Οι Αστρολογικές Προβλέψεις τον μήνα του Τοξότη

Δεκέμβριος: Ο μήνας του Τοξότη. Ο μήνας του Παρασκηνίου και της Ελπίδας

Ο Δεκέμβριος μπαίνει με ανάδρομο Ερμή. Θα επηρεαστούν Τοξότες, Ιχθείς, Δίδυμοι και Παρθένοι έως 23/11/17.  Ταυτόχρονα ερωτεύονται από 2/12/17  Τοξότες, Κριοί και Λέοντες με την Αφροδίτη στον Τοξότη. Ο Άρης από 10/11/17 μπαίνει στον Σκορπιό. Υπάρχει παγκόσμιο πολιτικό παρασκήνιο και δημιουργεί εντάσεις στις εμπόλεμες ζώνες. Βάζει λάδι στην φωτιά, αλλά υπάρχει και ελπίδα για ειρήνη στην μέση ανατολή. Ο Άρης στον Σκορπιό ευνοεί Σκορπιούς, Ιχθείς και Καρκίνους. Ο Μήνας του Τοξότη ξεκινά!

ΚΡΙΟΣ  

Ο Μήνας του Τοξότη αγαπημένα Κριαράκια, θα σας χαρίσει έμπνευση και δημιουργικότητα. Θα είναι μια εποχή, που θα σας κάνει ακαταμάχητους και γοητευτικούς. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα λείπουν και τα φλερτ. Συνήθως με τον Ήλιο σας στον 5 οίκο θα παροτρύνεστε να δοκιμάζετε και την τύχη σας από τον έρωτα, ένα προσωπικό έργο σας, μέχρι να παίξετε τυχερά παιχνίδια και ρουλέτα. Για εσάς τα Κριαράκια που ασχολείστε με επιχειρήσεις θα είναι επίσης μια ευνοϊκή περίοδο. Τα κέρδη θα αυξάνονται.

ΤΑΥΡΟΣ  

Ο Μήνας του Τοξότη αγαπημένα Ταυράκια, θα σας δίνει την αίσθηση ότι κάνετε πράγματα επειδή πρέπει. Όχι με την ευχαρίστηση σας. Θα νιώθετε κουρασμένοι ψυχολογικά και σωματικά. Παρ’όλο που εσείς τα Ταυράκια είστε εργασιομανείς και δεν σας καταβάλλει η εργασία. Θα νιώθετε την ανάγκη να παραμείνετε περισσότερο σπίτι. Να ασχοληθείτε με την οικογένεια και τα παιδιά σας. Είναι καλή περίοδο να προσλάβεις στον προσωπικό σου χώρο. Όπως και στην εργασία σας αν είστε επιχειρηματίας.

ΔΙΔΥΜΟΣ  

Ο Μήνας του Τοξότη, αγαπημένα Διδυμάκια, θα σου δώσει την ευκαιρία να ασχοληθείς ενδελεχώς με τον σύντροφο σου. Θα δεις ορισμένα πράγματα πάνω του, που άλλες εποχές δεν βλέπεις. Το ίδιο ισχύει και για τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Καθ’ότι διαπιστώνεις το βαθμό της καλής η κακής συνεργασίας με τους υπαλλήλους ή τους συνεργάτες σου. Με τον Ήλιο στον 7 οίκο σας, γίνεστε αυτή την περίοδο με τους άλλους ανθρώπους γενναιόδωρα δοτικός. Αν όμως νιώθετε ότι αμφισβητείστε γίνεστε ιδιαιτέρως αλαζονικός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  

Ο Μήνας του Τοξότη, αγαπημένα Καρκινάκια,θα σας κάνει ιδιαιτέρως διαισθητικούς και ευαίσθητους. Θα υπάρχει μια τάση να καταργήσετε ενδιαφέροντα και σχέσεις, που δεν σας χρησιμεύουν πλέον. Να τα αντικαταστήσετε με πιο χρήσιμα πράγματα. Αν αυτή την περίοδο αναζητάτε οικονομικές λύσεις, ίσως τα καταφέρετε με την βοήθεια τρίτων. Όπως το να υπάρξει άτομο που να δει την περίπτωση σας με συμπάθεια. Αυτή την περίοδο να έχετε υπόψιν, ότι θα είναι αυξημένη η σεξουαλική δραστηριότητα μέσα σε μια σχέση.

ΛΕΩΝ  

Ο Μήνας του Τοξότη, αγαπημένα Λιονταράκια, θα σας χαρίσει την πιθανότητα ενός ταξιδιού. Γενικά αυτή την περίοδο θα σας ενδιαφέρουν ανωτέρου επιπέδου συζητήσεις, όπως οι φιλοσοφία, θρησκεία, μεταφυσικά κ.τ.λ. Θα θελήσετε να διευρύνετε το πνευματικό σας επίπεδο. Βεβαίως δεν θα χάνετε ευκαιρία της αυτοπροβολής να παρευρίσκεστε σε συγκεντρώσεις και γιορτές. Που για σας είναι κάτι σημαντικό. Πάντως αν σκέφτεστε για ταξίδι στο εξωτερικό να τηρούνται όλες οι προδιαγραφές ενός καλά οργανωμένου ταξιδιού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  

Ο Μήνας του Τοξότη, αγαπημένα Παρθενάκια, θα σας δώσει την ευκαιρία να φανούν όλες οι κοινωνικο-επαγγελματικές δυνατότητες σας και τα εκ γενετής προσόντα σας. Κάποιοι ανώτεροι θα τα εκτιμήσουν και αυτό θα έχει τις ανάλογες θετικές συνέπειες για την επαγγελματική σας κυρίως καριέρα. Πάντως να έχετε υπόψιν ότι ο 10 οίκος, όπου γίνεται η διέλευση του Ήλιου σας είναι και ο οίκος της φήμης, όπου καθορίζεται η καλή και η κακή σου φήμη. Το διάστημα αυτό πρέπει να είστε ο πραγματικός σας εαυτός και να μην παρασύρεστε σε μια αλαζονική συμπεριφορά.

ΖΥΓΟΣ  

Ο Μήνας του Τοξότη, αγαπημένοι Ζυγοί, θα σας χαρίσει μεγαλοψυχία. Αυτό θα το εισπράξετε από το γύρω περιβάλλον. Κυρίως από το φιλικό και τους γνωστούς, η συμπάθεια και η εκτίμηση θα είναι δεδομένη. Θα μπορείς να ελπίζεις σε κάθε βοήθεια από την πλευρά τους. Το ίδιο θα ισχύει και στον επαγγελματικό χώρο από τον εργοδότη σου. Να γνωρίζετε αγαπημένοι Ζυγοί ότι είναι εποχή που πραγματοποιούνται ευχές. Εισακούονται οι ευχές και οι προσευχές σας. Όμως και να θυμάσαι και την γνωστή ρήση “συν Αθηνά και χείρα κίνει”.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ  

Ο Μήνας του Τοξότη, αγαπημένοι Σκορπιοί, είναι η εποχή που θα σας οδηγήσει να μείνετε λίγο μόνοι σας, με τον εαυτό σας. Θα ανακαλύψετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Να ξεκαθαρίσετε τι σας και ποιος σας ταλαιπωρεί. Να τον αφαιρέσετε από την ζωή σας και να κάνετε μια νέα αρχή. Θα υπάρχει μια τάση για φιλανθρωπική ευαισθησία προς τους αδύναμους αυτή την περίοδο κυρίως ηθική. Δείχνετε διατεθειμένοι να βελτιώσετε τον ψυχικό σας κόσμο, αναζητώντας τρόπους μέσω της θρησκείας και γενικά της μεταφυσικής οδού και από την άλλη μπορεί να φέρεστε εγωιστικά, εκδικητικά ενθυμούμενος αδικίες που σου έγιναν κατά το παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Μήνας σας αγαπημένα Τοξοτάκια, θα σας κάνει να λάμπετε και να γοητεύετε. Θα προσελκύεται τον θαυμασμό και θα είστε ιδιαίτερα δυναμικοί. Υπάρχει όμως ο κίνδυνος συχνά να παραβλέπεις τις υποχρεώσεις, που έχεις σε τρίτους αυτό δεν συμβαίνει επειδή μπορεί να είσαι κακός η αδιάφορος, συμβαίνει εξαιτίας της διέλευσης του Ηλίου σου από το Ζώδιο σου. Ενδέχεται να γίνεσαι περισσότερο εγωκεντρικός και αλαζονικός στις αντιλήψεις σου, αν βέβαια έχεις και γενικά αυτές τις προδιαθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  

Ο Μήνας του Τοξότη, αγαπημένα Αιγοκεράκια, θα είναι αυτός, όπου θα δραστηριοποιηθείς θετικά στον οικονομικό τομέα. Ίσως βρεθούν κάποιες νέες οικονομικές πηγές. Είτε πρόκειται να ξοδέψεις κάποιο σημαντικό χρηματικό ποσό για να αποκτήσεις κάποια πράγματα αξίας. Πάντως, όσο περισσότερο χρήμα έχεις αυτές τις ημέρες στο πορτοφόλι σου, τόσο πιο ευτυχής αισθάνεσαι. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δείτε μια αύξηση στο μισθό σας στον εργασιακό σας χώρο. Και γενικώς το μεγαλύτερο ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο προς όλα αυτά,που θέλεις να έχεις δικά σου, αμελώντας συχνά άλλες σου υποχρεώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Ο Μήνας του Τοξότη, αγαπημένοι Υδροχόοι, θα είναι αυτός ο  οποίος δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι είσαι ο εαυτός σου. Σου ενεργοποιείται με τον Ήλιο στον 3 οίκο το ενδιαφέρον για τα ζητήματα της καθημερινότητας. Επίσης για γνωστά σου άτομα, συγγενείς, γείτονες και γενικά για αυτούς που συναντάς στις τρέχουσες συναλλαγές σου. Θα αισθάνεσαι την ανάγκη να εξωτερικεύεις τις επιθυμίες σου. Τις σκέψεις και τα όνειρα σου. Να θυμάσαι δεν είναι πάντα φρόνιμο να τα δημοσιοποιείς. Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι έτοιμοι να εκμεταλλευτούν για όφελος τους τα δικά σου σχέδια.

ΙΧΘΥΣ 

Ο Μήνας του Τοξότη, αγαπημένα ψαράκια, θα σε κάνει να ασχοληθείς με ζητήματα, που αφορούν το σπίτι σου και τις ανάγκες του, όπως με το να μεριμνάς και για τους ανθρώπους του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Συνήθως με τον Ήλιο στον 4 οίκο βγαίνουν στην επιφάνεια και ζητήματα περιουσιακά. Τίποτα δεν προεξοφλεί ότι ζητήματα τέτοιου είδους θα τακτοποιηθούν. Εκτός από τα υλικά ενδιαφέροντα σου, σε καταλαμβάνει και μια βαθιά νοσταλγία για πρόσωπα και καταστάσεις που έζησες στο παρελθόν και τα οποία ενδέχεται να αναζητήσεις.

Για Αληθινές Προβλέψεις Χαρτομαντείας Ταρωτώ! Δείτε ΕΔΩ

Μαθήματα Αστρολογίας από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες ΕΔΩ

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles