Τα 6 πιο θετικά ζώδια

Ζουν στη φωτεινή πλευρά.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

via GIPHY

Ο Κριός είναι ικανός να παραμείνει θετικός, φροντίζοντας να μην ξεχνά τον εαυτό του. Γυμνάζεται, κάνει pilates ή μαθήματα χορού – οτιδήποτε τον βοηθά να εστιάσει στη κίνηση του σώματός του. Με την κίνηση οι ενδορφίνες αρχίζουν να λειτουργούν και αισθάνεται πολύ καλύτερα.

Η άσκηση βοηθάει τους Κριούς και τους βοηθά να αγχώνονται λιγότερο, να κοιμούνται καλύτερα και να αισθάνονται καλά για τον εαυτό τους.

ΣΧΕΤΙΚΟ: 5 απλά βήματα για καλύτερες σχέσεις

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

via GIPHY

Πρώτα απ ‘όλα, οι Ζυγοί δεν προσπαθούν ιδιαίτερα να είναι θετικοί.  Ξέρουν ότι η αλλαγή προς μια πιο θετική στάση μπορεί να πάρει χρόνο, γι’ αυτό δεν βιάζονται και δεν πιέζονται. Επικεντρώνονται στη σταδιακή αλλαγή.  Δεδομένου ότι είναι έχουν ιδιαίτερο ταλέντο στο να είναι αντικειμενικοί, σκέφτονται πάντα πώς κάποιος άλλος θα αντιδρούσε στην ίδια κατάσταση. Τι συμβουλή θα τους έδινε ο Ζυγός; 

Οι Ζυγοί γνωρίζουν ότι κανείς δεν είναι ευχαριστημένος 100 τοις εκατό όλη την ώρα. Έτσι, κάνουν προσπάθεια να είναι θετικοί και ευτυχείς τις περισσότερες φορές. Όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην ζωή τους, αφιερώνουν κάποιο χρόνο αλλά στην συνέχεια κοιτάνε μπροστά και το ξεπερνάνε.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Διώξε τις Αρνητικές Σκέψεις από την Ζωή σου

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

via GIPHY

Οι Λέοντες έχουν μια πολύ θετική στάση απέναντι στη ζωή. Κατανοούν τη σημασία της ευγνωμοσύνης για ό,τι έχουν. Όταν χάνουν την θετικότητα τους, κάνουν ερωτήσεις στον εαυτό τους του τύπου: “Για τι είμαι ευγνώμων σήμερα;”ή “Ποια είναι τα πέντε πρώτα πράγματα για τον εαυτό μου για τα οποία μπορώ να είμαι ευτυχισμένος;”

Όταν αισθάνονται πως έχει χαθεί για λίγο καιρό η θετική τους στάση προς την ζωή, θα κάνουν κάτι για να βοηθήσουν την κοινότητα του ή τους άλλους ανθρώπους.  Η εθελοντική ή φιλανθρωπική δουλειά βοηθά πραγματικά τον Λέοντα να εκτιμήσει πόσα έχει και πόσο θετικό είναι το μέλλον για αυτούς.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Top 10 συμβουλές για μια ζωή χωρίς στρες

Δίδυμος (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

via GIPHY

Δεν είναι ότι οι Δίδυμοι δεν έχουν μια απαισιόδοξη πλευρά, αλλά θα προτιμούσαν να δώσουν έμφαση στην θετική πλευρά της ζωής παρά να παραμείνουν στο παρόν και να σταθούν μόνο στα αρνητικά. Έτσι, αυτό που κάνουν οι Δίδυμοι είναι να δώσουν άλλο νόημα στην αρνητικότητα. Προσπαθούν να εξετάσουν όποια αρνητική κατάσταση βρίσκονται και να δουν τι μπορούν να μάθουν από αυτό ή αν κάτι καλό μπορεί να βγει από αυτό. 

Εάν αυτό δεν λειτουργήσει, εστιάζουν σε αυτά που μπορούν να κάνουν για να αλλάξουν την κατάσταση.  Εάν όλα τα άλλα αποτύχουν, κοιτάζουν προς το μέλλον με ελπίδα και θετική προσδοκία.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Θέλετε να κοιμάστε καλύτερα; Φτιάξτε την κρεβατοκάμαρα σας σύμφωνα με το Feng Shui

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

via GIPHY

Όταν συμβαίνουν αρνητικά πράγματα στον Τοξότη, κάνουν δύο πράγματα: επικεντρώνονται σε κάτι θετικό και προσπαθούν να δουν την κατάσταση χιουμοριστικά.   Προσπαθόντας να βρουν την αστεία πλευρά σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη κατάσταση μπορεί να μην είναι πάντα ο πιο ώριμος ή υπεύθυνος τρόπος αντιμετώπισης, αλλά βοηθά να διαλυθεί η ένταση για τον Τοξότη.

Ευτυχώς, οι Τοξότες πάντα έχουν κάτι συναρπαστικό που ανυπομονούν να κάνουν, καθώς πάντοτε προγραμματίζουν ταξίδια και πραγματοποιούν θετικές αλλαγές βλέποντας την λαμπρή πλευρά από το κάθετι. Ο Ήλιος θα ξαναβγεί αύριο και ίσως θα υπάρξει ένα ουράνιο τόξο για τον Τοξότη. Αν όχι, σίγουρα βρει σίγουρα κάτι όμορφο για να επικεντρωθεί.

ΣΧΕΤΙΚΟ: 7 πανέμορφα τατουάζ εμπνευσμένα από την αστρολογία

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

via GIPHY

Οι Υδροχόοι ποτέ δεν θέλουν να βρεθούν σε μια δίνη αρνητικότητας, επειδή είναι πολύ δύσκολο για να βγούν από αυτό, έτσι προσπαθούν να επικεντρωνονται πάντα σε θετικά πράγματα. Αν συμβεί κάτι αρνητικό, προσπαθούν να επικεντρωθούν στο πως θα δράσουν και τι λύσεις μπορούν να προσφέρουν. Απολαμβάνουν την επίλυση προβλημάτων με δημιουργικούς τρόπους και συχνά δίνουν ασυνήθιστες λύσεις, έτσι ώστε ακόμα και αν το πρόβλημα είναι επώδυνο ή σκοτεινό, μπορούν να βρουν έναν τρόπο να το βλέπουν με θετικό τρόπο.

Οι Υδροχόοι δεν είναι ανήσυχοι ή αγχώνονται για τα προβλήματα. Θα το χειριστούν αν έρθει στο δρόμο τους. Έχουν νέους κόσμους να δημιουργήσουν και δεν έχουν χρόνο για απαισιοδοξία ή αρνητικότητα. Εάν συμβεί κάτι αρνητικό, δεν θα το αφήσουν να εκτροχιάσει τη θετική τους προοπτική για το μέλλον.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Τοξικές Σχέσεις: Γύρνα Τώρα την Πλάτη

 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles