε περισσότερα άρθρα από την κατηγορία Έρωτας και Ζώδια εδώ. 

Για προβλέψεις Χαρτομαντείας Ταρώ δείτε ΕΔΩ

Σχολιάστε