Αστρολογικές Προβλέψεις Νοεμβρίου 2018

Αστρολογικές Προβλέψεις Νοεμβρίου 2018. Ο μήνας Νοέμβριος θα χαρακτηρίζεται ως μήνας της ελπίδας, της αισιοδοξίας και της διπλωματίας στην κοσμική και πολιτική Αστρολογία. Με την είσοδο του Δία στον Τοξότη στις 09/11/2018, θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στις σχέσεις και στην αντιμετώπιση κρίσεων και για ένα έτος. Η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη στις 01/11 θα συμβάλλει ώστε να επικρατεί σύνεση και μια προσπάθεια να μην φτάνουν τα πράγματα στα άκρα. Βεβαίως από τις 17/11 ο Ερμής γίνεται ανάδρομος. Τίθεται ζήτημα πόσο ασφαλή είναι τα επίγεια και εναέρια μέσα μεταφοράς.

Όσον αφορά τα πράγματα σε προσωπικό επίπεδο. Κριοί, Λέοντες και Τοξότες με την είσοδο του Δία στον Τοξότη θα δείτε να παίρνουν ένα τέλος οι ταλαιπωρίες σας. Να βαδίζετε προς την επιτυχία ιδιαίτερα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου. Οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι θα βρίσκεστε σε ένα μεταβατικό στάδιο με ανακατατάξεις και αλλαγές. Οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, θα πρέπει να κάνουν ακόμη ιδιαίτερες προσπάθειες αυτόν τον μήνα. Ιδιαιτέρως στον επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα. Οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και οι Ιχθείς θα βρίσκονται σε σταθερές βάσεις. Θα τους απασχολούν οικογενειακά κυρίως ζητήματα.

Αστρολογικές Προβλέψεις Νοεμβρίου | Ζώδιο Κριός

Κριός – Ζώδιο Κριός – Προβλέψεις Κριός

Επαγγελματικά & Οικονομικά

Αγαπημένοι Κριοί, ο Νοέμβριος αρχίζει με τον Άρη σας στον Υδροχόο έως τις 15/11. Επαγγελματικά θα σημειωθούν πολλές μεταβολές. Θα ευνοηθείτε από την επέλαση του Δία στον Τοξότη από τις 09/11/2018 και για ολόκληρο το 2019. Θα έχετε αρκετές προτάσεις για τα εργασιακά σας. Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες να αποδείξετε τις ικανότητες σας και να έχετε την εύνοια των ανωτέρων σας. Σε αρκετούς από εσάς θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε επαγγελματική στέγη με πολύ καλύτερες προοπτικές. Αυτό με την βοήθεια ατόμων με κύρος και φίλων από τις 16/11/2018 με την είσοδο του Άρη στους Ιχθείς. Ιδιαιτέρως ευνοούνται επαγγέλματα που σχετίζονται με την Ιατρική, Φαρμακολογία, Ψυχολογία, Ιδρύματα, Οίκους ευγηρίας και Ψυχιατρεία. Ο Κρόνος θα ταλαιπωρεί για τελευταία φορά όσους είναι γεννηθείς από 23/03 έως 30/03. Ιδιαίτερα στον τομέα των οικονομικών, όπου θα υπάρχουν αναβολές και κάποιες πρόσκαιρες καθυστερήσεις.

Αστρολογικές Προβλέψεις Νοεμβρίου | Αισθηματικά

Όσον αφορά τα αισθηματικά σας με την Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία στον Ζυγό έως τις 15/11/2018, θα υπάρχει στις μακροχρόνιες σχέσεις σας και στον γάμο, μια υπερένταση και δυσκολία στην επικοινωνία. Ίσως θα πρέπει να υπάρξει και από τις δύο πλευρές μια υποχωρητικότητα για λόγους βελτίωσης της κατάστασης. Αρμονία θα επέλθει με την ορθοδρόμηση της Αφροδίτης στις 16/11/2018, όπου τα μέλη θα βλέπουν πιο ξεκάθαρα την συμβίωση τους. Όλοι θα καταβάλλουν προσπάθειες για βελτίωση της ποιότητας της σχέσης τους.

Μέντιουμ Άρης

Μέντιουμ Άρης

Αστρολογικές Προβλέψεις Νοεμβρίου | Ζώδιο Ταύρος
Ταύρος - Ζώδιο Ταύρος - Προβλέψεις Ταύρος

Ταύρος – Ζώδιο Ταύρος – Προβλέψεις Ταύρος

Επαγγελματικά & Οικονομικά

Ο Νοέμβριος αγαπημένοι Ταύροι, μπαίνει με ανάδρομη Αφροδίτη έως 15/11/2018 στον Ζυγό. Στον εργασιακό τομέα θα λάβουν χώρο σημαντικές ανακατατάξεις! Αρχικά ίσως δεν θα αποδώσουν το αποτέλεσμα που θέλετε. Και σε συνδυασμό με τον Ερμή στον Τοξότη και την ανάδρομη πορεία του από τις 17/11/2018, ίσως βρεθείτε αντιμέτωποι προ παρεξηγήσεων. Χωρίς στην ουσία να έχετε κάποια ανάμειξη! Μην ανησυχείτε! Πρόκειται για κάποιο παρασκήνιο με κάποιους κρυφούς εχθρούς, οι οποίοι πολύ σύντομα θα έλθουν στην επιφάνεια και θα αποκαλυφθούν. Με την είσοδο του Δία στον Τοξότη στις 09/11/2018 τίποτα δεν θα μένει πλέον κρυφό για εσάς ή εναντίον σας. Αυτό είναι και θετικό και αρνητικό! Όλα είναι σχετικά. Πάντως μην ανησυχείτε! Από τις 06/12/2018 αλλάζει το σκηνικό και επανέρχεται η εύνοια στα εργασιακά σας και η επιτυχία! Αυτό το διάστημα είναι καλό να ασχοληθείτε λίγο με την υγεία σας. Προληπτικά και μόνο!

Αστρολογικές Προβλέψεις Νοεμβρίου | Αισθηματικά

Με την είσοδο του Άρη στους Ιχθείς από τις 16/11/2018 έως 30/11/2018 σε συνδυασμό με την ορθοδρόμηση της Αφροδίτης στον Ζυγό από τις 16/11/2018 έως 30/11/2018, θα ανανεωθείτε σε προσωπικό επίπεδο. Η γοητεία σας θα έλκει κοντά σας ενδιαφέροντες ανθρώπους. Αυτή την φορά θα σας γοητεύσει η προσωπικότητα κάποιου ανθρώπου. Θα δείτε στην επιλογή συντρόφου πιο σφαιρικά. Υπάρχει πιθανότητα δημιουργίας ερωτικής σχέσης μέσα στον επαγγελματικό χώρο.

Μέντιουμ Άρης

Μέντιουμ Άρης

Αστρολογικές Προβλέψεις Νοεμβρίου | Ζώδιο Δίδυμοι
Δίδυμος - Προβλεψεις Δίδυμος - Ζώδιο Δίδυμος

Δίδυμος – Προβλεψεις Δίδυμος – Ζώδιο Δίδυμος

Επαγγελματικά & Οικονομικά

Με Άρη στον Υδροχόο αρχίζει ο Νοέμβριος αγαπημένοι Δίδυμοι. ‘Εως τις 15/11/20018 θα κυριαρχούν θετικά γεγονότα στον εργασιακό τομέα. Η δημιουργικότητα σας θα βρίσκετε στα ύψη μαζί με την εφευρετικότητα. Ταυτοχρόνως θα έχετε την εύνοια και την υποστήριξη των ανωτέρων σε όλα σχεδόν τα ζητήματα. Αυτή την φάση θα έχετε την συμμαχία στα επαγγελματικά από όλους τους παράγοντες που έχετε παρόμοιες ιδεολογικές αντιλήψεις και ρίζες. Να το λάβετε υπ’όψιν σας αυτό! Σε συνδυασμό με την είσοδο του Ερμή στον Τοξότη στις 01/11/2018 έως 16/11/2018 θα ευνοηθούν ιδιαιτέρως δάσκαλοι, καθηγητές, γενικώς εκπαιδευτικοί! Δεν αποκλείεται αυτή την περίοδο να σας προταθεί κάποιο επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό. Το οποίο θα έχει πολύ θετικά αποτελέσματα και συνέπειες για το εργασιακό σας μέλλον. Εκμεταλλευτείτε το και πραγματοποιήστε το! Μην αφήνετε την ευκαιρία αυτή να πάει χαμένη.

Αστρολογικές Προβλέψεις Νοεμβρίου | Αισθηματικά

Όσον αφορά τα αισθηματικά σας αγαπημένοι Δίδυμοι. Από τις 16/11/2018 με την ορθοδρόμηση της Αφροδίτης στον Ζυγό, ο αισθηματικός τομέας σας θα θυμίζει καυτό καλοκαίρι! Οι αισθηματικές σας επιτυχίες θα είναι δεδομένες. Ιδιαίτερα για όσους είναι γεννημένοι από 10/06 έως 21/06. Τα φλερτ θα είναι καθημερινό φαινόμενο. Όσον αφορά μακροχρόνιες σχέσεις και γάμους θα ανανεωθούν και θα συζητηθούν θέματα που προκαλούν πίεση και απόσταση στην σχέση. Θα επαναπροσδιοριστεί η επαφή μέσα σε θετικά πλαίσια.

Μέντιουμ Άρης

Μέντιουμ Άρης

Αστρολογικές Προβλέψεις Νοεμβρίου | Ζώδιο Καρκίνος
Καρκίνος - Ζώδιο Καρκίνος - Προβλέψεις Καρκίνος

Καρκίνος – Ζώδιο Καρκίνος – Προβλέψεις Καρκίνος

Επαγγελματικά & Οικονομικά

Ο Νοέμβριος αρχίζει με τον Ερμή στον Τοξότη έως τις 30/11/2018. Το μεγάλο μέρος των συζητήσεων σας θα αφορούν τα επαγγελματικά σας σχέδια. Αυτή την περίοδο σε συνδυασμό με τον Άρη στον Υδροχόο έως 15/11/2018, θα υπάρχει περιθώριο να κάνετε συζητήσεις παρασκηνιακές με τους ανωτέρους σας. Πίσω από τις κάμερες και κρυφά, αυτό θα σας ευνοήσει μεν από την μία, από την άλλη πρέπει να είστε προσεκτικοί! Τι συμφωνίες ή συμβόλαια υπογράφετε και πως ερμηνεύονται από τον καθένα. Αρκεί να μην βρεθείτε ζημιωμένοι! Διότι, ο Διάβολος κρύβετε στις λεπτομέρειες. Συνήθως ότι γίνεται υπογείως έχει και το τίμημα του. Μπορεί να ακούγονται τα λόγια συγκλονιστικά και ωραία, αλλά όλα είναι σχετικά. Προσπαθείτε να κρατήσετε τις ισορροπίες. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, είναι μια περίοδο δύσκολη. Τα έξοδα σας θα είναι αρκετά δυστυχώς, παρά τα εισοδήματα.

Αστρολογικές Προβλέψεις Νοεμβρίου | Αισθηματικά

Με την είσοδο του Άρη στους Ιχθείς στις 16/11/2018 έως 30/11/2018, θα είναι μια αρκετά ερωτική περίοδο. Θα κυριαρχεί και θα παίζει σημαντικό ρόλο στην ζωή σας ο έρωτας. Θα σας αρέσει πολύ να μοιράζεται τον εαυτό σας και τον ελεύθερο χρόνο σας με το άλλο σας μισό. Και γιατί οι μοναχικοί Καρκίνοι να μην κάνουν μια γνωριμία και να βρουν το άλλο τους μισό!?

Μέντιουμ Άρης

Μέντιουμ Άρης

Αστρολογικές Προβλέψεις Νοεμβρίου | Ζώδιο Λέων
Λέων - Ζώδιο Λέων - Προβέψεις Λέων

Λέων – Ζώδιο Λέων – Προβέψεις Λέων

Επαγγελματικά & Οικονομικά

Η είσοδος του Ερμή στις 01/11/2018 στον Τοξότη έως τις 30/11/2018 και η είσοδος του Δία από τις 09/11/2018 θα εγκαινιάσει μια νέα περίοδο στην επαγγελματική σας ζωή. Πλέον η ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών παίρνει ένα τέλος. Η αστάθεια και ανασφάλεια που επικρατούσε, θα αντικαταστήσει την εύνοια και την κοινωνική και επαγγελματική καταξίωση. Καθώς θα πλησιάζει το 2019 θα σημειώνεται όλο και περισσότερο πρόοδο στον εργασιακό σας τομέα. Η ψυχική διάθεση σας θα γίνεται πιο ισχυρή και καλοδιάθετη. Στον εργασιακό σας χώρο, θα έρχεστε σε επαφή και καλή συνεννόηση με τους ανωτέρους σας. Θα έχετε συναντήσεις σε κοινωνικό επίπεδο με άτομα κύρους, όπου θα δεχτείτε βοήθεια. Σε οικονομικό επίπεδο, θα ενισχυθείτε ιδιαιτέρως από μια πηγή εισοδήματος που εδώ και καιρό αναμένατε εκτός εργασίας. Όσον αφορά την εργασία σας υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μιας αύξησης του εισοδήματος. Ιδιαιτέρως, αν είστε επιχειρηματίας ή αυτοαπασχολούμενος.

Αστρολογικές Προβλέψεις Νοεμβρίου | Αισθηματικά

Όσον αφορά τα αισθηματικά σας αγαπημένα Λιονταράκια με την είσοδο του Άρη στον 8 οίκο, από τις 16/11/2018 έως 30/11/2018, θα υπάρχει μια τάση να καταφεύγετε σε πρόσκαιρες ερωτικές επαφές. Θα αποφεύγετε κάτι σταθερό! Όσον αφορά τα ελεύθερα Λιονταράκια το κίνητρο θα είναι καθαρά σεξουαλικό. Όσον αφορά τις μακροχρόνιες σχέσεις και τον γάμο, θα υπάρχει μια μορφή ανανέωσης. Κυρίως μέσω της ερωτικής επαφής, ενώ κυριαρχούσε μια απόσταση για κάποιο διάστημα.

Μέντιουμ Άρης

Μέντιουμ Άρης

Αστρολογικές Προβλέψεις Νοεμβρίου | Ζώδιο Παρθένος
Παρθένος - Ζώδιο Παρθένος - Προβλέψεις Παρθένος

Παρθένος – Ζώδιο Παρθένος – Προβλέψεις Παρθένος

Επαγγελματικά & Οικονομικά

Ο Νοέμβριος αγαπημένοι Παρθένοι, αρχίζει με τον Άρη στον 6 οίκο σας. Αυτό θα δυναμιτίσει τον τομέα των εργασιακών σας. Θα επικρατήσει αυτό το διάστημα ένα κλίμα υπερέντασης. Ο ανταγωνισμός θα είναι έντονος, αλλά δεν υπάρχει λόγος να φοβηθείτε τίποτα. Είστε ένα σημαντικό στέλεχος στον εργασιακό χώρο που φημίζεται για την υπέρ-απόδοση και την ενεργητικότητα του. Σε συνδυασμό με τον Ήλιο στον Σκορπιό, δηλαδή στον τρίτο οίκο σας, μέχρι τις 22/11/2018, η ευελιξία και η εξυπνάδα σας θα σας βγάλει κερδισμένους από το παρασκήνιο που ίσως παιχτεί εναντίον σας. Οι συμμαχίες θα είναι δεδομένες και δεν υπάρχει λόγος να πιστεύετε ό τι είστε μόνοι σας. Με την ορθοδρόμηση της Αφροδίτης από τις 16/11/2018 έως 30/11/2018 θα επανέλθουν τα οικονομικά σας σε ικανοποιητικό επίπεδο, που θα σας επιτρέψουν να κινηθείτε ανάλογα.

Αστρολογικές Προβλέψεις Νοεμβρίου | Αισθηματικά

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό σε ανάδρομη φάση έως τις 15/11/2018, θα επικρατούν στις αισθηματικές σας σχέσεις έντονα συναισθήματα. Θα σας δημιουργούν πίεση και προβλήματα. Ίσως τα προβλήματα θα είναι η κτητικότητα που θα νιώθετε προς τον σύντροφο σας. Αυτό, εξαιτίας της εισόδου της Αφροδίτης στον 2 οίκο σας, που δημιουργεί πάντα τέτοια συναισθήματα. Όχι μόνο προς ανθρώπους αλλά και σε άλλες καταστάσεις! Για παράδειγμα, κάποιο έντονο αίσθημα ιδιοκτησίας προς αντικείμενα κ.τ.λ.

Μέντιουμ Άρης

Μέντιουμ Άρης

Αστρολογικές Προβλέψεις Νοεμβρίου | Ζώδιο Ζυγός
Ζυγός - Ζώδιο Ζυγός - Προβλέψεις Ζυγός

Ζυγός – Ζώδιο Ζυγός – Προβλέψεις Ζυγός

Επαγγελματικά & Οικονομικά

Αγαπημένοι Ζυγοί, ο Νοέμβριος κάνει την είσοδο του με τον Άρη στον Υδροχόο έως τις 15/11/2018. Επαγγελματικά θα ξεφύγετε από την
καθημερινή ρουτίνα. Θα εισέλθετε σε μια φάση, όπου οι υποχρεώσεις σας θα είναι αυξημένες και το φόρτο εργασίας ιδιαιτέρως απαιτητικό. Σε συνδυασμό με την ανάδρομη φορά της Αφροδίτης έως τις 15/11/2018, θα πιστεύετε ό τι οι προσπάθειες σας δεν θα αποδίδουν καρπούς και ότι θα σας λείπει ελεύθερος χρόνος. Αποτέλεσμα αυτού να είστε απών αρκετές ώρες από την οικία και την οικογένεια σας. Ιδιαιτέρως οι γεννηθείς Ζυγοί από 27/09 έως 05/10 που έχουν και την επιρροή του Κρόνου. Πρόκειται για κάτι πρόσκαιρο. Όσον αφορά τα οικονομικά σας με τον Ήλιο στον 2 οίκο σας έως τις 22/11/2018 θα υπάρχει μια αυξομείωση στα εισοδήματα σας. Μια αστάθεια που θα επηρεάσει την δυνατότητα αποταμίευσης. Τα έξοδα, αγαπημένοι Ζυγοί, θα είναι πολλά. Προσπαθήστε να μην είστε τόσο παρορμητικοί και διατηρείστε μια ισορροπία.

Αστρολογικές Προβλέψεις Νοεμβρίου | Αισθηματικά

Αγαπημένοι Ζυγοί, όσον αφορά τα αισθηματικά σας, θα βρίσκονται σε μια ισορροπημένη κατάσταση. Θα κυριαρχήσει ο έρωτας στην ζωή σας μαζί με τον ρομαντισμό. Για τους Ζυγούς που είναι γεννηθείς από 14/10 έως 23/10 θα υπάρξουν έκτακτες εξελίξεις στον αισθηματικό σας τομέα. Επισημοποιήσεις μακροχρόνιων σχέσεων ή θα βιώσετε συναρπαστικούς νέους έρωτες με προοπτική και διάρκεια. Καταστάσεις που θα σας ανεβάσουν πολύ ψηλά. Στον «έβδομο ουρανό»! Προσοχή όμως, μην ενθουσιάζεστε υπερβολικά!

Μέντιουμ Άρης

Μέντιουμ Άρης

Αστρολογικές Προβλέψεις Νοεμβρίου | Ζώδιο Σκορπιός
Σκορπιός - Ζώδιο Σκορπίος - Προβλέψεις Σκορπιός - Ο Μήνας του Σκορπιού

Σκορπιός – Ζώδιο Σκορπίος – Προβλέψεις Σκορπιός

Επαγγελματικά & Οικονομικά

Αγαπημένοι Σκορπιοί ο Νοέμβριος θα εισέλθει με τον Ερμή στον Τοξότη από τις 01/11/2018 έως 30/11/2018. Επικοινωνιακά θα οφείλεστε πολύ αυτό το διάστημα όσον αφορά τον επαγγελματικό τομέα. Όσο πιο διπλωματικός και ισορροπημένος είστε τόσο περισσότερα θα αποκομίζετε από την δουλειά σας. Κυρίως όταν είστε υποχωρητικοί και δεν αφήνετε τα νεύρα να πάρουν τον έλεγχο και να τινάξουν τα πράγματα στον αέρα. Αυτό θα οφείλεται κυρίως από τον Άρη στον Υδροχόο έως τις 15/11/2018. Δείξετε υπομονή! Από τις 16/11/2018 με την είσοδο του Ο Άρη στους Ιχθείς, θα βγείτε πολύ ενισχυμένος επαγγελματικά και οικονομικά! Θα κερδίσετε την εύνοια των ανωτέρων σας. Πολύ πιθανόν να σας δοθεί ένα μεγάλο μπόνους, είτε μια αύξηση μισθού ακόμα και προαγωγή! Ωφελημένοι θα βγείτε και από τις θετικές σχέσεις που συμβουλευτικά θα πρέπει να τηρείτε με τους συνεργάτες και συναδέλφους σας.

ρώτα το ταρωτώ

Αστρολογικές Προβλέψεις Νοεμβρίου | Αισθηματικά

Αγαπημένοι Σκορπιοί με την είσοδο του Ηλίου στο Ζώδιο σας, και σε συνδυασμό με τον Άρη στους Ιχθείς από τις 16/11/2018, η καλή διάθεση που θα εκπέμπετε προς τα έξω θα είστε ιδιαιτέρως αγαπητοί. Ακόμα πιο ελκυστικοί στο αντίθετο φύλο ή και σε άτομα του ιδίου φύλου! Θα έχετε μεγάλες επιτυχίες ερωτικής φύσεως. Δεν αποκλείεται να δημιουργήσετε δεσμούς μεγάλης διάρκειας. Όσον αφορά τις μακροχρόνιες σχέσεις, αρκετές θα προχωρήσουν σε επισημοποιήσεις.

Μέντιουμ Άρης

Μέντιουμ Άρης

Αστρολογικές Προβλέψεις Νοεμβρίου | Ζώδιο Τοξότης
Τοξότης - Ζώδιο Τοξότης - Προβλέψεις Τοξότης

Τοξότης – Ζώδιο Τοξότης – Ονειροκρίτης Τοξότης

Επαγγελματικά & Οικονομικά

Αγαπημένοι Τοξότες ο Νοέμβριος αρχίζει με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο σας. Από τις 01/11/2018 έως 30/11/2018. Αλλά και ο κυβερνήτης σας μπαίνει σπίτι του από τις 09/11/2018. Ξεκινά για εσάς ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή σας. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, ραγδαίες εξελίξεις με θετικό πρόσημο θα σημειωθούν το επόμενο διάστημα. Η απόδοση σας θα είναι σημαντική. Οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους και συνεργάτες θα είναι ποιοτική, κι όλα αυτά θα ανεβάσουν το κασέ σας. Αποτέλεσμα, να βελτιωθεί σημαντικά και το εισόδημα σας. Δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να προχωρήσετε και στην αναζήτηση δεύτερης εργασίας. Ο Άρης στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει αρκετά να βελτιωθεί η καθημερινότητα σας. Κυρίως οι σχέσεις σας με το γύρω περιβάλλον, συγγενείς πρώτου βαθμού ή αδέρφια. Θα σας υποστηρίζουν πολύ αυτό το διάστημα οικονομικά αλλά και ηθικά. Είναι μια περίοδο ανακατατάξεων και αλλαγών προς το καλύτερο! Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία που ξεκινά!

Αστρολογικές Προβλέψεις Νοεμβρίου | Αισθηματικά

Αγαπημένοι Τοξότες, όσον αφορά τα αισθηματικά σας, η επιτυχία πάνω σε αυτό το θέμα θα συνδυαστεί με την κοινωνική σας ζωή. Θα έρθετε σε επαφή με διάφορους ανθρώπους. Θα είστε το κέντρο της παρέας και γίνεστε ιδιαιτέρως αγαπητοί. Ίσως φίλοι και γνωστοί συμβάλλουν στο να σας φέρουν σε επαφή με άτομο που ίσως συνδεθείτε λίγο αργότερα μαζί τους ερωτικά. Αυτό θα είναι μια συνετή και θετική επιλογή!

Μέντιουμ Άρης

Μέντιουμ Άρης

Αστρολογικές Προβλέψεις Νοεμβρίου | Ζώδιο Αιγόκερος
Αιγόκερως - Ζώδιο Αιγόκερως - Προβλέψεις Αιγόκερως

Αιγόκερως – Ζώδιο Αιγόκερως – Προβλέψεις Αιγόκερως

Επαγγελματικά & Οικονομικά

Με την είσοδο του Άρη στον Υδροχόο αρχίζει ο μήνας Νοέμβριος αγαπημένοι
Αιγόκεροι. Επαγγελματικά θα σας βρει σε φάση ανανέωσης. Νέα δεδομένα ίσως προκύψουν στον εργασιακό σας χώρο στα οποία θα πρέπει να προσαρμοστείτε. Σε συνδυασμό με τον Ερμή στον Τοξότη από τις 01/11/2018 έως 30/11/2018 ίσως προκύψει κάποιο παρασκήνιο. Μην ανησυχείτε η βοήθεια είναι δεδομένη, οι συμμαχίες που δημιουργήσατε τους προηγούμενους μήνες με την βοήθεια του Κρόνου δεν θα σας αφήσουν στα αζήτητα. Η απόδοση σας θα είναι σημαντική στον εργασιακό τομέα σας. Αυτό θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως και δικαίως από τους ανωτέρους σας. Θα συνεχίσετε να συνυπάρχετε σε ένα σταθερό και ασφαλές επαγγελματικό περιβάλλον. Ο Άρης στον 2 οίκο σας, θα σας αποφέρει κέρδη σημαντικά αυτό τον μήνα, αλλά και τα έξοδα θα είναι εξίσου πολλά.

Αστρολογικές Προβλέψεις Νοεμβρίου | Αισθηματικά

Η Αφροδίτη στον Ζυγό, αγαπημένοι Αιγόκεροι, θα σας φέρει κοντά σε ανθρώπους που συνδέεστε περισσότερο πνευματικά αυτή την φορά. Γενικώς η διάθεση σας για σαρκικό έρωτα θα είναι μειωμένη. Οι πλατωνικοί
έρωτες όμως μπορεί να εξελιχθούν με τον καιρό. Δεν σας ταιριάζει αυτή την περίοδο κάτι το θορυβώδες και ζωηρό. Προτιμάτε τα ήσυχα μονοπάτια και πολλές φορές θα επιλέξετε να είστε μόνοι σας πάρα με συντροφιά. Άτομα σε γάμο θα δυσκολευτούν πολύ αυτή την περίοδο και ίσως απομονωθούν.

Μέντιουμ Άρης

Μέντιουμ Άρης

Αστρολογικές Προβλέψεις Νοεμβρίου | Ζώδιο Υδροχόος
Υδροχοός - Ζώδιο Υδροχόο - Προβλέψεις Υδροχόος

Υδροχοός – Ζώδιο Υδροχόο – Προβλέψεις Υδροχόος

Επαγγελματικά & Οικονομικά

Αγαπημένοι Υδροχόοι με τον Άρη στο Ζώδιο σας αρχίζει ο Νοέμβριος. Θα χαρακτηρίζεστε από μια δυναμικότητα και ενεργητικότητα σε πολλά ζητήματα και σε διαφορετικούς τομείς της ζωής σας. Αυτό θα έχει άμεσο αντίκτυπο και στα επαγγελματικά σας. Δεν θα δέχεστε μύγα στο σπαθί σας και δεν θα αφήνετε κανένα να σας υποτιμά. Ούτε να δέχεστε τις υποδείξεις του. Ως αποτέλεσμα αυτού, θα είστε το κόκκινο πανί για πολλούς ιδιαιτέρως για συναδέλφους και συνεργάτες σας που πολύ πιθανόν να δέχεστε τις διαμαρτυρίες τους. Η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη από τις 01/11/2018 έως 30/11/2018, θα αποδείξει πόσο δυνατούς συμμάχους έχετε! Ακόμη, και πόσο δίκαιο έχετε για να επιλέξετε αυτή την συμπεριφορά. Συνεχίστε ακάθεκτοι αγαπημένοι Υδροχόοι την καλή απόδοση σας και την δυναμικότητα στον εργασιακό σας χώρο.

Όλα θα πάνε καλά και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Πάντως αποφύγετε την μόνιμη αντιπαράθεση και τις συγκρούσεις. Το μόνο που θα κάνει είναι να ανακυκλώνει την νευρικότητα σας! Να δυσχεραίνει την φήμη σας στην δουλειά, και να στραφεί το κλίμα εναντίον σας.Κλείστε τα αφτιά σας στις σειρήνες!

Αστρολογικές Προβλέψεις Νοεμβρίου | Αισθηματικά

Αγαπημένοι Υδροχόοι, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό καθ’όλη την διάρκεια του μήνα, θα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, μια μακροχρόνια σας φιλία να μετατραπεί σε ερωτική σχέση! Σχέση με αφοσίωση και διάρκεια! Θα είναι μια θετική εξέλιξη στα αισθηματικά. Σε συνδυασμό με την είσοδο του Δία στον Τοξότη από τις 09/11/2018, μεγάλο ρόλο θα παίξει το φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον. Θα είστε ιδιαιτέρως αγαπητός στην παρέα σας, με αποτέλεσμα τα φλερτ να έχουν πρωτεύοντα ρόλο στην καθημερινότητα σας.

Μέντιουμ Άρης

Μέντιουμ Άρης

Αστρολογικές Προβλέψεις Νοεμβρίου | Ζώδιο Ιχθύς
Ιχθύς - Ζώδιο Ιχθύς - Προβλέψεις Ιχθύς

Ιχθύς – Ζώδιο Ιχθύς – Προβλέψεις Ιχθύς

Επαγγελματικά & Οικονομικά

Αγαπημένα Ψαράκια, ο Νοέμβριος μπαίνει με τον Ήλιο στον Σκορπιό έως τις
22/11/2018. Από τις 16/11/2018 θα έχουμε και την είσοδο του Άρη στο ζώδιο σας! Αυτό θα δώσει την δυνατότητα να ανασυνταχθείτε εργασιακά και κοινωνικά. Θα βελτιώσετε την θέση σας στο εργασιακό σας πόστο. Θα βρεθείτε αντιμέτωποι με καλοσυνάτους ανωτέρους, που με όλη τους την θέληση θα δείξουν το καλό τους πρόσωπο και να σας ενισχύουν. Αυτό, διότι θα φανούν και οι δικές σας προσπάθειες αυτό το διάστημα στην απόδοση σας. Υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να σας προταθεί κάποιο επαγγελματικό ταξίδι με την είσοδο του Δία στον Τοξότη από τις 09/11/2018. Θα έχετε πολύ θετικά αποτελέσματα. Μην αγχώνεστε, η επιτυχία θα είναι δεδομένη. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, θα είναι σε βελτιωμένη θέση σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες. Κάποια ευκαιρία για κέρδη από απρόσμενη πηγή από 01/11/2018 έως 08/11/2018. Ειδικά σε όσους είναι γεννηθείς από 16/3 έως 20/3.

Αστρολογικές Προβλέψεις Νοεμβρίου | Αισθηματικά

Αγαπημένα Ψαράκια, ο Νοέμβριος για εσάς θα είναι αισθηματικά ένας μήνας μυστηρίου. Με την Αφροδίτη σας στον 8 οίκο, θα υπάρχει μια προτίμηση σε καθαρά σεξουαλικές επαφές. Ο ρομαντισμός δεν θα είναι στο πρόγραμμα αυτή την φορά. Πολλοί από εσάς θα τύχει να προχωρήσετε σε παράνομες σχέσεις ή απαγορευμένες επαφές. Όσον αφορά Ψαράκια σε γάμο, θα υπάρχει μια κτητική τάση προς τον σύντροφο τους. Αυτό μπορεί να δυσχεράνει την διαπροσωπική σας σχέση με τον σύντροφο σας.

Μέντιουμ Άρης

Μέντιουμ Άρης

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles