Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 07/01/18 – 13/01/18

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Κριός 

Ζώδιο Κριός

Ζώδιο Κριός

Συγκεντρωθείτε στα προβλήματα σας στις 7 του μήνα. Βασιστείτε στη νοημοσύνη σας και σταματήστε πια με το μεγάλο πείσμα. Δεν ωφελεί πουθενά και θα σας κάνει να μετανιώσετε για πολλά πράγματα. Οι σχέσεις τόσο στο σπίτι όσο και στην εργασία θα είναι δύσκολες στις 8 και 9 του μήνα. Δώστε στους άλλους το πλεονέκτημα της αμφιβολίας για τώρα. Οι καταστάσεις ίσως να μην είναι έτσι όπως φαίνονται. Να είστε προσεκτικοί και να σκέφτεστε τα πάντα δύο φορές. Η αβεβαιότητα σχετικά με κάποιο κοντινό σας πρόσωπο θα σας προκαλέσει άγχος στις 10 και 11 του μήνα. Προσπαθήστε να έχετε μια θετική προσέγγιση σε ό,τι εκτυλίσσεται. Η υποστήριξή σας θα εκτιμηθεί και θα σας βοηθήσει να αποφύγετε να κάνετε κάποιο λάθος. Στις 12 και 13, όταν πρόκειται για χρήματα ή εκκρεμούσες συμφωνίες, θα πρέπει να ακούσετε προσεκτικά πριν λάβετε μια απόφαση. Οι κοινές επιχειρήσεις αποθαρρύνονται.

Ζώδιο Κριός Μαθήματα Αστρολογίας

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ταύρος 

Ζώδιο Ταύρος

Ζώδιο Ταύρος

Αξιοποιήστε στο έπακρο τον χρόνο σας στις 7 και 8 του μήνα. Οι προσωπικές βελτιώσεις που θα οδηγήσουν σε έναν καλύτερο τρόπο ζωής ή μια πιο υγιεινή προσέγγιση στη ζωή θα ενθαρρύνουν τις θετικές αλλαγές. Μην αποθαρρύνεστε από τις συναισθηματικές καταστάσεις στις 8 και 9 του μήνα. Οι προσωπικές αλλαγές θα σας δώσουν την ώθηση που χρειάζεστε για να προχωρήσετε με εμπιστοσύνη. Η προσωπική ανάπτυξη τονίζεται. Οι εταιρικές σχέσεις θα ενδυναμωθούν στις 10 και 11. Επαγγελματικά ταξίδια, συναντήσεις και εξερεύνηση νέων δυνατοτήτων ευνοούνται. Θα λάβετε μια ρομαντική χειρονομία. Εξετάστε τις επιλογές σας στις 12 και 13, και οργανωθείτε κατάλληλα. Ανοίξτε τις πόρτες σας σε φίλους και συγγενείς και ολοκληρώστε τις ημιτελείς προσωπικές υποθέσεις. Ψάξτε για εναλλακτικούς τρόπους για να βελτιώσετε την τρέχουσα κατάστασή σας.

Ζώδιο Ταύρος Μαθήματα Αστρολογίας

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Δίδυμος 

Ζώδιο Δίδυμος

Ζώδιο Δίδυμος

Θα πρέπει να σκεφτείτε το δρόμο σας μέσα από κάθε κατάσταση που αντιμετωπίζετε στις 7 του μήνα. Αποφύγετε να παίρνετε άμεσες αποφάσεις εν βρασμώ με βάση τα συναισθήματα σας. Στις 8 και 9 του μήνα δείξτε πραγματικό ενδιαφέρον όταν οι άλλοι έρχονται και σας λένε τα προβλήματα σας. Προσέξτε αυτές τις μέρες τις αλλαγές. Μπορεί να μην είναι τόσο θετικές. Δώστε προτεραιότητα στις επαγγελματικές σας ευθύνες στις 10 και 11 του μήνα. Μην υπόσχεστε περισσότερα από ό,τι μπορείτε να προσφέρετε. Επαναξιολογησετε τη θέση σας στη ζωή στις 12 και 13 του μήνα. Να είστε ειλικρινείς με το παρελθόν σας καθώς και με τις προσδοκίες σας. Εξετάστε τις επιλογές σας και τι θα σας κάνει πραγματικά ευτυχείς.

Ζώδιο Δίδυμος Μαθήματα Αστρολογίας

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Καρκίνος 

Ζώδιο Καρκίνος

Ζώδιο Καρκίνος

Κάνετε σχέδια για να κάνετε κάτι ξεχωριστό στις 7 του μήνα με κάποιον που αγαπάτε. Ένα δημιουργικό έργο ή ένα γεγονός που θα σας φέρει πιο κοντά στις ρίζες σας ή θα βελτιώσει τις ικανότητές σας ή τις γνώσεις σας. Μην αφήνετε τα συναισθήματά σας να σας επηρεάζουν στις 8 και 9 του μήνα. Είναι καλύτερο να διατηρήσετε την ηρεμία σας μέχρι να έχετε μια σαφέστερη εικόνα του τι συμβαίνει στην πραγματικότητα. Επαγγελματικά ταξίδια ή συναντήσεις θα αποπληρωθούν στις 10 και 11. Μια εταιρική σχέση θα έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη σταθερότητα. Κάποιος θα σας μεταφέρει ψευδείς πληροφορίες στις 12 και 13. Φροντίστε τα προσωπικά σας θέματα μόνοι σας.

Ζώδιο Καρκίνος Μαθήματα Αστρολογίας

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Λέων 

Ζώδιο Λέων

Ζώδιο Λέων

Στις 7 του μήνα θα πρέπει να κάνετε προσωπικές αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να γίνετε καλύτερος άνθρωπος. Η αλλαγή της καθημερινής σας ρουτίνας έτσι ώστε να συμπεριλάβετε έναν απλούστερο, πιο υγιεινό τρόπο ζωής θα σας αναζωογονήσει σαν άνθρωπο. Συζητήστε για τα σχέδια και τους στόχους σας στις 8 και 9 του μήνα. Μπορείτε να σας κάνουν κάποιες προτάσεις ή να σας δώσουν κάποιες συμβουλές που δεν σας αρέσουν. Οι υπερβολές που θα κάνετε στις 10 και 11 του μήνα θα σας στεναχωρήσουν. Γι΄αυτό μην είστε υπερβολικά γενναιόδωροι. Προσπαθήστε να κάνετε θετικές προσωπικές αλλαγές στις 12 και 13 του μήνα. Θα απαιτηθεί πειθαρχία για να ξεπεράσετε πειρασμούς κατά μήκος του δρόμου.

Ζώδιο Λέων Μαθήματα Αστρολογίας

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Παρθένος 

Ζώδιο Παρθένος

Ζώδιο Παρθένος

Αφιερώστε χρόνο να κάνετε έρευνα στις 7 του μήνα. Προσπαθήστε να κάνετε όσο πιο λεπτομερή πλάνα για το μέλλον. Στις 8 και 9 του μήνα θα κάνετε τις σωστές σκέψεις για να φτάσετε στον στόχο σας, αρκεί να μην αφήσετε τα συναισθήματά σας να σας επηρεάσουν. Αν δώσετε την δέουσα προσοχή, στις 10 και 11 του μήνα θα ξεπεράσετε τις προσδοκίες σας. Σχεδιάστε να γιορτάσετε την επιτυχία σας με ανθρώπους που αγαπάτε. Μην ξεχάστε να ανταμείψετε τον εαυτό σας μετά από αυτό τον κόπο. Να είστε προσεκτικοί στις 12 και 13 όταν ασχολείστε με οικογενειακά θέματα. Ακούστε τι λέγεται και κάνετε προσαρμογές για να διατηρήσετε την ηρεμία στην οικογένεια σας.

Ζώδιο Παρθένος Μαθήματα Αστρολογίας

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζυγός 

Ζώδιο Ζυγός

Ζώδιο Ζυγός

Ευκολία σε προσωπικές συζητήσεις ή καταστάσεις αναπτύσσονται στις 7 του μήνα. Επιλέξτε τις λέξεις σας με σύνεση και αναζητήστε λύσεις για να αποτρέψετε μια διαμάχη. Τα προβλήματα θα κλιμακώνονται στις 8 και 9 αν αφήσετε τα συναισθήματά σας να σας επηρεάσουν. Προσέξτε τι λέτε αυτές τις ημέρες διότι κάποια πράγματα μπορεί να σας βλάψουν στο μέλλον. Κοιτάξτε πάνω από όλα να φροντίζετε τον εαυτό σας, την υγεία σας και την ηρεμία σας. Στις 10 και την 11 του μήνα, χρησιμοποιήστε συνδέσεις του παρελθόντος και εμπειρία για να αποφύγετε να κάνετε ένα λάθος που θα το μετανιώσετε. Προστατέψετε την προσωπική ιδιοκτησία και τα έγγραφά σας. Θα είναι δύσκολο για σας να δείτε την κατάστασή σας καθαρά στις 12 και 13. Μην ξεκινήσετε να κάνετε αλλαγές εκτός αν είστε βέβαιοι για το αποτέλεσμα.

Ζώδιο Ζυγός Μαθήματα Αστρολογίας

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Σκορπιός 

Ζώδιο Σκορπιός

Ζώδιο Σκορπιός

Φροντίστε να δώσετε όσα και θα πάρετε στις 7 του μήνα. Είναι η κατάλληλη εβδομάδα να ζητήσετε χάρες από αυτούς που θέλετε αλλά και ανάλογα να ανταποδώσετε. Μπορείτε να επιφέρεται μια θετική αλλαγή μόνο και μόνο κάνοντας μια ευγενική χειρονομία. Παραμείνετε επικεντρωμένοι σε αυτό που είναι σημαντικό στις 8 και 9. Μην αφήσετε τα συναισθήματα να σας επηρεάσουν αυτές τις μέρες. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους σας. Η πειθαρχία και μια σαφή εικόνα του στόχου σας θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στον προορισμό σας. Στοχεύετε ψηλά στις 10 και 11 του μήνα, αλλά κρατήστε το μέσα σας. Κρατήστε ένα ανοιχτό μυαλό στις 12 και 13, αλλά μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας αποσπάσει την προσοχή από τις ευθύνες σας.

Ζώδιο Σκορπιός Μαθήματα Αστρολογίας

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Τοξότης 

Ζώδιο Τοξότης

Ζώδιο Τοξότης

Μείνετε επικεντρωμένοι σε αυτό που πρέπει να ολοκληρώσετε μέχρι τις 7 του μήνα. Η φροντίδα προσωπικών υποθέσεων θα διευκολύνει το μυαλό σας. Η επιθυμία σας να επιφέρεται αλλαγές στις 8 και 9 μπορεί να είναι ισχυρή, αλλά να τις κάνετε για τον σωστό λόγο. Μην βγάλετε εύκολα συμπεράσματα ή ενεργείτε με βιασύνη. Κοιτάξτε μέσα σας στις 10 και τον 11 του μήνα και ψάξτε για γεγονότα προτού μοιραστείτε τα συναισθήματα ή τις αποφάσεις σας με άλλους. Η προσωπική και πνευματική ανάπτυξη θα σας βοηθήσει να τελειοποιήσετε τον στόχο σας. Ακούστε τι μοιράζονται με εσάς στις 12 και 13, αλλά μην πιστεύετε όλα όσα ακούτε. Αυτό που ακούγεται καλό θα αποδειχθεί ότι τελικά δεν είναι πραγματικό.

Ζώδιο Τοξότης Μαθήματα Αστρολογίας

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Αιγόκερως 

Ζώδιο Αιγόκερος

Ζώδιο Αιγόκερος

Προσαρμόστε τον τρόπο με τον οποίο προχωράτε στις 7 του μήνα. Η διορατικότητα σε κάτι που σας ενδιαφέρει μπορεί να αλλάξει την πορεία δράσης σας. Ακολουθήστε τα ένστικτα και την καρδιά σας. Μείνετε όσο μπορείτε κοντά στο σπίτι σας στις 8 και 9. Τα ταξίδια και η επικοινωνία θα γεμίσουν με συναισθηματικές αντιδράσεις. Τα προβλήματα σας με την εξουσία θα σας οδηγήσουν σε συνέπειες. Προσπαθήστε να έχετε σαν στόχο την ειρήνης και την ηρεμία. Πολλά μπορούν να επιτευχθούν στις 10 και 11, αν συνεργαστείτε με ανθρώπους που σας εμπνέουν και σας παρακινούν. Μια νέα προσέγγιση σε μια παλιά ιδέα θα αποδώσει. Ο ρομαντισμός είναι στα αστέρια αυτές τις μέρες. Προσέξτε να μην δεσμευθεί τε σε κάτι που θα καταλήξετε να μην θέλετε να κάνετε στις 12 και 13. Πείτε όχι σε οποιοδήποτε που ζητά πάρα πολλά.

Ζώδιο Αιγόκερος Μαθήματα Αστρολογίας 

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Υδροχόος 

Ζώδιο Υδροχόος

Ζώδιο Υδροχόος

Κοιτάξτε μέσα σας στις 7 όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα σε σημαντικές σχέσεις. Να είστε πρόθυμοι να μιλήσετε, χωρίς εντάσεις, αν θέλετε να επιλύσετε γρήγορα τα προβλήματα σας. Μπορεί να θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στα προσωπικά σας στις 8 και 9. Περιορίστε την κατανάλωση, τις σωματικές δραστηριότητες και τις συζητήσεις που έχουν τη δυνατότητα να σας φορτώσουν συναισθηματικά ή επιθετικά. Θα έχετε κάποιες καλές ιδέες για στις 12 και 13, αλλά όχι το σωστό συνδυασμό για να θέσετε τα σχέδιά σας σε ισχύ.

Ζώδιο Υδροχόος Μαθήματα Αστρολογίας

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ιχθύς 

Ζώδιο Ιχθύς

Ζώδιο Ιχθύς

Σκεφτείτε πόσο ειλικρινής είναι κάποιος κοντά σας βρίσκεται στις 7 του μήνα. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο ειλικρινής γίνεται και εσείς. Ίσως δώσετε ή να πάρετε μια λανθασμένη εντύπωση στις 8 και 9 όταν ασχολείστε με συνεργασίες. Ακούστε προσεκτικά και σκεφτείτε πώς η απάντησή σας ή οι ενέργειές σας θα επηρεάσουν και άλλους ανθρώπους. Ξεκινήστε τα σχέδια σας στις 10 και 11 του μήνα. Μπορείτε να πετύχετε πολλά αν φροντίσετε πρώτα γραφειοκρατικά θέματα και εκκρεμή ζητήματα για να ξεκαθαρίσετε το δρόμο για την επιτυχία. Ένα συναισθηματικό ζήτημα θα επικαλύψει το όραμά σας στις 12 και 13. Τα μυστικά και τα ψέματα θα αποκαλυφθούν, που θα οδηγήσουν σε αμφιβολίες και την ανάγκη να επανεξετάσουμε την επόμενη κίνηση σας.

Ζώδιο Ιχθύς Μαθήματα Αστρολογίας

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης