Αστρολογικές Προβλέψεις Μαΐου 2019

μέντιουμ άρης

Αστρολογικές Προβλέψεις Μαΐου 2019. Ο μήνας Μάιος θα χαρακτηριστεί ως ο Μήνας των εξελίξεων και απρόοπτων γεγονότων. Με την συσσώρευση πολλών πλανητών στον Ταύρο και σε συνδυασμό του Ουρανού στον Ταύρο θα βρεθούμε πολλές φορές προ εκπλήξεων.

Ο Ερμής θα αλλάξει τρία ζώδια σε ένα μήνα: Κριό, Ταύρο και Δίδυμο.

Η Αφροδίτη: Κριό και Ταύρο.

Η Αφροδίτη θα ευνοήσει έως τις 15/05 αισθηματικά: Κριούς, Λέοντες και Τοξότες. Ενώ η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 16/05 θα ευνοήσει αισθηματικά: Ταύρους, Παρθένους, και Αιγόκερους. Αυτός ο μήνας θα μας απασχολήσει ιδιαιτέρως οικονομικά και ειδικά στην διαχείριση του εισοδήματος μας. Οικονομικά θα ευνοηθούν συγκεκριμένα: Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι.

Στις 17/05/2019 έχουμε την είσοδο του Άρη στον Καρκίνο έως τις 01/07/2019, όπου θα δοκιμαστούμε σε διαφορετικούς τομείς, αλλά ιδιαιτέρως στην υπομονή. Ψυχραιμία και υπομονή θα πρέπει να διαθέτουν οι: Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι. Αυτός ο μήνας ίσως χαρακτηριστεί από έντονη παγκόσμια σεισμική δραστηριότητα.

Αστρολογικές Προβλέψεις Μαΐου 2019 | Ζώδιο Κριός 
Ζώδιο Κριός
Ζώδιο Κριός

Με την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο στις 07/05/2019, θα επηρεαστεί ο 2 οίκος σας, φίλοι Κριοί. Αυτή την περίοδο θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας ζητήματα. Θα έχετε την τάση να υπέρ-αναλύετε τα έσοδα και τα έξοδα σας, ώστε να μπορέσετε να βρείτε μια ισορροπία στο εισόδημα σας. Αναζητείτε τρόπους και με την βοήθεια τρίτων προσπαθείτε να βρείτε μια λύση ώστε να αυξήσετε τα έσοδα σας. Πάντως εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που μπορεί να σας δοθεί και πράγματι να ανοίξουν κάποιες πόρτες για εσάς. Υπάρχει περίπτωση ανεύρεσης μια δεύτερης εργασίας και αυτό σημαίνει έξτρα εισόδημα.

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, φίλοι Κριοί, έως τις 15/05, θα είστε οι πιο ευνοημένοι μέσα στον Ζωδιακό κύκλο για το διάστημα που αναφέρω. Να μην ξεχνάμε ότι η Αφροδίτη συνδέεται με το χρήμα και τον έρωτα, που θα κάνουν την εμφάνιση τους στην ζωή σας με την θετική τους μορφή. Ένα είναι σίγουρο ότι θα εκπλαγείτε ευχάριστα, θα πρέπει πάντως να δώσετε λίγο βάση στην εγωιστική σας πλευρά και να ρίξετε λίγο τους τόνους, για να αποφύγετε μετωπικές συγκρούσεις. Αυτή την φάση θα θελήσετε να αλλάξετε λίγο την εξωτερική σας εμφάνιση αρχίζοντας κάποιο σπορ ή γυμναστήριο και θα ξοδέψετε κάποια χρήματα χάρη της εικόνας και του έρωτα.

Με την είσοδο του Άρη στον Καρκίνο στις 17/05/2019, επηρεάζεται ο 4 οίκος σας. Πιστεύετε ότι έχει έρθει πλέον η στιγμή να αυξήσετε τις επαφές σας και τις συναντήσεις σας με νέους ερωτικούς συντρόφους για σεξουαλικούς λόγους, είτε για λόγους καθαρά επαγγελματικούς που μπορεί να σας βοηθήσουν, ώστε να εξελιχτείτε στον τομέα που επιδιώκετε, φίλοι Κριοί. Ο 4 οίκος επηρεάζει βεβαίως και οικογενειακά ζητήματα και την οικία σας. Πολύ πιθανόν να πρέπει να προετοιμαστείτε για κάποιες εντάσεις με κάποιον από τους δύο γονείς σας. Προσπαθήστε να γίνετε λίγο πιο διαλλακτικός αυτό το διάστημα για να αποφύγετε καβγάδες και δυσάρεστες ανατροπές. Πολύ πιθανόν αυτό το διάστημα να προχωρήσετε σε κάποιες τροποποιήσεις στην οικία σας ή ακόμα να κάνετε κάποια μετακόμιση. Πιθανόν προβλέπεται και κάποια αγοραπωλησία.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι olokliromeni-provlepsi-3.jpg
ερωτική συναστρία
ρωτα το ταρωτω
Αστρολογικές Προβλέψεις Μαΐου 2019 | Ζώδιο Ταύρος 
Ζώδιο Ταύρος
Ζώδιο Ταύρος

Με την είσοδο του Ερμή στο Ζώδιο σας στις 07/05, θα επηρεαστεί ο πρώτος σας οίκος. Αυτή την περίοδο, φίλοι Ταύροι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να διαπραγματευτείτε νέες οικονομικές συμφωνίες, που πολύ πιθανόν να σχετίζονται με την επαγγελματική σας δραστηριότητα και όχι μόνο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια οικονομική σταθερότητα. Γενικώς αυτή την περίοδο μπορεί να εμφανιστούν πολλές ευκαιρίες και αργά αλλά σταθερά προβάλλετε τον εαυτό σας, τα ταλέντα σας και τις ικανότητες σας. Είναι η εποχή που μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια και τα όνειρα σας και να αρχίσουν να πραγματοποιούνται. Εξελίξεις θα υπάρξουν και στην προσωπική σας ζωή που θα σας κάνουν να χαρείτε ιδιαιτέρως.

Με την Αφροδίτη στο Ζώδιο του Κριού έως τις 15/05 θα σημάνει για εσάς μια περίοδο απομόνωσης, φίλοι Ταύροι. Θα είστε περισσότερο συγκρατημένοι σε σχέση με άλλες φορές και περισσότερο μελαγχολικοί. Θα δίνετε την εντύπωση ό τι κρατάτε καλά κρυμμένα μυστικά αυτή την φάση της ζωής σας. Ίσως συνάψετε κάποια σχέση η ερωτοτροπήσετε με ένα άτομο, για το οποίο ή για την όποια κατάσταση δεν πρέπει να γίνει γνωστό αυτό το γεγονός στο ευρύ κοινό. Υπάρχει και ένα άλλο ενδεχόμενο που δημιουργεί η Αφροδίτη από τον 12 οίκο σας, να δείτε με κάποια διαφορετική οπτική μια πρώην σχέση σας. Γενικά δημιουργούνται πολλά σκάνδαλα με αυτή την διέλευση.

Με την είσοδο τού Άρη στον Καρκίνο στις 17/05/2019, επηρεάζεται ο 3 τομέας σας. Πολύ πιθανόν να αυξηθούν οι μετακινήσεις σας αυτό το διάστημα, λόγω υποχρεώσεων, είτε λόγω αποδράσεων αναψυχής ακόμη και στο εξωτερικό, φίλοι Ταύροι. Ενώ σημαντική μορφή και σε προτεραιότητα έρχονται οι σχέσεις σας με τα αδέρφια σας και κάποιους συγγενείς. Πάντως θα πρέπει να είστε λίγο προσεκτικοί το επόμενο διάστημα διότι μπορεί να λογοφέρετε και να έρθετε σε σύγκρουση με αγαπημένα σας πρόσωπα. Και αυτό εξαιτίας μιας παρεξήγησης ή μεταφορά λόγων με διαφορετικό τρόπο μέσω τρίτων. Αλλά γενικώς αυτό το διάστημα θα είστε ιδιαιτέρως πρόσχαροι και επικοινωνιακοί με τον κοινωνικό σας περίγυρο.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι olokliromeni-provlepsi-3.jpg
ερωτική συναστρία
ρωτα το ταρωτω
Αστρολογικές Προβλέψεις Μαΐου 2019 | Ζώδιο Δίδυμοι 
Ζώδιο Δίδυμος
Ζώδιο Δίδυμος

Με την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο στις 07/05, θα επηρεαστεί ο 12 οίκος σας. Αυτή την περίοδο θα προχωρήσετε σε ξεκαθάρισμα καταστάσεων πριν πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σας. Έχετε την τάση αυτή την εποχή να κάνετε έναν απολογισμό για εσάς και την ζωή σας. Ένα άλλο χαρακτηριστικό της περιόδου αυτής θα είναι η έλλειψη ενέργειας, δηλαδή υποτονικότητας και η αντικοινωνικότητα σας. Θα θέλετε να σκεφτείτε ήρεμα τον δρόμο που θα χαράξετε και που μπορεί να σας εξασφαλίσει μια μάλλον καλύτερη ποιότητα ζωής. Θέλετε κυρίως να αφήσετε πίσω το παρελθόν σας και να σχεδιάσετε το μέλλον σας. Πάντως να γνωρίζεται  ότι η διαίσθηση σας αυτή την εποχή σας βοηθά και βρίσκει λύσεις.

Με την Αφροδίτη στο Ζώδιο του Κριού έως τις 15/05 θα σημειωθεί μια σχετικά δυναμική βελτίωση στα ζητήματα των αισθηματικών και οικονομικών σας θεμάτων. Θα δημιουργείται στο περιβάλλον που κινείστε μια ακαταμάχητη έλξη και γοητεία που επιπλέον θα τονώσει και την αυτοπεποίθηση σας. Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο αυτό το διάστημα να λάβετε ένα σημαντικό ποσό από πηγή πού δεν αναμένετε. Επίσης ενδέχεται να υπάρξει μια συγκλονιστική εξέλιξη όσον αφορά  στην εξέλιξη μιας φιλικής σχέσης σε ερωτική. Πάντως να γνωρίζετε ότι αυτό το διάστημα θα δείχνετε έναν ιδιαίτερο ενθουσιασμό για τα ερωτικά παιχνίδια που δεν σημαίνει ότι θα είναι κάτι σοβαρό.

Με την είσοδο του Άρη στον Καρκίνο στις 17/05/2019, επηρεάζεται ο 2 οίκος σας. Σε αυτόν τον τομέα θα έχετε εξελίξεις και αναφέρομαι στα οικονομικά σας. Ίσως αυτό το διάστημα να έχετε την επιθυμία να δραστηριοποιηθείτε επενδυτικά, είτε να αυξήσετε και να σταθεροποιήσετε το εισόδημα σας. Επιπλέον θα επικρατεί μια τάση αυτή την περίοδο να θέλετε να ξοδεύετε χρήματα για την προσωπική σας ευχαρίστηση και την εξωτερική σας εικόνα κυρίως. Μόνο που θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, διότι οι υπερβολικά παρορμητικές κινήσεις μπορεί να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού και να σας δημιουργηθούν πολλά προβλήματα. Αυτό το διάστημα δεν χρειάζεται περισσότερη αβεβαιότητα.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι olokliromeni-provlepsi-3.jpg
ερωτική συναστρία
ρωτα το ταρωτω
Αστρολογικές Προβλέψεις Μαΐου 2019 | Ζώδιο Καρκίνος 
Ζώδιο Καρκίνος
Ζώδιο Καρκίνος

Με την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο στις 07/05, θα επηρεαστεί ο 11 οίκος σας. Αυτή την περίοδο να έχετε υπόψιν σας ότι η κοινωνικότητα σας θα είναι στα ύψη. Θα έρθετε σε επαφή με νέους ανθρώπους και με άτομα κύρους και θα αναγνωριστούν τα ταλέντα και οι ικανότητες σας. Επίσης υπάρχει αυτή την περίοδο η περίπτωση να αναλάβετε  ηγετικό ρόλο σε έναν σύλλογο ή ομάδα εθελοντών. Ασχολείστε αρκετά με τούς φίλους σας αυτές τις ημέρες και παίρνετε τις συμβουλές τους για τα οικονομικά και όχι μόνο ζητήματα. Η διάθεση σας θα είναι διπλωματική, φιλική και εξωστρεφή προς όλους. Αυτή την εποχή έρχεστε πιο κοντά σε άτομα με τα οποία είχατε ψυχρανθεί. Με την βοήθεια φίλων η αναζήτηση εργασίας γίνεται πιο εύκολη.

Με την Αφροδίτη στο Ζώδιο του Κριού έως τις 15/05, θα έχετε μεγάλη εύνοια και τύχη σε ζητήματα που αφορούν την επαγγελματική σας δραστηριότητα και γενικώς την εργασία. Θα έχετε την τάση και μάλλον θα σας δοθεί η  ευκαιρία να ξεκινήσετε κάτι δικό σας, αποκτώντας δηλαδή επιχειρηματική δραστηριότητα και αυτονομία οικονομική. Σε αυτό το θέμα θα σας βοηθήσει και το κοινωνικό υπόβαθρο που έχετε διαμορφώσει τόσα χρόνια. Οι γνωριμίες σας με άτομα κύρους και η κοινωνικότητα σας θα επισπεύσουν τις όποιες διαδικασίες για οποιοδήποτε λαμπρό οικονομικό  και επαγγελματικό σας μέλλον. Δεν αποκλείεται να αναπτυχθεί κάποιος έρωτας με άτομο που έχει την δύναμη να σας προωθήσει.

Με την είσοδο του Άρη στο Ζώδιο σας από τις 17/05/2019 έως 01/07/2019, θα δραστηριοποιηθείτε σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Και ως αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης θα δρομολογηθούν πολλά γεγονότα και εξελίξεις. Θα αναλάβετε όσον αφορά την επαγγελματική σας δραστηριότητα πρωτοβουλίες, ώστε να βελτιώσετε την θέση σας στον εργασιακό σας χώρο. Επίσης αυτή την φάση θα καταφέρετε να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και το εισόδημα σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κινητοποιήστε και δεν αφήνετε τις ευκαιρίες να περνάνε από μπροστά σας ανεκμετάλλευτες. Όσον αφορά τα ερωτικά σας η σεξουαλική επιθυμία αυξάνεται.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι olokliromeni-provlepsi-3.jpg
ερωτική συναστρία
ρωτα το ταρωτω
Αστρολογικές Προβλέψεις Μαΐου 2019 | Ζώδιο Λέων 
Ζώδιο Λέων
Ζώδιο Λέων

Με την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο στις 07/05, θα επηρεαστεί ο 10 τομέας σας. Το κύριο ζήτημα αυτής της εποχής θα είναι τα επαγγελματικά σας και το μέλλον της καριέρας σας. Να έχετε υπόψιν ότι η αξία σας θα αναγνωριστεί από τους ανωτέρους σας και θα ανταμειφθείτε  και βεβαίως για την υπερπροσπάθεια σας. Επιπλέον η χρηματική ανταμοιβή θα είναι δεδομένη και θα παρουσιαστεί μια σταθερότητα και ανάκαμψη στα οικονομικά σας. Επιπλέον αυτή την περίοδο θα είστε ιδιαιτέρως κοινωνικός και επικοινωνιακός με αποτέλεσμα να έρθετε σε επαφή με νέους ανθρώπους. Αυτή την περίοδο θα παρουσιάζετε ένα ηγετικό στυλ και θα αγωνίζεστε για τα οράματα σας.

Με την Αφροδίτη στο Ζώδιο του Κριού έως τις 15/05, θα ευνοηθείτε σημαντικά, φίλοι Λέοντες. Αυτή την φορά οι ειδήσεις έρχονται από μακριά, πρόκειται για ερωτικά σκιρτήματα με ένα άτομο από απόσταση ή το εξωτερικό. Σε αυτή την φάση φίλος και σύμμαχος θα είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θα σας προσφέρουν την πολύτιμη βοήθεια τους. Ίσως θα πρόκειται για μια διαδικτυακή γνωριμία που θα εξελιχθεί αργότερα σε κάτι σοβαρό και μόνιμο. Επίσης η θέση της Αφροδίτης από τον Κριό θα ευνοήσει ιδιαιτέρως τις φιλοδοξίες και τα μακροχρόνια σχέδια σας, που ίσως τώρα βρουν τρόπο να πραγματοποιηθούν και να αναδειχτούν. Επίσης σε αυτή την φάση ευνοούνται ταξίδια στο εξωτερικό.

Με την είσοδο του Άρη στον Καρκίνο από τις 17/05/2019 επηρεάζεται ο 12 οίκος σας. Αυτό το διάστημα θα πάρετε την απόφαση να πολεμήσετε τα άγχη και τους φόβους του υποσυνείδητου σας. Αλλά αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες ανασφάλειες σας που θα σας δημιουργήσουν κάποια εσωτερική ένταση. Ίσως στην πορεία προς τον Ιούνιο επιδιώξετε να είστε πιο εσωστρεφής και απομονωμένος για να προετοιμάσετε τον εαυτό σας για κάποιες αλλαγές που θέλετε να πραγματοποιήσετε στην πορεία. Πάντως από τις 17/05 έως 01/07 δεν είναι κατάλληλη περίοδο για σημαντικά ξεκινήματα. Αντίθετα είναι μια περίοδο για περισυλλογή και μια στάση αναμονής πριν την υλοποίηση των σχεδίων.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι olokliromeni-provlepsi-3.jpg
ερωτική συναστρία
ρωτα το ταρωτω
Αστρολογικές Προβλέψεις Μαΐου 2019 | Ζώδιο Παρθένος 
Ζώδιο Παρθένος
Ζώδιο Παρθένος

Με την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο στις 07/05, θα επηρεαστεί ο 9 τομέας σας. Αυτή την εποχή θα είστε ιδιαιτέρως ανοιχτόμυαλος θα επικρατεί η αναζήτηση της περιπέτειας και θα έχετε την τάση να κάνετε γνωριμίες και συζητήσεις με άτομα από μακριά ή το εξωτερικό. Υπάρχει το ενδεχόμενο να ταξιδέψετε στο εξωτερικό και με αυτό το τρόπο να αποκτήσετε ευχάριστες εμπειρίες. Ακόμη μπορείτε να προχωρήσετε σε επιστημονικές εξερευνήσεις αν ασχολείστε με έναν συγκεκριμένο κλάδο. Επίσης μπορείτε μετά από καιρό ορισμένοι από εσάς να ασχοληθείτε με σπουδές και σεμινάρια να ανοίξετε νέους πνευματικούς ορίζοντες.

Με την Αφροδίτη στον Κριό έως τις 15/05 θα δεχτείτε ευνοϊκές επιδράσεις σε θέματα οικονομικά που σχετίζονται και τρίτοι. Θα είναι μια καλή περίοδο να ρυθμίσετε οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με οφειλές προς τον σύντροφο σας ή και τον συνέταιρο σας. Επίσης θα χρειαστεί και θα το πραγματοποιήσετε να βάλετε μια τάξη, δάνεια, δίδακτρα και χρέη. Να γνωρίζετε αν δεν τα έχετε εξασφαλίσει όλα αυτά θα ανησυχείτε ιδιαιτέρως. Υπάρχει το ενδεχόμενο αυτό το διάστημα να λάβετε ένα μπόνους, ένα δώρο ή κάτι σχετικό και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να σας χαροποιήσει ιδιαιτέρως. Όσον αφορά τα αισθηματικά θα έχετε μεγάλη επιτυχία και θα διαπρέπετε στο φλερτ και τις ερωτικές επιδόσεις.

Με την είσοδο του Άρη στον Καρκίνο από τις 17/05/2019,επηρεάζεται ο 11 οίκος σας. Ο Άρης αυτό το διάστημα μπορεί να σας κάνει ιδιαιτέρως κοινωνικούς και δραστήριους. Είναι το διάστημα της κοινωνικοποίησης ανάμεσα σε παρέες και φίλους. Να έχετε υπόψιν ό τι ευνοείται η συμμετοχή σας σε κάθε ομαδική δραστηριότητα και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ηγηθεί τε ενός συλλόγου ή μιας ομάδας με κοινά ενδιαφέροντα η ιδεολογικά κοινές ρίζες. Ταυτόχρονα αυτή την περίοδο γίνονται πραγματικότητα ορισμένα επαγγελματικά σχέδια και στοχεύετε για ακόμη ψηλότερα. Όσον αφορά τους αδέσμευτους πολύ πιθανόν να προκύψει μια ερωτική γνωριμία μέσα από τον κύκλο των φίλων και γνωστών.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι olokliromeni-provlepsi-3.jpg
ερωτική συναστρία
ρωτα το ταρωτω
Αστρολογικές Προβλέψεις Μαΐου 2019 | Ζώδιο Ζυγός 
Ζώδιο Ζυγός
Ζώδιο Ζυγός

Με την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο στις 07/05, θα επηρεαστεί ο 8 τομέας σας. Αυτή την περίοδο πολύ πιθανόν να βρεθεί κάποια λύση σε οφειλές προς τρίτους, σε κάποιο δάνειο, κοινά οικονομικά ζητήματα ακόμη και σε περιουσιακά θέματα. Θα προσπαθήσετε να βάλετε μια τάξη και ένα πρόγραμμα, ώστε να διαχειριστείτε καλύτερα την οικονομική κατάσταση. Βεβαίως δεν θα λείψουν και κάποιες αυστηρές περικοπές στα περιττά έξοδα, αλλά θα νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια. Από εδώ και πέρα θα λειτουργείτε πιο συνετά και θα αποφεύγετε τις ριψοκίνδυνες επενδύσεις και ανοίγματα, διότι έχετε πάρει πλέον το μάθημα σας. Θα κάνετε επίσης συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα.

Με την Αφροδίτη στο Ζώδιο του Κριού έως τις 15/05, θα δέχεστε τις ευνοϊκές επιδράσεις της στον τομέα των σχέσεων, που είναι και το ευαίσθητο σημείο σας, φίλοι Ζυγοί. Αυτό το διάστημα θα ενεργοποιηθεί ο 7 οίκος σας, που είναι ο τομέας των σχέσεων σας, όπου πολύ πιθανόν να προχωρήσετε σε μια ερωτική σχέση που να πληροί τις υψηλές προσδοκίες σας. Για εσάς η δέσμευση είναι μια σοβαρή υπόθεση που το έχετε μεγάλη ανάγκη διότι η μοναξιά είναι κάτι σκληρό και επίπονο για εσάς. Ακόμη κι αν αναζητάτε μια περιπέτεια η μια κατάσταση της μιας βραδιάς πάλι οι προσφορές θα σας εντυπωσιάσουν. Επίσης θα υπάρξει εύνοια σε επίπεδο συνεργασίας και επαγγελματικής δραστηριότητας.

Με την είσοδο του Άρη στον Καρκίνο από τις 17/05/2019 επηρεάζεται ο 10 οίκος σας. Αυτή η διέλευση πολύ πιθανόν να σας φέρει εξελίξεις στα επαγγελματικά σας σχέδια. Μέχρι τα μέσα Ιουνίου ίσως υπάρξουν κάποιες εξελίξεις με τους προϊστάμενους σας και τους ανωτέρους και μπορεί να έρθετε ακόμη και σε σύγκρουση μαζί τους. Ταυτόχρονα αυτή την εποχή η απόδοση σας στον επαγγελματικό χώρο θα είναι θεαματική και θα εξελίξετε τις ικανότητες σας. Απλώς θα πρέπει να κάνετε λίγο υπομονή και θα αλλάξουν προς το καλύτερο οι συνθήκες σας, απλώς προχωρήστε με σταθερά και αργά βήματα και αναμένετε κάποια αλλαγή στην κορυφή της ηγεσίας του εργασιακού σας περιβάλλοντος που θα γίνει.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι olokliromeni-provlepsi-3.jpg
ερωτική συναστρία
ρωτα το ταρωτω
Αστρολογικές Προβλέψεις Μαΐου 2019 | Ζώδιο Σκορπιός 
Ζώδιο Σκορπιός
Ζώδιο Σκορπιός

Με την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο στις 07/05, θα επηρεαστεί ο 7 τομέας σας. Αυτή την περίοδο θα βάλετε σε μια τάξη τις προσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες. Και πολύ πιθανόν να αποφασίσετε για την πορεία και την εξέλιξη τους. Δυστυχώς πρόκειται για μια αναγκαία διαδικασία, θα πιεστείτε, δεν πρόκειται για κάτι εύκολο. Όταν πρόκειται για συναισθηματική σχέση παρεμβάλλονται τα συναισθήματα και το παρελθόν, αλλά όταν κάτι δεν είναι αμοιβαίο ή υπάρχει εκμετάλλευση και διχόνοια δεν μπορεί να συνεχιστεί. Δεν είναι σίγουρο ό τι θα είναι κάτι οριστικό.

Με την Αφροδίτη στο Ζώδιο του Κριού έως τις 15/05, θα δείτε ό τι η καθημερινότητα σας θα βελτιώνεται και το άγχος σας θα μειώνεται όσον αφορά θέματα επιβίωσης. Υπάρχει το ενδεχόμενο να σταθεροποιηθεί γενικώς και σταθερά η κατάσταση σας οικονομικά. Αυτό θα μπορούσε να αφορά κάποια ξαφνική ανεύρεση εργασίας ή βοήθεια από την οικογένεια σας. Αν είχατε περάσει πρόσφατα ένα πρόβλημα υγείας θα παρουσιάσει αισθητή βελτίωση η κλινική εικόνα. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας ζητήματα μπορεί ο έρωτας να καραδοκεί σε κάθε γωνία, πάντως να γνωρίζετε ότι θα είναι ξαφνικός και απρόσμενος. Υπάρχει επίσης η περίπτωση να δεχτείτε μια πρόταση για δουλειά με την συνδρομή φίλων.

Με την είσοδο του Άρη στον 9 οίκο σας και στον Καρκίνο από τις 17/05/2019, θα έχετε την τάση για γνώση και εξερεύνηση. Η διάθεση σας για ταξίδια θα είναι αυξημένη και θα προχωρήσετε προς προγραμματισμό της οικονομικής σας κατάστασης για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε το ταξίδι σας. Αυτή την περίοδο θα βλέπετε πιο φιλοσοφημένα την ζωή σας, θα είστε φιλικοί προς ξένους και γνωστούς και θα μπορέσετε να επεκτείνετε το κοινωνικό σας δίκτυο και τις γνώσεις σας. Πάντως να είστε λίγο προσεκτικοί στο πείσμα σας στην επιβολή των πεποιθήσεων σας καθώς θα έχετε την τάση να μην θέλετε να αμφισβητούν την γνώμη ή τις αξίες σας αυτό το διάστημα. Δεν αποκλείεται να προχωρήσετε στην εκμάθηση ξένης γλώσσας αυτό το διάστημα.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι olokliromeni-provlepsi-3.jpg
ερωτική συναστρία
ρωτα το ταρωτω
Αστρολογικές Προβλέψεις Μαΐου 2019 | Ζώδιο Τοξότης 
Ζώδιο Τοξότης
Ζώδιο Τοξότης

Με την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο στις 07/05, θα επηρεαστεί ο 6 τομέας σας. Με αυτή την διέλευση θα αλλάξει η καθημερινότητα σας και θα προσπαθήσετε να ακολουθήσετε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Θα διαθέτετε περισσότερη ζωτικότητα και ενέργεια και θα προσπαθήσετε να κόψετε τις κακές συνήθειες που κάνουν κακό στην υγεία σας. Επίσης θα διώχνετε το στρες και το άγχος της καθημερινότητας σας από επάνω σας. Όσον αφορά το εργασιακό σας περιβάλλον θα προσπαθήσετε να λύσετε παλιές παρεξηγήσεις με συναδέλφους και συνεργάτες σας και θα προσπαθήσετε να δημιουργήσετε τις συνθήκες που να νιώθετε ασφαλείς. Μια αύξηση μισθού θα οφείλεται σε μια νέα συνεργασία σας, όμως προσπαθήστε να εξασφαλίσετε την διάρκεια.

Με την Αφροδίτη στο Ζώδιο του Κριού έως τις 15/05, θα διαθέτει η ζωή σας αρκετή κοινωνική ζωή, γνωριμίες κυρίως με άτομα κύρους και βεβαίως αρκετά φλερτ και ερωτικές προτάσεις. Επίσης αυτό το διάστημα θα έχετε αρκετές προτάσεις μέσω φίλων για ταξίδια που θα σχετίζονται με καλοπέραση και σεξ. Αυτή την εποχή δεν θα σας ενδιαφέρει κάποια δέσμευση και τι γνώμη θα σχηματίσουν οι άλλη για εσάς. Απλώς θα κάνετε αυτό που αγαπάτε, θα ζείτε έντονα σεξουαλικά χωρίς τον φόβο της δέσμευσης και το αν θα ταιριάζετε με τον σύντροφο της αρεσκείας σας. Πάντως παρόλα αυτά να είστε προσεκτικοί μην γίνετε θύμα εκμετάλλευσης και απογοητευτείτε στο τέλος, μην εμπιστεύεστε εύκολα.

Με την είσοδο του Άρη στον Καρκίνο από τις 07/05/2019, επηρεάζεται ο 8 οίκος σας. Να γνωρίζετε ότι ο 8 οίκος είναι ο οίκος της δύναμης και του πάθους. Αυτό το διάστημα θα προσπαθήσετε να επιβληθείτε σε αγαπημένα σας πρόσωπα ή ακόμα και να τα χειραγωγήσετε συναισθηματικά και οικονομικά. Αυτό θα έχει ως άμεσο αποτέλεσμα να προκαλέσετε ορισμένους. Θα πρέπει να εξετάζετε σε βάθος πρόσωπα και καταστάσεις πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση ή ενέργεια και να παίρνετε αποφάσεις βασιζόμενοι στο ένστικτό σας. Θα λαμβάνετε αυτή την περίοδο μέτρα σε τομείς της ζωής σας που δεν πάνε καλά και μπορεί να βλέπετε στο βάθος των πραγμάτων.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι olokliromeni-provlepsi-3.jpg
ερωτική συναστρία
ρωτα το ταρωτω
Αστρολογικές Προβλέψεις Μαΐου 2019 | Ζώδιο Αιγόκερως 
Ζώδιο Αιγόκερος
Ζώδιο Αιγόκερος

Με την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο στις 07/05, θα επηρεαστεί ο 5 τομέας σας. Με αυτή την διέλευση, φίλοι Αιγόκεροι, θα ασχοληθείτε κυρίως με ευχάριστες δραστηριότητες, όπως τον έρωτα και τα παιδιά σας. Μπορεί κατά την διάρκεια του Ερμή στον Ταύρο, ένα χόμπι σας να γίνει επαγγελματική δραστηριότητα με οικονομικά οφέλη. Επίσης αυτή την φάση θα αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στον σύντροφο σας και αν είστε ελεύθερος πολύ πιθανόν να προκύψει μια δυνατή σχέση με γερά θεμέλια και διάρκεια. Αυτό το διάστημα θα κυριαρχεί το πάθος, ο πόθος και ο αισθησιασμός και τα βράδια που θα βιώνετε θα είναι έντονα. Αυτή την φάση η ψυχαγωγία και η διασκέδαση θα είναι το πάν, θα δίνετε αλλά και θα παίρνετε σε αγάπη.

Με την Αφροδίτη στο Ζώδιο του Κριού έως τις 15/05,θα μπορείτε να δέχεστε τις ευνοϊκές τις επιδράσεις σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Θα μπορέσετε να βιώσετε την πλήρη ανανέωση σε επίπεδο ψυχικό, σωματικό και στο γύρω σας περιβάλλον. Πάντως να γνωρίζετε ότι είναι γεγονός ότι αυτό το διάστημα είναι κατάλληλο να κτίσετε γέφυρες επικοινωνίας με άτομα που είχατε ψυχρανθεί στο παρελθόν. Επιπλέον είναι μια ευνοϊκή εποχή να κάνετε μια θεαματική αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο ζείτε αλλά και στο περιβάλλον μέσα στο οποίο ζείτε. Μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση καταφθάνει μάλλον και ένας απρόσμενος έρωτας που θα φέρει τα πάνω κάτω στην ζωή σας.

Με την είσοδο του Καρκίνου στις 17/05/2019,θα επηρεαστεί ο 7 οίκος σας. Πρόκειται να τεθούν ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών επί τάπητος και θα δοκιμαστούν. Θα θελήσετε να αποδείξετε πόσο αξίζετε και θα εκδηλωθεί ένας ανταγωνισμός στις επαφές σας με τους τρίτους. Πάντως να είστε προσεκτικοί διότι μπορεί να εκδηλωθεί ένα πείσμα και μια αδιαλλαξία καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να προκληθεί κάποια ένταση στην ερωτική σχέση σας ή στην στενή επαγγελματική σχέση. Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο αυτό το διάστημα να χάσετε κάποιους ισχυρούς συμμάχους στον εργασιακός σας χώρο. Επίσης υπάρχει η περίπτωση με τον συνέταιρο σας να λογομαχήσετε για κάποιο οικονομικό ζήτημα και δημιουργηθεί μεγάλη ένταση. Αν είστε σε σχέση θα νιώθετε πάθος και αισθησιασμό αλλά πολύ πιθανόν να δημιουργηθούν κτητικές διαθέσεις.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι olokliromeni-provlepsi-3.jpg
ερωτική συναστρία
ρωτα το ταρωτω
Αστρολογικές Προβλέψεις Μαΐου 2019 | Ζώδιο Υδροχόος 
Ζώδιο Υδροχόος
Ζώδιο Υδροχόος

Με την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο στις 07/05, θα επηρεαστεί ο 4 τομέας σας. Αυτή την φάση η κύρια ενασχόληση σας θα είναι η οικία, η οικογένεια και τα μέλη της και κατά συνέπεια τα ακίνητα. Μπορείτε αυτό το διάστημα να πάρετε την απόφαση να συγκατοικήσετε με τον σύντροφο σας ή να προχωρήσετε σε κάποια αγοραπωλησία. Δεν αποκλείεται επίσης, φίλοι Υδροχόοι, και η απόκτηση ενός απογόνου. Ο 4 τομέας αναδεικνύει πολλές φορές γεγονότα του παρελθόντος και μπορεί να επανέλθουν πάλι στην επιφάνεια. Κάποιες παρεξηγήσεις και διαφωνίες που είχατε με φιλικά πρόσωπα λύνονται αυτό το διάστημα. Αυτή την εποχή θα αναζητάτε την ζεστασιά και την οικειότητα του σπιτιού σας πάρα τις νυχτερινές εξόδους.

Με την Αφροδίτη στον Κριό  έως τις 15/05,η κοινωνική σας δραστηριότητα θα βρίσκεται στο ζενίθ. Οι επαφές σας με φίλους και άτομα κύρους θα σας οδηγήσουν σε θετικά γεγονότα και εξελίξεις που αφορούν τα μελλοντικά σας σχέδια και όνειρα. Επιπλέον με την βοήθεια φίλων και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα προχωρήσετε στην δημιουργία μιας ερωτικής σχέσης που θα έχει πολύ πιθανόν γερές βάσεις και προοπτική. Οι επαφές που θα έχετε αυτό το διάστημα θα διαδέχονται η μία την άλλη. Υπάρχει το ενδεχόμενο η επικοινωνία σας με κάποιο άτομο να σας ενθουσιάσει τόσο που να μετακινηθείτε σε μεγάλη απόσταση προς χάριν του. Μέσα από το κοινωνικό σας περιβάλλον θα προωθηθούν ιδιαιτέρως τα επαγγελματικά σας σχέδια.

Με την είσοδο του Άρη στον Καρκίνο στις 17/05/2019,θα επηρεαστεί ο 6 οίκος σας. Ο 6 οίκος αφορά κυρίως την υγεία και τον εργασιακό σας τομέα. Αυτό το διάστημα θα είστε ιδιαιτέρως δραστήριος στα εργασιακά και θέλετε να αποδείξετε την αξία σας. Θα έχετε την ανάγκη να προβάλλετε την δύναμή σας και την εξουσία σας και δεν θα σας ξεφεύγει ούτε η πιο παραμικρή λεπτομέρεια με αποτέλεσμα να έχετε την εύνοια των ανωτέρων σας. Η ανταμοιβή θα είναι κάποια σημαντική αύξηση μισθού που θα σας χαροποιήσει ιδιαιτέρως. Υπάρχει όμως το ενδεχόμενο να έρθετε σε σύγκρουση με τους συναδέλφους και συνεργάτες σας, διότι δεν θα κατανοείτε την ανάγκη τους. Με αποτέλεσμα να κυριαρχούν το πείσμα και ο εγωισμός σας. Να είστε προσεκτικοί σε θέματα υγείας διότι θα έχετε ευαίσθητο οργανισμό αυτό το διάστημα.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι olokliromeni-provlepsi-3.jpg
ερωτική συναστρία
ρωτα το ταρωτω
Αστρολογικές Προβλέψεις Μαΐου 2019 | Ζώδιο Ιχθύς 
Ζώδιο Ιχθύς
Ζώδιο Ιχθύς

Με την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο στις 07/05, θα επηρεαστεί ο 3 τομέας σας. Να γνωρίζετε ότι με τον Ερμή στον 3 οίκο θα επικοινωνείτε καλύτερα και πιο αποδοτικά. Θα έχετε περισσότερες ιδέες και μια διάθεση για παιχνίδι με το αντίθετο φύλο. Οι συζητήσεις και συμφωνίες που θα κλείνετε θα είναι υπέρ σας και η επικοινωνία παραγωγική. Η ανάγκη σας για περιπέτεια αυτό το διάστημα θα είναι μεγάλη, ενώ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Η διασκέδαση και η ψυχαγωγία θα είναι ένα συχνό φαινόμενο αυτό το διάστημα, θα κάνετε νέες γνωριμίες και νέες παρέες με άτομα που πιστεύετε πως ταιριάζετε και περνάτε καλά. Είστε αρκετά κοινωνικός και δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε μια σχέση.

Με την Αφροδίτη στο Ζώδιο του Κριού έως τις 15/05 θα δεχτείτε και εσείς, φίλοι ψάρια, τις ευνοϊκές επιδράσεις του πλανήτη ως συνέπεια της δύσκολης περιόδου που μόλις περάσατε. Τα οικονομικά σας θα βελτιώνονται αισθητά και καθημερινά και αυτό θα βοηθήσει να φτιάξει η ψυχική σας διάθεση. Επιπλέον κάποια άσχημα γεγονότα και σκοτούρες τα αφήνετε πίσω και κάποιο χρηματικό ποσό από πηγή που δεν περιμένετε θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας, τα νέα θα είναι ευχάριστα, διότι η μια γνωριμία θα διαδέχεται την άλλη. Το ερωτικό πάθος κυριαρχεί και τα φλερτ και οι ερωτικές προτάσεις πολλές, μην αναμένετε κάτι σταθερό και μόνιμο αυτό το διάστημα.

Με την είσοδο του Άρη στον Καρκίνο στις 17/05/2019 θα επηρεαστεί ο 5 οίκος σας. Αυτή την περίοδο θα κυριαρχείστε από έντονο αισθησιασμό και πάθος και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να ερωτευτεί τε κεραυνοβόλα και σφόδρα. Θα υπάρξει κάποιος που θα σας μαγέψει με την δυναμικότητα και τον ερωτισμό του. Η γνώμη μου είναι να μην κάνετε πολλά όνειρα για το μέλλον και απολαύστε αυτό που έχετε τώρα, διότι δεν θα έχει διάρκεια αυτή η εμπειρία. Αν είστε δεσμευμένοι δοκιμάζετε την πίστη του αγαπημένου σας, έτσι προσέξτε τους καβγάδες μαζί του που μπορεί να προκύψουν από την ζήλια και την κτητικότητα. Επίσης υπάρχει το ενδεχόμενο αυτή την περίοδο να προκύψουν και ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες.

ερωτική συναστρία
ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles