Διώξε τις Αρνητικές Σκέψεις από την Ζωή σου

Αρνητικές σκέψεις, τοξικά συναισθήματα κι άλλες κακές συνήθειες δεν έχουν χώρο στο μυαλό σου! Ξεφορτώσου τα… άχρηστα και ζήσε καλύτερα. 

Σκέφτεσαι διαρκώς, ακόμη και στον ύπνο σου; Νιώθεις πιεσμένη και απογοητευμένη; Οι υποχρεώσεις σε έχουν εξαντλήσει και οι σκέψεις έχουν καταντήσει μαρτύριο; Μήπως ήρθε η ώρα να…. ξεσκονίσεις το μυαλό σου; Πήγαινε στην επόμενη σελίδα και μάθε πώς θα το κάνεις.

1. Κάνε αποχή από τα κοινωνικά δίκτυα  

Το Facebook, το Twitter και τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα δεν πρόκειται να σε βοηθήσουν να ηρεμήσεις. Απεναντίας μπορεί να σου προσθέσουν στρες, αφού με το να ξεχνιέσαι με τα like και τα post, οι υποχρεώσεις μένουν πίσω κι εσύ θα τρέχεις και δε θα προλαβαίνεις. Αν Καλό το ίντερνετ, με μέτρο όμως γιατί εύκολα μπορεί να εθιστείς!

Ακόμη όμως κι αν δεν τίθεται ζήτημα εθισμού, αν η ψυχολογική σου κατάσταση δεν είναι η βέλτιση, αν δηλαδή νιώθεις μοναξιά ή απογοήτευση, τότε ίσως τα κοινωνικά δίκτυα δεν είναι η καλύτερη λύση.

Οι φωτογραφίες των ιντερνετικών σου φίλων μπορεί να επιδεινώσουν την κατάσταση, θεωρώντας πως όλοι διασκεδάζουν ενώ εσύ ρουτινιάζεις. Κι όμως όλα βρίσκονται στο μυαλό σου κι έχουμε κι επιχειρήματα.

Κάνε αλλαγές στον χώρο σου βάση του Φένγκ Σούι.

2. Νίκησε τις αρνητικές σκέψεις – Διώξε τις Αρνητικές Σκέψεις από την Ζωή σου

Είτε νομίζεις πως δεν αξίζεις, πως δε θα βρεις δουλειά, πως είσαι κακότυχη, πως είσαι άσχημη ή παχουλη, σταμάτα να το κάνεις. Το μόνο που καταφέρνεις με το να σκέφτεσαι αρνητικά είναι να πέφτεις ψυχολογικά. Άλλωστε στις περισσότερες περιπτώσεις οι ανησυχίες σου δεν έχουν υπόσταση.

Όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, είσαι πιο όμορφη απ΄όσο νομίζεις ενώ το ιδανικό ομορφιάς που πλασάρεται από τα μέσα είναι απλά ψευδαίσθηση.

Μάθε για την Βιολογική Κάθαρση! Σίγουρα θα σου φανεί χρήσιμη!

3. Άσε κατά μέρος τα τοξικά συναισθήματα  

Έχεις σκεφτεί πως με κάποιες πρακτικές τιμωρείς η ίδια τον εαυτό σου, δηλητηριάζοντας την ψυχή σου; Ο θυμός, η ζήλια κι άλλα τοξικά συναισθήματα είναι στην πραγματικότητα τιμωρίες που πρέπει να σταματήσεις να επιβάλλεις στον εαυτό σου για να βρες την υγειά σου.

4. Διώξε κάθε σκέψη! 

Ένας αποτελεσματικός τρόπος για να ηρεμήσεις είναι να αδειάσεις το μυαλό σου από κάθε σκέψη, κάτι που μπορείς να κάνεις εύκολα με το διαλογισμό.

Έχεις αναπάντητα ερωτήματα; Ψάχνεις Απαντήσεις; Η λύση είναι Χαρτομαντεία στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες!

 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles