Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

 ΔΙΑΣ

Ο Δίας είναι ένας πλανήτης αρσενικός που ολοκληρώνει μια πλήρη περιστροφή σε 12 χρόνια. Είναι κυβερνήτης του Τοξότη και των Ιχθύων και τον χαρακτηρίζει ο αυθορμητισμός και το θάρρος. Βιολογικά επηρεάζει και προκαλεί ευαισθησίες στο συκώτι και στομαχικές διαταραχές. Ο Δίας φέρνει ελπίδα κοινωνικότητα και αρμονία. Παρατηρείται μεγάλη κινητικότητα στα φιλανθρωπικά έργα και ανάπτυξη φιλοσοφικών ιδεών. Γενικά η διέλευση του Δία δείχνει καλή υγεία και αφθονία. Αυτό μπορεί να σημαίνει αύξηση βάρους η υπερβολική κατανάλωση φαγητού.

Επιπλέον ο Δίας συνδέεται με εμπορεύματα, τραπεζίτες και επαγγελματίες. Όταν ο Δίας διέρχεται από τον χάρτη σας, ενδέχεται να εμπλέκονται ο κλήρος ή η εκκλησία.

ΔΙΑΣ ΣΤΟ ΚΡΙΟ  

Είστε καλός αρχηγός,ενθουσιώδης,θετικός και πρακτικός. Γενναιόδωρος αλλά επιθετικός και απόλυτος. Η αισιοδοξία σας βοηθά να ανταπεξέλθετε στις δυσκολίες, αλλά μερικές φορές είστε υπερβολικοί και κουραστικοί για τους άλλους.

ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ  

Είστε άτομο θετικό, λατρεύετε τα υλικά αγαθά,άλλα έχετε τάση για την ασωτία, γιατί λατρεύετε την καλοπέραση και τις ανέσεις. Επιδιώκετε αξιώματα,αλλά είστε ικανοί να κάνετε τα πάντα,όταν ξέρετε ότι θα έχουν κάποιο αξιόλογο κέρδος.

ΔΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ  

Η νευρική ενέργεια και το αεικίνητο είναι το χαρακτηριστικό σας. Είστε υπερβολικά φλύαροι και κουράζετε τους άλλους. Δεν μπορούν να ακολοθήσουντα σχέδια σας γιατί είστε ασταθείς.

ΔΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟ  

Αυτός ο πολύ καλός Δίας χαρίζει κοινωνικότητα, προβολή, αισιοδοξία, καλό σπιτικό, ευτυχία. Είστε άτομο πρακτικό και ευχάριστο, φιλικό και καλοσυνάτο με ηθικές αξίες και αρχές.

ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ  

Αλτρουϊστής,πρακτικός και με άριστες οργανωτικές ικανότητες, δημιουργικός και φιλόδοξος, ένας Δίας που φουντώνει με τη φωτιά του Λέοντα και σας βοηθάει να πετύχετε στην ζωή σας.

ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΟ 

Είστε πρακτικό και επιχειρηματικό μυαλό, επιθυμείτε την επαγγελματική καταξίωση. Είστε επιδέξιοι στις λεπτοδουλειές και έχετε άριστη τεχνική κατάρτιση, ενώ δεν σας αρέσει ο γάμος και η δέσμευση.

ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ  

Φιλικός και ζεστός,προσπαθείτε να αυτοπροβληθείτε και να αναγνωριστείτε απο τους άλλους. Σπάταλος και γενναιόδωρος, αλλά ηθικός και δίκαιος

ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ  

Είστε άτομο με διεισδυτική ικανότητα,μπορείτε να ψυχολογείτε εύκολα τους άλλους, άλλα και τον ίδιο σας εαυτό.Έχετε εσωτερική δύναμη και κουράγιο, κάνετε πολύ σταθερά βήματα στην ζωή σας, αλλά είστε εσωστρεφής και δεν αποκαλύπτετε τα μυστικά σας και τα σχέδια σας.

ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ  

Είστε τυχεροί αποκτάτε ό τι χρειάζεστε στη ζωή και καταλαμβάνετε θέση με ισχύ και γόητρο. Είστε πολύ διασκεδαστικοί και χαρούμενοι, λατρεύετε τη φιλοσοφία και τα ταξίδια, βοηθάτε όλους τους ανθρώπους να λύσουν τα προβλήματα τους.

ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ  

Έχει οργανωτικές ικανότητες, είναι άτομο σοβαρό, με κλασσικό γούστο,άλλα αρκετά μεμψίμοιρο και κουραστικό.Έχει την ικανότητα να γίνει καλός επιχειρηματίας η χρηματιστής και είναι αξιόπιστος.

ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ  

Έχετε εφεύρετικο μυαλό,είστε πρωτότυποι και έχετε την ικανότητα να ασχοληθείτε με την διπλωματία και την πολιτική. Σας αρέσει να ασχολείστε με τις διεθνείς σχέσεις.

ΔΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ  

Είστε πρόσωπο που ξέρετε να βοηθάτε τον συνάνθρωπο σας. Ιδανικοί για εκείνα τα επαγγέλματα που προϋποθέτουν συναίσθημα, ευθύνη και κοινωνική προσφορά.

 

 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles