Χωρισμός και Επανασύνδεση

Χωρισμός και Επανασύνδεση. Μόλις χώρισες, αλλά δεν την έχεις ξεπεράσει ακόμα. Ψάχνεις τρόπους να την κάνεις να γυρίσει κοντά σου. Ποια είναι όμως τα μυστικά της επανασύνδεσης; Ο χωρισμός είναι μία δύσκολη κατάσταση, όλοι συμφωνούν σε αυτό. Είτε είσαι ο τύπος που βιώνει έντονα τα συναισθήματά του, είτε είσαι από τους τυχερούς που ξεπερνάνε εύκολα προβλήματα και καταστάσεις, ένας χωρισμός σπάνια είναι ανώδυνος. Ακόμα και αν βρίσκεσαι σε μία κατάσταση που και απλά πράγματα σου φαίνονται βουνό πρέπει να βρεις το κουράγιο να σταθείς στα πόδια σου, ώστε ο χωρισμός να  μην γίνει οριστικός.

Χαρτομαντεία

Αξιόπιστες Τηλεφωνικές Προβλέψεις

Χωρισμός και Επανασύνδεση.

Χωρισμός και Επανασύνδεση. 

Επανασύνδεση – Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις

Δώσε χρόνο στον εαυτό σου και σε εκείνη.  Το να κάνεις βιαστικές κινήσεις, να προσπαθείς να επικοινωνήσεις μαζί της άμεσα ή έμμεσα, παρακαλώντας την να γυρίσει πίσω, είναι βέβαιο πως δεν πρόκειται να έχει αποτέλεσμα.  Αντίθετα τείνει να κάνει το χωρισμό σας μάλλον οριστικό. Αν λοιπόν επιδιώκεις την επανασύνδεση, ηρέμησε και προσπάθησε να βάλεις τα πράγματα σε μία σωστή βάση. Προσπάθησε να δεις τι πιθανόν έφταιξε κι αν πραγματικά θέλεις να ξαναγυρίσει σε εσένα.

Ξόρκι Για Να Τρέχει Πίσω Σου

Πολύ Ισχυρό Ξόρκι Επαναφοράς Προσώπου

Επανασύνδεση – Άλλαξε τις ισορροπίες

Το πιο σημαντικό και ίσως το πλέον δύσκολο βήμα στην σκάλα που οδηγεί στην επανασύνδεση. Πολλοί είναι αυτοί που αποτυγχάνουν τις περισσότερε φορές από άγνοια  ή απλά επειδή στη φύση μας είναι να λειτουργούμε με εντελώς διαφορετικό τρόπο από τον παρακάτω. Η συμβουλή είναι απλή.  Πρέπει να πάψεις να είσαι στη θέση του κυνηγού, αυτού που ψάχνει για να ακούσεις νέα της, πρέπει να προσπαθήσεις αυτό να το αντιστρέψετε και την φέρεις στην θέση που είσαι εσύ τώρα. Προσπάθησε με έμμεσο τρόπο να μεταφέρονται τα κατάλληλα νέα. Φρόντισε να δείχνεις καλά να είσαι καλά και να το μαθαίνει. Σε κάθε η πρέπει να φαίνεται ότι έχεις ξεπεράσει το χωρισμό σας  όσο και αν αυτό φαίνεται δύσκολο με την πρώτη ματιά.

Υποβολές Για Επαναφορά Προσώπου & Υποταγή

Χωρισμός και Επανασύνδεση – Κράτα αποστάσεις

Αν θέλεις να την ξανακερδίσεις, αυτό το οποίο είναι απόλυτα βέβαιο είναι ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αρχίσεις να την παίρνεις  τηλέφωνο ή να της στέλνεις  μηνύματα. Αυτό με μαθηματική ακρίβεια θα σε οδηγήσει μακριά από το στόχο της επανασύνδεσης. Προσπάθησε να μην έχεις επικοινωνία μαζί της για ένα χρονικό διάστημα τουλάχιστον δέκα ημερών.  Αν τώρα σε αυτό το διάστημα τύχει να πέσεις πάνω της, δεν έγινε κι κάτι τραγικό. Απλά προσπάθησε να φαίνεται ότι έχεις ξεπεράσει το χωρισμό σας και στέκεσαι στα πόδια σου.

Ερωτικό Δέσιμο Προσώπου

Επανασύνδεση – Επιδίωξε επικοινωνία

Αφού λοιπόν ακολούθησες τα παραπάνω βήματα και έχουν όλα πάει καλά και καθώς έχεις πλέον ξεκάθαρα αποφασίσεις ότι αυτόν που επιδιώκεις είναι η επανασύνδεση,  ήρθε η ώρα να επικοινωνήσεις  και να επιδιώξεις συνάντηση μαζί της. Βρες λοιπόν μία δικαιολογία για να την συναντήσεις.

Ότι και να γίνει το Μέντιουμ Άρης, είναι δίπλα σας για συμβουλές και λύσεις!

Επαναφορά Προσώπου

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles