Πανσέληνος στον Τοξότη 01/06/19 -30/06/19

Πανσέληνος στον Τοξότη 01/06/19 -30/06/19 | Στις 17/06/19 θα πραγματοποιηθεί Πανσέληνος στις 8:32 GTM στο ζώδιο του Τοξότη. Η Πανσέληνος στον Τοξότη θα φέρει έκτακτες εξελίξεις και ανακατατάξεις. Καταρχήν θα πάρουν τον δρόμο τους θέματα που εδώ και καιρό ήταν σε αναμονή όπως, σπουδές, νομικά ζητήματα, ταξίδια κ.τ.λ. Με αυτή την Πανσέληνο θα γίνει μια προσπάθεια να εξελιχθούμε πνευματικά. Επίσης μας βοηθά να κλείσουμε  κάποιες συμφωνίες που αφορούν τον επαγγελματικό μας τομέα. Όσον αφορά κοσμικά γεγονότα υπάρχει περίπτωση να βγουν εκτός ελέγχου. Πρόκειται περισσότερο για τις διπλωματικές σχέσεις χωρών με κακό ιστορικό και να έχουμε δύσκολες εξελίξεις. Από αυτή την έκλειψη θα επηρεαστούν Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες και κυρίως όσοι είναι γεννηθείς:12/05 – 21/05, 14/09 – 23/09, 13/12 – 22/12, 11/03 – 20/03. Με θετικότερο τρόπο θα επηρεαστούν Κριοί και Λέοντες

μέντιουμ άρης

Πανσέληνος στον Τοξότη | Ζώδιο ΚΡΙΟΣ  

Κριός Ζώδιο

Με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 17/06 επηρεάζεται ο 9ος οίκος σας. Θα έχετε την τάση να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Αυτή την εποχή θα είστε ιδιαιτέρως κοινωνικός και υπάρχει αρκετά μεγάλη πιθανότητα να σχεδιάσετε αυθόρμητα ένα ταξίδι. Θα κάνετε αυτές τις ημέρες ό τι σας ευχαριστεί και θα είστε μόνο με ανθρώπους που δεν θα σας επηρεάζουν αρνητικά και θα σας φτιάχνουν την διάθεση σας. Η αισιοδοξία σας θα είναι στα ύψη και θα θέλετε να ζήσετε την περιπέτεια με τόλμη και θάρρος. Θα είναι μια εποχή όπου θα θέλετε να ασχοληθείτε με πιο πνευματικά πράγματα. Ισως παρακολουθήσετε κάποια σεμινάρια ή θα ενημερωθείτε διαβάζοντας για φιλοσοφικά θέματα και ξένους πολιτισμούς. Επίσης ευνοείται η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

Πανσέληνος στον Τοξότη | Ζώδιο ΤΑΥΡΟΣ  

Ταύρος Ζώδιο

Με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 17/06 επηρεάζεται ο 8ος οίκος σας, όπου θα επηρεαστεί η ψυχική σας διάθεση και τα οικονομικά σας ζητήματα. Θα προσπαθήσετε να βάλετε σε τάξη, φίλοι Ταύροι, οφειλές, χρέη και περιουσιακά. Μπορεί επίσης να σημειωθούν αλλαγές και στα οικονομικά και το εισόδημα του συντρόφου σας. Αυτό το διάστημα δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συμφωνία. Υπάρχει το ενδεχόμενο ψυχολογικά καταπιεσμένα συναισθήματα να έρθουν στην επιφάνεια και να βρεθείτε αντιμέτωποι με αυτά. Αλλά θα πρέπει να αφήσετε πίσω το παρελθόν σας και να προχωρήσετε μπροστά. Θα αναζητήσετε από τον σύντροφο σας την ασφάλεια και την σταθερότητα για να νιώθετε καλά και ολοκληρωμένος. Επίσης αυτό το διάστημα θα αλλάξουν οι αξίες σας.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

Πανσέληνος στον Τοξότη | Ζώδιο ΔΙΔΥΜΟΙ  

Δίδυμος Ζώδιο

Με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 17/06 επηρεάζεται ο 7ος οίκος σας. Αυτή την φάση θα κλείσει ένας κύκλος που σχετίζεται με τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας, κυρίως επαγγελματικού τύπου. Θα σημειωθούν διάφορα γεγονότα που θα είναι καθοριστικά για εσάς και την σχέση σας. Θα έχετε μεγάλη ανάγκη να έρθετε ψυχικά πιο κοντά στον σύντροφο σας, να δεθείτε συναισθηματικά  πιο έντονα και να νιώσετε πιο ολοκληρωμένος. Πάντως να έχετε υπόψιν ό τι αν ζείτε σε μια προβληματική σχέση με έντονες συγκρούσεις και λογομαχίες θα έρθει το τέλος της αυτή την εποχή. Αν είστε ελεύθερος Δίδυμος μια αγάπη από μακριά ή από το εξωτερικό θα σας κάνει να χαμογελάσετε και να χαρείτε. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σας θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις με μια νέα συνεργασία.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

Πανσέληνος στον Τοξότη | Ζώδιο ΚΑΡΚΙΝΟΣ  

Καρκίνος Ζώδιο

Με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 17/06 επηρεάζεται ο 6ος οίκος σας. Αυτό το διάστημα θα αλλάξει η καθημερινότητα σας προς το καλύτερο και θα είστε ιδιαιτέρως αισιόδοξος. Οι αλλαγές και οι ανακατατάξεις θα αφορούν κυρίως τον εργασιακό σας  χώρο, είτε ακόμη προσπάθειες για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Πολύ πιθανόν το πρόγραμμα σας να είναι πιεσμένο και φορτωμένο αυτό το διάστημα και να σας λείπει ο ελεύθερος σας χρόνος για χαλάρωση και ξεκούραση. Το αποτέλεσμα είναι πολλές φορές να σκέφτεστε αρνητικά και να αγχώνεστε. Θα πρέπει να προχωρήσετε προς ορισμένες αλλαγές για να βρείτε την ηρεμία σας, είναι απαραίτητο. Επίσης νέα επαγγελματικά δεδομένα εμφανίζονται  στον ορίζοντα που μπορεί να αλλάξουν την καθημερινότητα σας προς το καλύτερο. Ξεκινήστε νέες δραστηριότητες για να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

Πανσέληνος στον Τοξότη | Ζώδιο ΛΕΩΝ  

Λέων Ζώδιο

Με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 17/06, επηρεάζεται ο 5ος οίκος σας. Η Πανσέληνος φυσικά θα επηρεάσει τον έρωτα, τις αισθηματικές σας υποθέσεις, την ψυχαγωγία και τα παιδιά σας. Αυτό το διάστημα θα χαρακτηρίζεστε από την έντονη  κοινωνικότητα σας, θα είστε πιο ανέμελος και κυρίως αισιόδοξος. Θα έχετε διάθεση για φλερτ και καινούργιες γνωριμίες, να περνάτε τον χρόνο σας ευχάριστα και να ασχολείστε με τα ριψοκίνδυνα τυχερά παιχνίδια. Φυσικό επόμενο αυτής της κατάστασης είναι να κάνετε μια γνωριμία όπου θα έχετε πολλά κοινά ενδιαφέροντα και αυτό θα σας χαροποιήσει πολύ. Θα έχετε άμεσα την ανάγκη και την διάθεση να εκδηλώσετε πολύ γρήγορα τα αισθήματα σας και την αδυναμία σας προς την νέα σας γνωριμία. Θα είστε ιδιαιτέρως γενναιόδωρος στα αισθήματα σας. Αν έχετε παιδιά θα ασχοληθείτε αρκετά.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

Πανσέληνος στον Τοξότη | Ζώδιο ΠΑΡΘΕΝΟΣ  

Παρθένος Ζώδιο

Με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 17/06 επηρεάζεται ο 4ος οίκος σας. Με την Πανσέληνο σε αυτό τον οίκο κλείνει ένας κύκλος όσον αφορά το παρελθόν σας. Αυτό βεβαίως αφορά την οικογένεια σας και την οικία σας. Πολύ πιθανόν να προχωρήσετε σε κάποιες αλλαγές στην οικία σας π.χ. τροποποιήσεις ή εκτεταμένη ανακαίνιση ή ακόμη να προχωρήσετε σε κάποια μετακόμιση. Αυτή την περίοδο μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια ζητήματα κληρονομικά σε σχέση με ακίνητα και ίσως υπάρξει κάποια ένταση και άγχος από την πλευρά σας. Αυτό το διάστημα υπάρχει το ενδεχόμενο να δεχτείτε σπίτι σας επισκέψεις από μακριά. Θα νιώθετε περισσότερη ασφάλεια στο σπίτι σας τώρα και πολύ πιθανόν να περνάτε αρκετές ώρες στην οικία σας. Ίσως σας απασχολήσουν μνήμες από το παρελθόν και την παιδική ηλικία αυτές τις ημέρες.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

Πανσέληνος στον Τοξότη | Ζώδιο ΖΥΓΟΣ 

Ζυγός

Με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 17/06, επηρεάζεται ο 3ος οίκος σας. Με αυτή την Πανσέληνο θα σημειωθούν γεγονότα που θα έχουν σχέση με συγγενείς και αδέρφια. Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι για λόγους προσωπικούς ή επαγγελματικούς που θα έχει επιτυχία. Επιπλέον κάποια αλλαγή θα γίνει στον τρόπο που μετακινήστε, ίσως αποκτήσετε κάποιο μεταφορικό μέσο που θα σας διευκολύνει στις μετακινήσεις σας. Επίσης είναι μια εποχή που θα κάνετε όνειρα και σχέδια για το άμεσο μέλλον σας, είστε πιο αισιόδοξοι και αρκετά κοινωνικοί. Εμφανίζεστε σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις, όπου έρχεστε σε επαφή με νέους ανθρώπους και κάνετε νέες γνωριμίες. Κυριαρχεί μια μεγάλη κινητικότητα στο περιβάλλον σας αυτή την περίοδο και δέχεστε αρκετή στήριξη και υποστήριξη.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

Πανσέληνος στον Τοξότη | Ζώδιο ΣΚΟΡΠΙΟΣ  

Σκορπιός - Ζώδιο του Μήνα
Ο σκορπιός ! Γενικά χαρακτηριστικά και προβλέψεις από τον Μελλοντολόγο Άρη.

Με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 17/06, επηρεάζεται ο 2ος οίκος σας. Θα έχετε εξελίξεις σε ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Ίσως σημειωθεί μια σημαντική αλλαγή στο εισόδημα σας και θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στα έξοδα σας για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Σας συμβουλεύω αυτή την περίοδο να μην ρισκάρετε ούτε να επενδύετε, διότι υπάρχει το ενδεχόμενο να υπερεκτιμάτε τώρα πράγματα και καταστάσεις. Αλλά παρ’ όλα αυτά πολύ πιθανόν να εντοπίσετε πηγές εσόδων ώστε να βελτιώσετε το εισόδημα σας και γενικώς την  οικονομική σας κατάσταση που βρίσκεται εν μέρει σε κρίση. Είστε αρκετά δημιουργικός και έχετε το ταλέντο να κατεβάζετε έξυπνες ιδέες. Όσον αφορά τον σύντροφο σας, αποφύγετε την υπερβολική κτητικότητα που μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

Πανσέληνος στον Τοξότη | Ζώδιο ΤΟΞΟΤΗΣ  

Τοξότης Ζώδιο

Με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 17/06, δηλαδή στο ζώδιο σας, θα είστε ιδιαιτέρως αυθόρμητος και ενθουσιασμένος. Θα πάρετε αυτή την φάση σημαντικές αποφάσεις που αφορούν εσάς και το άλλο σας μισό και χωρίς διλήμματα και ανασφάλεια. Θα αλλάξετε τον τρόπο διαχείρισης καταστάσεων και γεγονότων, ίσως προχωρήσετε σε κάποια αλλαγή στα πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεστε διότι δεν σας αρέσει π.χ. η συμπεριφορά τους. Υπάρχει βεβαίως και το αντίστροφο να αφήσετε στην άκρη σχέδια που πιστεύετε ό τι πλέον δεν σας ικανοποιούν ή δεν ταυτίζονται με τα συμφέροντα σας. Αυτή την εποχή εκπέμπετε μια λάμψη και βγάζετε προς τα έξω αυτό που πραγματικά είστε και  αντιπροσωπεύετε και επίσης απολαμβάνετε τους καρπούς των προσπαθειών, σε ερωτικό και επαγγελματικό επίπεδο καιρός ήταν.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

Πανσέληνος στον Τοξότη | Ζώδιο ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  

Αιγόκερος Ζώδιο

Με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 17/06, επηρεάζεται ο 12ος οίκος σας. Θα έχετε την τάση να ασχολείστε σε αυτή την φάση της Πανσέληνο με τον εαυτό σας. Θα απομονωθείτε από το ερωτικό ενδιαφέρον και την αναζήτηση ερωτικού συντρόφου αλλά και επίσης θα σας χαρακτηρίζει μια υποτονικότητα σε θέματα κοινωνικά και επαγγελματικά. Είναι μια εποχή όπου θέλετε να ξεκαθαρίσετε ορισμένα πράγματα και να απελευθερωθείτε από φόβους που σας οδηγούν σε μια καταπίεση και κατά συνέπεια σε λάθος δρόμο. Θα έχετε την τάση να απομακρυνθείτε και να ξεκόψετε οριστικά από ανθρώπους που σας απομυζούν την ενέργεια και την διάθεση σας και αυτό θα το πετύχετε. Η συμβουλή μου είναι να παραμείνετε μακριά από παρασκήνια για να μην βγείτε εκτεθειμένος και καταστραφεί η δημόσια σας εικόνα.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

Πανσέληνος στον Τοξότη | Ζώδιο ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Υδροχόος Ζώδιο

Με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 17/06, επηρεάζεται ο 11ος οίκος σας. Με αυτή την Πανσέληνο πολλά από τα όνειρα σου  μπορείς να τα κάνεις πραγματικότητα. Επίσης πολλά από τα σχέδια σου που εδώ και καιρό έβρισκαν εμπόδια, κυρίως επαγγελματικά, τώρα μπορούν να πραγματοποιηθούν. Αυτό το διάστημα θα διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και θα σας βοηθήσουν στα νέα σας σχέδια άτομα με κύρος. Δεν αποκλείεται να συμμετέχετε σε κάποια ομάδα με κοινούς σκοπούς και οράματα. Μπορείτε επίσης να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που μένουν στο εξωτερικό ή μακριά από εσάς και να δημιουργηθεί κάποιος ερωτικός δεσμός. Αυτή την εποχή θα θέλετε οπωσδήποτε να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Η πρωτοτυπία και η εκκεντρικότητα σας κάνει να κάνετε ξεχωριστά πράγματα.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

Πανσέληνος στον Τοξότη | Ζώδιο ΙΧΘΥΣ  

Ιχθύες Ζώδιο

Με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 17/6/,επηρεάζεται ο 10ος οίκος σας. Με αυτή την Πανσέληνο θα επηρεαστούν τα επαγγελματικά σας σχέδια. Θα προσπαθήσετε να πετύχουν οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες με κάθε τρόπο. Ίσως ήρθε ο καιρός να αναζητήσετε μια νέα εργασία, ώστε να μπορείτε να εξελιχθείτε, που τέτοια ευκαιρία δεν σας πρόσφερε η προηγούμενη εργασία. Αυτή την εποχή θα σας απασχολήσουν επίσης οι σχέσεις σας με τους ανωτέρους, που βεβαίως από αυτούς θα εξελιχθεί η πορεία σας μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Πάντως να γνωρίζετε ό τι θα έρθετε σε επαφή  με άτομα που θα σας συμβουλεύσουν και θα σας μεταφέρουν τις εμπειρίες τους. Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους ή να σας δοθεί η ευκαιρία να εργαστείτε σε άλλη περιοχή.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles