Αστρολογικές Προβλέψεις Μαρτίου 2019

Αστρολογικές Προβλέψεις Μαρτίου 2019. Ξεκινάει ένας μήνας με θετικές διαθέσεις και με αισιόδοξα μηνύματα. Αλλά πολλές φορές αυτό που βλέπουμε και σκεφτόμαστε δεν είναι πραγματικό. Οι Νέα Σελήνη στις 6/3/19 στους Ιχθύες σε συνδυασμό με την σύνοδο του Ποσειδώνα μπορεί να μας προσγειώσει απότομα στην σκληρή πραγματικότητα.

Από τις 5/3/19 έως 27/3/19 με ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες θα προκύψουν διάφορες καθυστερήσεις και αναβολές σε ζητήματα μας. Αυτό αφορά κυρίως γραφειοκρατικές υποθέσεις και κάποια σχέδια που ελπίζαμε ό τι θα πραγματοποιηθούν αυτόν τον μήνα. Τα ζώδια που θα  επηρεαστούν αρνητικά είναι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες. Ο Άρης στον Ταύρο σε όλη την διάρκεια του μήνα θα επηρεάσει πολλούς τομείς της καθημερινότητας μας με ένταση και ακραίες καταστάσεις.

Μέντιουμ Άρης
Μέντιουμ Άρης

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν με τις δοκιμασίες  του Άρη είναι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο η θετική παρεμβολή του μήνα που θα φέρει τον έρωτα στην αγκαλιά των Διδύμων, Ζυγών και Υδροχόων θα εισέλθει στον Υδροχόο στις 2/3/19 έως 26/3/19.

ολοκληρωμένες προβλέψεις

Αστρολογικές Προβλέψεις Μαρτίου 2019 | Ζώδιο Κριός

κριος - ζώδια κριός - προβλέψεις κριός

Ο Μάρτιος αρχίζει με τον Άρη στον Ταύρο, όπου επηρεάζεται η οικονομική σας κατάσταση. Ενώ υπάρχει η δυνατότητα για οικονομική ανάκαμψη υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο για τα έκτακτα έξοδα της τελευταίας στιγμής. Προσπαθήστε να εξασφαλίσετε μια ισορροπία μεταξύ του εισοδήματος και των εξόδων σας, όπου εκεί βρίσκεται το αδύναμο σημείο σας.

Με την ανάδρομη φορά του Ερμή στις 5/3/19 έως 26/3/19,θα αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες που αφορούν τον 12 τομέα σας. Θα πρέπει αυτή την φάση να αποφεύγετε να δίνετε πληροφορίες που δεν θέλετε να ξεφύγουν και να γίνουν κοινώς γνωστές σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Διότι και οι τοίχοι έχουν αυτιά. Υπάρχει το ενδεχόμενο να περάσετε  κάποιο σημαντικό χρονικό διάστημα σε νοσοκομείο ή ίδρυμα λόγω ασθένειας ενός αγαπημένου σας προσώπου. Προσέχετε επίσης μην γίνετε θύμα εξαπάτησης και αποφύγετε αυτό το διάστημα να συναλλάζεστε με άτομα με τα οποία δεν γνωρίζετε αρκετό διάστημα.

Αστρολογικές Προβλέψεις Μαρτίου 2019 | Αισθηματικά

Όσον αφορά τα αισθηματικά σας φίλοι Κριοί, θα συνδυαστούν με τον κοινωνικό σας περίγυρο από τις 2/3/19 με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προβείτε σε κάποια συναισθηματική γνωριμία με την βοήθεια των φίλων σας. Η Αφροδίτη στον 11 τομέα μπορεί και να μετατρέψει και μια φιλία σε ερωτικό δεσμό.

Πάντως να είστε προετοιμασμένοι, φίλοι Κριοί, διότι ο Έρωτας καραδοκεί Όσον αφορά τους δεσμευμένους Κριούς θα είναι μια περίοδος όπου θα κοινωνικοποιηθείτε. Θα συνοδεύετε το ταίρι σας σε διάφορες κοινωνικούς εκδηλώσεις και δεν θα υπάρχει  κάποιο είδους πίεσης. Στην σχέση θα επικρατεί ο διάλογος και η επικοινωνία που θα συμβάλλει θετικά στην εξέλιξη της.

ρωτα το ταρωτω

Αστρολογικές Προβλέψεις Μαρτίου 2019 | Ζώδιο Ταύρος

ταύρος - ζώδια - προβλέψεις

Ο μήνας Μάρτιος έρχεται με Άρη στο ζώδιο σας, που θα σας γεμίσει τις μπαταρίες. Θα είστε γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμό σε ό τι καταπιάνεστε ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας τομέα. Έχετε θέσει εδώ και καιρό κάποιους στόχους, είναι πλέον καιρός να τους  πραγματοποιήσετε και τα όνειρα σας να γίνουν πραγματικότητα. Να γνωρίζετε ό τι είστε  γεννημένοι αρχηγοί και αυτό να θέσετε ως στόχο να υλοποιήσετε και να πραγματοποιήσετε.

Με ανάδρομο Ερμή από τις 5/3/19 έως 27/3/19 στους Ιχθύες, θα νιώθετε την ανάγκη να  αποφεύγετε το πλήθος και τις έντονες κοινωνικές εκδηλώσεις. Θα θέλετε να βρίσκεστε σε  σημεία, που μπορείτε να έχετε την κατάσταση υπό έλεγχο. Θα θέλετε μετά την εργασία να βρίσκεστε μόνοι σας με τον εαυτό σας, διότι στον επαγγελματικό χώρο δίνεται όλο σας τον εαυτό.

Αυτή την περίοδο θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί, όσον αφορά τον ανάδρομο Ερμή σας στον 11 οίκο. Υπάρχει το ενδεχόμενο να βρεθείτε σε αντιπαράθεση με κάποιο φίλο και αγαπημένο πρόσωπο σας.

Αστρολογικές Προβλέψεις Μαρτίου 2019 | Αισθηματικά

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο, υπάρχει η πιθανότητα να προβείτε σε διάφορες γνωριμίες σε χώρους που σχετίζονται με την εργασίας σας. Αυτό αφορά είτε κοινωνικές εκδηλώσεις, είτε εκδρομές, είτε ακόμα στον εργασιακό σας  χώρο. Υπάρχει περίπτωση στην αρχική της μορφή η σχέση να έχει ανεπίσημο χαρακτήρα και αργότερα να καταλήξει σε κάτι σοβαρό και να επισημοποιηθεί.

Δεν αποκλείεται η σχέση να έχει μορφή υπαλλήλου-ανωτέρου. Όσον αφορά τους δεσμευμένους Ταύρους να προσπαθούν να μην μεταφέρουν την ένταση της ημέρας και εργασίας στον σύντροφο τους. Προσπαθήστε να διατηρείτε τις ισορροπίες μεταξύ επαγγελματικών και προσωπικής ζωής.

ρωτα το ταρωτω

Αστρολογικές Προβλέψεις Μαρτίου 2019 | Ζώδιο Δίδυμοι

δίδυμοι - ζώδια - προβλέψεις 2019

Ο μήνας Μάρτιος εισέρχεται με τον Άρη στον Ταύρο που θα σας βρει με  μειωμένη ενέργεια και πεσμένη διάθεση. Θα είναι μια φάση όπου θα θέλετε να απομονωθείτε από το γύρω κοινωνικό σας περιβάλλον. Θα είστε ιδιαιτέρως ευερέθιστοι αυτή την περίοδο και ίσως στον εργασιακό σας χώρο επικρατήσει παρασκήνιο.

Η διέλευση του Άρη από τον 12 οίκο θα αναδείξει τους πραγματικούς εχθρούς σας και τους συμμάχους. Είναι μια φάση  που δεν χρειάζεται να προβάλλετε  αντίσταση ούτε να οργανώσετε κάποια σύρραξη διότι τα πράγματα θα εξισορροπήσουν με τον χρόνο. Οι σύμμαχοι σας και κυρίως οι ανώτεροι σας θα αντιληφθούν τι συμβαίνει και θα επέμβουν.

Ο ανάδρομος Ερμής από  τις 5/3/19 έως 27/3/19 στους Ιχθύες, θα επηρεάσει τον 10 τομέα σας και θα φέρει κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές στα επαγγελματικά σας σχέδια. Αυτά θα αφορούν κυρίως οικονομικές συμφωνίες, που ίσως μεταφερθούν τον επόμενο μήνα τον Απρίλιο. Επίσης το φόρτο εργασίας θα είναι μεγάλο και ο ελεύθερος χρόνος θα είναι ιδιαίτερα περιορισμένος.

Αστρολογικές Προβλέψεις Μαρτίου 2019 | Αισθηματικά

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο, προκύπτουν ευχάριστα νέα για τα αισθηματικά σας. Υπάρχει το ενδεχόμενο σε κάποια μετακίνηση σας δηλαδή σε  ταξίδι να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία και να εξελιχθεί γρήγορα σε κάτι σοβαρό. Υπάρχει περίπτωση με αυτό το άτομο να έχετε πολλά κοινά ενδιαφέροντα, επιστημονικά, ιδεολογικά κ.τ.λ.

Δεν αποκλείεται το πρόσωπο αυτό να σχετίζεται με το εξωτερικό. Όσον αγορά τους δεσμευμένους θα διανύσουν μια περίοδο αμοιβαίας κατανόησης και συνεννόησης. Θα νιώθουν αρκετά απελευθερωμένοι και θα οργανώνουν μαζί εξορμήσεις και ταξίδια.

ρωτα το ταρωτω

Αστρολογικές Προβλέψεις Μαρτίου 2019 | Ζώδιο Καρκίνος

καρκίνος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Ο μήνας Μάρτιος εισέρχεται με τον Άρη στον Ταύρο, όπου θα επηρεαστεί ο 11 τομέας. Αυτό το διάστημα θα είναι η κατάλληλη εποχή να υλοποιήσετε κάποια από τα σχέδια σας που είχατε θέσει εδώ και καιρό. Η καλή είδηση είναι ό τι πολύ πιθανόν να πραγματοποιηθούν με την συμπαράσταση και την βοήθεια των φίλων σας.

Επίσης σε αυτή την φάση της ζωής σας δεν θα δέχεστε μύγα στο σπαθί σας, όποιος περιορίζει την ελευθερία σας και την έκφραση σας θα αποτελεί κόκκινο πανί. Υπάρχει περίπτωση να γίνετε μέλος σε κάποια οργάνωση ή σύλλογο υπεράσπισης ανθρωπίνων δικαιωμάτων, λόγω και του συνδυασμού της Αφροδίτης στον Υδροχόο.

Στις 5/3/19 έως 27/3/19 με την ανάδρομη φορά του Ερμή στους Ιχθύες θα είναι μια περίοδο που οι δυσκολίες θα περιορίζονται κυρίως σε εκκρεμότητες γραφειοκρατικού τύπου. Αν έχετε ζητήματα νομικής φύσης σε εκκρεμότητα, ίσως υπάρξει καθυστέρηση στην απόφαση ή αναβολή. Προσπαθήστε να αναβάλλετε κάποιο ταξίδι σας στο εξωτερικό ίσως προκύψουν προβλήματα με καθυστερήσεις και ταλαιπωρίες.

Αστρολογικές Προβλέψεις Μαρτίου 2019 | Αισθηματικά

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο και την διέλευση στον 8 οίκο σας, θα σας απασχολήσουν ερωτικά ζητήματα. Αν είστε δεσμευμένος Καρκίνος υπάρχει το ενδεχόμενο να έχετε περισσότερες σεξουαλικές απαιτήσεις από τον σύντροφο σας και αυτό δεν είναι κακό. Το θέμα είναι να υπάρχει η αντίστοιχη ανταπόκριση από την άλλη πλευρά. Αποφύγετε πάντως παράνομες ερωτικές σχέσεις, μπορεί να αποβούν εις βάρος σας.

Όσον αφορά τους ελεύθερους Καρκίνους θα επιδιώκουν ελεύθερες σχέσεις χωρίς δεσμεύσεις για κάποιο διάστημα, είτε παράνομες καθαρά σεξουαλικού τύπου, αλλά θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί με αυτές του είδους επαφές.

ρωτα το ταρωτω

Αστρολογικές Προβλέψεις Μαρτίου 2019 | Ζώδιο Λέων

λέων - ζώδια - προβλέψεις 2019

Ο μήνας Μάρτιος εισέρχεται με τον Άρη στον Ταύρο, όπου θα επηρεαστούν τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Θα είναι ένας μήνας όπου θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας ζητήματα. Βεβαίως θα είναι μια περίοδο γεμάτη με άγχος και πίεση αλλά εδώ θα κριθούν όλα. Πολύ πιθανόν να σας ανακοινωθεί μια  προαγωγή αυτό το διάστημα που θα σας χαροποιήσει ιδιαιτέρως.

Υπάρχει όμως το σοβαρό ενδεχόμενο να υπάρξουν εχθρικές αντιδράσεις από  συνεργάτες και συναδέλφους σας, ως αντίδραση σε αυτή την εξέλιξη. Θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι διότι έτσι θα  διακρίνετε εχθρούς και συμμάχους, πάντως η κερδισμένοι σε αυτή την περίπτωση θα  είστε εσείς. Τίποτα δεν μπορεί να διακόψει την πορεία σας προς την επιτυχία.

Από τις 5/3/19 έως 27/3/19, με την ανάδρομη φορά του Ερμή στους Ιχθύες ίσως υπάρξουν  θέματα καθυστερήσεων σε οφειλές προς τρίτους ή σε κάποιο θέμα ή ζήτημα με κάποιο δάνειο σας. Θα πρέπει να βρείτε τρόπο να καλύψετε το ζήτημα αυτό πριν πάρει διαστάσεις και δημιουργήσει αρνητικές εξελίξεις. Λύση δεν θα βρεθεί ακόμη σε κάποιο ακίνητο κληρονομιάς που εμπλέκονται και τρίτοι και ίσως ακολουθήσει δικαστική οδός.

Αστρολογικές Προβλέψεις Μαρτίου 2019 | Αισθηματικά

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο, θα επηρεάσει κυρίως εσάς και τον ερωτικό σας σύντροφο. Έχετε περάσει ένα αρκετά δύσκολο διάστημα και ήρθε η στιγμή να  βελτιωθούν οι σχέσεις σας αισθητά. Με την Αφροδίτη απέναντι σας θα υπάρξει συνεννόηση και διάλογος και θα βγουν στην επιφάνεια αισθήματα και συναισθήματα που είχαν εδώ και καιρό εκλείψει.

Όσον αφορά τους ελεύθερους Λέοντες ήρθε η στιγμή να βρείτε το  άλλο σας μισό και να ενωθείτε. Η προσωπικότητα σας και η εξωτερική σας εικόνα μαγνητίζει βλέμματα, που τα φλερτ θα διαδέχονται το ένα το άλλο. Το αποτέλεσμα σας θα είναι να μεγαλώσει η αυτοπεποίθηση σας.

ρωτα το ταρωτω

Αστρολογικές Προβλέψεις Μαρτίου 2019 | Ζώδιο Παρθένος

παρθένος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Ο μήνας Μάρτιος εισέρχεται με τον Άρη στον Ταύρο, όπου θα επηρεαστούν ζητήματα νομικής φύσης και μετακινήσεις μεγάλων αποστάσεων. Όσον αφορά δικαστικές αποφάσεις σε εκκρεμότητα με ενδεχόμενη απόφαση τον Μάρτιο, θα έχει θετική έκβαση αν το ζήτημα σχετίζεται με οικονομικής φύσης ζητήματα. Είναι επίσης, φίλοι Παρθένοι, μια θετική περίοδο για γραφειοκρατικά ζητήματα και την επίλυση τους.

Αν διαθέτετε κάποια  επιχείρηση που συναλλάζεται με το εξωτερικό η επιτυχία θεωρείται δεδομένη έως πολύ καλή. Δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να διοργανώσετε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό με επιτυχία, όχι μόνο για επαγγελματικό σκοπό αλλά και για ψυχαγωγικούς λόγους.

Από τις 5/3/19 έως 27/3/19 με την ανάδρομη φορά του Ερμή στους Ιχθύες, θα επηρεαστούν όλες οι μορφές σχέσεων σας. Όσον αφορά τον επαγγελματικό σας χώρο, ίσως υπάρξουν διαμάχες και αναγκαστείτε να αλλάξετε συνεργάτες. Επίσης ο Ερμής στον 7 οίκο σας  αναδεικνύει εχθρούς που δεν περιμένατε. Αφήστε τους να εκδηλωθούν για να μπορέσετε  να προστατευθείτε από αυτή την στιγμή και μετά, θα δυσκολευτείτε στην αρχή να το  πιστέψετε αλλά έτσι είναι η πραγματικότητα.

Αστρολογικές Προβλέψεις Μαρτίου 2019 | Αισθηματικά

Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 2/3/19,φίλοι Παρθένοι, θα σας  συμβούν ιδιόμορφες καταστάσεις στα αισθηματικά. Ενδέχεται να προκύψει σε εσάς  τους ελεύθερους Παρθένους μια γνωριμία στον εργασιακό σας χώρο. Υπάρχει το  ενδεχόμενο για έναν από τους δύο σας να είναι παράνομη η επαφή. Είναι άγνωστο αν ποτέ αυτή η επαφή θα πάρει την μορφή του επίσημου και νόμιμου δεσμού. Το σίγουρο είναι ό τι αρχικά θα διατηρηθεί κρυφή προς αποφυγή σχολίων.

Όσον αφορά τους δεσμευμένους παρθένους, θα πρέπει να βρουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο και να μην παραμελούν τον σύντροφο τους. Αυτό πρέπει να συμβεί με κάθε τίμημα προς αποφυγή παρεξηγήσεων και ρήξη της σχέσεως.

ρωτα το ταρωτω

Αστρολογικές Προβλέψεις Μαρτίου 2019 | Ζώδιο Ζυγός

ζυγός - ζώδια - προβλέψεις 2019

Ο μήνας Μάρτιος εισέρχεται με τον Άρη στον Ταύρο, όπου θα πρέπει να λάβετε υπόψη ότι θα επηρεάζεται κατά διαστήματα η ψυχική σας κατάσταση. Τα κάτω και άνω βέβαια της διάθεσης σας θα επηρεάζονται από τα οικονομικά σας. Θα επικρατεί μια αστάθεια στο εισόδημα σας κατά διαστήματα που θα οφείλεται σε έκτακτες αγορές που δεν είχατε υπολογίσει. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να έρθετε σε αντιπαράθεση με τρίτους για μια παλιότερη υπόθεση ενός ακίνητου κληρονομικής φύσης.

Η συμβουλή των άστρων είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να ισορροπείτε τις καταστάσεις και θα βγείτε κερδισμένοι. Διότι αν σας τυφλώνει ο θυμός και αντιδράτε παρορμητικά μπορεί να έχει χρόνιες επιπτώσεις.

Με τον ανάδρομο Ερμή από τις 5/3/19-27/3/19 στους Ιχθύες θα επηρεαστεί ο τομέας της εργασίας και υγείας σας. Ίσως στον εργασιακό σας χώρο αισθανθείτε κάπως αδικημένοι με τον τρόπο που σας συμπεριφέρεται ο ανώτερος σας. Και σας  δημιουργείται η εντύπωση ό τι όλοι έχουν ευνοϊκότερη μεταχείριση και αντιμετώπιση. Πρέπει όμως να το επιβεβαιώσετε σίγουρα ό τι συμβαίνει αυτό, δεν υπάρχει λόγος να εκτεθείτε.

Αστρολογικές Προβλέψεις Μαρτίου 2019 | Αισθηματικά

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο έρχονται ευχάριστα νέα στην ζωή σας από τις 2/3/19. Υπάρχει απόλυτη αστρολογική εύνοια με τα αισθηματικά σας, όπου μπορείτε να γνωρίσετε τον απόλυτο έρωτα. Υπάρχει μάλιστα η πιθανότητα να υπάρξει έρωτας με την πρώτη ματιά και μάλιστα κεραυνοβόλος.

Φίλοι Ζυγοί, να είστε προετοιμασμένοι ο έρωτας καραδοκεί. Για τους δεσμευμένους υπάρχει το επόμενο βήμα, που είναι η επισημοποίηση της σχέση τους ή η απόκτηση ενός νέου μέλους στην οικογένεια για τους παντρεμένους. Οι Ζυγοί είστε οι πλέον ευνοημένοι του μήνα στα  αισθηματικά.

ρωτα το ταρωτω

Αστρολογικές Προβλέψεις Μαρτίου 2019 | Ζώδιο Σκορπιός

σκορπιός - ζώδια - προβλέψεις

Ο μήνας Μάρτιος εισέρχεται με τον Άρη στον Ταύρο, όπου επικεντρώνεται στον έβδομο οίκο σας. Επηρεάζονται άμεσα οι συνεργασίες σας και τα επαγγελματικά σας σχέδια. Ίσως θελήσετε να οργανώσετε ένα πρωτοποριακό εγχείρημα και αναζητάτε συνεργάτες αυτό το διάστημα θα πρέπει να είστε λίγο προσεκτικοί στην επιλογή των προσώπων μην καταλήξει σε ναυάγιο ή καθυστέρηση. Καλό είναι να απευθύνεστε στο κοινωνικό σας περίγυρο ή στους φίλους σας για αναζήτηση συνεργατών που ήδη γνωρίζετε καλύτερα.

Να είστε πάντως προσεκτικοί αυτό το διάστημα διότι το άγχος σας θα σας δημιουργεί ένταση και επιθετικότητα. Δεν αποκλείεται να έρθετε σε κάποια αντιπαράθεση με κάποιον φίλο σας ή γνωστό και να αισθανθείτε άσχημα γι’αυτό.

Με τον ανάδρομο Ερμή από τις 5/3/19-27/3/19 στους Ιχθύες θα πρέπει να λάβετε υπόψιν ότι θα έχετε περιορισμένο χρόνο για ξεκούραση και ψυχαγωγία. Το πρόγραμμα θα είναι γεμάτο και θα σας λείπει ο ύπνος. Βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και την εξωτερική σας εικόνα που θα σας ευνοήσει περισσότερο. Οι ακραίες καταστάσεις μόνο προβλήματα και αντίθετα αποτελέσματα φέρνουν.

Αστρολογικές Προβλέψεις Μαρτίου 2019 | Αισθηματικά

Όσον αφορά τα αισθηματικά σας, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο επηρεαστούν θετικά τα συναισθήματα σας, φίλοι Σκορπιοί. Όσον αφορά  τους δεσμευμένους Σκορπιούς θα δείχνουν και θα δίνουν γενναιόδωρα την αγάπη τους στον σύντροφο τους και θα τους ανταποδίδεται αντίστοιχα.

Όσον αφορά τους Παντρεμένους σκορπιούς θα πρέπει να βρουν λίγο παραπάνω ελεύθερο για να ασχοληθεί με την οικογένεια τους. Οι ελεύθεροι Σκορπιοί ίσως προχωρήσουν σε κάποια  που πιθανόν  να εξελιχθεί στη συνέχεια, εξαρτάται από το προσωπικό ωροσκόπιο του καθένα… Όσον αφορά τους δεσμευμένους προσοχή σε θέματα απιστίας μπορείτε να ενθουσιαστείτε με κάτι και να βρεθείτε εκτεθειμένη.

ρωτα το ταρωτω

Αστρολογικές Προβλέψεις Μαρτίου 2019 | Ζώδιο Τοξότης

τοξότης - ζώδια - προβλέψεις 2019

Ο μήνας Μάρτιος εισέρχεται με τον Άρη στον Ταύρο, όπου θα σημειωθούν εξελίξεις στον 6 οίκο σας. Στον εργασιακό τομέα σας θα συμβούν διάφορες ανακατατάξεις που μπορεί να δυσκολέψουν την προσαρμογή σας. Υπάρχει το ενδεχόμενο να έρθετε σε σύγκρουση με κάποιον ανώτερο σας και να βρεθείτε σε δύσκολη θέση, διότι θα αισθάνεστε αδικημένοι από την συμπεριφορά του.

Υπάρχει επίσης το γεγονός να νιώσετε κάποια εχθρική διάθεση από τους συναδέλφους και συνεργάτες σας λόγω ανταγωνισμού. Αλλά αυτή την φάση διαθέτετε τέτοια ενέργεια, ενθουσιασμό και δυναμικό που τίποτα δεν θα  σας πτοεί. Οι κερδισμένοι του παιχνιδιού  θα είστε εσείς, διότι η ζωή είναι ένα παιχνίδι μην τα παίρνετε όλα στα σοβαρά. Διατηρείστε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και προχωρήστε προληπτικά σε ένα γενικό τσεκάπ για καθαρά λόγους πρόληψης.

Με τον ανάδρομο Ερμή στις 5/3/19 έως 27/3/19 στους Ιχθύες θα επηρεαστούν ζητήματα επικοινωνίας και μετακινήσεων. Ίσως θα θέλετε να επικοινωνήσετε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για την δημιουργίας μιας φιλίας, αλλά αυτό μπορεί να αποβεί επικίνδυνο και να μην πρόκειται για το άτομο που νομίζετε. Η να βρεθείτε σε ραντεβού εξ επαφής και να αποδειχτεί μια επικίνδυνη κατάσταση.

Αστρολογικές Προβλέψεις Μαρτίου 2019 | Αισθηματικά

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο από τις 2/3/19, ευχάριστα νέα έρχονται για τα αισθηματικά σας. Το επικοινωνιακό σας χάρισμα μαζί με την δυναμικότητα σας, που θα εκπέμπετε θα φέρει κοντά σας πολλούς ανθρώπους. Σε διάφορους χώρους κοινωνικών εκδηλώσεων θα είστε το επίκεντρο της παρέας και θα έχετε πολλές ερωτικές επιτυχίες και φλερτ.

Υπάρχει το ενδεχόμενο επίσης πάνω σε κάποια μετακίνηση σας ή ταξίδι να συναντήσετε μια ενδιαφέρουσα προσωπικότητα και να ενθουσιαστείτε. Αυτό αφορά και σε χώρους με πνευματικό ενδιαφέρον π.χ σεμινάρια, τμήματα ξένων γλωσσών…

ρωτα το ταρωτω

Αστρολογικές Προβλέψεις Μαρτίου 2019 | Ζώδιο Αιγόκερως

αιγόκερως - ζώδια - προβλέψεις 2019

Ο μήνας Μάρτιος εισέρχεται με τον Άρη στον Ταύρο, όπου θα έχετε εξελίξεις στον 5 τομέα σας. Αυτή η περίοδο χαρακτηρίζεται ιδιαιτέρως τυχερή σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες για μόνιμη επαγγελματική αποκατάσταση και καλές οικονομικές συμφωνίες. Αυτό βεβαίως που σας ενδιαφέρει άμεσα είναι η οικονομική σας κατάσταση και πως θα βελτιωθεί σύντομα. Αλλά προσπαθήστε να μην δείξετε βιασύνη στις κινήσεις της σκακιέρας.

Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο να προχωρήσετε στην ανασύσταση μιας νέας δική σας επιχείρησης που θα σας ενθουσιάσει ιδιαιτέρως. Προσοχή, επιλέξτε συνεργάτες γι’αυτό το εγχείρημα και αποφύγετε την μοναχική σας πορεία, αλλά διαλέξτε τους σωστούς συνεργάτες γι’αυτό το εγχείρημα.

Από τις 5/3/19 ο Ερμής γίνεται ανάδρομος στους Ιχθύες, θα πρέπει να είστε λίγο προσεκτικοί στο θέμα της επικοινωνίας. Λόγω του φόρτου εργασίας στα επαγγελματικά θα σας  διακρίνει ένας εκνευρισμός, προσοχή που θα ξεσπάτε και πως. Συγκρατηθείτε, διότι μόνο αρνητικά αποτελέσματα μπορεί να έχει μια τέτοια συμπεριφορά στις δημόσιες σχέσεις. Υπάρχει περίπτωση αυτό το διάστημα να έρθετε σε αντιπαράθεση με συγγενείς ή συγγενικό πρόσωπο. Πάντως αυτή την περίοδο ευνοούνται ταξίδια και μετακινήσεις για επαγγελματικούς και όχι μόνο λόγους.

Αστρολογικές Προβλέψεις Μαρτίου 2019 | Αισθηματικά

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο, δηλαδή στον 2 οίκο, ευνοούνται αυτό το διάστημα ερωτικές γνωριμίες. Αλλά προσοχή υπάρχει και το ενδεχόμενο να πέσετε θύμα οικονομικής εκμετάλλευσης από αυτό το πρόσωπο και να έχει άλλες βλέψεις, αλλά ελπίζω ό τι θα το καταλάβετε νωρίς.

Όσον αφορά  τους δεσμευμένους Αιγόκερους, διάφορα οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σας απασχολούν, ίσως τα μεταφέρετε στον σύντροφο σας. Πιθανότατα ο σύντροφο σας να δείξει κατανόηση και να συμβάλλει θετικά στην κατάσταση αυτή και να βοηθήσει. Οι κτητικές διαθέσεις σας αυτό το διάστημα ίσως σας δημιουργήσουν κάποια  προβλήματα σε σχέση με τον σύντροφο σας.

ρωτα το ταρωτω

Αστρολογικές Προβλέψεις Μαρτίου 2019 | Ζώδιο Υδροχόος\

υδροχόος- ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την διέλευση του Άρη στον Ταύρο από τα μέσα Φεβρουαρίου, θα επηρεαστεί ο 4 τομέας σας. Ίσως προκύψουν διάφορα ζητήματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Υπάρχει περίπτωση να έρθετε σε αντιπαράθεση με κάποιο οικογενειακό σας μέλος και αυτό να σας αποσυντονίσει.

Ο 4 οίκος σε σχέση με τον Άρη επηρεάζει και την οικία σας, ίσως προκύψουν κάποιες έκτακτες ζημιές στους χώρους της οικίας και να προχωρήσετε σε επιδιορθώσεις. Το ενδεχόμενο της μετακόμισης επίσης δεν αποκλείεται σε αυτή την φάση αγαπημένοι Υδροχόοι. Υπάρχει περίπτωση εμφάνισης ενός προσώπου από το παρελθόν που θα σας  δημιουργήσει ιδιαίτερη εντύπωση και απορίες.

Από τις 5/3/19 έως 27/3/19 με  ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες αισθάνεστε την ανάγκη να αποσυρθείτε από την κοσμοσυρροή και θα θελήσετε να μείνετε για κάποιο διάστημα μόνοι σας. Θα αποφεύγετε τις κοινωνικές εκδηλώσεις και τις συγκεντρώσεις με φίλους  απλώς και μόνο για να μείνετε εσείς και ο εαυτός σας.

Αστρολογικές Προβλέψεις Μαρτίου 2019 | Αισθηματικά

Με την είσοδο της Αφροδίτης στο Ζώδιο σας από τις 2/3/19, θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις στα αισθηματικά σας. Ήρθε πλέον ο καιρός  να ερωτευτεί τε και μάλιστα πολύ και ατέλειωτα. Όσον αφορά τους αδέσμευτους  Υδροχόους τα φλερτ και ερωτικές εξομολογήσεις θα είναι πολλές. Οι προτάσεις και οι επιλογές πολλές. Η δυσκολία θα βρίσκεται να διαλέξετε την σωστή  περίπτωση, αλλά αφήστε το ένστικτο σας να σας οδηγήσει μόνο του εκεί που πρέπει.

Όσον αφορά τους δεσμευμένους φίλους Υδροχόους είναι μια καλή περίοδο να γίνει μια καλή αρχή στην σχέση σας. Υπάρχει ανάγκη για ανανέωση μέσω κάποιου ταξιδιού, προσπαθήστε να ανοίξετε κάποιο διάλογο και να αναφέρετε ο κάθε ένας τι είναι αυτό που σας ενοχλεί και σας  απομακρύνει τον έναν από τον άλλον.

ρωτα το ταρωτω

Αστρολογικές Προβλέψεις Μαρτίου 2019 | Ζώδιο Ιχθύες

ιχθύς- ζώδια - προβλέψεις 2019

Ο Μάρτιος αρχίζει με τον Άρη στον Ταύρο, όπου θα επηρεαστεί ο τρίτος τομέας. Θα πρέπει να λάβετε υπόψιν ό τι θα επηρεαστούν άμεσα οι επικοινωνίες και η καθημερινότητα σας. Θα είναι μια εποχή, όπου οι  εσωτερικές ανησυχίες θα είναι αυξημένες και ο εκνευρισμός έντονος. Ίσως αυτό οφείλεται στην έντονη καθημερινότητα και τους έντονους  ρυθμούς του τελευταίου διαστήματος. Ίσως έχει επηρεαστεί η κατάσταση  σας από την κακή συμπεριφορά ορισμένων ανθρώπων.

Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο αυτό το διάστημα να έρθετε σε ρήξη με κάποιον συγγενή σας. Επίσης ζητήματα γραφειοκρατίας ίσως σας ταλαιπωρήσουν αυτό το διάστημα διότι δεν θα προχωρούν όπως πρέπει. Δεν πρέπει όμως να το βάζετε κάτω είναι μια φάση όπου δεν θα διαρκέσει, διατηρείστε την ψυχραιμία σας.

Με τον ανάδρομο Ερμή από τις 5/3/19 έως 27/3/19 στους Ιχθύες δηλαδή στο ζώδιο σας, θα επηρεαστούν άμεσα οι κοινωνικές σας σχέσεις. Αυτό που θα βγάζετε προς τα έξω θα είναι μια δυναμικότητα και ένας ενθουσιασμός που θα μαγνητίζει τους άλλους. Θα πρέπει όμως να είστε προσεκτικοί ως προς τις νέες γνωριμίες που θα ελκύετε, διότι υπάρχει κίνδυνος να πέσετε θύμα εκμετάλλευσης. Η εκμετάλλευση αυτή αφορά είτε θέματα οικονομικής φύσης, είτε ακόμη συναισθηματικής φύσης εκμετάλλευση.

Αστρολογικές Προβλέψεις Μαρτίου 2019 | Αισθηματικά

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο στις 2/3/19,φίλοι Ιχθύες, θα νιώθετε συναισθηματικά απομονωμένοι. Θα είναι μια φάση, όπου θα προτιμάτε να παραμένετε μόνοι σας. Η αναζήτηση για συντροφιά θα είναι μειωμένη. Θα υπάρχει μια προτίμηση για περιστασιακού τύπου επαφές καθαρά σεξουαλικού τύπου.

Όσον αφορά τους δεσμευμένους θα είναι μια εποχή, όπου θα επικρατεί ένταση και κακή επικοινωνία. Πρέπει αυτό το διάστημα να επαναπροσδιορίσετε την σχέση σας και να τεθούν νέες βάσεις.

ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles