Αστρολογικές Προβλέψεις Ιανουαρίου 2018

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιανουάριος 2018. Αγαπημένοι φίλοι και φίλες Χρόνια πολλά, Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά. Ο Μήνας του Αιγόκερου μπαίνει με την Αφροδίτη στις 26/12/17 στον Αιγόκερω, ο Ερμής στις 23/12/17 ορθοδρομεί, και ευνοεί πάλι τις επικοινωνίες και συμφωνίες.

Ο Άρης στον Σκορπιό συνεχίζει στην Πολιτική και Κοσμική Αστρολογία το παρασκήνιο και ακραία γεγονότα. Τόσο σε πολιτικό επίπεδο όσο σε φυσικά φαινόμενα. Η χώρα μας, η Τουρκία και η Ιαπωνία απειλείται από ακραία φυσικά φαινόμενα. Η Αγγλία, ίσως, αντιμετωπίσει πάλι θέμα δημόσιας ασφάλειας από Ισλαμική Τρομοκρατία.

Αστρολογικές Προβλέψεις | Ζώδιο Κριός  

Ζώδιο Κριός

Ζώδιο Κριός

Αγαπημένα Κριαράκια, από τις 26/12 με Αφροδίτη στον Αιγόκερω, θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα, για βελτίωση της θέσης σας. Π.χ.: μια προαγωγή ή ακόμα, μια αύξηση στα μισθολογικά σας. Αυτή την περίοδο θα υπάρξει και κάποιο φλερτ στον εργασιακό σας χώρο. Θα σας έλκει κάποιο άτομο και έτσι μπορεί να δημιουργηθεί μια αισθηματική σχέση. Άλλα όσον αφορά την διάρκεια της, δεν είναι γνωστό τίποτα, εξαρτάται από τα γεγονότα και τις συνθήκες. Επίσης με τον Ερμή στον Τοξότη και τον 9 οίκο σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία για κάποιο ταξίδι.Ταυτόχρονα αυτή την περίοδο θα έχετε την τάση να σας έλκουν άνθρωποι που έχουν σχέση με τον νόμο, μέσα μαζικής ενημέρωσης,την εκπαίδευση, το ίντερνετ, τον αθλητισμό και το εξωτερικό. Επίσης αυτή την περίοδο θα έχετε εξερευνητικά ενδιαφέροντα και θα ενδιαφέρεστε για θέματα φιλοσοφίας, μεταφυσικής και θρησκείας, και να συμμετέχετε σε σεμινάρια.

Αστρολογικές Προβλέψεις | Ζώδιο Ταύρος 

Ζώδιο Ταύρος

Ζώδιο Ταύρος

Αγαπημένα Ταυράκια, με Άρη στον Σκορπιό και στον 7 οίκο σας, θα σας προταθούν στον επαγγελματικό τομέα κάποιες συνεργασίες, όπου θα χρειαστεί να λειτουργήσει το ένστικτο σας, για την ποιότητα του προσώπου με το οποίο θα σας τεθεί η επιβληθεί ως συνεργάτης, για να μην προκύψει πρόβλημα ανταγωνισμού υπογείως και προβλήματα συμπεριφοράς. Θα είναι και μια φορτισμένη περίοδο για τον τομέα του γάμου, όπου θα θέλει προσοχή, θα πρέπει να είστε υποχωρητικοί, διότι η παραμικρή σπίθα μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά, θα πρέπει να θέσετε σε νέες βάσεις τον γάμος σας, και τον όρο συντροφικότητα. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω και στον 8 οίκο σας θα ενεργοποιήσει από τέλος Δεκεμβρίου περιουσιακά ζητήματα, που σχετίζονται με κληρονομικά θέματα και ακίνητα αγαθά. Αυτή την εποχή μπορεί επίσης να σας ανακοινωθεί μια δικαστική απόφασή.

Αστρολογικές Προβλέψεις | Ζώδιο Δίδυμος 

Ζώδιο Δίδυμος

Ζώδιο Δίδυμος

Αγαπημένα Διδυμάκια, με Ερμή στον Τοξότη μέχρι τις 11/1/2018 θα είναι μία περίοδος, όπου η κοινωνικότητα σας θα είναι στο Ζενίθ. Θα έχετε πολύ καλή διάθεση και ευχέρεια λόγου, όπου θα σας κάνει, να δημιουργήσετε πολλές καινούργιες γνωριμίες σε νυχτερινές σας εξορμήσεις και όχι μόνο, άλλα και σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Ο Ερμής στον Τοξότη όμως έχει την τάση να μετριάσει τα φλερτ και το αίσθημα σε φιλία, γι’αυτό μην επενδύετε σε έρωτες και δεσμούς, διότι δεν θα υπάρξει μεγάλη διάρκεια. Ο Άρης στον Σκορπιό στον 5 οίκο σας, θα ευνοήσει κυρίως τα Διδυμάκια, που ασχολούνται με επιχειρήσεις,είναι επίσης καλή περίοδο, για δεσμευμένα Διδυμάκια, όπου μπορούν να επισημοποιήσουν την σχέση τους, ή να κάνουν σχέδια για νέα μέλη στην οικογένεια δηλαδή, παιδιά,πολλοί Δίδυμοι θα δοκιμάσουν την θεά τύχη σε τυχερά παιχνίδια.

Αστρολογικές Προβλέψεις | Ζώδιο Καρκίνος 

Ζώδιο Καρκίνος

Ζώδιο Καρκίνος

Αγαπημένα Καρκινάκια, με Αφροδίτη στον Αιγόκερω και στον 7 οίκο σας, από τις 26/12/2017 θα είναι μια ιδανική περίοδο, για σύναψη συμφωνιών και συνεργασιών σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Η Αφροδίτη στον 7 οίκο σας κάνει ιδιαιτέρως γοητευτικά εσάς τα Καρκινάκια και θα  προσελκύετε καινούργιες γνωριμίες, τόσο σε φιλικό επίπεδο όσο σε αισθηματικό επίπεδο. Επιπλέον η Αφροδίτη θα σας φέρει σε επαφή με άτομα με κύρος, που μπορεί να σας βοηθήσουν κοινωνικό-επαγγελματικά. Αυτή την περίοδο θα έχεις βέβαια και αρμονικές επαφές με τον σύντροφο σου, είναι η πιο ιδανική εποχή για ανανέωση και αναθέρμανση του γάμου σας. Ο Ερμής στον Τοξότη από τον 6 οίκο ίσως φέρει στην επιφάνεια κάποια μικροπροβλήματα υγείας, χρόνιας φύσης, που αντιμετωπίζετε εδώ και καιρό, αλλά είναι αντιμετωπίσιμα, μην το αμελήσετε όμως.

Αστρολογικές Προβλέψεις | Ζώδιο Λέων 

Ζώδιο Λέων

Ζώδιο Λέων

Αγαπημένα Λιονταράκια, ο Άρης στον Σκορπιό από τον 4 οίκο σας, ίσως φέρει στην επιφάνεια κάποια προβλήματα, που αφορούν την οικογένεια σας και ιδιαίτερα προσωπικά ζητήματα. Αυτή την περίοδο με δυσκολία τακτοποιούνται οικογενειακά ζητήματα, πάντως και ακόμα πιο δύσκολα ρυθμίζονται περιουσιακές εκκρεμότητες. Είναι μια περίοδο με ένταση όπου κάποια πράγματα τελειώνουν, ενώ κάποια άλλα θεμελιώνονται από την αρχή, αλλά μην απογοητεύεστε, δεν διαρκεί πολύ αυτή η  περίοδο. Ενώ η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα σας ευνοήσει σε θέματα εργασίας, πολύ πιθανόν να δεχτείτε επαίνους από τον εργοδότη σας, εξαιτίας της εργατικότητας και θα δεχτείτε κάποια ανταμοιβή για αυτόν τον λόγο. Είναι ιδανική φάση και για συνεργασίες σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο.

Αστρολογικές Προβλέψεις | Ζώδιο Παρθένος 

Ζώδιο Παρθένος

Ζώδιο Παρθένος

Αγαπημένα Παρθενάκια, με Ερμή στον Τοξότη, στον 4 οίκο σας,αυτή την περίοδο θα έχετε την τάση να νοσταλγείτε το παρελθόν. Δεν είναι απαραίτητο αν θα αναζητάτε ευχάριστες αναμνήσεις ή δυσάρεστες. Συνήθως η μνήμες αυτές θα έχουν να κάνουν με την οικογένεια σας και το σπίτι σας. Θεωρείται επίσης ιδανική περίοδος για να εργαστείτε στο σπίτι, ή να εργάζεστε από το σπίτι. Ιδιαίτερα αν πρόκειται για πνευματική εργασία. Επίσης θα δείχνετε ενδιαφέρον για την επιστήμη της Αρχαιολογίας,την μεταφυσική, και την Αστρολογία. Από την Αφροδίτη στον Αιγόκερω στον 5 οίκο σας, θα έχετε ιδιαίτερες επιτυχίες στον αισθηματικό τομέα, με πολλά φλερτ που μπορούν να εξελιχθούν σε σοβαρούς δεσμούς με προοπτική. Επίσης μπορείτε να αποκτήσετε ένα νέο μέλος στην οικογένεια για τους παντρεμένους. Είναι επίσης ευνοϊκή περίοδος για τυχερά παιχνίδια.

Αστρολογικές Προβλέψεις | Ζώδιο Ζυγός

Ζώδιο Ζυγός

Ζώδιο Ζυγός

Αγαπημένοι Ζυγοί με Άρη στον Σκορπιό και στον 2 οίκο σας, θα επαναπροσδιορίσετε τα οικονομικά σας. Οι οικονομικές σας υποχρεώσεις κατά κάποιον τρόπο θα αυξηθούν, αν υπάρχει οικονομική άνεση ενδέχεται να μην σας δημιουργηθεί οικονομικό πρόβλημα, διαφορετικά οι αυξημένες υποχρεώσεις, που τις περισσότερες φορές δημιουργούνται από αυξημένους λογαριασμούς κυρίως, μπορεί να σας δημιουργήσει ζημιές ή να σας προκληθεί ανησυχία. Πρέπει να δείξετε αυτοσυγκράτηση και προσοχή και να μην ανοίγεστε νιώθοντας ασφάλεια όταν έχετε χρήματα αυτή την περίοδο, γιατί μέσα σε μία  στιγμή εξαφανίζονται. Με Αφροδίτη στον Αιγόκερω και στον 4 οίκο σας από τις 26/12 αυτό που θα βελτιώνει την διάθεση σας θα είναι το οικογενειακό σας περιβάλλον και οι δικοί σας άνθρωποι. Θα έχετε διάθεση να παραμείνετε στο σπίτι σας και γενικά να διαμορφώνετε αναλόγως τον χώρο σας.

Αστρολογικές Προβλέψεις | Ζώδιο Σκορπιός 

Ζώδιο Σκορπιός

Ζώδιο Σκορπιός

Αγαπημένοι Σκορπιοί, με τον Άρη στο Ζώδιο σας, θα ανάψουν τα αίματα σας, σε συνδυασμό με τον Δία στο Ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να κάνετε νέα ξεκινήματα, παρ’όλο το ρίσκο που μπορεί να χρειαστεί να πάρετε, και πιθανότατα θα βγείτε κερδισμένοι (εάν έχετε επιπλέον πλανήτες σε ζώδιο του νερού). Θα είναι μία περίοδο όπου θα διεκδικείτε αυτά που σας είχαν στερήσει εδώ και καιρό και το δικαιούστε, θα έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση και δυναμικότητα και αυτό θα μεταδίδει στους άλλους ασφάλεια πράγμα σημαντικό, για να συνεργαστείς με κάποιον και να εμπιστευτείς. Με Ερμή στον Τοξότη στον 2 οίκο σας, η εύνοια σας στα οικονομικά σας θα ενισχυθεί, αν ασχολείσθε με πνευματικές εργασίες ή φιλολογικά κείμενα και θέλετε να το εξασκείτε επαγγελματικά, όπως μεταφράσεις κ.τ.λ. Είναι επίσης ευνοϊκή περίοδο για σπουδές και σεμινάρια.

Αστρολογικές Προβλέψεις | Ζώδιο Τοξότης 

Ζώδιο Τοξότης

Ζώδιο Τοξότης

Αγαπημένα Τοξοτάκια, με Ερμή στο Ζώδιο σας, θα είναι μια εποχή, όπου θα ευνοούνται τα ταξίδια. Οι μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους και αναψυχής. Θα ευνοούνται οι πνευματικές εργασίες. Στον εργασιακό χώρο σας θα είστε ιδιαίτερα ευέλικτοι και οργανωτικοί. Έτσι θα δέχεστε επαίνους από τους ανώτερους σας. Θα είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί, όπου θα έρχεστε σε επαφή και θα έλκετε νέους ανθρώπους γύρω σας, και θα κάνετε νέες φιλίες. Οι νέοι Τοξότες θα ευνοούνται σε θέματα σπουδών. Θα έχουν θετικά αποτελέσματα στην εξέταση μαθημάτων, και θα υπάρχουν καλά νέα σε θέματα υποτροφιών. Από τις 26/12 η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα ευνοήσει τα οικονομικά σας, γεμίζοντας τις τσέπες σας,πιθανόν κι από απρόσμενη πηγή, αλλά κυρίως από τον εργασιακό σας χώρο, όπου θα έχετε την εύνοια των ανωτέρων σας. Ιδιαιτέρως θετική περίοδος είναι ο μήνας του Αιγόκερου για τους Τοξότες επιχειρηματίες.

Αστρολογικές Προβλέψεις | Ζώδιο Αιγόκερος 

Ζώδιο Αιγόκερος

Ζώδιο Αιγόκερος

Αγαπημένα Αιγοκεράκια, από τις 26/12 με την Αφροδίτη στο Ζώδιο σας, θα είναι μια περίοδο, όπου θα νιώθετε ότι θα βρίσκεστε σε συναισθηματική ισορροπία. Θα νιώθετε μια ρομαντική διάθεση. Θα υπάρχει από την πλευρά σας διάθεση για φλερτ και συναισθηματική περιπέτεια. Θα έχετε πολύ καλή διάθεση και θα είστε ιδιαιτέρως εξυπηρετικοί. Θα έλκετε γύρω σας πολύ κόσμο. Γενικά θα υπάρχει ένας αυξημένος ερωτισμός. Θα έχετε διάθεση για να διασκεδάσετε και για ψυχαγωγία. Με τον Άρη στον 10 οίκο και στον Σκορπιό, εδώ θέλει προσοχή! Καθώς επιδιώκετε έστω και και υποσυνείδητα να αναλάβετε αρχηγικές τάσεις στον εργασιακό σας χώρο. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μην αρέσει σε ορισμένους και να δημιουργήσετε υπογείως εχθρούς και παρασκήνιο. Άσχετα από την καταλληλότητα και της ικανότητες σας. Γι’αυτό σας εφιστώ την προσοχή.

Αστρολογικές Προβλέψεις | Ζώδιο Υδροχόος

Ζώδιο Υδροχόος

Ζώδιο Υδροχόος

Αγαπημένοι Υδροχόοι μου, με Αφροδίτη στον Αιγόκερω και στον 12 οίκο, είναι μια εποχή όπου έχετε την επιθυμία να μείνετε για λίγο μόνοι σας. Να απομονωθείτε από την έντονη κοινωνική ζωή. Να βάλετε σε μια τάξη της σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Υπάρχει περίπτωση σε αυτή την διέλευση να προχωρήσετε σε μια κρυφή η παράνομη σχέση με άγνωστη κατάληξη και συνέπεια. Επιπλέον κάποιο μυστικό σας καλό είναι να μείνει μόνο δικό σας. Και οι τοίχοι έχουν αυτιά. Μπορεί αυτή την περίοδο να βρείτε την ανακούφιση σας, μέσα από αγαθοεργία ή μέσα από την θρησκεία. Πάντως τα οποιαδήποτε προβλήματα και ταλαιπωρία αυτή την περίοδο είναι περιστασιακή. Με Άρη στον Σκορπιό είναι πολύ σημαντικό να δραστηριοποιήστε δυναμικά στα επαγγελματικά χωρίς να προκαλείται όμως. Καθώς με προκλήσεις μπορείτε να υποστείτε ζημιές αναλόγως μικρή η μεγάλη.

Αστρολογικές Προβλέψεις | Ζώδιο Ιχθύες

Ζώδιο Ιχθύς

Ζώδιο Ιχθύς

Αγαπημένα Ψαράκια, με τον Άρη στον Σκορπιό, θα νιώθετε μια εσωτερική ένταση και αναστάτωση. Διότι κάποια άτομα αναπαράγουν ζητήματα που εσείς θεωρείτε ότι έχουν λήξει στο παρελθόν. Αυτό σας προκαλεί εκνευρισμό. Η διέλευση του Άρη από τον Σκορπιό θα σας διεγείρει επίσης και την σεξουαλική σας ορμή. Η λίμπιντο δηλαδή θα είναι αυξημένη. Παραβλέποντας μάλιστα ταμπού, αφού αυτό που αναζητάτε Ψαράκια είναι η απόλαυση της σαρκικής ηδονής και όχι των έρωτα. Είναι απαραίτητη η τήρηση των προστατευτικών μέσων για την ασφαλή σεξουαλική ζωή σας. Είστε ευάλωτοι σε  ασθένειες του γενετήσιου συστήματος. Με την Αφροδίτη στις 26/12 στον 10 οίκο, θα αναπτερωθεί το ηθικό σας. Θα βρίσκετε ανταπόκριση και βοήθεια στον επαγγελματικό τομέα, όπως και στον κοινωνικό. Θα κάνετε γνωριμίες που θα σας ωφελήσουν και θα σας προωθήσουν κοινωνικό-επαγγελματικά.

Διαβάστε περισσότερα από την κατηγορία Έρωτας και Ζώδια εδώ. 

Διαβάστε περισσότερα από την κατηγορία Μαθήματα Αστρολογίας εδώ.

Ετήσιες Προβλέψεις για το 2108

Αληθινές Προβλέψεις Χαρτομαντείας Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles