Κριός

Κριός ΖώδιοΗ 20η Νοεμβρίου είναι μια μεγάλη μέρα αν ψάχνετε για κάποια σοβαρά θετικά κίνητρα. Το φεγγάρι στον Τοξότη έρχεται για να σας βοηθήσει. Η επιρροή του Άρη πάνω από το ζώδιο σας και στον 10ος οίκο σας θα σας ενεργοποιήσει περαιτέρω, κρατώντας σας απασχολημένο με την εργασία ή τις επιχειρήσεις σας. Τώρα δουλεύετε ασταμάτητα, προσπαθώντας να κάνετε τα πράγματα να λειτουργήσουν, και να πάρετε πίσω την χαμένη δυναμική των δύο τελευταίων εβδομάδων. Γύρω στις 23, ο Ήλιος μετακινείται στον Τοξότη, στον 9ο οίκο σας, όπου ο Κρόνος και ο Ερμής έχουν κατασκηνώσει εκεί. Εξακολουθείτε να σκέφτεστε πολλά, αλλά τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται. Κρατήστε ένα ήρεμο πρόσωπο στις σχέσεις σας, ειδικά στο σπίτι. Οι παντρεμένοι πρέπει να παραμείνουν προσεκτικοί. Κέρδη μπορεί να έρθουν μέσω κληρονομίας σύντομα. Πιθανώς, σχεδιάζετε να πουλήσετε κάτι, κατά πάσα πιθανότητα, γη. Τα πράγματα θα πάρουν το δικό τους χρόνο για να φανερώσουν τα αποτελέσματα προς αυτή την κατεύθυνση.

Ταύρος

Ταύρος ΖώδιοΜπορεί να αισθάνεστε δυσαρεστημένοι από την έλλειψη προόδου στην εργασία. Αυτό μπορεί να σας κάνει να αναζητήσετε καλύτερους δρόμους. Η επιρροή του Άρη πάνω από το ζώδιο σας θα σας ωθήσει να κάνετε το καλύτερο για τη διατήρηση της αυτοεκτίμησής σας. Έχετε κάποιον ή κάτι που βλάπτει την αυτοεκτίμησή σας; Λοιπόν, μην το επιτρέπετε πια, καθώς αυτό μπορεί να βλάψει την υγεία σας. Περίπου στα μέσα της εβδομάδας, ο Ήλιος αλλάζει Ζώδιο για να μεταβεί στον Τοξότη, όπου ενώνει τον Κρόνο και τον Ερμή. Αυτή η αλλαγή στον 8ο Οίκο σας σας μπορεί να μην είναι θετική, ειδικά επειδή ο Ήλιος και ο Κρόνος είναι εχθρικοί πλανήτες. Μπορεί να σας κατηγορήσουν εσφαλμένα για κάτι, ειδικά σε θέματα του σπιτίου. Μπορεί να αισθάνεστε ενοχλημένοι. Προσέξτε πολύ καλά την υγεία και την ευημερία σας. Μην οδηγείστε προς κάκες συνήθειες όπως το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Και, βεβαίως, μην πίνετε και οδηγείτε, προειδοποιεί ο Άρης. Δοκιμάστε να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους σας στο σπίτι. Δεν μπορούμε να έχουμε καλές μέρες πάντα. Μπορούμε? Ας περάσει αυτό! Από μια διαφορετική προοπτική, αυτή η αστρική αλλαγή μπορεί πραγματικά να σας αφήσει να δείτε μια «κατάσταση» από μια διαφορετική οπτική.  Μην ξεκινήσετε μια σχέση τώρα.

Δίδυμοι

Δίδυμος ΖώδιοΔεδομένης της ασφαλούς οικονομικής σας θέσης, θα έχετε έντονη τάση να επενδύσετε τα χρήματά σας ή να ξεκινήσετε μια επιχείρηση. Θα πρέπει να κάνετε όλο τον οικονομικό σχεδιασμό και τις επενδύσεις σας με μεγάλη προσοχή. Λοιπόν, προσέξτε και μετρήστε. Ο Δίας τώρα έχει βγει από την κατάσταση καύσης. Αυτό θα διευκολύνει τις καλές ευκαιρίες, ιδιαίτερα για τους επιχειρηματίες, που περιμένουν να επιτύχουν καλές προσφορές. Η επίδραση του Δία πάνω από τον 2ο Οίκο σας είναι ένδειξη της ανάπτυξης μιας ισχυρότερης οικονομικής θέσης. Θα επιθυμούσατε επίσης να δείτε την οικογένειά σας να απολαμβάνει έναν καλύτερο τρόπο ζωής. Περίπου στα μέσα της εβδομάδας, ο Ήλιος μετατοπίζεται στον Τοξότη, σε άμεση αντίθεση με το ζώδιο σας. Ο Ήλιος τώρα θα αντιμετωπίσει τον ορκωτό του εχθρό Κρόνο στο 7ο Όικο σας. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε δύσκολες στιγμές στο γάμο ή τις επιχειρηματικές συνεργασίες. Μπορεί επίσης να καταλήξετε να λέτε κάτι πολύ δυσάρεστο σε κάποιον πολύ σημαντικό. Επίσης, μην ξεχνάτε φροντίζετε για την υγεία των αγαπημένων σας.

Καρκίνος

Καρκίνος ΖώδιοΟι θέσεις των πλανητών είναι ενδεικτικές ότι οι επαγγελματίες μπορεί να έχουν την ευκαιρία να μετεγκατασταθούν. Αυτό μπορεί επίσης να αφορά μια προσωρινή μετακίνηση. Οι επιχειρηματίες θα πρέπει να είναι διακριτικοί και ευχάριστοι, εάν επιθυμούν να επιτύχουν μια συμφωνία. Με την τύχη που σας υποστηρίζει τώρα, θα πρέπει να κάνετε ότι καλύτερο από αυτά που είναι διαθέσιμα. Οι φοιτητές κατά το τελευταίο έτος της αποφοίτησής τους μπορεί να αποστασιοποιηθούν και να παραμελήσουν τις σπουδές τους. Όσοι ακολουθούν μεταπτυχιακές σπουδές, θα παραμείνουν προσυλλωμένοι στις σπουδές τους. Οι ελεύθεροι θα έχουν μια έντονη επιθυμία να απολαύσουν αισθησιακές απολαύσεις. Περίπου στα μέσα της εβδομάδας, ο Ήλιος συμμετέχει στον Κρόνο και τον Ερμή στον Τοξότη, στον 6ο οίκο του ζωδίου τους. Ο Ήλιος και ο Κρόνος είναι εχθρικοί πλανήτες και η συνάντησή τους δεν είναι καλή για την υγεία και την πνευματική σας ειρήνη. Προσέξτε πολύ! Η κατάσταση στο χώρο εργασίας σας μπορεί να είναι δυστυχισμένη, πράγμα που μπορεί να επηρεάσει τη νοοτροπία σας. Μην σκέφτεστε αρνητικά. Να είστε ευγενικοί, ενώ μιλάτε με τους μεγαλύτερους σας και τους προϊστάμενους σας. Δοκιμάστε να βρείτε παρηγοριά στις δημιουργικές δραστηριότητες και τις πνευματικές επιδιώξεις.

Λέων

Λέων ΖώδιοΜπορεί να μην είστε σε θέση να διαφοροποιήσετε το ποιος είναι καλός για σας και ποιος δεν είναι. Να προσέχετε. Ακούστε τις εποικοδομητικές προτάσεις των άλλων. Γύρω στα μέσα της εβδομάδας, ο ισχυρός Ήλιος μετακινείται στο φλογερό ζώδιο του Τοξότη. Ο Ήλιος προσχωρεί τώρα στην παρέα του Κρόνου και του Ερμή, που έχει ήδη υποβληθεί στον Τοξότη, το 5ο Οίκο σας. Ο Ήλιος και ο Κρόνος είναι εχθρικοί πλανήτες, γι ‘αυτό είναι μια δύσκολη τοποθέτηση. Θα χρειαστεί να παραμείνετε σε υψηλό επίπεδο για να κερδίσετε από αυτή τη μάχη των δύο τιτάνων. Εδώ, ο Ερμής θα ενεργήσει ως μεσολαβητής, δίνοντας σας ώθηση για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Οι γονείς των  παιδιών που πάνε σχολείο θα συνεχίσουν να ανησυχούν για την ακαδημαϊκή πρόοδο των παιδιών τους. Μείνετε προσεκτικοί με τα εσωτερικά θέματα.

Παρθένος

Παρθένος ΖώδιοΤα άτομα που αντιμετωπίζουν αντίσταση από την οικογένειά τους σχετικά με μια σχέση αγάπης θα λάβουν απροσδόκητη υποστήριξη από έναν ηλικιωμένο συγγενή. Θα είστε συγκλονισμένοι από αυτή την υποστήριξη, καθώς αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να συνεχίσετε τη σχέση σας. Ο γάμος μπορεί να είναι στα άμεσα σχέδια σας! Οι επιχειρηματίες πρέπει να λαμβάνουν έγκαιρα αποφάσεις για να κάνουν χρήση των διαθέσιμων ευκαιριών. Θα πρέπει επίσης να είναι συγκεκριμένοι σχετικά με τους όρους πληρωμής, ή μπορεί να υπάρχουν προβλήματα αργότερα. Η άμεση επιρροή του Δία και της Αφροδίτης πάνω από το 9ο Οίκο σας (που σχετίζεται με την τύχη) θα σας βοηθήσει απίστευτα. Θα μπορείτε να επιτύχετε την επιθυμητή συμφωνία. Ένα ταξίδι είναι πιθανό τώρα. Θα αποδειχθεί πολύ ωφέλιμο. Θα είναι μια καλή εποχή για την αγάπη και μακροχρόνιες σχέσεις. Ωστόσο, προσέξτε την ένωση του Ηλίου και του Κρόνου στον Τοξότη, στον 4ο Οίκο στο ζώδιο σας. Πρέπει να προσέχετε την υγεία και την ευημερία σας τώρα, καθώς και τη μητέρα σας και άλλους θηλυκούς πρεσβυτέρους.

Ζυγός

ΖυγόςΤώρα ίσως θέλετε να διερευνήσετε νέες περιοχές εργασίας / επιχείρησης. Τα βραχυπρόθεσμα ταξίδια από αυτή την άποψη θα αποδειχθούν καρποφόρα. Η δουλειά θα καταλάβει το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σας, έτσι. Γύρω στα μέσα της εβδομάδας, ο Ήλιος μετακινείται στον Τοξότη, στον 3ο Οίκο του ζωδίου σας. Ο Ήλιος πλησιάζει περισσότερο στον πειρασμό του μακάριου Κρόνου. Τώρα θα είστε αποφασισμένοι να αποδεχτείτε νέες προκλήσεις και να ξεπεράσετε εμπόδια, ενώ θα προχωρήσετε στην πορεία προς την πρόοδο. Ωστόσο, μπορεί να έχετε διαφορές με έναν επιχειρηματικό συνεργάτη, έναν φίλο, έναν πελάτη ή έναν συνάδελφό σας. Πρόσεξτε. Μην προσπαθήσετε να λύσετε αυτό το ζήτημα με βιασύνη. Αφήστε να κατευνάσει η ένταση και περιμένετε για τη σωστή ευκαιρία για φιλική επίλυση των διαφορών. Το ίδιο ισχύει και για τις διαπροσωπικές σχέσεις.

Σκορπίος

Σκορπιός - Ζώδιο του Μήνα

Ο σκορπιός ! Γενικά χαρακτηριστικά και προβλέψεις από τον Μελλοντολόγο Άρη.

Η άνοδος της περασμένης εβδομάδας θα σας δώσει τόνους εμπιστοσύνης. Τώρα θα θελήσετε να περάσετε αυτό το ευχάριστο συναίσθημα και στους αγαπημένους σας. Θα προσπαθήσετε να προσθέσετε στον τρόπο ζωής και τις ανέσεις των μελών της οικογένειάς σας. Η αγορά ενός οικιακού gadget είναι πιθανό. Επίσης, θα πρέπει τώρα να προσέξετε πολύ για την επένδυση κάποιων χρημάτων. Ωστόσο, μετά το 23η Νοέμβρη, πρέπει να παραμείνετε προσεκτικοί. Περίπου στα μέσα της εβδομάδας, ο Ήλιος αφήνει το ζώδιο σας και κάνει μια κίνηση προς τον Τοξότη, όπου ο ορκισμένος εχθρός του Κρόνος και ο ουδέτερος Ερμής είναι ήδη παρόντες. Ενόψει αυτού, πρέπει να αναβάλλετε τα σχέδια για οποιαδήποτε σημαντική οικονομική συμμετοχή, προειδοποιεί ο Άρης. Εάν αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένεια, χειριστείτε το ομάλα. Οι μαθητές θα συνεχίσουν να επιτελούν ικανοποιητικά στην πρόοδο τους. Υπάρχει πιθανότητα να τραυματιστείτε. Να είσαι πολύ προσεκτικός!

Τοξότης

Τοξότης ΖώδιοΗ Σελήνη που διασχίζει το ζώδιο σας θα σας δώσει  μια αισιόδοξη διάθεση. Η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο σας θα σας ωθήσει να παραμείνετε εστιασμένοι και προσγειωμένοι. Γύρω στα μέσα της εβδομάδας, ο Ήλιος μετατοπίζεται στο ζώδιο σας, πλησιάζοντας στον Ερμή και τον εχθρό του τον Κρόνο. Τώρα, ο Ήλιος φαίνεται αποφασισμένος να αντιμετωπίσει τον Κρόνο. Θα παρουσιαστούν ορισμένες νέες προκλήσεις. Εάν παραμείνετε στη σωστή κατεύθυνση θα επιτύχετε να χειριστείτε τις προκλήσεις. Πρέπει να συγκεντρώσετε όλες τις ικανότητές σας για να αντιμετωπίσετε με επιτυχία αυτές τις προκλήσεις. Οι έγγαμοι θα αισθάνονται δυσαρεστημένοι επειδή δεν μπορούν να περάσουν κάποιο ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφο της ζωής τους, λόγω του ότι είναι πιο απασχολημένοι με δραστηριότητες που σχετίζονται με την εργασία. Αυτοί που αντιμετωπίζουν συνεχείς ενοχλήσεις με τους πόνους στις αρθρώσεις φαίνονται να ανακουφίζονται τώρα. Αυτό μπορεί να αποδοθεί στην επουλωτική επιρροή του Δία στον 6ο Οίκο. Αφεθείτε σε μερικές εύκολες ασκήσεις για να τονώσετε την κυκλοφορία σας.

Αιγόκερως

Αιγόκερος ΖώδιοΗ Σελήνη, όπως αρχίζει η εβδομάδα, στην παρέα του Κρόνου στο 12ο Οίκο, είναι ενδεικτική των διαταραχών στις καθημερινές δραστηριότητες. Οι συνεχείς ενοχλήσεις μπορεί να σας αφήσουν εξαντλημένο. Ωστόσο, η συνεκτική πτυχή του Δία πάνω από το 7ο Οίκο θα σώσει την εβδομάδα για σας. Ο Δίας ασκεί τη θετική του επιρροή με περισσότερους από έναν τρόπους, γι ‘αυτό θα κάνει ό,τι μπορεί για να σας κρατήσει στη ζωή. Οι σπουδαστές θα έχουν ικανοποιητική πρόοδο. Οι έγγαμοι θα παραμείνουν ευτυχείς και θα περνάνε εύχαριστα με τον σύντροφο τους. Οι επαγγελματίες θα πρέπει να είναι ευχαριστήμενοι με αυτό που τους δίνεται. Στα μέσα της εβδομάδας, ο Ήλιος ενώνει τον Κρόνο και τον Ερμή στον Τοξότη, στο 12ο Οίκο του ζωδίου σας. Δεν είναι μια ευχάριστη αστρική εικόνα! Ο Ήλιος και ο Κρόνος είναι εχθρικοί πλανήτες και η συνάντησή τους στο 12ο Οίκο δεν αντανακλά καλά. Φροντίστε τον εαυτό σας και την υγεία των αγαπημένων σας.  Μπορεί να υπάρξει αύξηση των εξόδων σας. Βρείτε παρηγοριά σε δημιουργικές και φιλοσοφικές δραστηριότητες. Θα σας ενδιαφέρει η ανάγνωση βιβλίων για σκοτεινά και μεταφυσικά θέματα.

Υδροχόος

Υδροχόος ΖώδιοΟι πλανητικές θέσεις υποστηρίζουν σθεναρά τους επαγγελματίες, επιθυμώντας να αλλάξουν τη δουλειά τους. Θα έχετε πολλές προτάσεις για να επιλέξετε από τώρα. Επιλέξτε με σύνεση, λαμβάνοντας υπόψη τις μακροπρόθεσμες προοπτικές. Η επίδραση του Δία πάνω από το 2ο Οίκο σας θα σας κρατήσει σε ισχυρή θέση στο οικονομικό μέτωπο. Περίπου στα μέσα της εβδομάδας, ο ήλιος μεταναστεύει στον Τοξότη. Τώρα, ο Ήλιος προσελκύει κοντά τον πειρασμό του Ερμή και τον ματωμένο Κρόνο. Πρέπει να παραμείνετε απόλυτα προσηλωμένος για να επωφεληθείτε από τα κοσμικά δώρα. Η μάχη μεταξύ του Ήλιου και του Κρόνου στο 11ο Οίκο μπορεί να λειτουργήσει σαν ένα αμφιλεγόμενο σπαθί. Μπορεί να υπάρχουν κέρδη, αλλά θα υπάρξουν επίσης και προκλήσεις. Ο ρυθμός δραστηριότητας θα αυξηθεί ξαφνικά. Και, μπορεί να κινείστε μπροστά. Ωστόσο, αυτή η βιασύνη μπορεί να σας κάνει εγωιστικούς ή ιδιοσυγκρασιακούς και μπορεί να καταλήξετε να πληγώνετε μερικούς φίλους, υποστηριχτές ή ακόμα και προσωπικές σχέσεις. Να είστε πολύ προσεκτικοί σχετικά με τις σχέσεις σας με τους άνδρες στην εργασία ή στο σπίτι. Φροντίστε για την υγεία σας και τις βαθύτερες επιθυμίες σας, καθώς μπορεί να υποστούν μια οπισθοδρόμηση.

Ιχθύς

Ιχθύες ΖώδιοΤο πρώτο μισό της εβδομάδας φέρνει καλές προγνώσεις. Μπορεί να είστε σε θέση να κάνετε μια καλή συμφωνία. Οι γονείς των Ιχθύων θα χαρούν να δουν την πρόοδο του παιδιού / των παιδιών τους.  Περίπου μετά τα μισά, ο Ήλιος αλλάζει ζώδια για να εισέλθει στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη. Όμως, ο Ήλιος τώρα κινείται πλησιέστερα στον ορκωτό Κρόνο του εχθρού που βρίσκεται ήδη στον Τοξότη. Αυτές οι δύο συναντήσεις στο 10ο Οίκο του ζωδίου σας σηματοδοτούν δύσκολες στιγμές για εσάς, ειδικά στο επαγγελματικό μέτωπο, τις ερχόμενες εποχές. Πρέπει να παραμείνετε προσηλωμένος για να κερδίσετε από την κοσμική μάχη αυτών των δύο τιτάνων. Το άγχος στην εργασία μπορεί να γίνει υπερβολικό. Μπορεί επίσης να περάσετε δύσκολα, και να πρέπει να χειρίζεστε βαριά φορτία εργασίας. Να είστε έτοιμοι να εργαστείτε για επιπλέον ώρες, αν είναι απαραίτητο. Και, φροντίστε να διατηρείτε μια καλή σχέση με τους προϊσταμένους σας. Φροντίστε και για την υγεία σας. Φροντίστε ενάντια στην ψυχική κόπωση!

Για Αξιόπιστες και Αληθινές προβλέψεις Χαρτομαντείας δείτε ΕΔΩ

Δείτε τις Αστρολογικές Προβλέψεις για τον Δεκέμβριο ΕΔΩ

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles