Διάσημοι Τοξότες και οι ηλικίες τους

Διάσημοι Τοξότες. Γεννημένοι από τις 22 έως τις 21 Δεκεμβρίου, ο περίεργος και δραστήριος Τοξότης είναι ο πιο περιπετειώδης από όλα τα ζώδια.

Γεννηθήκατε για να ταξιδέψετε σε όλο τον κόσμο, ειδικά σε διεθνές επίπεδο. Οι φιλοσοφικές σας απόψεις και το ενεργητικό μυαλό σας ευαισθητοποιούν τις νέες εμπειρίες, καθώς θα περιπλανηθείτε στον κόσμο αναζητώντας το νόημα της ζωής.

Miley Cyrus

διάσημοι τοξότεςΗ νεαρή τραγουδίστρια των διάσημων επιτυχιών είναι μια πολύ διάσημη Τοξότης. Γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 1992 και είναι μόλις 25 ετών.

Rita Ora

διάσημοι τοξότεςH βρετανή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του νέου Next Top Model της Αμερικής γεννήθηκε στις 26 Νοεμβίου 1990 και είναι 27 ετών.

Chrissy Teigen

διάσημοι ΤοξότεςTo διάσημο μοντέλο, food blogger και σύζυγος του τραγουδιστή John Legend γεννήθηκε στις 30 Νοεμβρίου 1985 και φέτος κλείνει τα 32.

Ben Stiller

διάσημοι Τοξότες

O βραβευμένος ηθοποιός και κωμικός γεννήθηκε στις 30 Νοεμβρίου 1965 και φέτος θα κλείσει τα 52.

Britney Spears

To είδωλο των εφηβικών χρόνων πολλών κοριτσιών και αγοριών έχει γεννηθεί στις 2 Δεκεμβίου 1981 και φέτος θα γίνει 36!

Tyra Banks

διάσημοι τοξότες

To κεντρικό πρόσωπο πίσω από το American Next Top Model για πολλά χρόνια και πρόσφατα μανούλα, γεννήθηκε στις 4 Δεκεμβίου 1973 και είναι 44 ετών.

 Nicky Minaz

διασημοι τοξότεςH ράπερ γεννήθηκε στις 8 Δεκεμβίου 1982 και φέτος γίνεται 35.

Taylor Swift

H βραβευμένη τραγουδίστρια και συνθέτης έχει γενέθλια στις 13 Δεκέμβρη 1989. Φέτος γίνεται 28!

Brad Pitt

Κάποιοι άνδρες όσο μεγαλώνουν ομορφαίνουν. Ζωντανή απόδειξη ο Τοξότης μας ο Brad που γεννήθηκε στις 18 Δεκέμβρη 1963 και γίνεται φέτος 54.

Katie Holmes

διασημοι τοξότες

H αμερικανίδα ηθοποιός γεννήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου 1978. Φέτος θα γίνει 39 ετών.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles