Νέα Σελήνη στους Διδύμους 01/06/19 – 30/06/19

Αστρολογικές Προβλέψεις Νέα Σελήνη στους Διδύμους 01/06/19 – 30/06/19 | Στις 03/06/19 και ώρα 10:03 GTM θα πραγματοποιηθεί Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων. Να έχουμε υπόψιν ότι με την Νέα Σελήνη κλείνει ένας κύκλος και συμβολίζει την νέα αρχή δηλαδή ένα νέο ξεκίνημα. Αυτός ο νέος κύκλος έχει να κάνει με τα ταξίδια, την εκπαίδευση, τις μετακινήσεις μας και βεβαίως το σημαντικότερο την επικοινωνία. Μια μέρα πριν και μετά δηλαδή το τριήμερο η συμπεριφορά μας είναι πάντα ευμετάβλητη, όμως ότι αποφασίσουμε να κάνουμε θα πρέπει να είναι καλά προμελετημένο διότι μετά έχουν σειρά οι Ηλιακές και Σεληνιακές εκλείψεις. Σε αυτή την Νέα Σελήνη θα επηρεαστούν κυρίως με ανακατατάξεις: Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς. Προσοχή πρέπει να δείξουν όσοι είναι γεννηθείς: 28/05 -11/06, 1/09 -13/09, 01/12 – 13/12, 28/02 – 09/03. Ευνοϊκές επιρροές θα δεχτούν Ζυγοί και Υδροχόοι, ιδιαιτέρως στα αισθηματικά τους.

μέντιουμ άρης

Νέα Σελήνη στους Διδύμους | Ζώδιο ΚΡΙΟΣ  

Με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 03/06 οι επικοινωνιακές σας ικανότητες θα βρίσκονται στα ύψη. Υπάρχει περίπτωση να υπάρξουν εξελίξεις και γεγονότα σε σχέση με γείτονες, αδέρφια και συγγενείς. Επιπλέον θα είστε σε μια φάση υπερκινητικότητας και το μυαλό σας ανοιχτό και δεκτικό για νέες πληροφορίες με ανοιχτούς ορίζοντες. Ταυτόχρονα θα υπάρχει μια τάση να κάνετε πολλά πράγματα και δραστηριότητες ταυτόχρονα. Δεν αποκλείονται τα ταξίδια αυτό το διάστημα σε συνδυασμό με την περιπέτεια, όπου όλη αυτή η διαδικασία θα σας ανανεώσει. Μέσα από τα ταξίδια και τις μετακινήσεις σας, θα προβείτε σε νέες γνωριμίες αισθηματικές που πολύ πιθανόν να έχουν προοπτική. Αν βρίσκεστε σε σχέση, η επαφή σας θα βελτιωθεί προς το καλύτερο κυρίως στο επίπεδο της  επικοινωνίας, πάντως θα προβάλλετε τις προτάσεις σας και θα  δημιουργήσετε ένα ευχάριστο κλίμα.

Νέα Σελήνη στους Διδύμους | Ζώδιο ΤΑΥΡΟΣ  

Με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 03/06, θα σας δοθεί η δυνατότητα να βελτιωθεί η οικονομική σας κατάσταση. Υπάρχει το ενδεχόμενο να βρείτε μια νέα επαγγελματική στέγη ή και ακόμη να αποφέρει κέρδος κάποιο αγαπημένο σας χόμπι στον ελεύθερο σας χρόνο. Αυτό το διάστημα θα είστε απόλυτα  συγκεντρωμένοι στα οικονομικά και στον τρόπο με τον οποίο θα βγάλετε κάποιο κέρδος. Θα θελήσετε να βελτιώσετε την  ποιότητα της ζωής σας και να κάνετε πιο ευχάριστη την ζωή σας, όπου με την βοήθεια κάποιων νέων σας επαφών πολύ πιθανόν να το αποκτήσετε. Αυτό το διάστημα αν βρίσκεστε σε σχέση θα νιώθετε μεγαλύτερη οικειότητα με τον σύντροφο σας και επίσης ασφάλεια. Το συγγενικό περιβάλλον σας προσφέρει την βοήθεια και την συμπαράσταση του.

Νέα Σελήνη στους Διδύμους | Ζώδιο ΔΙΔΥΜΟΣ

Με την Νέα Σελήνη στο Ζώδιο σας στις 03/06, θα υπάρξει αισθητή βελτίωση σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Η αισιοδοξία σας και η διάθεση σας θα σας βοηθήσει να δείτε από μια νέα προοπτική την ζωή σας. Ο ενθουσιασμός με την παρορμητικότητα είναι μεγάλη και θα πάρετε πρωτοβουλίες για να οργανώσετε και να διαμορφώσετε καλύτερα την ζωή σας. Όσον αφορά την  αισθηματική σας σχέση καλυτερεύει, ενώ αν είστε μόνος υπάρχει το ενδεχόμενο μιας νέας γνωριμίας, δηλαδή ενός φλογερού  έρωτα. Τα αισθηματικά, φίλοι Δίδυμοι, θα σας χαροποιήσουν ιδιαιτέρως μετά από ένα διάστημα μεγάλης μοναξιάς όσον αφορά τους ελεύθερους. Αναζητάτε το καινούργιο πάντως, βάζετε τα όρια σας, καθώς είστε πιο τολμηρός και μαγνητίζετε με την λάμψη σας το γύρω σας περιβάλλον.

Νέα Σελήνη στους Διδύμους | Ζώδιο ΚΑΡΚΙΝΟΣ  

Με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 03/06, θα έρθετε σε επαφή με το φοβερό υποσυνείδητο και τις βαθύτερες ανάγκες σας. Είναι μια εποχή όπου μπορείτε να κάνετε τον απολογισμό σας  και να μελετήσετε τα επόμενα σχέδια σας και στρατηγικά βήματα. Θα αρχίζετε να διαγράφετε άτομα από την ζωή σας που δεν σας προσφέρουν τίποτα, ή που μπορεί να είναι επιφυλακτικοί μαζί σας. Επίσης όσον αφορά τα επαγγελματικά σας θα προτιμήσετε να μην εκθέσετε τα επόμενα βήματα σας και τις ιδέες σας. Επίσης υπάρχει η πιθανότητα κάποιες πληγές του παρελθόντος να βγουν στην επιφάνεια με κύριο σκοπό να δοθεί ένα οριστικό τέλος. Ίσως αυτή την φάση να ψάχνετε για κίνητρα και τι ακριβώς κρύβεται από πίσω και κάτω από την επιφάνεια. Η διαίσθηση θα βρίσκεται στο ζενίθ.

Νέα Σελήνη στους Διδύμους | Ζώδιο ΛΕΩΝ  

Με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 03/06, θα υπάρχει η τάση να συμμετέχετε σε κοινωνικές επαφές, ομαδικά δρώμενα και να κάνετε νέες φιλίες. Υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να κάνετε  ταξίδια με φιλικά άτομα ή να κάνετε διάφορα σχέδια μαζί τους. Αυτή την φάση θα έχετε την τάση να ζείτε έντονα, περνάτε  ανάλαφρα και τις νύχτες διασκεδαστικά. Επίσης θα κάνετε και νέους φίλους και μάλιστα με άτομα κύρους όπου θα συζητάτε τις ιδέες σας. Οι κοινωνικότητα σας θα είναι ιδιαιτέρως αυξημένη και μπορείτε να κάνετε νέες συνεργασίες ή ακόμη ερωτικές γνωριμίες μέσω  των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Θα νιώθετε πιο αυτόνομος και ανεξάρτητος αυτό το διάστημα, όπου πραγματοποιούνται πολλά από τα όνειρα σας  και τα σχέδια σας. Θα είστε πάντως ιδιαιτέρως φιλόδοξος αυτό το διάστημα.

Νέα Σελήνη στους Διδύμους | Ζώδιο ΠΑΡΘΕΝΟΣ  

Με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 03/06, επηρεάζεται κυρίως ο τομέας της καριέρας σας. Υπάρχει το ενδεχόμενο αυτό το διάστημα να σας παραχωρηθούν περισσότερες ευθύνες στο εργασιακό σας περιβάλλον που θα έχει μελλοντικά θετικές επιδράσεις εργασιακά. Είτε να δεχτείτε μια νέα επαγγελματική πρόταση με μια δελεαστική  οικονομική προσφορά. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ό τι θα σημειωθούν ανακατατάξεις στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, ίσως αποχωρήσουν κάποια πρόσωπα και επωφεληθείτε από αυτό το γεγονός. Πάντως  σημαντικό χαρακτηριστικό σας θα είναι η αλληλεγγύη που θα δείχνετε στους συναδέλφους σας, η παραγωγικότητα σας και οι νέες ιδέες σας. Μόνο να προσέχετε πως προβάλλετε τον εαυτό σας και με ποιο τρόπο, για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις από τους συναδέλφους σας και τους ανωτέρους.

Νέα Σελήνη στους Διδύμους | Ζώδιο ΖΥΓΟΣ  

Με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 03/06, αυτή την περίοδο θα μπορούσατε να διαμορφώσετε ένα καλύτερο μέλλον. Αυτή η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή για ταξίδια στο εξωτερικό και την επαφή σας με ξένους πολιτισμούς και θρησκείες. Επιπλέον πολύ πιθανή είναι μια γνωριμία με άτομο του εξωτερικού που θα μπορούσε να γοητεύσει  τα αισθήματα σας. Επίσης θα μπορούσατε να κάνετε μια συνεργασία με το εξωτερικό που θα μπορούσε να απογειώσει την καριέρα σας στα ύψη. Θα έχετε την τάση να αλλάξετε την φιλοσοφία σας π.χ. την  Κοσμοθεωρία σας, όπου θα προβάλλετε την εμπειρία και την γνώση σας. Αυτό το διάστημα θα αναζητάτε την περιπέτεια και το ρίσκο και τους ανοιχτούς πνευματικούς ορίζοντες. Θα είστε πιο ανέμελος, πιο χαρούμενος και πιο φιλικός με τον κοινωνικό περίγυρο.

Νέα Σελήνη στους Διδύμους | Ζώδιο ΣΚΟΡΠΙΟΣ  

Με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 03/06, θα σας δοθεί η δυνατότητα να αλλάξετε την ζωή σας και να δημιουργήσετε μια νέα πραγματικότητα γύρω σας. Θα μπορέσετε να διαχειριστείτε πλέον με επιτυχία, χρέη, οφειλές, περιουσιακά θέματα με αρκετή επιτυχία είτε μπορείτε να προχωρήσετε σε επενδύσεις που μπορεί να αποδώσουν άμεσα. Λειτουργείτε αρκετά έξυπνα και υπεύθυνα αυτό το διάστημα. Επιπλέον, φίλοι Σκορπιοί, έρχεστε αυτό το διάστημα αντιμέτωποι με  τους φόβους σας και τους ξεπερνάτε και μαζί προβλήματα του  παρελθόντος. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας ήρθε η στιγμή των μεγάλων αποφάσεων είτε παίρνετε την απόφαση να συνεχίσετε την σχέση σας είτε προχωράτε προς τον οριστικό χωρισμό. Υπάρχει  ενδεχόμενο αυτό το διάστημα να δημιουργηθεί σχέση πάθους.

Νέα Σελήνη στους Διδύμους | Ζώδιο ΤΟΞΟΤΗΣ  

Με την Νέα Σελήνη στους Δίδυμους στις 03/06, θα επηρεαστεί ο έβδομος οίκος σας. Η επιρροή των σταθερών σχέσεων και συνεργασιών θα θεωρείται δεδομένη από την Νέα Σελήνη. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας τα νέα είναι ευχάριστα, με τον σύντροφο σας βελτιώνονται σημαντικά οι σχέσεις σας και προχωράτε ένα βήμα περαιτέρω. Αν είστε μόνος μια γνωριμία μπορεί γρήγορα να εξελιχτεί σε ερωτική σχέση  και στην συνέχεια σε δεσμό. Αν έχετε σκοπό να ξεκινήσετε μια  επαγγελματική η επιχειρηματική δραστηριότητα, η εποχή είναι πολύ κατάλληλη και θα στεφθεί από επιτυχία. Επιπλέον θα διαπιστώσετε μια καλή ψυχική διάθεση και όπου θα πηγαίνετε θα δημιουργείτε ευχάριστη ατμόσφαιρα. Θα βάζετε συνεχώς νέους στόχους και θα τους  πετυχαίνετε σε συνδυασμό και με τον Δία στο Ζώδιο σας.

Νέα Σελήνη στους Διδύμους | Ζώδιο ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  

Με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 03/06, θα τεθούν ζητήματα που αφορούν τον τομέα της υγείας, εργασίας αλλά και την ρουτίνα της καθημερινότητας. Στον εργασιακό σας χώρο θα είστε αυτό το διάστημα πιο δημιουργικός και παραγωγικός με νέες ιδέες και απόψεις. Επιπλέον θα ψάχνετε τρόπους να κάνετε την ζωή σας πιο εύκολη και ισορροπημένη. Οι επικοινωνιακές σας δυνατότητες αυτό το διάστημα δημιουργούν ένα ευχάριστο κλίμα στον εργασιακό σας χώρο με αποτέλεσμα να βελτιωθούν σημαντικά οι σχέσεις σας  με τους συναδέλφους σας και τους ανωτέρους. Το αποτέλεσμα θα είναι ίσως μια ευχάριστη εξέλιξη όπως π.χ. μια προαγωγή ή ένα μπόνους. Επιπλέον μπορεί να δημιουργηθεί μια ερωτική σχέση μέσα στον εργασιακό σας περιβάλλον, πολύ πιθανόν με κάποιον συνάδελφο.

Νέα Σελήνη στους Διδύμους | Ζώδιο ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 03/06, θα επηρεαστεί ο τυχερός πέμπτος οίκος σας. Η Νέα Σελήνη θα σας κάνει ιδιαιτέρως γοητευτικούς και θα εκπέμπετε μια λάμψη. Η διάθεση σας θα είναι αρκετά ανεβασμένη, θα δίνετε επίσης αγάπη αλλά κυρίως θα εισπράττετε αγάπη. Η διασκέδαση, τα φλερτ και οι νέες γνωριμίες θα είναι ένα γεγονός που θα σας εκπλήξει ευχάριστα και αυτό λόγω της γοητείας που θα εκπέμπετε. Επίσης και εσείς θα εκφράζετε τα ερωτικά σας συναισθήματα και θα ζείτε την ζωή σας στο έπακρο. Το κύριο χαρακτηριστικό της περιόδου θα είναι ό τι θα κάνετε αυτό που σας ευχαριστεί. Να γνωρίζετε ό τι αυτή την περίοδο ο έρωτας έχει μεγάλη προτεραιότητα για εσάς. Το ζήτημα είναι μάλλον ό τι θα δεχτείτε  αρκετές προτάσεις αυτή την εποχή.

Νέα Σελήνη στους Διδύμους | Ζώδιο ΙΧΘΥΣ  

Με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 03/06, θα επηρεαστεί ο τέταρτος οίκος σας, φίλοι Ιχθύες. Η Νέα Σελήνη θα επιφέρει εξελίξεις στο σπίτι, την οικογένεια και θέματα που σχετίζονται με ακίνητα. Ίσως αποφασίσετε αυτό το διάστημα να κάνετε μια τροποποίηση, επισκευή ή ανακαίνιση στο σπίτι σας που θέλατε εδώ και καιρό. Δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να συγκατοικήσετε  με τον σύντροφο σας και να προχωρήσετε σε επισημοποίηση της σχέσης σας. Αυτός ο συνδυασμός της Σελήνης στον 4 οίκο ευνοεί και την δημιουργία μιας επαγγελματικής δραστηριότητας στην οικία σας που θα φέρει οικονομικές απολαβές. Αυτό το διάστημα νιώθετε άνετος και χαρούμενος με τα αγαπημένα σας πρόσωπα κυρίως της οικογένειας σας και απολαμβάνετε τις στιγμές.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles