Αστρολογικές Προβλέψεις Νοεμβρίου 2017

Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια τον μήνα του Σκορπιού

Αστρολογικές προβλέψεις. Ο Μήνας του Σκορπιού μπαίνει με Αφροδίτη και Άρη στον Ζυγό. Ο Άρης περιορίζει την διπλωματία στην πολιτική Αστρολογία. Δημιουργεί επικίνδυνες εντάσεις, ωστόσο τον έρωτα θα χαρούν τα ζώδια του αέρα Ζυγοί, Υδροχόοι και Δίδυμοι. Ο Ερμής στον Σκορπιό δημιουργεί παρασκηνιακές και υπόγειες καταστάσεις στο παγκόσμιο διεθνές σκηνικό. Ο Δίας προς το παρόν προστατεύει από τα χειρότερα.

ΚΡΙΟΣ  

Αγαπημένα Κριαράκια, με τον Άρη σας στον 7 οίκο, θα περάσετε μια περίοδο εντάσεων, που ο κύριος υποκινητής, θα είστε εσείς αγαπημένα Κριαράκια. Όσον αφορά κυρίως το θέμα των συνεργασιών, του επαγγελματικού σας τομέα, θα έχετε μια τάση να επιβάλλεστε σε ανθρώπους και καταστάσεις. Δημιουργείτε ηλεκτρισμένο κλίμα στον εργασιακό σας τομέα. Πάντως προσπαθήστε να μετριάσετε τις αντιπαλότητες σας, γιατί είναι προς όφελος σας. Ο Άρης επηρεάζει και το γάμο σας. Οποιαδήποτε ένταση μπορεί να μεταφερθεί και στο σπίτι σας.

ΤΑΥΡΟΣ  

Αγαπημένα Ταυράκια, με τον Άρη στον 6 οίκο, αυτή η διέλευση επηρεάζει κυρίως τον τομέα της εργασίας και την υγεία σας. Προσπαθήστε να μην υποβάλλεται τον εαυτό σας σε υπερβολικό στρες ή σε κινδύνους στον τομέα της εργασίας. Αυτό το διάστημα επιπλέον θα είστε κάπως πιο επιρρεπής σε ατυχήματα. Ιδιαίτερα πρέπει να προσέχουν τα Ταυράκια που ασχολούνται με εργασίες που χρειάζονται αυξημένα μέτρα προστασίας. Πρέπει να τηρούνται στο έπακρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ  

Αγαπημένα Διδυμάκια με τον Άρη σας στον 5 οίκο, είναι μία εποχή που μπορεί να ξυπνήσει έντονα την ερωτική σας ορμή και να γίνετε τολμηροί έως παράτολμοι. Θα είναι και μια περίοδος, όπου θα ψυχαγωγείστε με ακριβό τρόπο. Θα σπαταλάτε αρκετά χρήματα,με άμεσο αντίκτυπο τα οικονομικά σας. Είναι επίσης και μια περίοδος όπου θα θέλετε να δοκιμάζετε την τύχη σας σε τυχερά παιχνίδια. Για Δίδυμους επιχειρηματίες είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδο. Για τους ελεύθερους δεν θα λείπει το φλερτ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  

Αγαπημένα Καρκινάκια με τον Άρη σας στον 4 οίκο, είναι μια περίοδο στην οποία θα σε απασχολούν άκρως προσωπικά προβλήματα, κυρίως θέματα που θα επανέρχονται από το παρελθόν και τα οποία δεν  έχουν βρει λύση. Επιπλέον σε πρώτο πλάνο θα εμφανίζονται και οικογενειακά θέματα που θα συνδέονται με οικονομικά προβλήματα. Ο Άρης στον 4 οίκο φέρνει στον ορίζοντα και θέματα ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας και πατρικής περιουσίας που συνδέονται με δικαστήρια.

ΛΕΩΝ  

Αγαπημένα Λιονταράκια με τον Άρη σας στον 3 οίκο, θα είναι μια περίοδος, όπου θα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έρθετε σε σύγκρουση με ανθρώπους και καταστάσεις γενικώς. Η επιρροή του Άρη μπορεί να προκαλέσει εντάσεις γενικά και με συγγενείς και με γείτονες. Πάντως να αποφεύγετε να κάνετε πράγματα χωρίς να σκεφτείτε τις μετέπειτα συνέπειες αυτής της πράξης. Ο Άρης αυτή την περίοδο θα σας δημιουργεί την τάση να είστε βιαστικοί και άλλοτε να έχετε μια υπερένταση. Χρησιμοποιήστε την ενέργεια σε πνευματικού επιπέδου ενδιαφέροντα και σε σωματική άσκηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  

Αγαπημένα Παρθενάκια με τον Άρη σας στον 2 οίκο, θα διανύσετε μια πολύ σημαντική περίοδο όσον αφορά τα οικονομικά και υλικά αγαθά σας. Ο Άρης δεν δημιουργεί μόνο έξοδα και την τάση να αναγκάζεστε για αγορές αναγκαστικές. Αλλά επίσης σας δημιουργεί και την τάση να αυξήσετε και το εισόδημα σας και πολλές φορές πιάνει. Είναι γενικά μια περίοδος που ξοδεύεις, αλλά σας κυνηγάει και ταυτόχρονα το χρήμα. Κατά βάση όμως μπορείς να κερδίσεις χρήμα αν έχεις βάλει στόχους.

ΖΥΓΟΣ  

Αγαπημένοι Ζυγοί,με τον Άρη στον 1 οίκο σας, αισθάνεστε μια ακαταμάχητη δύναμη, ότι μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο. Αναλαμβάνεις να φέρεις εις πέρας εργασίες ή καταστάσεις, που άλλοτε δεν φανταζόσουν. Αλλά πρόκειται για καταστάσεις με ρίσκο και κινδύνους και πρέπει να το λάβεις υπόψιν σου αυτό. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλο το νευρικό σου σύστημα μπαίνει σε ενέργεια. Το θάρρος, η δυναμικότητα και ο ενθουσιασμός, όμως δεν είναι πάντα προσόντα, αυτό πρέπει να λάβεις υπόψιν σου. Αυτό που κάνεις εξαρτάται από την δομή του, αν θα δουλέψει δημιουργικά η αυτοκαταστροφικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ 

Αγαπημένοι Σκορπιοί, με τον Άρη στον 12 οίκο σας, θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί, ιδιαιτέρως σε άτομα, τα οποία προσφάτως γνωρίσατε.Υπάρχει πιθανότητα να σας εμπλέξουν σε περιπέτειες δυσάρεστες. Ακόμα όμως και εσείς οι ίδιοι, λόγω της παρορμητικότητας σας μπορεί να πέσετε θύμα λόγω των πράξεων σας. Υπάρχει πιθανότητα αυτή την περίοδο υπογείως κάποιοι να μπλοκάρουν τις προσπάθειες και τα σχέδια σας. Πάντως να είστε προσεκτικοί τι λέτε και πως το λέτε, διότι και οι τοίχοι έχουν αυτιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ  

Αγαπημένοι Τοξότες, με τον Άρη στον 11 οίκο σας, θα είναι η εποχή που κάποιοι από τους στόχους σας που είχατε βάλει εδώ και καιρό θα πραγματοποιηθούν. Επιπλέον αυτή την περίοδο θα έχετε υποστήριξη από τους άλλους είτε αφορά στον επαγγελματικό χώρο συνεργάτες, είτε φίλους, και το αποτέλεσμα βεβαίως θα είναι οπωσδήποτε καλύτερο. Όμως τους ανθρώπους τους οποίους θα επιλέξεις για οποιαδήποτε δραστηριότητα φρόντισε να είναι του ίδιου ιδεολογικού χώρου, διαφορετικά θα υπάρξει θέμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  

Αγαπημένα Αιγοκεράκια, με τον Άρη στον 10 οίκο σας, θα σας δημιουργηθεί η τάση να είστε ιδιαιτέρως δυναμικοί, σε επίπεδο που στον επαγγελματικό χώρο να θέλετε να επιβληθείτε στους ανωτέρους σας και να έρθετε ακόμη σε σύγκρουση. Θα έχετε μια τάση να θέσετε σε  κίνδυνο τις κοινωνικο-επαγγελματικές σας επαφές. Θα επιδιώκετε συνεχώς, κατά κάποιο τρόπο να είστε ο αρχηγός και βεβαίως αυτό δεν θα αρέσει, έτσι μπορούν να διακοπούν συνεργασίες και σχέσεις και να αποκτήσετε εχθρούς. Αποφύγετε να είστε προκλητικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένοι Υδροχόοι, με τον Άρη στον 9 οίκο σας, θα είναι μια ευνοϊκή περίοδο, να λύσετε προβλήματα που είχατε χρόνια με τον νόμο όσον αφορά κυρίως δικαστήρια. Αλλά να μην χάνετε την ψυχραιμία σας, γιατί τότε εύκολα μπλέκεστε σε περιπέτειες ή χάνετε τις νίκες που σας αναλογούν. Πάντως αν έχετε σκοπό να ταξιδέψετε, είναι μια εξαιρετικά ευνοϊκά περίοδο. Υδροχόοι που ασχολούνται με θέματα μεταφυσικής είναι σε εξαιρετική περίοδο. Όπως επίσης αστυνομικοί, αξιωματικοί, ιατροδικαστές, ταξιδιωτικοί πράκτορες, νομικοί, ιερείς, κήρυκες, εκπαιδευτές ζώων.

ΙΧΘΥΣ  

Αγαπημένα  Ψαράκια, με τον Άρη στον 8 οίκο σας, σας δημιουργείται μια ψυχική εσωτερική αναστάτωση. Σας ξυπνούν μνήμες που δεν θέλετε να έρχονται στην επιφάνεια. Κυρίως κάποια άτομα σου ξυπνούν αυτές τις μνήμες και σε προκαλούν να έρχεσαι σε αντιπαράθεση με αυτούς, παρ’ότι έχει κλείσει το θέμα. Ο Άρης στον 8 οίκο ενεργοποιεί ιδιαιτέρως και την σεξουαλική σου ορμή, και αυξάνει την λίμπιντο που θέλει να εκτονώσεις. Πάντως ενδέχεται να προβληματιστείς και με ένα θέμα που εξαρτάται από τρίτους και είναι οικονομικό.

Δείτε περισσότερες προβλέψεις εδώ. 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles