Εδώ είναι τα πιο πρακτικά ζώδια. Είσαι ένα από αυτό;

Πρακτικά ζώδια | Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Οι Αιγόκεροι είναι εξαιρετικά πρακτικοί. Θα προτιμούσαν να σηκώσουν τα μανίκια τους και να λερώσουν τα χέρια τους από το να κάνουν υποθέσεις και θεωρίες. Κάνουν σχέδια που συμπίπτουν πάντα με τους στόχους και τις αξίες τους.

Οι Αιγόκεροι έχουν την τάση αφουγκράζονται και να λαμβάνουν όλα τα γεγονότα υπόψιν τους πριν λάβουν μια απόφαση. Είναι γνωστοί για την υπομονή τους. Ένα πρακτικό πρόσωπο ξέρει πως κάτι που αξίζει θέλει υπομονή. Επιπλέον, πιστεύουν πως αν κάνεις κάτι σωστά την πρώτη φορά, δεν υπάρχει λόγος να το επαναλάβετε.

Πρακτικά ζώδια | Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Πάντα θα βρείτε τον Παρθένο εκεί όταν τον χρειάζεστε και ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει για να λύσει το πρόβλημά σου, γεγονός που τους κάνει όχι μόνο πρακτικούς αλλά και αξιόπιστους. Ο Παρθένος δεν πιστεύει στη ζωή σε έναν πλασματικό κόσμο. Θεωρούν πως είναι πολύ καλύτερο να είναι παρόντες στο παρόν, εδώ και τώρα.

Είναι σταθεροί και πρώτα θα σας ακούσουν προσεκτικά πριν πουν το ό,τιδηποτε. Θα είστε πάντα σίγουροι πως οι Παρθένοι θα έχουν κάνει όλες τους τις εργασίες χωρίς να ζητήσουν την παραμικρή βοήθεια. Γνωρίζουν πάντα την απάντηση σε κάθε πρόβλημα και μπορούν να λύσουν κάθε μυστήριο.

Πρακτικά ζώδια | Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Ο Κριός μπορεί να μην φαίνεται και ο πιο πρακτικός άνθρωπος, αλλά είναι τελικά με πολλούς τρόπους. Ένας Κριός έχει ανάγκη να έχει τα πάντα στην ζωή του σε μια τάξη – μια ασφαλής δουλειά, ένα άνετο σπίτι και χρήματα στην τράπεζα προτού τολμήσει το ό,τιδηποτε. Ο Κριός γνωρίζει πως όταν δεν έχει τις ικανότητες ή το ταλέντο να κάνει κάτι, και για να αποφύγει να κάνει την κατάσταση χειρότερη (προσπαθώντας να το κάνει ο ίδιος) προσλαμβάνουν τους κατάλληλους ανθρώπους για να κάνουν τη δουλειά.

Επιφανειακά μπορεί να μην φαίνονται να είναι οι πιο οργανωμένοι άνθρωποι στον πλανήτη, αλλά ξέρουν να βρίσκουν τρόπους και να λύνουν καταστάσεις.

Πρακτικά ζώδια | Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ο τρόπος με τον οποίο ο Ταύρος σκέφτεται είναι εξαιρετικά πρακτικός και είναι κάνοντας πρακτικά πράγματα του δίνει απίστευτη ικανοποίηση. Είναι αξιόπιστοι, αποφασιστικοί και μπορούν να ανακαλύψουν την απλούστερη και αποτελεσματικότερη μέθοδο για να κάνουν τα πράγματα.

Δεν ενεργούν χωρίς σκέψη, γεγονός που τους καθιστά συνετούς και προσεκτικούς. Οι Ταύροι πατάνε γερά στο έδαφος και δεν ξεφεύγουν εύκολα για πράγματα που φαίνονται πολύ καλά για να είναι αληθινά. Σίγουρα θα θέλατε ένα Ταύρο στην ζωή σας επειδή είναι τόσο σταθεροί και αξιόπιστοι.

Πρακτικά ζώδια | Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Επιφανειακά, οι Δίδυμοι μπορεί να φανούν επιπόλαιοι, αλλά μπορούν να είναι πολύ πρακτικοί. Είναι σε θέση να καταλάβουν τη μεγαλύτερη εικόνα και να προγραμματίσουν αρκετά μακροπρόθεσμα. Ο γονέας Δίδυμος, θα είναι πολύ πρακτικός, ειδικά όταν πρόκειται για τα παιδιά τους και δεν τιμωρούν τυχαία.

Εάν πρέπει να διδάξουν στο παιδί τους ένα μάθημα, δεν θα είναι αυθαίρετο αλλά πολύ καλά μελετημένο. Οι Δίδυμοι χρειάζονται ένα σχέδιο για να ακολουθήσουν κάθε μέρα για να είναι οργανωμένοι και παραγωγικοί.