ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ 21/5 – 21/6/17

ΔΙΔΥΜΟΣ 

ΣΤΟΙΧΕΙΟ:   ΑΕΡΑΣ

ΟΜΑΔΑ:       ΕΥΜΕΤΑΒΛΗΤΗ

ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ:   ΕΡΜΗΣ

ΖΩΔΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ:   ΟΙ ΜΟΡΦΕΣ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΤΟΥ ΚΑΣΤΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΔΕΥΚΗ

Οι Δίδυμοι έλκονται από ιδέες και γιαυτό είναι πνευματικό ζώδιο. Είναι ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί και γίνονται καταπληκτικοί συγγραφείς. Οι Δίδυμοι αποζητούν τη πρόκληση της πνευματικής δραστηριότητας. Οι Δίδυμοι είναι διαισθητικοί και καλοί εκτιμητές του μέλλοντος, ένα άλλο χαρακτηριστικό που τους βοηθάει να γίνουν καλοί κρατικοί λειτουργοί. Επιπλέον ο Δίδυμος έχει την ικανότητα να ασχολείται με πολλές μαζί δραστηριότητες και μπορεί μάλιστα να έχει διάφορες παράλληλες ενασχολήσεις σε όλη τη ζωή. Οι Δίδυμοι δεν είναι υπερβολικά αισθηματικοί, πρέπει να συμβουλευτούμε το υπόλοιπο ωροσκόπιο για να διατυπώσουμε το  συναισθηματικό τους επίπεδο. Τα κυριότερα του όμως ελαττώματα του είναι  η ασυνέπεια και η επιπολαιότητα. Οι πιο δημοφιλείς δημοσιογράφοι είναι δίδυμοι και αυτό επειδή είναι προικισμένοι με το σατανικό ταλέντο της επικοινωνίας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι τουλάχιστον τις 11/10/17 θα υπάρξει στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα των Διδύμων μια αστάθεια και ρευστότητα. Τον Ιούνιο θα αρχίσει μια σταδιακή αναπροσαρμογή στον εργασιακό σας τομέα, με κάποιες αλλαγές που ίσως να μην σας είναι πολύ ευχάριστες αρχικά αλλά αναγκαίες. Από τις 11/10  όμως με την είσοδο του Δία στον έκτο οίκο θα υπάρξει μια αισθητή βελτίωση στον επαγγελματικό χώρο και την καθημερινότητα σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Φέτος είναι η χρονιά σας Διδυμάκια, όσον αφορά τα αισθηματικά σας, με το Δία στο Ζυγό και ιδιαίτερα από τις 9/6/17  υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συναντήσετε τον καρμικό σας έρωτα και τα Διδυμάκια που έχουν μακροχρόνια σχέση πάνε για  κάτι επίσημο, ιδιαίτερα οι Δίδυμοι του πρώτου και του δευτέρου δεκαημέρου. Τα Διδυμάκια του τρίτου δεκαημέρου θα πρέπει να περιμένουν το νέο έτος, όταν απομακρυνθεί ο Κρόνος από απέναντι σας, για να χαρείτε και εσείς τον έρωτα.


Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Ο πιο ολοκληρωμένος χώρος μεταφυσικής και μελλοντολογίας.
Χαρτομαντεία Ταρώ μέσα από 42 μαντικές τράπουλες.
Σεμινάρια Χαρτομαντείας Ταρώ και Μαγείας.
Πανίσχυρα Ξόρκια, Αποκρυφισμός, Πνευματικές Εργασίες.
Ερωτική Μαγεία, Επαναφορές και δέσιμο συντρόφου.
Υλικά Μαγείας, Πανίσχυρα Χειροποίητα Φυλαχτά.
Μέντιουμ, Λύσιμο Μαγείας, Εξορκισμοί Χώρων, Εργασίες Ευημερίας.
Ηούς 83 Αθήνα , Κάτω Πετράλωνα
Τηλ.: 2103477211 – 6986587147
Επίσημη Ιστοσελίδα : www.taroto.gr

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles