Αστρολογικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2018

Αστρολογικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2018. Ο μήνας Σεπτέμβριος, θα έχει απ’όλα! Ένταση, συγκρούσεις, αγωνία και επικίνδυνες καταστάσεις. Αλλά και πρόοδο, ανακούφιση, και ευνοϊκές περιστάσεις σε παγκόσμιο επίπεδο 14 έως 16 Σεπτεμβρίου έχουμε το επικίνδυνο τετράγωνο Ουρανού – Άρη 90°. Κάποια γεγονότα θα μας συγκλονίσουν σε αυτή τη φάση. Ανακατατάξεις σε πολιτικό επίπεδο είναι επίσης πιθανόν να συμβούν. Όπως και έντονα φαινόμενα στρατιωτικής βίας στην Μέση Ανατολή.

Αστρολογικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2018

Αστρολογικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2018

Επίσης ακραία μετεωρολογικά και γεωλογικά φαινόμενα είναι πιθανόν να προκληθούν. Απόρροια του ανάδρομου Ουρανού σε συνδυασμό με την είσοδο της Αφροδίτης από τις 10/09/2018 και την είσοδο του Άρη από τις 12/09/2018 στον Υδροχόο.
Αισθηματικά θα ευνοηθούν Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς αυτό το μήνα. Επαγγελματικά θα ευνοηθούν Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι. Ενώ Κριοί, Λέοντες και Τοξότες θα ευνοηθείτε οικονομικά. Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι θα πετύχετε στις συνεργασίες και τον κοινωνικό τομέα.

Αστρολογικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2018 | Ζώδιο Κριός

Ζώδιο Κριός

Ζώδιο Κριός

Επαγγελματικά & Οικονομικά

Με την είσοδο του Ερμή στην Παρθένο, αγαπημένα Κριαράκια στις 07/09/2018 αλλάζει το σκηνικό στον εργασιακό τομέα. Επιστρέφει η καλή συνεργασία και η καλή θέληση. Μεταξύ εσάς και συνεργατών ή συναδέλφων. Η επικοινωνία αυτή θα σας διευκολύνει στον να φέρετε εις πέρας τα εργασιακά σας καθήκοντα. Αποτέλεσμα, να ικανοποιήσετε τους ανωτέρους σας. Από τις 12/09/2018 με την είσοδο του Άρη στον Υδροχόο, μπαίνετε πιο δυναμικά στο παιχνίδι των δημόσιων σχέσεων. Θα είστε το επίκεντρο του κόσμου, είτε επαγγελματικά είτε κοινωνικά. Πολλοί θα θέλουν να είναι δίπλα σας διότι θα μαγνητίζετε. Αν είστε επιχειρηματίας, θα κάνετε θαύματα οικονομικά, οι δουλειές σας θα πάνε πάρα πολύ καλά. Γενικά στα κριαράκια που είναι γεννηθείς 27/03 – 19/04 θα σημειωθεί πρόοδο σημαντική στα οικονομικά τους. Τα υπόλοιπα Κριαράκια να κάνουν λίγο υπομονή μέχρι τον Νοέμβριο λόγω Κρόνου!

Αισθηματικά για τους Κριούς

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό, αγαπημένα Κριαράκια από τις 10/09/2018 θα μαγνητίζετε και θα ελκύετε πολύ κόσμο κοντά σας. Τα φλερτ θα είναι η καθημερινότητα σας. Αυτό που σας ενδιαφέρει αυτή την στιγμή, δεν είναι η αγάπη ή μια κλασσική ερωτική σχέση! Θα λειτουργείτε περισσότερο σεξουαλικά. Στυλ κατάστασης μια νυκτός! Διότι θα πιέζεστε για σχέση σε αυτή την φάση, είτε θα προτιμάτε παράνομες κρυφές σχέσεις. Πάντως οι δεσμευμένοι να δείξετε λίγο προσοχή και να αποφεύγετε τα νυχτοπερπατήματα και τις παρατυπίες.


Αστρολογικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2018 | Ζώδιο Ταύρος

Ζώδιο Ταύρος

Ζώδιο Ταύρος

Επαγγελματικά & Οικονομικά

Με την είσοδο του Άρη τον Υδροχόο στις 12/09/2018 ο επαγγελματικός σας τομέας γίνεται πεδίο σημαντικών γεγονότων. Θα σημειωθούν εξελίξεις. Θα έχετε μια δυναμικότητα και ενέργεια, που θα αφήσετε πολλούς συναδέλφους άφωνους με την απόδοση σας. Οι μπαταρίες σας θα είναι γεμάτες! Με αποτέλεσμα οι εργοδότες σας, να σας ανταμείψουν. Ο τροχός επιτέλους γυρίζει και για εσάς. Αλλά προσέξτε μην είστε υπερόπτες και δημιουργηθεί κακός ανταγωνισμός με τους συναδέλφους σας και στηθεί παρασκήνιο. Να είστε μετρημένοι και διπλωμάτες. Με τον Ερμή στην Παρθένο από τις 07/09/2018, θα σημειωθούν σημαντικές βελτιώσεις στα οικονομικά σας. Ιδιαίτερα όσοι ασχολούνται με το εμπόριο, την διδασκαλία, την συγγραφή βιβλίων, τις ξένες γλώσσες, την ιατρική, την νοσηλευτική… Ξαφνικά αναπάντεχα γεγονότα όσοι είναι γεννηθείς 21/04 – 25/04.

Αισθηματικά για τους Ταύρους

Με τον Δία και την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό από τις 10/09/2018,όλες οι μακροχρόνιες σχέσεις μπαίνουν σε μια νέα φάση. Αρκετές θα προχωρήσουν σε επισημοποίηση. Οι έγγαμοι, θα προχωρήσουν αυτό το διάστημα με δυσκολίες την σχέση τους. Θα πρέπει να επαναπροσδιορίσουν την σχέση τους. Να την βγάλουν από το τέλμα! Τα ελεύθερα Ταυράκια ίσως αυτή την περίοδο προχωρήσουν σε μια καινούργια γνωριμία. Προσοχή σε όσους γεννήθηκαν από 21/04 έως 25/04, να ξεσκονίζετε τις γνωριμίες σας.


Αστρολογικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2018 | Ζώδιο Δίδυμοι

Ζώδιο Δίδυμος

Ζώδιο Δίδυμος

Επαγγελματικά & Οικονομικά

Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στις 07/09/2018 Διδυμάκια, ο εργασιακός σας χώρος σε συνδυασμό με τον Ήλιο στον Παρθένο, θα σας δώσει την ασφάλεια της σταθερότητας και την προστασίας. Δεν θα υπάρξουν κάποιες σημαντικές αλλαγές ή ανακατατάξεις. Θα σας δοθεί η απαραίτητη επιβεβαίωση από τους ανωτέρους σας πόσο ευχαριστημένοι είναι από εσάς. Κάποιες μικροεντάσεις ίσως υπάρξουν και υπάρχει πιθανότητα να της μεταφέρετε σπίτι. Μην ανησυχείτε, είναι παροδικό. Από τις 23/09/2018 με την είσοδο του Ερμή στον Ζυγό βελτιώνεται η κατάσταση και ξεφύγετε από την καθημερινή ρουτίνα. Τα οικονομικά σας σημειώνουν άνοδο. Ιδιαιτέρως για όσα Διδυμάκια είναι γεννημένα 22/05 – 29/05, θα τους λάμψει η τύχη από καρμικά γεγονότα και τυχαίες συναντήσεις.

Αισθηματικά για τους Διδύμους

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 10/09/2018 σε συνδυασμό με τον Δία στον Σκορπιό αγαπημένα Διδυμάκια, υπάρχει περίπτωση για χτυποκάρδια στον επαγγελματικό σας τομέα. Είτε με κάποιο συνεργάτη σας, είτε με κάποιο ανώτερο σας! Αυτό αφορά βεβαίως τα ελεύθερα διδυμάκια. Πρέπει να δείξετε προσοχή, όσον αφορά την διάρκεια και την πορεία που θα πάρει. Όσον αφορά έγγαμα διδυμάκια, ή αυτά με μακροχρόνια
σχέση, ίσως η πολύωρη εργασία και η απουσία του ενός ή και των δύο από το σπίτι να δημιουργήσει αποξένωση στην σχέση ή απομάκρυνση. Χρειάζεται συζήτηση και διευθέτηση το θέμα. Απαραίτητος ο επαναπροσδιορισμός της σχέσης.


Αστρολογικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2018 | Ζώδιο Καρκίνος

Ζώδιο Καρκίνος

Ζώδιο Καρκίνος

Επαγγελματικά & Οικονομικά

Με την είσοδο του Ερμή στην Παρθένο από τις 07/09/2018 σε συνδυασμό με τον Ήλιο στην Παρθένο, τα επαγγελματικά σας, αγαπημένοι Καρκίνοι, θα σας
αποφέρουν την ευκαιρία να ευνοηθείτε και οικονομικά. Θα είστε στα εργασιακά σας αφοσιωμένοι με ζήλο. Αυτό θα αρέσει στους ανωτέρους. Αυτό ίσως σας επιφέρει μια προαγωγή, αύξηση μισθού ή ένα μπόνους. Κατά τα άλλα, ευνοείστε να επεκταθείτε και να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας σας σημαντικά. Σε συνδυασμό με τον Δία στον Σκορπιό, ιδιαίτερα οι Καρκίνοι, που είστε γεννημένοι 10/07 – 15/07. Ο Ερμής από τις 07/09/2018 ευνοεί τις καλές σχέσεις σας με συνεργάτες και συναδέλφους. Το κλίμα αυτό βοηθάει ιδιαιτέρως στην ανάδειξη σας μέσα στον εργασιακό σας χώρο, συνεχίστε την πρόοδο.

Αισθηματικά για τους Καρκίνους

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 10/09/2018 σε συνδυασμό με τον Δία στον Σκορπιό, αγαπημένα Καρκινάκια, ο έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα σας πάλι. Ετοιμαστείτε να ζήσετε τον απόλυτο έρωτα! Προσέξτε μην χάσετε τον έλεγχο. Πιθανότατα θα είναι ένας έρωτας με μέλλον και προοπτική. Πολλές μακροχρόνιες σχέσεις θα επισημοποιηθούν. Κάποιοι θα αποκτήσουν καινούργιο μέλος στην οικογένεια. Εκμεταλλευτείτε το διάστημα αυτό Καρκινάκια μέχρι 07/01/2019.


Αστρολογικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2018 | Ζώδιο Λέων

Ζώδιο Λέων

Ζώδιο Λέων

Επαγγελματικά & Οικονομικά

Με την είσοδο του Άρη στον Υδροχόο τις 12/09/2018, αγαπημένα Λιονταράκια σε συνδυασμό με τον Ερμή στην Παρθένο από τις 07/09/2018, τα εργασιακά σας θα βρίσκονται σε ένταση και σε ένα κλίμα αποσυντονισμού. Θα υπάρχει από την πλευρά σας ένας εκνευρισμός, διότι θα επικρατεί ένα κλίμα καθυστέρησης και αναβολής, ίσως βρίσκεστε σε φάση ανεύρεσης εργασίας, ή δεν είστε ικανοποιημένοι με τον νέο σας επαγγελματικό χώρο και στέγη.

Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι, διότι από τις 24/09/2018 με την είσοδο του Ερμή στον Ζυγό, θα σημειωθεί πρόοδο στα εργασιακά σας, και ο εκνευρισμός, οι αναβολές και οι καθυστερήσεις θα λάβουν μάλλον ένα οριστικό τέλος, σε συνδυασμό με την είσοδο του Ήλιου στον Ζυγό από τις 24/09/2018 θα παρουσιαστεί μια οικονομική εύνοια, σε εσάς Λιονταράκια, στην αρχή του μήνα ιδιαιτέρως και εσείς που είστε γεννημένοι περισσότεροι από 24/08 – 30/08, και λίγο μέσα στον μήνα οι επόμενοι. Λίγο προσοχή στα Λιονταράκια που είναι γεννημένα 23/08 – 27/08, όσον αφορά οικογενειακά
ζητήματα και τον χώρο οικίας.

Αισθηματικά για τους Λέοντες

Όσον αφορά τα αισθηματικά για τα Λιονταράκια με την είσοδο του Ηλίου στον Ζυγό και τον Ερμή στον Ζυγό από τις 24/09/2018 και από τις 23/09/2018 αντίστοιχα δεν αποκλείεται ένας πλατωνικός έρωτας. Ακόμα και μια φιλία να εξελιχθεί σε ερωτική σχέση. Θα ταυτιστείτε πνευματικά, φιλικά και συναισθηματικά. Να μην σας φανεί περίεργο, μπορεί να έχει μεγάλη διάρκεια. Αυτό το διάστημα εσείς τα Λιονταράκια μαγνητίζεται και βγάζετε κάτι το δυναμικό και ελκυστικό.


Αστρολογικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2018 | Ζώδιο Παρθένος

Ζώδιο Παρθένος

Ζώδιο Παρθένος

Επαγγελματικά & Οικονομικά

Με την είσοδο του Ήλιου και του Ερμή στο Ζώδιο σας αγαπημένα Παρθενάκια, στον εργασιακό σας χώρο, θα αναλαμβάνετε και θα παίρνετε πρωτοβουλίες. Αυτά, θα σας αναδεικνύουν ως σημαντικό μέλος στο επαγγελματικό σας χώρο. Θα διαθέτετε εφευρετικότητα και θα είστε ιδιαιτέρως αποδοτικοί. Ίσως αυτό να έχει κάποιον αντίκτυπο. Δηλαδή περισσότερη υπευθυνότητα και ευθύνες. Ακόμα και περισσότερες ώρες εργασίας. Αποτέλεσμα αυτού, να μην διαθέτετε πολύ χρόνο ελεύθερο και να λείπετε από το σπίτι σας και την οικογένεια σας. Αλλά κάθε πράγμα έχει το τίμημα του. Προετοιμαστείτε οι γεννημένοι Παρθένοι 24/08 – 27/08, για μια ευχάριστη έκπληξη, που μάλλον αφορά το οικονομικό σας. Αλλά και από τις 24/09/2018 τα οικονομικά των Παρθένων ευνοούνται σημαντικά. Προσοχή μην προχωράτε σε περιττά έξοδα.

Αισθηματικά για τους Παρθένους

Αγαπημένα Παρθενάκια με την είσοδο της Αφροδίτης στο Σκορπιό, θα ευνοούνται οι μετακινήσεις, αυτό το διάστημα. Ίσως κάνετε κάποιο ταξιδάκι. Κατά την διάρκεια αυτού, δεν αποκλείεται να κάνετε κάποια αισθηματική γνωριμία. Επίσης στον χώρο και περίγυρο που διαμένετε και κάνετε τις καθημερινές σας συναλλαγές, μπορεί να χτυπήσει την πόρτα ο έρωτας και να εκπλαγείτε ευχάριστα από αυτό. Πάντως όσον αφορά διάρκεια και μέλλον είναι άγνωστο. Αφορά θέμα προσωπικού ωροσκοπίου.


Αστρολογικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2018 | Ζώδιο Ζυγός

Ζώδιο Ζυγός

Ζώδιο Ζυγός

Επαγγελματικά & Οικονομικά

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 10/09/2018 σε συνδυασμό με τον Δία στο Σκορπιό, αγαπημένοι Ζυγοί, επαγγελματικά θα σας δώσει την ευκαιρία να αναδειχτείτε. Θα δημιουργηθούν κάποιες ανακατατάξεις, για τις οποίες δεν είστε προετοιμασμένοι. Ίσως μια αλλαγή επαγγελματικής στέγης! Ακόμα και πρόταση από άλλη πόλη! Δεν πρόκειται όμως για κάτι αρνητικό, διότι αυτό μελλοντικά θα σας στραφεί υπέρ σας και θα σας ευνοήσει πολύ. Όσον αφορά τα οικονομικά. Με την είσοδο του Άρη στον Υδροχόο από τις 12/09/2018, θα ευνοηθεί η τσέπη σας! Αυτό θα σας χαροποιήσει ιδιαιτέρως, γιατί το έχετε ανάγκη! Σε συνδυασμό με τον Ήλιο στον Ζυγό από τις 24/09/2018 και τον Ερμή από τις 23/09/2018, θα σας δοθεί η ευκαιρία για εξόρμηση στην φύση ή κάποιο ταξιδάκι, σε συνδυασμό με τα θετικά οικονομικά.

Αισθηματικά για τους Ζυγούς

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό από τις 10/09/2018, αγαπημένοι Ζυγοί, θα νιώθετε ανανεωμένοι, όμορφοι, και ελκυστικοί. Θα έχετε πολλές ερωτικές επιτυχίες και γνωριμίες. Εξάλλου αυτό δεν λείπει ποτέ από την ζωή σας. Ο Ζυγός πάντα τα έχει καλά με το φλερτ. Αλλά θα πρέπει να είστε λίγο προσεκτικοί με τις διαθέσεις των άλλων και μερικές φορές τα κίνητρα τους. Γιατί πολλές φορές δεν κρύβονται μόνο συναισθήματα πίσω από ένα ενδιαφέρον. Υπάρχουν και οικονομικά κίνητρα και η οικονομική εκμετάλλευση. Γι’αυτό προσοχή αγαπημένοι Ζυγοί.


Αστρολογικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2018 | Ζώδιο Σκορπιός

Ζώδιο Σκορπιός

Ζώδιο Σκορπιός

Επαγγελματικά & Οικονομικά

Με την είσοδο του Ηλίου στην Παρθένο και την είσοδο της Αφροδίτης στον
Σκορπιό από τις 10/09/2018 αγαπημένοι Σκορπίοι, θα νιώθετε ιδιαιτέρως δυναμικοί. Ισχυροποιείστε στον εργασιακό σας χώρο. Οι γνωριμίες σας, με τα ψηλά κλιμάκια, είναι άριστες και έτσι ευνοείστε σημαντικά. Γίνονται κάποιες εξαιρέσεις σε εσάς, σε αντίθεση με κάποιους συναδέλφους σας και συνεργάτες σας. Αποτέλεσμα, όταν στις 12/09/2018 μπει ο Άρης στον Υδροχόο, να δημιουργηθούν κάποιες αντιπάθειες προς το πρόσωπο σας από τους συναδέλφους σας. Θα αρχίσουν τρικλοποδιές! Δείξτε λίγο προσοχή ιδιαιτέρως οι γεννηθείς 24/10 – 31/10. Να είστε μετρημένοι, φιλικοί και πιο διπλωμάτες με τους συναδέλφους σας. Μην τους σνοπάρετε.

Αισθηματικά για τους Σκορπιούς

Αγαπημένοι Σκορπίοι, με Αφροδίτη από 10/09/2018 και Δία, δεν σας φοβάμαι καθόλου. Όλα τα μάτια είναι στραμμένα πάνω σας αυτό το διάστημα. Λάμπετε, είστε σέξι, μαγνητίζετε και έλκετε κοντά σας αυτό που αναζητάτε. Θα φτάσετε στον απόλυτο έρωτα με μια σωστή επιλογή. Βεβαίως είστε το πιο σεξουαλικό-ερωτικό του Ζωδιακού Κύκλου, τώρα είναι αλλιώς. Θέλετε να δώσετε την καρδιά σας, μάλλον να μοιραστείτε τον έρωτα σας με κάποιον άλλον, μέσα από μια σχέση. Η διάρκεια θα εξαρτηθεί από εσάς βεβαίως.


Αστρολογικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2018 | Ζώδιο Τοξότης

Ζώδιο Τοξότης

Ζώδιο Τοξότης

Επαγγελματικά & Οικονομικά

Με την είσοδο του Άρη στον Υδροχόου, αγαπημένα Τοξοτάκια, από τις 12/09/2018 θα σημειωθούν κάποιες ανακατατάξεις στον επαγγελματικό σας τομέα. Ίσως σας προταθεί να αλλάξετε κάποιο τομέα. Ετοιμαστείτε για κάποιο επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό. Πρόκειται για κάτι θετικό. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να παρακολουθήσετε κάποια σεμινάρια, πάνω στο αντικείμενο που εργάζεστε. Η είσοδος του Ηλίου από τις 24/09/2018 στον Ζυγό και η είσοδος του Ερμή στις 23/09/2018, επίσης στον Ζυγό, θα βελτιώσει την οικονομική σας κατάσταση. Ιδιαιτέρως στις αρχές του μήνα. Μεταξύ 07 – 22/09/2018, με τον Ερμή στην Παρθένο, ίσως υπάρξει μια παροδική ένταση στον εργασιακό σας χώρο. Όχι κάτι σοβαρό. Προσπαθήστε να μην μεταφέρετε τα προβλήματα σας στο σπίτι και δημιουργήσετε εστία έντασης εκεί.

Αισθηματικά για τους Τοξότες

Όσον αφορά τα αισθηματικά σας αγαπημένα Τοξοτάκια, είναι μια περίοδος που αποστασιοποιείστε από αυτό. Το ενδιαφέρον είναι στραμμένο αλλού. Τα αισθηματικά σας δεν είναι η πρώτη προτεραιότητα. Προτιμάτε επαφές αλλά καθαρά στυλ (one night stand). Αν είστε σε μακροχρόνια σχέση ή έγγαμοι, αισθάνεστε μάλλον ότι η σχέση έχει απενεργοποιηθεί. Δεν προχωράει ούτε βήμα μπρος, ούτε πίσω. Θα πρέπει να βρείτε χρόνο για συζήτηση με τον σύντροφο σας, για να λειτουργήσει η σχέση! Πριν επέλθει ξαφνικό τέλος αρχές Οκτωβρίου, όπου η Αφροδίτη γίνεται ανάδρομη! Ιδιαιτέρως οι γεννηθείς 06/12 – 12/12 προσπαθήστε να βρείτε την άκρη του νήματος.


Αστρολογικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2018 | Ζώδιο Αιγόκερως

Ζώδιο Αιγόκερος

Ζώδιο Αιγόκερος

Επαγγελματικά & Οικονομικά

Με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο, και τον Ερμή στην Παρθένο από τις 07/09/2018, στα εργασιακά θα είστε ιδιαιτέρως ευνοημένοι. Το κλίμα θα είναι υπέρ σας και όλα σχετικά θα κυλούν ομαλά. Κάποια Αιγοκεράκια, ιδιαιτέρως τα γεννημένα 22/12 – 26/12, η τύχη θα τους ευνοήσει περισσότερο. Αυτό λόγω του Ουρανού στον Ταύρο και το τρίγωνο με τον Κρόνο, όπου θα τους καθιερώσουν και θα τους καταξιώσουν επαγγελματικά και κοινωνικά. Σε επιχειρήσεις, δημόσιες σχέσεις αλλά και τηλεόραση. Ίσως έχετε απρόσμενα κέρδη από απρόσμενη πηγή! Είτε εισόδημα από κάποιο τυχερό παιχνίδι. Σε γενικές γραμμές από 07/09/2018 έως 22/09/2018 με την είσοδο του Ερμή στην Παρθένο, θα ευνοηθούν τα Αιγοκεράκια οικονομικά, μια και τα έχουν ιδιαιτέρως ανάγκη αυτό το διάστημα για να ξεπληρώσουν κάποια χρέη. Θετικά καρμικά γεγονότα θα πραγματοποιηθούν. Ειδικά σε όσους γεννηθήκαν από
22/12 – 24/12.

Αισθηματικά για τους Αιγόκερους

Αγαπημένα Αιγοκεράκια, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό από τις 10/09/2018, κοινωνικά και ιδιαίτερα η προσωπικότητα σας θα είναι ιδιαιτέρως λαμπερή. Θα μαγνητίζετε σε κοινωνικούς δημόσιους χώρους. Θα κάνετε πολλές γνωριμίες, με σημαντικούς ανθρώπους, είτε μέσω τρίτων, είτε μέσω φίλων. Δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε μια σχέση. Θα έχει διάρκεια και καλή πορεία και εξέλιξη! Γι’αυτό μην απογοητεύεστε καθόλου. Είναι ο τυχερός σας μήνας! Προσπαθήστε να είστε πιο κοινωνικοί.


Αστρολογικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2018 | Ζώδιο Υδροχόος

Ζώδιο Υδροχόος

Ζώδιο Υδροχόος

Επαγγελματικά & Οικονομικά

Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο σας στις 12/09/2018, θα είστε ιδιαιτέρως ενθουσιώδεις και δυναμικοί. Η απόδοση σας θα είναι υψηλή στο εργασιακό σας τομέα. Θα αφήσετε επιτέλους πίσω τις δύσκολες μέρες. Με την είσοδο του Ήλιου στον Ζυγό από τις 24/09/2018 και την είσοδο του Ερμή από τις 23/09/2018 θα ανοίξουν διάπλατα για εσάς τους Υδροχόους οι πόρτες στα επαγγελματικά. Θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε. Διότι μελλοντικά θα υπάρξει αντίκτυπος προόδου και οικονομικής ασφάλειας, αν ταχτοποιήσετε τώρα τα επαγγελματικά σας. Θα υπάρξει και βοήθεια από το φιλικό περιβάλλον στο θέμα της εργασίας σας. Ακόμη και συναδελφικό ενδιαφέρον! Οικονομικά, αγαπημένοι Υδροχόοι
προς το τέλους του μήνα, θα σημειώσετε πρόοδο και βελτίωση σε αντίθεση με τις αρχές του μήνα. Προσοχή σε όσους είστε γεννημένοι 21/01 – 24/01 σε θέματα συνεργασίας και τι υπογράφετε.

Αισθηματικά για τους Υδροχόους

Αγαπημένοι Υδροχόοι με την είσοδο του Ερμή στην Παρθένο από τις 07/09/2018, θα νιώθετε μια τάση να έλκεστε για καθαρά σεξουαλικές σχέσεις. Δηλαδή ελευθερία στο φουλ! Όσον αφορά έγγαμα ζευγάρια ή μακροχρόνιες σχέσεις θα περάσουν σε μια φάση σεξουαλικής ανανέωσης! Αλλά και γενικής κατανόησης των προβλημάτων της σχέσης σας. Από τις 23/09/2018 με την είσοδο του Ερμή στον Ζυγό, μπαίνετε σε μια νέα φάση αγαπημένοι Υδροχόοι.
Θα θέλετε να βρείτε αγάπη και κατανόηση μέσα από μια σχέση. Δεν αποκλείεται να επιλέξετε πάλι σύντροφο από το φιλικό σας περιβάλλον. Ο υποψήφιος σύντροφος σας μπορεί να είναι ήδη γνωστός σας!


Αστρολογικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2018 | Ζώδιο Ιχθύς

Ζώδιο Ιχθύς

Ζώδιο Ιχθύς

Επαγγελματικά & Οικονομικά

Με την είσοδο του Ερμή στην Παρθένο από τις 07/09/2018 και τον Ήλιο στην Παρθένο, θα υπάρξει μια περίοδο έντασης και ανακατατάξεων στον εργασιακό τομέα σας. Μην ανησυχείτε πρόκειται για σύντομο χρονικό διάστημα αλλά χρειάζεται προσοχή. Μπορεί τα πράγματα να στραφούν εναντίον σας. Πρέπει να είστε πιο διπλωμάτες και να διατηρείτε τις ισορροπίες σας με τους συναδέλφους και ανωτέρους σας. Όσον αφορά τα οικονομικά σας αγαπημένα ψαράκια, δεν θα είναι καθόλου άσχημα τα πράγματα. Με την είσοδο του Ήλιου και του Ερμή στον Ζυγό από τις 23/09/2018, τα οικονομικά σας θα ενισχυθούν. Πολύ πιθανόν θέματα που αφορούν κληρονομικά ζητήματα ή πατρική περιουσία, θα σας αποφέρουν οικονομικά οφέλη.
Κάποιο δικαστήριο που θα περιμένετε αυτό το διάστημα θα είναι προς όφελος σας.

Αισθηματικά για τους Ιχθύς

Αγαπημένα Ψαράκια με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό, από τις 10/09/2018 σε συνδυασμό με τον Δία, ο μεγάλος έρωτας σας περιμένει.
Προετοιμαστείτε να τον αποδεχτείτε σύντομα! Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να μην είστε πάλι μόνοι σας! Θα έχετε αυτή την ευκαιρία μέχρι τον Νοέμβριο του 2018. Όσον αφορά την διάρκεια εξαρτάται από το προσωπικό σας ωροσκόπιο και αστρολογικό σας χάρτη. Δεν υπάρχει λόγος για άγχος.


About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles