Έχουμε μια Υγιή Σχέση;

Έχουμε μια Υγιή Σχέση; Στη δύσκολη καθημερινότητα που υπάρχουμε και δίνουμε ένα μεγάλο αγώνα για να επιβιώσουμε, μέσα σε όλα τα υπόλοιπα αναρωτιόμαστε αν θα μπορούσαμε ποτέ να έχουμε μια υγιή σχέση με το σύντροφό μας κι αν ναι, πως θα ήταν αυτή και ποιοι θα ήταν οι κανόνες της.

Υγιή Σχέση

Έχουμε μια Υγιή Σχέση;

Όλη η υπόθεση του υγιούς ζευγαριού βρίσκεται πίσω από την ανάλυση πέντε λέξεων. Αν θέλεις να δεις αν η σχέση σου είναι υγιής ή αν επιθυμείς να την κάνεις, παρακάτω είναι ο τρόπος.

Έχουμε μια Υγιή Σχέση; | Πρώτα έρχεται ο Έρωτας!

Πρώτος πάντα έρχεται ο έρωτας, που αποτελεί τη στιγμή της ένωσης. Τα συναισθήματα κατακλύζουν και τους δύο, δεν υπάρχει τίποτα και κανένας γύρω τους και οι δύο γίνονται «ένα».

Έπειτα έρχεται η αγάπη και ο έρωτας σιγά σιγά ξεφουσκώνει, χωρίς να χάνεται τελείως. Το «εγώ» και το «εσύ» αντικαθίστανται από το «εμείς», γιατί πλέον η επιλογή να είσαι με κάποιον είναι προϊόν της συνείδησής σου και όχι του πάθους σου.

Σας Ενδιαφέρει: Γάμος ή καριέρα: Ποια είναι πιο σημαντικό για το ζώδιο σας;

Κάπου εκεί έρχεται να προστεθεί η διαφορετικότητα του κάθε ανθρώπου. Την πρώτη περίοδο του έρωτα και οι δύο κάνετε υποχωρήσεις και προσπαθήσετε να αφομοιώσετε τις συνήθειες του συντρόφου σας. Με την πάροδο του χρόνου, οι διαφορές εμφανίζονται κι αυτό μπορεί είτε να σας απομακρύνει, είτε να σας φέρει πιο κοντά λόγω των δυσκολιών.

Έχουμε μια Υγιή Σχέση; | Όσο περνάει ο καιρός….

Όσο περνάει ο καιρός πλησιάζετε ο ένας τον άλλο όλο και περισσότερο. Συγχωρώντας του πράγματα ή καταστάσεις που σας έχουν ενοχλήσει, γιατί γνωρίζεται ότι μπορεί να έγιναν σε μια δύσκολη περίοδο για εκείνον. Φυσικά την ίδια αντίδραση επιθυμείτε να έχει κι εκείνος απέναντί σας.

Γίνεστε «συνεργάτες» στη ζωή, καθώς η σχέση σας πλέον έχει γίνει σταθερή. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε τον κόσμο μέσα από αυτήν. Τότε είναι η στιγμή που αντί να νιώθετε ότι έχετε αναλωθεί, ανακαλύπτετε νέους λόγους για να είστε μαζί, κάτι που σας κάνει ιδιαίτερα ευτυχισμένους.

 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles