Χαρτομαντεία στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Χαρτομαντεία. Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, στην Αθήνα, γίνονται προβλέψεις στο κατάστημα αλλά και τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Οι Μελλοντολόγοι του Ταρωτώ, Άρης και Αθηνά σας περιμένουν. Σαφείς, Αξιόπιστες και Λεπτομερείς προβλέψεις!

ολοκληρωμένες προβλέψεις

Τι είναι η Χαρτομαντεία;

Η Χαρτομαντεία είναι μια αρχαία μαντική μέθοδος. Με την χαρτομαντεία, μαντεύουμε το παρελθόν και προβλέπουμε το μέλλον! Για να γίνει μια σωστή πρόβλεψη θα πρέπει να επιλεγεί η κατάλληλη τράπουλα. Υπάρχουν πολλές τράπουλες και όλες είναι διαφορετικές. Όχι μόνο στην απεικόνιση αλλά και στην ερμηνεία.

μέντιουμ άρης

Τράπουλες Χαρτομαντείας Ταρώ

Το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, έχει την μεγαλύτερη συλλογή από τράπουλες χαρτομαντείας ταρώ. 42 Μαντικές Τράπουλες και 31 Συμβουλευτικές. Συνήθως οι τράπουλες χαρτομαντείας ταρώ αποτελούνται από 78 κάρτες. Υπάρχουν όμως και τράπουλες με 62, 64 και 97 κάρτες. Διαχωρισμός γίνεται στην Μεγάλη Αρκάνα (22 κάρτες) και την Μικρή Αρκάνα (56 κάρτες). Τα Μεγάλα και τα Μικρά Μυστικά! Η Μεγάλη Αρκάνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνη της στην πρόβλεψη ενώ η Μικρή ποτέ! Όλες οι κάρτες έχουν απόκρυφους συμβολισμούς. Αντιστοίχηση με την αστρολογία αλλά και με τα 4 στοιχεία. Ο χαρτομάντης θα πρέπει να έχει πείρα και γνώση αποσυμβολισμού ώστε να δώσει σαφείς και λεπτομερείς απαντήσεις! Η Αιγυπτιακή Ταρώ, η Αστρολογική Μαντάλα και η Τράπουλα Ταρώ  Άλιστερ Κρόουλι είναι από τις πιο ξεχωριστές τράπουλες (μέσα από τις 42 μαντικές τράπουλες) που χρησιμοποιούν οι Μελλοντολόγοι του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, Άρης, Βέρα και Δέσποινα Πάππας.

Τι μπορώ να μάθω σε μια πρόβλεψη Χαρτομαντείας;

Μέσα από μια πρόβλεψη χαρτομαντείας, στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, μπορείς να μάθεις με ακρίβεια σκέψεις, συναισθήματα, γεγονότα αλλά και την πορεία μιας σχέσης. Ακόμα, οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα. Κρίσιμες ημερομηνίες και περιόδους που θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Στην χαρτομαντεία δεν πρέπει να είμαστε μοιρολάτρες! Δεν πρέπει να απογοητευόμαστε όταν δεν ακούμε κάτι καλό! Ίσα ίσα, θα πρέπει να αδράξουμε την πληροφορία και να την εκμεταλλευτούμε! Η αδράνεια ή η υπέρ- δραστηριοποίηση μπορεί να να μεταβάλλει το αποτέλεσμα προς όφελος μας. Αν για παράδειγμα, κάποιος μας πει ότι πρόκειται να υπάρχει μια ένταση στην σχέση μας τις επόμενες ήμερες, εμείς θα πρέπει να είμαστε ήρεμοι και να αποφύγουμε την ένταση ώστε να αποφύγουμε τον καυγά και τις συνέπειες του.

Χαρτομαντεία στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες. Γιατί;

Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, θα ακούσεις την Αλήθεια! Οι Μελλοντολόγοι Άρης, Βέρα και Δέσποινα Πάππας  έχουν την εμπειρία αλλά και την γνώση για να δώσουν αξιόπιστες και λεπτομερείς απαντήσεις! Άνεση χρόνου και ευχάριστο περιβάλλον στον πιο αξιόπιστο και ολοκληρωμένο χώρο μεταφυσικής και μελλοντολογίας. Εδώ, δεν θα μιλήσεις με άγνωστους συνεργάτες! Ακόμα και τηλεφωνικά! Χωρίς γραμμές 090 και κρυφές χρεώσεις! Η Εμπειρία, Η Αξιοπιστία και η Σοβαρότητα είναι αυτά τα στοιχεία που κάνουν το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες να ξεχωρίσει για την ποιότητα των υπηρεσιών του!

Μάθε για το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες και για την μαγεία! Τα μαγικά φίλτρα και τα μαγικά ξόρκια στο:

 www.taroto.gr

Προβλέψεις Χαρτομαντείας κάθε μήνα για όλα τα ζώδια.

Γίνε και εσύ φίλος μας στο Facebook. Στην Μεγάλη παρέα του Ταρωτώ!

Για προσωπικά ραντεβού με τους Μελλοντολόγους του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, Άρη,Βέρα και Δέσποινα Πάππας  καλέστε στα τηλέφωνα : 2103477211 – 6986587147

Ηούς 83 Κάτω Πετράλωνα ( 100 μ. από Ηλεκτρικό Σταθμό Πετράλωνα )

Προβλέψεις Χαρτομαντείας με Αξιοπιστία από 15€!

Προβλέψεις γίνονται και τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles