Αστρολογικές Προβλέψεις Οκτωβρίου 2018

Αστρολογικές Προβλέψεις Οκτωβρίου 2018. Ο Οκτώβριος του 2018 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί άνετα ως ένας μήνας του σκότους και του παρασκηνίου. Σε κάποια φάση θα συγκεντρωθεί ο Ήλιος, ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Δίας στον Σκορπιό. Ο Οκτώβριος μπαίνει αρχικά με φιλικές και ήρεμες διαθέσεις. Σε κοσμικό και πολιτικό επίπεδο θα κυριαρχεί εν μέρει η διπλωματία και η ισορροπία. Τα δύσκολα ξεκινούν από τις 11/10 με την είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό. Θα κυριαρχούν μυστικές επαφές και συναντήσεις. Ακραία γεγονότα είναι πιθανόν να σημειωθούν σε παγκόσμιο επίπεδο. Φυσικά φαινόμενα, όπως σεισμοί και ενεργοποίηση Ηφαιστείων είναι δυνατόν να συμβούν. Σημαντικές ημερομηνίες σε παγκόσμιο επίπεδο είναι 11/10 – 12/10, 24/10 – 25/10, 30/10 – 31/10.

Είναι ο τελευταίος μήνας όπου παραμένει ο Ουρανός στον Ταύρο. Προσεκτικοί, θα πρέπει να είναι το πρώτο δεκαήμερο, του Υδροχόου, Ταύρου, Λέων και Σκορπιού. Όσον αφορά τον Κρόνο αρχίζει να ανακτά ταχύτητα και να προχωράει στον Αιγόκερω. Δείξτε λίγο υπομονή στο σκληρό του πρόσωπο, πρώτο δεκαήμερο Κριού, Καρκίνου, Ζυγού και Αιγόκερου. Ο Ποσειδώνας συνεχίζει την ανάδρομη φορά του στους Ιχθείς όπου θολώνει τα νερά, και επηρεάζει το δεύτερο δεκαήμερο των Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών, Ιχθύων.

Διαβάστε και τις Προβλέψεις μέσα από τις κάρτες Ταρώ για τον μήνα Οκτώβριο

Αστρολογικές Προβλέψεις Οκτωβρίου 2018 | Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Κριός – Ζώδιο Κριός – Προβλέψεις Κριός

Επαγγελματικά – Οικονομικά:

Αγαπημένα Κριαράκια, με τον Ερμή στον Ζυγό και τον Άρη στον Υδροχόο, επαγγελματικά θα σας ενεργοποιηθούν οι κατάλληλες συνθήκες, ώστε τα σχέδια σας που είχαν εγκαταλειφθεί να επαναπροωθηθούν. Θα υπάρξει το κατάλληλο κλίμα, ώστε τα επαγγελματικά σας να εκτοξευθούν. Τα έσοδα σας θα είναι πολύ σημαντικά από τον εργασιακό σας χώρο. Θα έχετε την εύνοια των ανωτέρων σας. Βεβαίως με τον Ήλιο στον Ζυγό έως τις 23/10 οι απαιτήσεις στον επαγγελματικό τομέα σας θα είναι μεγάλες. Αρκετές ώρες θα λείπετε εκτός οικίας. Ο ελεύθερος σας χρόνος θα είναι περιορισμένος. Να γνωρίζετε ότι επενδύετε για κάτι σημαντικό στο μέλλον. Παρά ταύτα η κοινωνική σας ζωή, θα βρίσκετε και πάλι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας. Δεν θα χάνετε λεπτό ανεκμετάλλευτο. Οι γεννημένοι 21/3 – 28/3, θα πρέπει να κάνουν λίγο υπομονή σε θέματα οικονομικών λόγω της συνόδου του Κρόνου με τον Ήλιο τους! Για λίγο όμως!

Αισθηματικά: 

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό όλο τον μήνα θα αυξήσει το πάθος σας και την έλξη σας προς τον σύντροφο σας. Αλλά από τις 5/10 λόγω της ανάδρομης πορείας του, λόγω αυξημένων υποχρεώσεων, μπορεί να τον αμελήσετε λίγο. Όσον αφορά τα ελεύθερα Κριαράκια, θα αισθάνεστε την ανάγκη για περισσότερη σεξουαλική επαφή, πάρα για κάτι σοβαρό υπό μορφή μόνιμης σχέσης για αυτό το διάστημα. Αυτό θα αλλάξει από τον Νοέμβριο του 2018 με την είσοδο του Δία στον Τοξότη.

χαρτομαντεία για ερωτευμένους

χαρτομαντεία για ερωτευμένουςΑστρολογικές Προβλέψεις Οκτωβρίου 2018 | Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαίου)

Ταύρος - Ζώδιο Ταύρος - Προβλέψεις Ταύρος

Ταύρος – Ζώδιο Ταύρος – Προβλέψεις Ταύρος

Επαγγελματικά – Οικονομικά:

Με τον Ήλιο στον Ζυγό έως τις 23/10 και τον Ερμή στον Ζυγό έως τις 11/10, αγαπημένα Ταυράκια τίθενται θέματα επαγγελματικά επί τάπητος. Οι υποχρεώσεις σας θα είναι αυξημένες. Θα υπάρχει στον τομέα σας περισσότερη εργασία. Ίσως περάσετε μια πρόσκαιρη κρίση με τους ανωτέρους σας. Με την είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό από τις 11/10, η επικοινωνία σας θα είναι περιορισμένη. Αλλά με τον Δία απέναντι σας, στον Σκορπιό, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αρκετά οφέλη, όταν δείτε ότι δεν προχωράει η κατάσταση στα εργασιακά σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία για κάποια αλλαγή επαγγελματικής στέγη. Πάντως να γνωρίζετε ότι θα έχετε κάποιο ή κάποια άτομα που θα είναι με το πλευρό σας, στον εργασιακό σας τομέα, γιαυτό μην ανησυχείτε. Οι γεννημένοι από 21/4 – 25/4 θα βρεθούν αντιμέτωποι με ριζικές, κοσμογονικές αλλαγές, μην αντιστέκεστε! Ο Ουρανός στον Ταύρο σαρώνει τα πάντα προς όφελος μας και για κάποιον λόγο! Οικονομικά θα υπάρξει ένα φώς στον ορίζοντα για εσάς τα Ταυράκια από τις 11/10 και μετά…

Αισθηματικά: 

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό, θα σας χαρίσει ένα ανανεωτικό πέρασμα. Βεβαίως θα σας βγει πάλι η κτητικότατα και η ζήλεια. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Θα είστε υπερβολικά δεμένοι με τον σύντροφο σας κάτι που θα τον πνίγει. Όσον αφορά τα ελεύθερα Ταυράκια, ο Δίας θα σας δώσει την ευκαιρία σε συνάρτηση με την Αφροδίτη έως τις 31/10 να κάνετε μια ευχάριστη γνωριμία, που θα σας ενθουσιάσει. Αλλά όσον αφορά την διάρκεια και το αποτέλεσμα, εξαρτάται από το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός.Αστρολογικές Προβλέψεις Οκτωβρίου 2018 | Δίδυμοι ( 21 Μαίου – 21 Ιουνίου)

Δίδυμος - Προβλεψεις Δίδυμος - Ζώδιο Δίδυμος

Δίδυμος – Προβλεψεις Δίδυμος – Ζώδιο Δίδυμος

Επαγγελματικά – Οικονομικά:

Με τον Άρη στον Υδροχόο έως στις 31/10, αγαπημένα Διδυμάκια και την Αφροδίτη στον Σκορπιό, η απόδοση σας στην δουλειά, όπως και η αφοσίωση σας θα είναι μεγάλη. Θα νιώθετε ιδιαιτέρως δυναμικοί. Οι προσπάθειες σας αποδίδουν καρπούς και αυτό θα φαίνεται από τις καλές κριτικές και την εύνοια που θα έχετε από τους ανωτέρους σας αλλά και από άτομα με κύρος. Η επιρροή τους θα σας βοηθήσει πολύ στα μελλοντικά σας σχέδια. Μέχρι τις 10/10, ο Ερμής στον Ζυγό, θα σας δημιουργήσει την προδιάθεση για συζητήσεις πάνω σε μελλοντικά σχέδια. Για μετακινήσεις αλλά και για θέματα ψυχαγωγίας. Αυτή την περίοδο θα ευνοήστε και για επαγγελματικά ταξίδια, όπου θα έχετε επιτυχία. Γενικώς αυτή την περίοδο θα είστε ιδιαιτέρως. Πολύ αποδοτικοί στις δημόσιες σχέσεις. Τα επαγγελματικά σας παίρνουν ανοδική πορεία έως 23/10 με τον Ήλιο στον Ζυγό.

Αισθηματικά: 

Στα αισθηματικά θα ευνοείστε αγαπημένα Διδυμάκια έως τις 23/10 με τον Ήλιο στον Ζυγό και με τον Άρη στον Υδροχόο. Τα φλερτ θα είναι η καθημερινότητα σας. Στο χέρι σας είναι πώς να προσεγγίζετε το άτομο που σας ενδιαφέρει και τι εξέλιξη θα έχετε. Τα δεσμευμένα Διδυμάκια θα διατηρήσουν σε καλό επίπεδο την σχέση τους. Φυσικά χωρίς να λείπουν οι παρεξηγήσεις και η ένταση. Αποφύγετε να προκαλείτε τον σύντροφό σας, με φλερτ σε δημόσιους χώρου. Το έχετε αυτό το ελάττωμα Διδυμάκια…Αστρολογικές Προβλέψεις Οκτωβρίου 2018 | Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Καρκίνος - Ζώδιο Καρκίνος - Προβλέψεις Καρκίνος

Καρκίνος – Ζώδιο Καρκίνος – Προβλέψεις Καρκίνος

Επαγγελματικά – Οικονομικά:

Με τον Ήλιο στον Ζυγό έως τις 23/10 και τον Άρη στον Υδροχόο έως τις 31/10, αγαπημένα Καρκινάκια, θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στον εργασιακό χώρο και σε θέματα υγείας. Όσον αφορά τα επαγγελματικά, ίσως σας προταθούν κάποια πράγματα ή κάποια νέα θέση που δεν θα σας αρέσει και έτσι να δημιουργηθεί ένταση. Αποτέλεσμα να υποψιαστείτε τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας. Αλλά δεν πρέπει να αντιδράσετε σπασμωδικά. Δεχτείτε προς το παρόν την αλλαγή! Θα εμφανιστούν σύντομα «σύμμαχοι», με τον Δία που σας ευνοεί! Τα πράγματα μπορεί να πάρουν άλλη τροπή ή να σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε εργασία. Νέα επαγγελματική πρόταση με καλύτερες συνθήκες εργασίας! Οικονομικά αυτή την περίοδο αγαπημένα καρκινάκια πρέπει να είστε προσεκτικά λόγω της αστάθειας των συνθηκών. Μην σπαταλάτε άσκοπα χρήματα. Αυτό το μήνα έως τις 23/10 έρχονται στην επιφάνεια οικονομικά θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια, το σπίτι και την ακίνητη περιουσία.

Αισθηματικά: 

Αγαπημένα Καρκινάκια με την Αφροδίτη στον Σκορπιό έως τις 31/10 τα αισθηματικά σας θα είναι στο ζενίθ. Ιδιαιτέρως οι γεννημένοι από 22/6 – 02/07. Θα κυριαρχεί γενικώς μια ερωτική ατμόσφαιρα και ένας ρομαντισμός, αλλά μην είστε πολύ ενθουσιώδης, διότι είναι άγνωστη η διάρκεια μιας νέας γνωριμίας. Από τις 05/10 η Αφροδίτη γίνεται ανάδρομη! Δεν σημαίνει ότι θα αναζητάτε σύντροφο και δεν θα βρίσκετε, υπάρχει περίπτωση το ενδιαφέρον σας να είναι μειωμένο για αισθηματικές γνωριμίες.Αστρολογικές Προβλέψεις Οκτωβρίου 2018 | Λέων (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)

Λέων - Ζώδιο Λέων - Προβέψεις Λέων

Επαγγελματικά – Οικονομικά:

Με Άρη στον Υδροχόο έως τις 31/10 και Ερμή από 11/10 στον Σκορπιό, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στα επαγγελματικά σας. Θα περάσετε μια φάση ριζικών αλλαγών. Μπορεί να είναι αρκετά επώδυνες! Θα υπάρξουν αντίπαλοι, είτε βρίσκονται στον εργασιακό σας χώρο, είτε ανταγωνιστές αν είστε επιχειρηματίες. Θα προσπαθήσουν να σας προκαλέσουν με οποιοδήποτε τρόπο και να σας ανταγωνιστούν. Βεβαίως εσείς δεν είστε μόνοι ή προσπαθήστε να μην είστε μόνοι! Αυτή την περίοδο βλέπετε παντού εχθρούς! Σύμμαχοι υπάρχουν, ζητήστε την βοήθεια τους. Ιδιαίτερα αν είστε υπάλληλος, θα υπάρξει πολύ παρασκήνιο. Μην ξεσπάτε! Φερθείτε ψύχραιμα και με πολιτισμένο τρόπο. Δεν θα κρατήσει αυτή η φάση πολύ, αλλά είναι αρκετή να κάνει ζημιά αν βγείτε εκτός εαυτού. Ιδιαίτερα θα επηρεαστούν όσοι είναι γεννηθείς 23/07 – 28/07 αλλά και οι υπόλοιποι Λέοντες.

Αισθηματικά: 

Με Αφροδίτη στον Σκορπιό έως τις 31/10 αγαπημένοι Λέοντες και Ερμή στον Σκορπιό από 11/10 όσον αφορά τα αισθηματικά, διαβαίνετε μια δύσκολη περίοδο. Επικρατεί ένταση, εκνευρισμός, ανησυχία και κυρίως παρεξηγήσεις. Ενώ μπορεί να ενδιαφερθείτε για κάποιο πρόσωπο, μπορεί να μην υπάρξει το αντίστοιχο ενδιαφέρον και να υπάρξει αντίστοιχη αντίδραση απογοήτευσης. Προσοχή στην απομόνωση. Καλό είναι με την πρώτη αρνητική αντίδραση, αγαπημένα Λιονταράκια, να μην συνεχίζετε τις προσπάθειες. Δεν υπάρχει νόημα!Αστρολογικές Προβλέψεις Οκτωβρίου 2018 | Παρθένος (24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Παρθένος - Ζώδιο Παρθένος - Προβλέψεις Παρθένος

Παρθένος – Ζώδιο Παρθένος – Προβλέψεις Παρθένος

Επαγγελματικά – Οικονομικά:

Από τις 11/10 με Ερμή αλλά και Αφροδίτη στον Σκορπιό έως 31/10, αγαπημένα Παρθενάκια, συνεχίζεται η ανοδική πορεία στα επαγγελματικά. Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω υπάρχει μια σταθερότητα και ασφάλεια στον εργασιακό σας χώρο. Ιδιαίτερα όσοι είστε γεννημένοι από 24/08 – 31/08. Έχετε δικαίωμα να κάνετε μακροχρόνια σχέδια. Θα τα υλοποιήσετε! Ο Ερμής στον Σκορπιό ευνοεί κάθε είδος επικοινωνιακή δραστηριότητα. Επαγγελματική και μη! Να γνωρίζετε ότι στο επαγγελματικό σας περιβάλλον είστε ιδιαιτέρως αγαπητοί με την Αφροδίτη και τον Ερμή στον τρίτο οίκο σας. Ο Άρης σας δίνει τελική λύση σε κάτι μικροπροβλήματα υγείας που είχατε και σας ταλαιπωρούσαν το καλοκαίρι. Όσον αφορά τα οικονομικά σας παίρνουν ανοδική και σταθερή πορεία. Ιδιαιτέρως από 23/09 έως 23/10 με την είσοδο του Ήλιου στον Ζυγό. Σημαντική εργασιακή φάση είναι έως 10/10.

Αισθηματικά: 

Αγαπημένα Παρθενάκια, αισθηματικά είστε σε μια φάση στασιμότητας. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό, ναι μεν ευνοεί γνωριμίες από το κοντινό και καθημερινό περιβάλλον, αλλά από τις 05/10 γίνεται ανάδρομη. Θα σας περιορίζει συναισθηματικά. Στρέφει αλλού το ενδιαφέρον σας, και έτσι μειώνεται η πιθανότητα γνωριμίας σας με ένα νέο πρόσωπο. Αλλά αυτή την περίοδο ευνοούνται οι επανασυνδέσεις και γενικά οι έρωτες του παρελθόντος. Στις μακροχρόνιες σχέσεις επίσης κυριαρχεί μια στασιμότητα, όχι απαραιτήτως αρνητική.Αστρολογικές Προβλέψεις Οκτωβρίου 2018 | Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Ζυγός - Ζώδιο Ζυγός - Προβλέψεις Ζυγός

Ζυγός – Ζώδιο Ζυγός – Προβλέψεις Ζυγός

Επαγγελματικά – Οικονομικά:

Με τον Ήλιο στο ζώδιο σας, έως 23/10 και τον Άρη στον Υδροχόο έως τις 31/10, αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Οι εξελίξεις θα είναι θετικές. Θα υπάρξουν νέα όσον αφορά αιτήματα σας για μία νέα θέση σε εργασιακό χώρο ή θα έρθει μια είδηση για προαγωγή. Είδηση που θα σας κάνει να χαρείτε ιδιαιτέρως. Οι μπαταρίες σας γεμίζουν και είστε έτοιμοι, αγαπημένοι Ζυγοί, να κατακτήσετε τον κόσμο. Μετά από ένα πολύ δύσκολο και ασταθές καλοκαίρι και με μικροπροβλήματα υγείας, που ίσως είχαν προκύψει. Μπαίνετε σε μια σταθερή πορεία εξέλιξης και ασφάλειας, που τόσο αναζητάτε. Ο Ερμής στο ζώδιο σας μέχρι τις 10/10 θα σας κάνει ιδιαιτέρως επικοινωνιακούς. Θα βρίσκεστε στο επίκεντρο της παρέας! Θα είστε ετοιμόλογοι και ιδιαιτέρως ευέλικτοι και κοινωνικά και επαγγελματικά.

Αισθηματικά: 

Όσον αφορά τα αισθηματικά σας αγαπημένοι Ζυγοί, θα έχετε εύνοια ιδιαιτέρως έως 23/10. Με τον Ήλιο στον Ζυγό και σε συνδυασμό με τον Άρη στον Υδροχόο, αυτό που θέλετε θα το διεκδικείτε! Φυσικά, θα το κατακτάτε κιόλας! Θα είστε ιδιαιτέρως αγαπητοί αυτό το διάστημα. Θα μαγνητίζετε τους γύρω σας!  Προσέχετε όμως, μην πέσετε θύμα εκμετάλλευσης από πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αισθηματικά ή από απάτη. Εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, θα τις ανανεώσετε με κάποιο ίσως ταξιδάκι αρχές Οκτωβρίου.Αστρολογικές Προβλέψεις Οκτωβρίου 2018 | Σκορπιός  (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Σκορπιός - Ζώδιο Σκορπίος - Προβλέψεις Σκορπιός

Σκορπιός – Ζώδιο Σκορπίος – Προβλέψεις Σκορπιός

Επαγγελματικά – Οικονομικά:

Με Άρη στον Υδροχόο έως τις 31/10, αγαπημένοι Σκορπιοί, επαγγελματικά θα επικρατεί ένας εκνευρισμός. Θα είστε επιθετικοί και επιβλητικοί. Δεν θα είστε ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι με τίποτα. Θα αναστατώνεστε εύκολα με το παραμικρό, και θα βλέπετε παντού παρασκήνιο. Ευτυχώς, με την Αφροδίτη στο Σκορπιό έως τις 31/10 και από τις 11/10, με τον Ερμή επίσης στον Σκορπιό, η «ζημιά» μπορεί να περιοριστεί! Διότι το εργασιακό σας περιβάλλον είναι εξασφαλισμένο και έχετε την προστασία των ανωτέρων σας. Όλοι αυτή η ενέργεια που βγάζετε σας κάνει ιδιαιτέρως δυναμικούς και αποδοτικούς. Κοινωνικά, θα είστε ιδιαιτέρως ανεβασμένοι και θα κάνετε αρκετές γνωριμίες με άτομα κύρους. Θα σας προταθεί να συμμετέχετε σε νέες δραστηριότητες! Μόνο προσέξτε και αποφεύγετε να είστε επικριτικοί. Ο Δίας αυτό τον μήνα θα ευνοήσει ιδιαιτέρως με αγαθά όσοι είναι γεννημένοι από 13/11 – 27/11.

Αισθηματικά: 

Αγαπημένοι Σκορπίοι, με Αφροδίτη και Ερμή στο Ζώδιο σας από 11/10, σε συνδυασμό με Δία στον Καρκίνο, αποκλείεται να μείνετε μόνοι σας συναισθηματικά. Οι αισθηματικές γνωριμίες θα είναι πολλές. Το θέμα είναι να επιλέξετε την σωστή περίπτωση. Θα ενταθεί η ερωτική και ρομαντική σας διάθεση αυτό το διάστημα σημαντικά. Η ονειροπόληση και η φαντασία θα ανεβάζει τη λίμπιντο, σε υψηλά επίπεδα. Απολαύστε αυτή την περίοδο, διότι δεν επαναλαμβάνεται!Αστρολογικές Προβλέψεις Οκτωβρίου 2018 | Τοξότης ( 23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Τοξότης - Ζώδιο Τοξότης - Ονειροκρίτης Τοξότης

Τοξότης – Ζώδιο Τοξότης – Ονειροκρίτης Τοξότης

Επαγγελματικά – Οικονομικά:

Η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο και ο Ήλιος στον Ζυγό έως τις 23/10 θα σας ευνοήσει επαγγελματικά. Η δυναμικότητα σας θα δημιουργήσει προϋποθέσεις για την αναβάθμιση σας στο εργασιακό σας χώρο. Ο Άρης θα σας κινητοποιήσει σε τέτοιο σημείο, όπου οι ανώτεροι σας, θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για μια προαγωγή ή μπόνους. Αλλά θα πρέπει να είστε λίγο προσεκτικοί! Η Αφροδίτη και ο Ερμής στον Σκορπιό από τις 11/10, ίσως δημιουργήσει κάποιο παρασκήνιο από τους συνεργάτες ή συναδέλφους σας. Προσπαθήστε να είστε διπλωμάτες! Ισορροπημένοι στις αντιδράσεις για να μην προκαλείτε την ζήλια και τον φθόνο τους. Δεν υπάρχει λόγος για τρικλοποδιές.

Αισθηματικά: 

Όσον αφορά τα αισθηματικά σας, αγαπημένα Τοξοτάκια, είναι μια εποχή, όπου θα προτιμάτε να είστε μόνοι σας. Αυτό το αίσθημα το δημιουργεί η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό. Με τον Ερμή στον Σκορπιό από τις 11/10 θα σας δημιουργηθεί ένα αίσθημα απομόνωσης. Αν προκείψει κάτι ερωτικό, θα είναι κάτι περιστασιακό. Όσον αφορά τις μόνιμες σχέσεις, θα είστε κλεισμένοι στον εαυτό σας. Δεν θα εκφράζετε τα συναισθήματα σας στον σύντροφο σας. Μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και ψυχρότητα στις διαπροσωπικές σας επαφές.Αστρολογικές Προβλέψεις Οκτωβρίου 2018 | Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου)

Αιγόκερως - Ζώδιο Αιγόκερως - Προβλέψεις Αιγόκερως

Αιγόκερως – Ζώδιο Αιγόκερως – Προβλέψεις Αιγόκερως

Επαγγελματικά – Οικονομικά:

Με την είσοδο του Ήλιου στον Ζυγό έως τις 23/10, σε συνδυασμό με τον Ερμή έως τις 10/10, θα υπάρξει πίεση στον επαγγελματικό τομέα σας. Ο ελεύθερος σας χρόνος θα είναι περιορισμένος. Θα έχετε την εντύπωση ότι οι προσπάθειες σας δεν αποδίδουν καρπούς τόσους μήνες. Όσον αφορά τους επιχειρηματίες. Τα πράγματα δεν προχωρούν όπως τα έχουν προγραμματίσει! Οι πωλήσεις δεν θα είναι οι αναμενόμενες! Τολμήστε και προχωρήστε σε πρωτότυπα και αξιόπιστα σχέδια. Θα αποδώσουν καρπούς! Από τις 24/10 βελτιώνετε η κατάσταση στα επαγγελματικά σας και θα αποδίδετε. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, θα υπάρξει ανοδική πορεία με την είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό στις 11/10. Χειριστείτε την κατάσταση με μέτρο και σύνεση. Μην σπαταλάτε άσκοπα τα χρήματα σας. Μια καθυστέρηση θα σημειωθεί σε όσους έχουν γεννηθεί από 22/12 -29/12 στα ζητήματα τους. Είναι καθυστέρηση, δεν είναι ακύρωση!

Αισθηματικά: 

Τα αισθηματικά σας αγαπημένοι Αιγόκεροι δεν είναι σε προτεραιότητα! Άλλα πράγματα θα σας απασχολήσουν το μυαλό! Η προσκόλληση σας στα επαγγελματικά και τα οικονομικά, θα σας κάνει να αδιαφορείτε για τις κοινωνικές και αισθηματικές σας γνωριμίες. Ιδιαίτερα από τις 05/10 με την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Σκορπιό. Δεν θα σας ενθουσιάζει κάτι ιδιαιτέρως. Πάντως η Αφροδίτη θα σας κάνει ιδιαιτέρως αγαπητούς. Όμως από τις 05/10, θα κινηθεί ανάδρομα και ο αρχικός ενθουσιασμός που θα νιώθετε για κοινωνική και αισθηματική ζωή θα μειωθεί.Αστρολογικές Προβλέψεις Οκτωβρίου 2018 | Υδροχόος (21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Υδροχοός - Ζώδιο Υδροχόο - Προβλέψεις Υδροχόος

Υδροχοός – Ζώδιο Υδροχόο – Προβλέψεις Υδροχόος

Επαγγελματικά – Οικονομικά:

Με τον Άρη στο ζώδιο σας αγαπημένοι Υδροχόοι, σε συνδυασμό με τον Ερμή στον Ζυγό έως τις 10/10, στα επαγγελματικά σας θα υπάρξουν ελπιδοφόρα μηνύματα. Θα αναδειχθούν αρκετές ικανότητες σας και θα πάνε την καριέρα σας μπροστά. Διαθέτετε πρωτοπόρο πνεύμα και νεωτεριστικές τάσεις και αυτό θα βοηθήσει πάρα πολύ. Βεβαίως δεν θα εκλείψει και η ένταση, με τον Άρη στον πρώτο σας οίκο. Θα είστε ανυπόμονοι και θα τα θέλετε όλα εδώ και τώρα! Μην προτρέχετε το κάθε πράγμα έρχεται στην ώρα του. Διότι όποιος βιάζετε, σκοντάφτει! Αυτό να το θυμάσαι!  Όσον αφορά τα οικονομικά σας ζητήματα θα πρέπει να κάνετε λίγο υπομονή. Ο επόμενος μήνας θα σας ευνοήσει αρκετά. Τα έξοδα θα είναι αρκετά τον μήνα Οκτώβριο και θα υπάρχει μια πίεση. Ο Ουρανός από την άλλη θα λειτουργήσει ανατρεπτικά! Ιδιαιτέρως σε όσους είναι γεννηθείς 21/01 – 25/01 σε θέματα οικογενειακά. Θα υπάρξουν εξελίξεις.

Αισθηματικά: 

Όσον αφορά τα αισθηματικά σας αγαπημένοι Υδροχόοι, με την Αφροδίτη στον Σκορπιό σε συνδυασμό με τον Ήλιο στον Ζυγό έως τις 23/10, θα σας βοηθήσει στον αισθηματικό τομέα να φτιάξετε ένα γοητευτικό στυλ ώστε να μαγνητίζετε… Αλλά από τις 05/10, με την ανάδρομη φορά της Αφροδίτης, οτιδήποτε θα καταρρεύσει! Η έλλειψη ενδιαφέροντος για γνωριμία σοβαρή και με διάρκεια, θα περιορίζεστε σε καταστάσεις περιστασιακές έως τις 16/11. Από εκεί και μετά αλλάζει το σκηνικό στα αισθηματικά σας!Αστρολογικές Προβλέψεις Οκτωβρίου 2018 | Ιχθύς (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Ιχθύς - Ζώδιο Ιχθύς - Προβλέψεις Ιχθύς

Ιχθύς – Ζώδιο Ιχθύς – Προβλέψεις Ιχθύς

Επαγγελματικά – Οικονομικά:

Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό έως τις 31/10 και τον Ερμή στο ίδιο ζώδιο  από τις 11/10, ο επαγγελματικός σας τομέας βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Θα σας εξασφαλίζει σταθερότητα και κλίμα εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες και τους συναδέλφους σας. Δεν υπάρχει λόγος για άγχος. Είστε ιδιαιτέρως αποδοτικοί και δημιουργείτε πρωτότυπες ιδέες και σχέδια, που εκπλήσσουν τους ανωτέρους σας. Έτσι δεν αποκλείεται μια προαγωγή ή αύξηση μισθού. Είναι επίσης μια περίοδο όπου ο Δίας στο Σκορπιό θα σας δώσει την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό που τόσο καιρό επιθυμούσατε. Μπορεί να είναι ένα επαγγελματικό ταξίδι που σίγουρα θα έχει θετική κατάληξη! Όσον αφορά τα οικονομικά σας, με τον Δία στον Σκορπιό, θα υπάρξει χρήμα στην τσέπη σας. Το εισόδημα σας κατά κανόνα θα συνδυάζετε από την επαγγελματική πηγή σε συνδυασμό με κάποιο ακίνητο. Ο Ήλιος στον Ζυγό θα φέρει στην επιφάνεια κληρονομικά ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν.

Αισθηματικά: 

Αγαπημένα Ψαράκια, με Ερμή στον Σκορπιό από τις 11/10 και Αφροδίτη έως 31/10, τα αισθηματικά σας ζητήματα θα είναι η κύρια απασχόληση και ενασχόληση. Οι γνωριμίες που θα κάνετε θα είναι αρκετές. Υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει κάποιο φλερτ μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Πάντως, θέλει λίγο προσοχή μετά τις 05/10, μην εμπιστεύεστε απόλυτα τους πάντες! Δεν έχουν όλοι αγνά συναισθήματα για εσάς. Δοκιμάστε καλά όλες τις νέες γνωριμίες  πριν προβείτε σε συνέχεια ή ολοκλήρωση της γνωριμίας.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles