Αστρολογικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019

Αστρολογικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019 | Ο Σεπτέμβριος αρχίζει με την εισροή και την σύνοδο του Ηλίου, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στο ζώδιο της Παρθένου. Αρχίζει μια πραγματικότητα που θα βασίζεται στην προσπάθεια αναδιοργάνωσης, ανακατάταξης και τον προγραμματισμό μας. Πολύ από εμάς θα θελήσουμε να κάνουμε μια νέα αρχή, είτε αφορά την εργασία, τον οικονομικό τομέα, είτε ακόμα τα αισθηματικά. Το πρόβλημα θα είναι η κυριαρχία της απόλυτης λογικής και η απόλυτη έλλειψη του συναισθήματος μας.

Προς το τέλος του μήνα με τα τετράγωνα του Ερμή και της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο, ίσως διανύσουμε σε παγκόσμιο επίπεδο μια σοβαρή κρίση που θα θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια πολλών πολιτών, ιδιαιτέρως στην Μ.Ανατολή. Αν είστε άτομο που κινείστε με μέτρο, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε για τον μήνα Σεπτέμβριο. Όσον αφορά θέματα ρίσκου και υπερβολές εκεί χρειάζεται κάποιου είδους προσοχή. Τα ζώδια που θα ευνοηθούν αυτό το μήνα επαγγελματικά και οικονομικά και σε συμφωνίες είναι Αιγόκεροι, Ταύροι και Παρθένοι. Προσοχή δείξτε και κάνετε υπομονή Ιχθύες, Δίδυμοι, Τοξότες. Τα υπόλοιπα ζώδια να δείξουν μέτρο.

Αστρολογικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019 | Ζώδιο Κριός 

Κριός Ζώδιο

Με τον Ερμή στην Παρθένο έως τις 14/09/2019, θα επηρεαστεί κυρίως ο 6ος οίκος. Θα δείξετε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την σωματική σας ευεξία που θα έχετε περισσότερη ανάγκη αυτή την περίοδο για να ελαφρύνετε το ψυχικό βάρος που σας διακατέχει. Θα έχετε ανάγκη από χαλάρωση και ξεκούραση διότι η περίοδος θα είναι ιδιαιτέρως απαιτητική. Αν και επικρατεί μια τάση τόσο από την πλευρά σας για εκτίμηση και αναγνώριση από τους άλλους, το περίεργο είναι ό τι δεν εκτιμάτε εσείς τον εαυτό σας. Μην υπερβάλλετε επίσης σε θέματα κριτικής τόσο προσωπικής όσο και προς τους άλλους, δεν είμαστε όλοι τέλειοι. Με τον Άρη στην Παρθένο κατά την διάρκεια όλου του Σεπτέμβρη, θα προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και θα αρχίσετε να σκέφτεστε με έναν πιο ρεαλιστικό τρόπο.

Είναι επίσης ένα διάστημα όπου θα αναγκαστείτε να εργαστείτε αρκετά και ο ελεύθερος χρόνος σας θα είναι περιορισμένος. Υπάρχει περίπτωση στον εργασιακό σας χώρο να σημειωθούν κάποιες σοβαρές ανακατατάξεις, που θα αφορούν την οργάνωση του τομέα σας. Κάποια θέματα υγείας σε επίπεδο ρουτίνας ίσως σας απασχολήσουν αυτή την εποχή. Με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο έως τις 23/9/,θα βγάλετε κάποια καθοριστικά συμπεράσματα για ορισμένα πράγματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Κάποια ζητήματα από αυτά θα αφορούν τα οικονομικά που έχετε από κοινού με το ταίρι σας, κάποια χρέη που σας ταλαιπωρούν εδώ και αρκετό διάστημα και θέματα που σχετίζονται με τις σεξουαλικές σας ανάγκες.

ρώτα το ταρωτω

Αστρολογικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019 | Ζώδιο Ταύρος

Ταύρος Ζώδιο

Με τον Ερμή στην Παρθένο έως τις 14/09/2019, θα επηρεαστεί κυρίως ο 5ος οίκος σας. Θα επικρατεί γύρω σας μια ρομαντική ατμόσφαιρα και θα έχετε την διάθεση να ξεφύγετε από την καθημερινή ρουτίνα σας. Και έτσι θα έχετε χρόνο για διασκέδαση και φλερτάροντας. Να έχετε υπόψιν ό τι αυτή την περίοδο θα είναι για εσάς, τα παιδιά και ο σύντροφος πολύ σημαντικά. Θα οργανώσετε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις. Αν είχατε στο παρελθόν θέματα επικοινωνίας με το ταίρι σας, τώρα αποκαθίσταται η επαφή πάλι. Με τον Άρη στην Παρθένο κατά την διάρκεια όλου του Σεπτέμβρη, θα βρεθείτε σε μια ευνοϊκή κατάσταση και σε μια πορεία ασφάλειας και σταθερότητας. Αλλαγές και ανακατατάξεις που τόσο πολύ σας φοβίζουν θα απουσιάζουν αυτή την περίοδο από την ζωή σας.

Η δημιουργικότητα σας σε συνδυασμό με την μαχητικότητα που σε διακρίνει θα σας βγάλει από πολλά αδιέξοδα και θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες. Στην καθημερινότητα σας θα επικρατεί έντονη ερωτική ατμόσφαιρα με πολλά φλερτ και ερωτικές προκλήσεις. Με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο έως τις 23/9/,θα κάνετε διάφορες συζητήσεις με το ταίρι σας για την σχέση σας και το μέλλον της. Δεν θα επικρατεί βεβαίως ένας ρομαντισμός και μια αίσθηση ελαφρότητας αλλά θα έχει την μορφή ενός σοβαρού και προγραμματισμένου λόγου και στόχου. Θα κυριαρχούν ειλικρίνεια και αληθινά συναισθήματα. Ευνοείται όποιο σχέδιο η συζήτησηέχει γερές πρακτικές βάσεις και δεν στηρίζεται στην φαντασία καιστις εικασίες.

ρώτα το ταρωτω

Αστρολογικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019 | Ζώδιο Δίδυμος

Δίδυμος Ζώδιο

Με τον Ερμή στην Παρθένο έως τις 14/09/2019, θα επηρεαστεί κυρίως ο 4ος οίκος σας. Αυτό το διάστημα θα αισθάνεστε καλύτερα και άνετοι μόνοι σας πάρα με παρέα. Κι αν είναι απαραίτητο να είστε σε κόσμο προτιμάτε οικεία πρόσωπα. Επίσης είναι αλήθεια ό τι δεν έχετε πρόβλημα να εκφράζεστε όπως θέλετε και να λέτε την άποψη σας, αλλά δεν θα απορρίπτετε και ό τι δεν σας ταιριάζει, θα διατηρείται το σεβασμό προς τις απόψεις των άλλων. Σκέφτεστε διάφορα αυτή την περίοδο για την ζωή σας και μπορεί να έχετε αντικρουόμενα σχέδια και στόχους. Με τον Άρη στην Παρθένο κατά την διάρκεια όλου του Σεπτέμβρη, θα δείξετε ένα διαφορετικό τρόπο το πως να αντιμετωπίσετε τα εργασιακά σας ζητήματα. Η δυναμικότητα σας ωθεί να ψάξετε και να ερευνήσετε καλά όλο το εργασιακό σας πεδίο και να εκδηλώσετε όλες τις ικανότητες σας.

Η δημιουργικότητα σας θα βρίσκετε στο ζενίθ αυτό το διάστημα. Υπάρχει όμως ένα ενδεχόμενο να βρεθείτε σε ρήξη με κάποιους συγγενείς για το θέμα ενός ακινήτου, αλλά στο κάτω κάτω δεν χρειάζεται να απολογηθείτε σε κανέναν. Με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο έως τις 23/09/2019, μπορεί η καθημερινή σας ρουτίνα σε συνδυασμό με την εργασιακή σας πραγματικότητα να σας φανεί δύσκολη και ανιαρή, αλλά είναι προτιμότερο έτσι πιστέψτε το. Είναι καλύτερα να παραμείνετε προσγειωμένοι και να παράγετε έργο πάρα να αφεθείτε σε ουτοπικές φαντασιώσεις χωρίς πρακτικό αντίκρισμα.

ρώτα το ταρωτω

Αστρολογικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019 | Ζώδιο Καρκίνος

Καρκίνος Ζώδιο

Με τον Ερμή στην Παρθένο έως τις 14/09/2019, θα επηρεαστεί κυρίως ο 3ος οίκος. Θα υπάρχει μια τάση αυτό το διάστημα να συμπεριφέρεστε με επιπολαιότητα και χωρίς να σκέφτεστε πριν να δράσετε. Αυτή η συμπεριφορά σας μπορεί να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στις σχέσεις σας με τους άλλους. Παρόλα αυτά με την οξυδέρκεια σας μπορείτε να κατανοήσετε σχετικά εύκολα τις συμπεριφορές των ανθρώπων γύρω σας. Διαθέτετε μεγάλη αυτοπεποίθηση για τις νοητικές σας ικανότητες και δυνατή θέληση για να τις εκφράσετε. Με τον Άρη στην Παρθένο κατά την διάρκεια όλου του Σεπτέμβρη, θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις. Πολλά από τα σχέδια που κάνατε στα επαγγελματικά σας θα γίνουν πραγματικότητα.

Βεβαίως σημαντικό ρόλο έπαιξε και το επικοινωνιακό σας ταλέντο σε αυτή την φάση. Σε θέματα οργάνωσης και δράσης θα είστε πρωτοποριακοί και θα υπάρχει συναγωνισμός ο όποιος δεν θα καταφέρει πολλά, διότι είστε ασυναγώνιστος. Υπάρχει ένα μεγάλο ενδεχόμενο να πραγματοποιήσετε και κάποιο ταξίδι και να κάνετε νέες γνωριμίες. Με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο έως τις 23/09/2019,υπάρχουν ευχάριστες ειδήσεις για τους ελεύθερους. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προχωρήσετε σε ερωτική σχέση και σε έναν φλογερό έρωτα. Δεν αποκλείεται να σας χωρίζει κάποια διαφορά ηλικίας ή να ανήκετε σε διαφορετική κοινωνική τάξη. Όσον αφορά τους δεσμευμένους θα πρέπει να κάνουν κάποιες σοβαρές και ειλικρινείς συζητήσεις για το κοινό τους μέλλον.

ρώτα το ταρωτω

Αστρολογικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019 | Ζώδιο Λέων

Λέων Ζώδιο

Με τον Ερμή στην Παρθένο έως τις 14/09/2019, θα επηρεαστεί κυρίως ο 2ος οίκος σας. Αυτό το διάστημα θα έχετε όλη την καλή διάθεση να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση, αλλά θα είστε σχετικά αργοί στην πραγμάτωση της ιδέας. Επίσης θα επικρατεί η τάση αυτή την εποχή να κρατάτε τις διάφορες ιδέες για τον εαυτό σας και να μην τις μοιράζεστε με τους άλλους. Προσέξτε επίσης αυτή την φάση στη επιλογή ερωτικών συντρόφων, μπορείτε να πέσετε θύμα εκμετάλλευσης. Ίσως συμβάλλει σε αυτό το ότι αναζητάτε καθαρά επαφή σεξουαλικής μορφής. Με τον Άρη στην Παρθένο κατά την διάρκεια όλου του Σεπτέμβρη, τα οικονομικά σας θα μπουν δε πρώτη προτεραιότητα. Ότι σχετίζεται με τα έσοδα σας και το εισόδημα θα μπουν σε μια νέα πορεία.

Αυτό το διάστημα θα γίνεται ρεαλιστής και προσγειωμένος και δεν θα σας ξεφεύγει καμία λεπτομέρεια. Η καλύτερη οργάνωση σας στην ζωή σας και η τακτοποίηση χρεών και δανείων θα σας οδηγήσουν σε μια νέα αρχή. Γραφειοκρατικά ζητήματα καλό είναι να κλείσουν τώρα. Με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο έως τις 23/9/,ζητήματαπου αφορούν την οικογένεια σας, θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας. Θα υπάρξουν συζητήσεις για θέματα κληρονομικά, ή την κατάσταση ενός πατρικού σπιτιού που ίσως χρειαστεί κάποιες επισκευές η μια ανακαίνιση. Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο κάποιοι από εσάς να συνδράμετε στους γονείς σας λόγω κάποιου προβλήματος υγείας που τους ταλαιπωρεί.

ρώτα το ταρωτω

Αστρολογικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019 | Ζώδιο Παρθένος

Παρθένος Ζώδιο

Με τον Ερμή στην Παρθένο έως τις 14/09/2019, δηλαδή στο ζώδιο σας, θα είστε πιο αναλυτικοί και θα έχετε την τάση και τις ικανότητες να διδάξετε και να δώσετε σε άλλους συμβουλές. Με τις συμβουλές σας θα μπορείτε να δείχνετε στους άλλους πως να κάνουν καλύτερα κάποια πράγματα. Επίσης αυτή την εποχή θα έχετε την τάση να μιλήσετε υπέροχα και να τακτοποιήσετε κάτι η κάποιον. Επιπλέον θα δείξετε αυτό το διάστημα ένα ενδιαφέρον για μελέτες και θα ακούτε προσεκτικά τους άλλους όταν μιλάνε. Με τον Άρη στην Παρθένο κατά την διάρκεια όλου του Σεπτέμβρη, θα σας δοθεί η ευκαιρία να βάλετε μια τάξη στην ζωή σας. Θα κάνετε ένα βήμα μπροστά και θα περάσετε σε ένα καινούργιο στάδιο. Βεβαίως θα χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνάμεις που σας μένουν, αφενός να αναγνωρίσετε τις δυνατότητες σας και αφετέρου να κάνετε πράξη κάποια από τα σχέδια σας και τους στόχους σας.

Υπάρχει περίπτωση να συναντήσετε στην αρχή κάποια εμπόδια αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Η κατάσταση αυτή σε υποχρεώνει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου και να δεις πιο πέρα. Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο σας έως τις 23/09/2019, θα πάρετε και πάλι την απόφαση χωρίς να φοβηθείτε και με τόλμη να μιλήσετε ευθέως και έξω από τα δόντια. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και πολύ από τους στόχους που είχατε θέσει θα πραγματοποιηθούν αυτή την περίοδο. Οι επόμενες επαγγελματικές σας κινήσεις γίνονται σοβαρά και μεθοδικά και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε.

ρώτα το ταρωτω

Αστρολογικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019 | Ζώδιο Ζυγός

Ζυγός

Με τον Ερμή στην Παρθένο έως τις 14/09/2019, θα επηρεαστεί ο 12ος οίκος σας. Αυτό το διάστημα παρόλο που θα αντιμετωπίζετε διάφορα προβλήματα δεν θα έχετε μεγάλη συμπαράσταση και χείρα βοηθείας. Θα αισθάνεστε συμπάθεια για όλο τον κόσμο και κυρίως τους κοντινούς σας, άλλα δεν θα έχετε αυτοαποδοχή. Θα περάσετε ένα σημαντικό διάστημα μόνοι και αποκλεισμένοι με τις σκέψεις σας βυθισμένοι σε διάφορες φαντασιώσεις και θα αρνείστε να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα. Είναι προς το παρόν ένα δύσκολο διάστημα να αποδεχτείτε τα λάθη και τις αδυναμίες σας. Με τον Άρη στην Παρθένο κατά την διάρκεια όλου του Σεπτέμβρη, θα διακατέχεστε από μια μυστικοπάθεια ακραίας μορφής. Δεν θα θέλετε με κανέναν τρόπο να μοιράζεστε με τους άλλους τα νέα σας σχέδια και τους στόχους που έχετε.

Αυτό αφορά και τους κοντινούς σας δεν θα θέλετε να γνωρίζουν νέα από εσάς πέρα από αυτά που ξέρουν. Προτιμάτε να καλύψετε τα νώτα σας για να μην έχετε ανακρίσεις και κυρίως αποτελέσματα που μπορεί να σας εκθέσουν. Σε γενικές γραμμές σας διακρίνει μια εσωστρέφεια. Με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο έως τις 23/09/2019, μετά από ένα μεγάλο και δύσκολο διάστημα όσον αφορά τα οικονομικά σας και ιδιαίτερα τα έσοδα, επανέρχεται μια σημαντική βελτίωση. Αυτό το διάστημα θα δείτε κάποια έσοδα να αυξάνονται μετά από καιρό και έχετε την διάθεση να μην τα ξοδέψετε άσκοπα, διότι ο φόβος του παρελθόντος και η εμπειρία σας έχει διδάξει να είστε προσεκτικοί.

ρώτα το ταρωτω

Αστρολογικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019 | Ζώδιο Σκορπιός

Σκορπιός - Ζώδιο του Μήνα

Με τον Ερμή στην Παρθένο έως τις 14/09/2019, θα επηρεαστεί ο 11ος οίκος σας. Θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για διάφορα γεγονότα που συμβαίνουν πίσω από την πλάτη σας, όπως κουτσομπολιά και παρόμοια. Πέρα από αυτό οι νέες φιλίες που θα δημιουργήσετε αυτό το διάστημα θα έχουν το ευχάριστο ό τι θα ταυτίζεστε σε πολλά και ιδιαιτέρως ιδεολογικά και θα υπάρχει η προθυμία της επικοινωνίας. Θα σας ενδιαφέρει να έχετε κοντά σας κόσμο, έτσι θα διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Με τον Άρη στην Παρθένο κατά την διάρκεια όλου του Σεπτέμβρη, θα είναι μια ευνοϊκή και τυχερή περίοδο για εσάς. Όλα τα ευχάριστα είναι πιθανόν να συμβούν και να εισέλθουν στην ζωή σας, όλα θα έχουν στόχο την προσωπική σας βελτίωση.

Όσον αφορά τις κοινωνικές σας επαφές αυτό το διάστημα πολύ πιθανόν να σας δώσουν πολλές ευκαιρίες και να ανοίξουν πόρτες, όσον αφορά την καριέρα σας. Μια περίπτωση ενός παιδιού ίσως σας απασχολήσει αυτό το διάστημα. Η συμπαράσταση ενός ατόμου προς εσάς θα σας κάνει να τον ερωτευτείτε. Με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο έως τις 23/09/2019, δεν θα έχετε καμία αμφιβολία με το τι γίνεται πίσω από την πλάστη σας. Ακόμη πιο αναλυτικά και κατανοητά δεν θα έχετε καμία αμφιβολία με το τι γίνεται μέσα σας, διότι θα είστε ικανοί να γίνεται πιο σαφής ως προς τα θέλω σας και τις προθέσεις σας. Θα είστε ικανοί να παίρνετε αποφάσεις και σωστές απαντήσεις από τους άλλους με αποτέλεσμα να προλαμβάνετε καταστάσεις και γεγονότα.

ρώτα το ταρωτω

Αστρολογικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019 | Ζώδιο Τοξότης

Τοξότης Ζώδιο

 Με τον Ερμή στην Παρθένο έως τις 14/09/2019 θα επηρεαστεί, ο 10ος οίκος σας. Προβλέπονται ευχάριστα γεγονότα και ειδήσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σας σχέδια όπου γίνονται πραγματικότητα. Είστε ιδιαιτέρως ενθουσιασμένοι όπου θα θέσετε νέους στόχους για μια πετυχημένη καριέρα. Θα νιώθετε αρκετά σίγουροι για τον εαυτό σας με ισχυρή αυτοπεποίθηση, γεγονός που αποδεικνύει ό τι έχετε σαφή επαγγελματικό προσανατολισμό και ξέρετε τι θέλετε. Προσοχή όμως με αυτή την εργασιομανία μπορεί να επιφέρει σωματική εξάντληση. Με τον Άρη στην Παρθένο κατά την διάρκεια όλου του Σεπτέμβρη θα αρχίσει μια φάση όπου οι υποχρεώσεις σας θα είναι ιδιαιτέρως αυξημένες όσον αφορά τα επαγγελματικά σας. Ένα άλλο που μπορεί να εκδηλωθεί είναι μια επιθετικότητα που θα σας διακρίνει ιδιαίτερα όταν αισθάνεστε ό τι απειλήστε.

Προσπαθήστε να μην αναμειγνύεστε σε καταστάσεις και υποθέσεις που εσείς δεν έχετε την δυνατότητα να ελέγξετε. Επίσης αυτό που θα σας ζορίσει λίγο είναι ό τι πρέπει να γίνεται πιο μεθοδικός και οργανωτικός. Με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο έως τις 23/09/2019, παρόλη την πεσμένη ψυχολογική σας διάθεση και μελαγχολία που θα έχετε κατά διαστήματα δεν θα καθιστά απαγορευτικό να κατακτήσετε τους στόχους σας. Το θέμα της αντικοινωνικότητας που θα αντιμετωπίζετε δεν είναι επίσης αναγκαστικά αρνητικό, αντίθετα θα σας βοηθήσει να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και θα αποδειχτεί πραγματικά ποιος είναι φίλος σας.

ρώτα το ταρωτω

Αστρολογικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019 | Ζώδιο Αιγόκερως

Αιγόκερος Ζώδιο

Με τον Ερμή στην Παρθένο έως τις 14/09/2019, θα επηρεαστεί ο 9ος οίκος σας. Πρέπει να δείξετε λίγο παραπάνω προσοχή αυτό το διάστημα, διότι η παρορμητικότητα σας θα σας οδηγήσει στο ρίσκο και θα αψηφάτε τους κινδύνους. Αυτό που σας ωθεί να το κάνετε είναι για να βιώσετε κάποιες συγκινητικές εμπειρίες. Πέρα από αυτό, σε αυτή την φάση θα θέλετε να ζείτε κοντά στην φύση και να πραγματοποιήσετε κάποια ταξίδια στο εξωτερικό. Οι συζητήσεις σας θα περιστρέφονται γύρω από φιλοσοφικά και θεολογικά και όχι μόνο ζητήματα. Με τον Άρη στην Παρθένο κατά την διάρκεια όλου του Σεπτέμβρη θα επηρεαστούν διάφοροι τομείς, επηρεάζοντας κυρίως τις υποθέσεις της καρδιάς σας.

Επιπλέον θα τεθούν επί τάπητος κάποια οικονομικά σας ζητήματα που θα πρέπει να επιλυθούν αυτό το διάστημα. Η σχέση σας με το ταίρι σας ίσως περάσει σε μια περίοδο έντασης και υπάρχει ακόμη το ενδεχόμενο του οριστικού χωρισμού αν ξεπεραστούν κάποια όρια. Αυτή την εποχή ίσως συνάψετε κάποια συμφωνία οικονομικής φύσης που να σχετίζεται με τα επαγγελματικά σας. Με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο έως τις 23/09/2019, ένα πρόβλημα ενός φίλου σας θα σας αγχώσει, ίσως πρόκειται για κάποιο ζήτημα υγείας και θα συνδράμετε. Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο αυτό το διάστημα να δεχτείτε μια μεγάλη υποστήριξη και βοήθεια από κάποιο κοντινό σας πρόσωπο. Η συμβολή μπορεί να είναι από μια επαγγελματική σημαντική προώθηση η ψυχική υποστήριξη. Αυτό βεβαίως θα σας χαροποιήσει ιδιαιτέρως.

ρώτα το ταρωτω

Αστρολογικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019 | Ζώδιο Υδροχόος

Υδροχόος Ζώδιο

Με τον Ερμή στην Παρθένο έως τις 14/09/2019, θα επηρεαστεί ο 8ος οίκος σας. Αυτή την περίοδο θα σας καταβάλλει η ιδέα μιας σταθερής σχέσης και οι συνέπειες που πιθανόν να έχει στην ζωή σας. Αυτό οφείλεται καθαρά και μόνο σε φόβο που σε έχει παρασύρει αυτό το διάστημα και που προκαλεί ο Ερμής στον 8ο οίκο σας. Παρόλα αυτά θα μπορούσατε να συζητήσετε για μια σταθερή σχέση εσείς οι τελείως ελεύθεροι, άλλα κάτω από πίεση. Αυτή την φάση θα είστε ιδιαιτέρως ελκυστικοί αν και μια σοβαρή εξέλιξη δύσκολα θα υπάρξει. Με τον Άρη στην Παρθένο κατά την διάρκεια του Σεπτέμβρη, τα ζητήματα που θα σας αφορούν θα έχουν να κάνουν με κάποιο ταξίδι ή ένα νομικό ζήτημα σας. Πρόκειται για μια περίοδο που έχετε υψηλούς στόχους και την ανάγκη να επεκταθείτε σε θέματα επαγγελματικής και κοινωνικής φύσης.

Ένα από τα πολλά σενάρια του επόμενου διαστήματος είναι και θέματα αλλαγής επαγγελματικού προσανατολισμού, ένα επαγγελματικό ταξίδι, η εκμάθηση ενός νέου αντικειμένου. Όσον αφορά ζητήματα σπουδών θα έχουν θετική έκβαση και μεγάλη επιτυχία. Με την είσοδο του Ηλίου στην Παρθένο έως τις 23/09/2019, καλείστε να είστε μεθοδικός, ειλικρινής, εργατικός τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε κοινωνικό. Μην υποχωρήσετε από φόβο μπροστά σε κάποιες ανακατατάξεις που πιθανόν να σημειωθούν στον εργασιακό σας τομέα και θα αφορά κάποιο νέο εγχείρημα. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες προκλήσεις και κίνδυνοι άλλα να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και αυτοπεποίθηση.

ρώτα το ταρωτω

Αστρολογικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019 | Ζώδιο Ιχθύς

Ιχθύες Ζώδιο

Με τον Ερμή στην Παρθένο έως τις 14/09/2019, θα επηρεαστεί ο 7ος οίκος σας. Δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι με τον σύντροφο σας ή για λόγους επαγγελματικούς. Θα σας διακρίνει μια υπερκινητικότητα με την έννοια ό τι θα πηγαίνετε από το ένα σημείο στο άλλο. Επίσης θα υπάρχει η τάση να δείχνετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την σχέση σας και τις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Υπάρχει και ένα ενδεχόμενο να αμφιβάλλετε για το πόσο πιστός είναι ο σύντροφος σας. Με τον Άρη στην Παρθένο κατά την διάρκεια όλου του Σεπτέμβρη θα επηρεαστεί πάλι ο 7ος οίκος σας. Το επόμενο διάστημα πολύ πιθανόν να σας απασχολήσει το ζήτημα μιας συνεργασίας, όπου σημειώνονται διάφορα εμπόδια.

Από την άλλη όσοι είστε δεσμευμένοι θα σας απασχολήσουν διάφοροι καβγάδες και συγκρούσεις με το αγαπημένο σας ταίρι. Οι αντιθέσεις μπορεί να αφορούν ζητήματα καθημερινότητας είτε θα δημιουργούνται καβγάδες ή κόντρες για πρακτικά ζητήματα. Η αστρολογική συμβουλή είναι να μην πάρετε αποφάσεις πάνω στα νεύρα σας. Με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο έως τις 23/09/2019, καλείστε να βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιες δυσκολίες και άγχη. Όσον αφορά κυρίως ζητήματα που έχουν σχέση με σπουδές, την απόκτηση ενός πτυχίου, ή την πραγματοποίηση ενός ταξιδιού που είχατε σχεδιάσει εδώ και καιρό ίσως υπάρξουν εμπόδια. Προβλήματα ίσως προκύψουν στην επικοινωνία σας με άτομα μεγαλύτερα από εσάς στον χώρο εργασίας.

ρώτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles