Χρήσιμοι καυγάδες στην σχέση!

Τι κοινό υπάρχει σε κάθε σχέση, είτε αυτή είναι ακόμα στα μέλια, είτε πλησιάζει τα 7 χρόνια φαγούρα; Ναι, ναι, σωστά μάντεψες: οι καβγάδες.

Καυγάδες στην σχέση. Κι αν ανησυχείς κάθε φόρα που εγείρονται διαφωνίες ανάμεσα σε εσένα και τον καλό σου ή κάθε φορά που ανεβαίνουν οι τόνοι στις συζητήσεις σας, σου έχουμε καθησυχαστικά νέα: σύμφωνα με τους ειδικούς, η σύγκρουση είναι απαραίτητο στοιχείο σε κάθε ευτυχισμένη σχέση. Αυτό, φυσικά, δε σημαίνει ότι η σχέση σας πρέπει να μετατραπείς σε fight club, αλλά ότι εσύ και ο σύντροφός σου καλό είναι να νιώθετε άνετα να εκφράσετε τη διαφωνία ή τη δυσφορία που σας προκαλούν ορισμένες συμπεριφορές ή καταστάσεις. Για να καταλάβεις πότε η σύγκρουση σας είναι υγιής, παρακάτω σου παρουσιάζουμε τους 5 συνηθέστερους καβγάδες των πιο ευτυχισμένων ζευγαριών.

Καυγάδες στην σχέση #1: Πώς ξοδεύετε τα χρήματά σας

Τα περισσότερα ζευγάρια διαφωνούν για τα οικονομικά τους. Αλλά αυτό (σίγουρα) το γνωρίζεις ήδη. Κι όχι μόνο αυτό: οι καβγάδες τους πυροδοτούνται από απλές και αθώες «αφορμές» , όπως τα χρήματα που ξοδεύεις καθημερινά για τον καφέ σου στη δουλειά. Μπορεί αυτός ο καβγάς να φαίνεται επιφανειακός ωστόσο, οι ειδικοί τονίζουν ότι στην βάση του κρύβει κάτι βαθύτερο το οποίο σχετίζεται άμεσα με το αξιακό σύστημα του καθενός από εσάς. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που ο καλός σου ξινίσει γιατί βγήκες (πάλι) για ψώνια με τις φίλες σου, δεν έχεις παρά να ακούσεις τα επιχειρήματά του προκειμένου να καταλάβεις γιατί πραγματικά αντιδρά.

Σεξουαλικά Όνειρα και Ερμηνεία

Ονειροκρίτης Ταρωτώ. Πλήρης και Αναλυτικός!

Καυγάδες στην σχέση #2: Πώς εκφράζετε το θυμό σας

Ωραία, θύμωσες αλλά πώς το δείχνεις; Στην πραγματικότητα, ο τρόπος που εκφράζει ο καθένας τον θυμό του είναι διαφορετικός:  σε άλλους αρέσει να φωνάζουν, άλλοι προτιμούν το κλάμα και κάποιοι άλλοι διαλέγουν την απάθεια. Οι ειδικοί προτείνουν να πατάς «pause» στο θυμό σου προκειμένου να αποφύγεις αναίτιες εκρήξεις και περιττές εντάσεις για τη σχέση σου. Προτίμησε λοιπόν να ηρεμήσεις και, στη συνέχεια, να συζητήσεις με τον καλό σου ό,τι σε εκνευρίζει στη συμπεριφορά του με καθαρό μυαλό.

Ζήλια στη Σχέση

Καυγάδες στην σχέση #3: Πόσο μπλέκονται οι οικογένειές σας στην καθημερινότητά σας

Τον τρελαίνει που μιλάς συνέχεια με την μαμά σου στο τηλέφωνο; Σε ενοχλεί κάθε φόρα που σου λέει ότι η μαμά του μαγειρεύει καλύτερα από εσένα; Ήρθε η ώρα να θέσετε όρια… στην οικογένειά σας και την άμεση ή έμμεση εμπλοκή της στην καθημερινότητά σας. Το κλειδί για να κερδίσετε αυτή τη μεγάλη μάχη είναι να μην γίνεστε επικριτικοί ο ένας με την οικογένεια του άλλου. Αντίθετα, προτίμησε να του εξηγήσεις γιατί δεν νιώθεις άβολα να μιλάει για τη σχέση σας -ή τις μαγειρικές επιδόσεις σου- με την αδερφή ή τη μαμά του και γιατί είναι σημαντικό για εσένα να διατηρείτε την κοινή ζωή σας μακριά από τη δική τους.

Οι Λόγοι της Απιστίας

Καυγάδες στην σχέση #4: Ποιος κάνει τι στο σπίτι

Η νάρκη κάθε ευτυχισμένου ζευγαριού κρύβεται πίσω από την λέξη «δουλειές του σπιτιού». Αν τα περισσότερα Σαββατοκύριακα σας ξεκινούν με ατάκες τύπου «Πάλι εγώ θα πλύνω τα πιάτα;» ή «Δεν έχεις σκουπίσει ούτε μια φόρα!», τα πράγματα είναι μάλλον σοβαρά και έχει έρθει η ώρα να (τα) μιλήσετε και να (τα) συμφωνήσετε. Μοιράστε λοιπόν τις δουλειές του σπιτιού όσο πιο ισότιμα μπορείτε (π.χ. μπορεί να πλένει εκείνος τα πιάτα κάθε φορά που μαγειρεύεις εσύ) για να αποφύγετε τη μελλοντική φθορά και την γκρίνια.

Τα Τυχερά Χρώματα του 2018 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles