Εκρηκτικός τελειώνει ο Φεβρουάριος,  δυναμικός μπαίνει ο Μάρτιος!!

…έκλειψη Ηλίου στίς 26/2 στη 8 μοίρα των Ιχθύων…ραγδαίες εξελίξεις

…ο Ερμής επίσης μπαίνει στίς 26/2 στους Ιχθύς

…η Αφροδίτη εως στις 6/6/17  στον Κριο, συνεχίζει την πορεία της στον Κριό και στις 4/3 γινεται αναδρομη

…στις 28/2  εκρηκτική σύνοδος Άρη – Ουρανού στον Κριό

…συνεχίζει ο Δίας ανάδρομος στον Ζυγό

Στιγματίζει η έκλειψη όλα τα ζώδια έως μέσα Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ 

Να προσέχετε που αποκαλύπτετε τα καλά φυλαγμένα μυστικά σας, ο Ερμής στους ιχθύς και η έκλειψη Ηλίου στις 26/2  μπορεί να σας οδηγήσει σε περιπέτειες που δεν μπορεί να φανταστείτε!!

ΤΑΥΡΟΣ

Η ανάδρομη Αφροδίτη από 4/3 θα προκαλέσει μια στασιμότητα στα οικονομικά, αλλά θα επανέλθετε πολύ δυναμικά πάλι από τα μέσα Απριλίου, ποιος σας πιάνει τότε!!

ΔΙΔΥΜΟΣ 

Η κοινωνικότητα σας θα σας οδηγήσει σε περίεργα μονοπάτια, όμως η έκλειψη στις 26/2 σε συνδυασμό με Άρη και Αφροδίτη  στον Κριό  δημιουργεί μόνο εφήμερες φιλίες και ερωτικές σχέσεις, μόλις φτάσει ο Απρίλιος  θα διαλυθούν!!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Καρκινάκια η έκλειψη στις 26/2  θα μπορούσε να σας φέρει αντιμέτωπα με κάποια ταλαιπωρία σε κάποια απόδραση σας σε ταξίδι, ιδίως από 24/2 έως 28/2  καλό ήταν να το αναβάλετε για λίγες μέρες!!!

ΛΕΩΝ 

Θέματα πού αφορούν τα οικονομικά η κληρονομικά ακίνητα σας,θα μπορούσαν να έρθουν στην επιφάνεια πιεστικά, λόγω της έκλειψης στις 26/2  θα δεχτείτε πίεση να τα λύσετε τώρα, αναβάλλετε το για μετά τις 13/3/17 !!!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Η έκλειψη ηλίου στις 26/2  και η Αφροδίτη  και ο Άρης στον Κριό  θα σας φέρει ίσως αντιμέτωπους με τον σύντροφο σας, μην το παρατραβήξετε είναι μόνο θέμα λίγων ημερών, η ένταση θα κοπάσει σε δυο εβδομάδες!!!

ΖΥΓΟΣ 

Ίσως σας γίνει κάποια πρόταση αλλαγής εργασιακού χώρου,μην την δεχτείτε σκεφτείτε το καλύτερα, η έκλειψη στις 26/2  οδηγεί μόνο σε εφήμερες καταστάσεις παραμείνετε στο παλιό γνωστό σας εργασιακό χώρο!!!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσάς στους Σκορπιούς τα οικογενειακά βάρη θα αυξηθούν με την έκλειψη στις 26.2  σε συνδυασμό με τις αντιθέσεις του ερωτικού σας συντρόφου,

θα σας καταβάλλει η κούραση!!!

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Τα Τοξοτάκια, οι κυνηγοί του ζωδιακού θα νιώθουν πεσμένα και πιεσμένα, η έκλειψη στις 26/2 θα τους πάρει λίγο την ζωτικότητα και την ενέργειά τους, λίγο υπομονή από 13/3 όλα καλά!!!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς, θα ήταν η συμβουλή μου για τα  Αιγοκεράκια, για να μην οδηγήσει η έκλειψη στις 26/2  σε δυσάρεστες και άβολες  καταστάσεις και κάτι ακόμη και οι τοίχοι έχουν αυτιά!!!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Μην ξοδεύετε περισσότερο από ότι αντέχει το πορτοφόλι σας, η έκλειψη στις 26.2  θα σας οδηγήσει σε υπερκαταναλωτική νευρική μανία, και θα το μετανιώσετε, τι θα λέγατε για λίγο περπάτημα!!!

ΙΧΘΥΣ 

Η έκλειψη στις 26.2  σε συνδυασμό με Άρη, Αφροδίτη και ουρανό στον Κριό, θα σας κάνει ιδιαίτερα δυναμικούς και εκρηκτικούς, θα πιστεύετε ότι μπορείτε να κατακτήσετε όλο τον κόσμο. Προσοχή αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να παρεκτρέπεστε!!!

Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Ο πιο ολοκληρωμένος χώρος μεταφυσικής και μελλοντολογίας.
Χαρτομαντεία Ταρώ μέσα απο 42 μαντικές τράπουλες.
Σεμινάρια Χαρτομαντείας Ταρώ και Μαγείας.
Πανίσχυρα Ξόρκια, Αποκρυφισμός, Πνευματικές Εργασίες.
Ερωτική Μαγεία, Επαναφορές και δέσιμο συντρόφου.
Υλικά Μαγείας, Πανίσχυρα Χειροποίητα Φυλαχτά.
Λύσιμο Μαγείας, Εξορκισμοί Χώρων, Εργασίες Ευημερίας.
Ηούς 83 Αθήνα , Κάτω Πετράλωνα
Τηλ.: 2103477211 – 6986587147
Επίσημη Ιστοσελίδα : www.taroto.gr

 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles