Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

via GIPHY

Μπορείτε να υπολογίζετε σε αυτόν. Δύο από τις καλύτερες ιδιότητες για έναν Ταύρο είναι πως είναι εξίσου αξιόπιστος και αφοσιωμένος. Ένα στοιχείο του χαρακτήρα που είναι απαραίτητο όταν πρόκειται για έναν πραγματικά πιστό φίλο. Όταν τους ζητάτε να έρθουν σε κάτι που σχεδιάσατε, ξέρετε ότι θα είναι εκεί.

Στις ημέρες μας, οι άνθρωποι κάνουν πίσω στα σχέδια που έχουν κανονίσει με τους άλλους πιο συχνά. Πλέον, το σπάνιο είναι να ανταποκριθούν στα σχέδια που έχουν κάνει μαζί με την παρέα τους. Ευτυχώς, όμως, ένας Ταύρος θα ήταν εξαιρετικά απίθανο να ακυρώσει και θα αισθανόταν απάισια αν είχε κάνει κάτι τέτοιο. Αυτό συμβαίνει επειδή αισθάνονται μια έντονη αίσθηση αφοσίωσης στους φίλους που έχουν. Είναι πάντα εκεί για σας, όχι από υποχρέωση, αλλά επειδή ενδιαφέρονται πραγματικά.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι ποτέ δεν ασχολούνται με τους άλλους

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

via GIPHY

Αυτό το συναισθηματικό ζώδιο αισθάνεται πιο πολύ από τα άλλα ζώδια. Ξέρουν πόσο δύσκολο είναι όταν κάποιος τους πληγώνει, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θέλουν να βάλουν και άλλους σε αυτό το είδος πόνου. Αυτό όφειλεται κυρίως στην συμπονετική φύση του χαρακτήρα τους.

Κάποιος που είναι συμπονετικός προς τους άλλους δεν θα είναι απρόσεκτος όταν πρόκειται για πίστη στους φίλους τους. Ένας Καρκίνος προσκολάται εύκολα σε όσους βρίσκονται γύρω του, γι’ αυτό θα φροντίσουν να κάνουν ό,τι μπορούν για να μην σας χάσουν επειδή η φιλία σας σημαίνει είναι πολύ σημαντική για αυτούς.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Η Ζήλια στη σχέση μας

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

via GIPHY

Ένας Παρθένος περιγράφεται ειδικά ως ένα πιστό ζώδιο, τόσο ξεκαθαρά. Ένας παρθένος θα είναι κάποιος ο οποίος δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ. Θα πρέπει να είστε σίγουροι πως θα έχετε πάντα την στήριξη τους. Ο Παρθένος είναι επίσης ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος. Έτσι, γνωρίζετε ότι η πίστη τους προέρχεται από ένα καλό μέρος και ότι ενδιαφέρονται για εσάς ως φίλο και όχι για το τι μπορείτε να τους προσφέρετε.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Φιλία και Ζώδια

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

via GIPHY

Ένας άλλος πιστός φίλος είναι ένας Σκορπιός. Καμιά φορά ο φίλος Σκορπιός μπορεί να γίνει λίγο ενοχλητικός επειδή είναι αρκετά πεισματάρης ώρες ώρες. Παρόλο αυτά όταν τον χρειάζεστε πραγματικά, θα σταθούν με όλη τους την δύναη για εσάς. Κανείς δεν πρόκειται να χάσει αν έχει φίλο έναν Σκορπιό! Τείνουν επίσης να έχουν περισσότερες μακροχρόνιες φιλίες, πράγμα που δείχνει ότι προτιμούν να παραμένουν πιστοί στους φίλους τους για μια ζωή.

ΣΧΕΤΙΚΟ: 5 απλά βήματα για καλύτερες σχέσεις

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

via GIPHY

Ένας Ιχθύς θα σας έδινε με χαρά ακόμα και το σακάκι του αν κρυώνατε. Είναι απίστευτα ανιδιοτελείς και απολαμβάνουν να είναι γενναιόδωροι με τους άλλους. Αυτή η γεναιοδωρία τους καθιστά πολύ πιστούς φίλους και έτοιμους να βοηθήσουν τους φίλους τους όποτε χρειαστεί.

Ένας Ιχθύς είναι ανοιχτός στο να εμπιστευτεί τους άλλους και είναι πολύ φιλικοί με αυτούς που συναντούν. Αυτό είναι το είδος του ατόμου που μπορείτε να καλέσετε όταν το αυτοκίνητό σας χαλάσει και θα έρθουν να σας πάρουν, χωρίς ερωτήσεις.

ταρωτώ μαντικές τέχνες

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles