Κρόνος στον Αιγόκερω 01/06/19 – 30/06/19

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω είναι ένα σημαντικό γεγονός ήδη από τις 20 Δεκεμβρίου 2017, και θα παραμείνει έως τον Δεκέμβριο του 2020. Θα είναι μια τριετία εξελίξεων, δοκιμασιών αλλά σταθεροποίησης και παγιοποίησης καταστάσεων. Ο Κρόνος στον Αιγόκερω μας υποδηλώνει ότι μπαίνουμε σε μια φάση όπου το σθένος, η ανεκτικότητα, η πολύ σκληρή εργασία, ο προγραμματισμός θα μας βοηθήσουν σε βάθος του χρόνου με την απόκτηση της κατάλληλης εμπειρίας, της σοφίας και της ωριμότητας μας. Αντιμέτωποι με τα αυστηρά μαθήματα ολοκλήρωσης του Κρόνου θα βρεθούν οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και  Αιγόκεροι. Αυτά τα 4 ζώδια να μην απογοητευτούν αν η σκληρή προσπάθεια δεν αποδίδει καρπούς με την είσοδο του Κρόνου στον Υδροχόο όλα θα πάρουν τον δρόμο τους και θα υπάρξει ανταμοιβή.

2019

ΦΑΣΜΑ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΚΡΟΝΟΥ, ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ: 31/03 – 10/04, θα επηρεαστείτε έως τον Δεκέμβριο 2019

ΦΑΣΜΑ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΚΡΟΝΟΥ, ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ: 02/07 – 12/07, θα επηρεαστείτε έως τον Δεκέμβριο 2019

ΦΑΣΜΑ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΚΡΟΝΟΥ, ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ: 03/10 – 13/10, θα επηρεαστείτε έως τον Δεκέμβριο 2019

ΦΑΣΜΑ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΚΡΟΝΟΥ, ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ: 1/01 – 11/01, θα επηρεαστείτε έως τον Δεκέμβριο 2019

2020

ΦΑΣΜΑ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΚΡΟΝΟΥ, ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ: 12/03 – 20/03, θα επηρεαστείτε από Ιανουάριο – Δεκέμβριο 2020

ΦΑΣΜΑ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΚΡΟΝΟΥ, ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ: 13/07 – 22/07, θα επηρεαστείτε από Ιανουάριο – Δεκέμβριο 2020

ΦΑΣΜΑ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΚΡΟΝΟΥ, ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ: 14/10 – 22/10, θα επηρεαστείτε από Ιανουάριο – Δεκέμβριο 2020

Οι ευνοημένοι θα είναι Ταύροι και Παρθένοι.

μέντιουμ άρης

Κρόνος στον Αιγόκερω | Ζώδιο ΚΡΙΟΣ  

Έως τον Δεκέμβριο του 2020 καλείστε να εργαστείτε  πιο σκληρά σε σχέση με το παρελθόν για να αποκτήσετε σταθερές βάσεις και να εκπληρώσετε όνειρα και σοβαρά σχέδια μελλοντικά. Τα επαγγελματικά κυρίως και οι φιλοδοξίες σας πάνω σε αυτόν τον τομέα θα σας απασχολήσουν βασικά και κατά προτεραιότητα έως το 2020.Θα πρέπει να αποδείξετε με σκληρή εργασία και πολλές προσωπικές θυσίες την αξία σας αυτό το διάστημα, και ο ελεύθερος χρόνος θα είναι περιορισμένος. Το σημαντικό που θα εισπράξετε αυτό το διάστημα είναι η εμπειρία που θα πρέπει να την αξιοποιήσετε κατάλληλα και μετά το 2020. Πολλές φορές όμως θα πιεστείτε διότι δεν θα έχετε αρκετή βοήθεια ή την υποστήριξη  κάποιου και διαθέτετε μόνο τις δικές σας δυνάμεις.

Κρόνος στον Αιγόκερω | Ζώδιο ΤΑΥΡΟΣ  

Έως τον Δεκέμβριο του 2020,ο Κρόνος θα φερθεί φιλικά προς εσάς. Το αποτέλεσμα θα είναι να σταθεροποιηθούν ορισμένες καταστάσεις και πράγματα και μετά το 2020,για θετικό σκοπό. Το βασικό που θα αποκτήσετε θα είναι η υπευθυνότητα, που θα  σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε πολλά σχέδια. Αν είστε φοιτητές ή αν ασχολείστε με τον εκπαιδευτικό κλάδο θα σημειώσετε σημαντική πρόοδο στον τομέα σας και πολύ πιθανόν σημαντικά επιτεύγματα. Αυτό που αφορά όλους τους Ταύρους, θα σας δημιουργηθεί έντονο ενδιαφέρον για μάθηση και γνώση, αρκετοί από εσάς θα ασχοληθείτε με την φιλοσοφία και τις διάφορες κοσμοθεωρίες. Υπάρχει το ενδεχόμενο να ενταθεί η πίστη σας ή να αλλάξετε τελείως θρησκευτική κατεύθυνση.

Κρόνος στον Αιγόκερω | Ζώδιο ΔΙΔΥΜΟΣ  

διδυμος - προβλέψεις ταρωτώ

Έως τον Δεκέμβριο του 2020,θα επηρεαστούν τα οικονομικά σας ζητήματα. Εδώ, φίλοι Δίδυμοι, θα κληθείτε να είστε πιο υπεύθυνοι και οργανωτικοί όσον αφορά την διαχείριση των οικονομικών σας  υποθέσεων. Πιο συγκεκριμένα δεν θα πρέπει να αφήνετε στην τύχη τραπεζικές, κληρονομικές ή γραφειοκρατικές υποθέσεις διότι θα μπορέσει να σας δημιουργήσει δυσάρεστες καταστάσεις και να βρεθείτε μπλεγμένοι. Υπάρχει το ενδεχόμενο αυτή την περίοδο να υπάρξει αρκετή πίεση σε λογαριασμούς που τρέχουν και ίσως αναγκαστείτε να εργαστείτε παραπάνω ή να αναζητήσετε δεύτερη εργασία. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας δεν θα νιώθετε ικανοποιημένος στην υπάρχουσα κατάσταση. Η διάθεση σας για ερωτική και σεξουαλική δραστηριότητα θα είναι σχετικά περιορισμένη.

Κρόνος στον Αιγόκερω | Ζώδιο ΚΑΡΚΙΝΟΣ  

Έως τον Δεκέμβριο του 2020,θα περάσετε από μια διαδικασία σκληρών αποφάσεων. Θα πρέπει να αξιολογήσετε τις υπάρχουσες σταθερές σας σχέσεις και συνεργασίες με σκοπό ενός ξεκαθαρίσματος. Αυτό θα σας βοηθήσει στην δημιουργία πιο υγειών βάσεων στον τομέα των σχέσεων σας. Να γνωρίζετε ό τι αξίζει θα μείνει και θα πάρει  μακροχρόνια σταθερή μορφή και θα έχει γερές βάσεις. Οι σχέσεις που δεν δεν θα κρατήσουν δεν ήταν αληθινές και δεν είχαν δυνατές ρίζες άλλα  σάπιες. Έως τον Δεκέμβριο του 2020,δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν ισχυροί δεσμοί που να οδηγήσουν σε γάμους, αλλά θα υπάρξουν και οριστικοί χωρισμοί. Πάντως θα υπάρξουν και στιγμές που θα θυσιαστείτε για να είστε κοντά σε ανθρώπους που αγαπάτε.

Κρόνος στον Αιγόκερω | Ζώδιο ΛΕΩΝ  

Έως τον Δεκέμβριο του 2020,θα περάσετε μια περίοδο με αντιξοότητες για να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις της εποχής. Όσον αφορά την εργασία, θα πρέπει να δώσετε και να παραχωρήσετε πολλά. Συχνά θα έχετε ένα καθημερινό φορτωμένο πρόγραμμα με πίεση. Στον επαγγελματικό σας χώρο πολύ πιθανόν να αναλάβετε με εντολή των ανωτέρων σας νέες ευθύνες. Αλλά και στην προσωπική σας ζωή δεν θα είναι ευκολότερα τα πράγματα, διότι τα επαγγελματικά θα επηρεάζουν και την οικογενειακή και  αισθηματική σας ζωή. Πολλοί Λέοντες θα πρέπει να δείξουν  προσοχή και να προσφέρουν την βοήθεια τους αυτό το διάστημα σε ένα οικείο πρόσωπο με χρόνια προβλήματα υγείας.

Κρόνος στον Αιγόκερω | Ζώδιο ΠΑΡΘΕΝΟΣ  

Έως τον Δεκέμβριο του 2020,ο Κρόνος θα δείξει το καλό του πρόσωπο. Θα επηρεαστούν κυρίως οι αισθηματικές σας υποθέσεις και θα οδηγηθείτε σε έναν ώριμο τρόπο σκέψης στην επιλογή του συντρόφου σας. Αυτό που θα σας ενδιαφέρει από εδώ και πέρα θα είναι η ποιότητα και όχι η ποσότητα. Επιπλέον θα ξέρετε τι αναζητάτε και τι θέλετε. Είναι η εποχή που θα πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις ή  ξεκαθαρίσματα δηλαδή διακοπή επιπόλαιων σχέσεων που δεν οδηγούσαν σε ορισμένο σκοπό. Ορισμένοι από εσάς, ίσως πάρετε την απόφαση να αποκτήσετε έναν απόγονο μετά  βεβαίως από ώριμη σκέψη και να γίνετε γονείς. Επίσης αν είχατε σχέδια εδώ και χρόνια για μια επιχειρηματική δραστηριότητα είναι η κατάλληλη εποχή.

Κρόνος στον Αιγόκερω | Ζώδιο ΖΥΓΟΣ  

Μήνας του Ζυγού

Έως τον Δεκέμβριο του 2020, ο Κρόνος θα σας σερβίρει μια πιεστική και προκλητική φάση στην ζωή σας. Πολλά γεγονότα αναμένεται να συσσωρευτούν στους τομείς της οικογένειας, της οικίας και ως επακόλουθο βεβαίως στην προσωπική σας ζωή. Θα σας απασχολήσουν και κυρίως θα χρειαστεί να θυσιάσετε τον ελεύθερο σας χρόνο για κάποια μέλη της οικογένειας σας, όπως ίσως προκύψουν προβλήματα π.χ. ζημιά σε σχέση με την οικία σας. Επιπλέον το άγχος στην εργασία θα είναι ιδιαιτέρως αυξημένο, διότι ίσως σας απαιτηθούν παραπάνω αρμοδιότητες και θα πρέπει να ανταποκριθείτε στα νέα καθήκοντα. Ο πλανήτης Κρόνος ζητάει να σταθείτε στο ύψος και να είστε ψύχραιμοι και να επιδείξετε ωριμότητα στις προσωπικές σας υποθέσεις.

Κρόνος στον Αιγόκερω | Ζώδιο ΣΚΟΡΠΙΟΣ  

Έως τον Δεκέμβριο του 2020,θα δείξετε αρκετή ωριμότητα όσον αφορά τον τρόπο σκέψεως και για τις αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον σας. Σταθεροποιούνται  οι απόψεις σας για την ζωή άλλα και για όλα αυτά που θέλετε να κάνετε. Θα προχωρήσετε σε συμφωνίες επαγγελματικές και  οικονομικές οι οποίες θα είναι καταλυτικές για το μέλλον σας που διαφαίνεται λαμπρό. Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους οι οποίοι θα σας στηρίξουν και θα έχετε πολλά κοινά. Πάντως θα υπάρξουν και κάποιες στιγμές και εποχές που θα θέλετε να αποκοπείτε από άτομα του περιβάλλοντος σας ή να θέσετε κάποια όρια εκεί όπου παραβιάζεται η προσωπική σας ελευθερία ή επιλογή.

Κρόνος στον Αιγόκερω | Ζώδιο ΤΟΞΟΤΗΣ  

Έως τον Δεκέμβριο του 2020, μπαίνετε σε μια περίοδο όπου ανασυγκροτείτε τις προσωπικές σας αξίες. Θα αναγκαστείτε αυτή την περίοδο να λειτουργήσετε πιο ώριμα και υπεύθυνα όσον αφορά τα χρήματα σας. Θα πρέπει να είστε περισσότερο πρακτικός πάρα να λειτουργείτε με το συναίσθημα, διότι θα αντιμετωπίσετε αυτόματα πρόβλημα με το εισόδημα σας. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας ο Κρόνος θα σας μάθει έως τον Δεκέμβριο του 2020 να ελέγχετε περισσότερα τα συναισθήματα σας και τον εαυτό σας. Πολλές φορές  αυτό που αισθανόμαστε δεν έχει ανταπόκριση και αυτό πρέπει να ελέγξετε. Μερικές φορές ο Κρόνος δημιουργεί και ανασφάλειες στις πρακτικές του τρόπου προσέγγισης μας στα αισθηματικά.

Κρόνος στον Αιγόκερω | Ζώδιο ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  

Έως τον Δεκέμβριο του 2020 η παρουσία του Κρόνου στο Ζώδιο σας είναι από μόνο του ένα ισχυρό γεγονός. Αυτό θα σας βοηθήσει ιδιαιτέρως να σταθεροποιηθείτε σε ορισμένους τομείς. Έως το 2020 τον Δεκέμβριο θα είναι μια περίοδο όπου θα χρειαστείτε να καταβάλλετε αρκετό αγώνα, σκληρή δουλειά και θα υπάρξει πίεση  έντονη κατά διαστήματα. Αλλά επίσης θα υπάρξει και η ανάλογη  ανταμοιβή αν λειτουργείτε συγκροτημένα. Αυτό το διάστημα θα αποκτήσετε σοφία και εμπειρίες και θα δείτε ό τι οι προτεραιότητες σας θα αλλάξουν. Θα μάθετε περισσότερα για τον εαυτό σας και θα μάθετε επίσης να αγαπάτε και να τον εκτιμάτε. Πολλές όμως φορές θα κουραστείτε να αποδεικνύετε την αξία σας και να κουβαλάτε μόνοι σας στην πλάτη πολλές υποχρεώσεις και χρέη.

Κρόνος στον Αιγόκερω | Ζώδιο ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Έως τον Δεκέμβριο του 2020 με την παρουσία του Κρόνου στον Αιγόκερω θα αντιληφθείτε ό τι κλείνετε διάφορους κύκλους και μάλιστα σημαντικούς στην ζωή σας. Αυτή η διαδικασία δεν πρέπει να σας μελαγχολεί ή να σας τρομάζει. Μάλιστα αυτό το γεγονός θα πρέπει να σας ευχαριστεί διότι μπαίνει μια τελεία σε γεγονότα που ήταν σε συνεχή εκκρεμότητα εδώ και πολλά χρόνια και σας ταλαιπωρούσαν. Πάντως να έχετε υπόψιν σας ό τι έως τον Δεκέμβριο του 2020 θα γίνουν πολλές αποκαλύψεις ή μάλλον και συνειδητοποιήσεις που μπορεί να σας αιφνιδιάσουν. Πολλά που μπορεί να σας κρύβουν θα έρθουν στην φόρα τίποτα δεν μένει κρυφό με τον Κρόνο στον 12 οίκο σας. Στα αισθηματικά θα πρέπει να αποδείξετε με πράξη την στήριξη και την εκτίμηση που έχετε για τους ανθρώπους που θέλετε να έχετε κοντά σας.

Κρόνος στον Αιγόκερω | Ζώδιο ΙΧΘΥΣ  

Ζώδιο Ιχθύς

Έως τον Δεκέμβριο του 2020 με την παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερου είστε πλέον αρκετά ώριμοι, σοφότεροι και πιο σκληραγωγημένοι για να γνωρίζετε ποιοι είναι οι στόχοι και τα σχέδια σας. Διότι η ταλαιπωρία σας ήταν μεγάλη με την παρουσία του Κρόνου στο Τοξότη. Αυτή την περίοδο θα συνειδητοποιήσετε  και ποια θα είναι η στήριξη σας από το κοινωνικό σας περιβάλλον. Ανασυγκροτείτε τις κοινωνικές σας επαφές, τις σχέσεις και τις φιλίες σας. Επιπλέον προχωράτε σε μια διαδικασία ξεκαθαρίσματος για να μείνουν λίγοι και αξιόλογοι άνθρωποι στην ζωή σας. Πάντως να γνωρίζετε ό τι οι φιλίες που θα διακόψετε θα είναι αρκετές. Ωστόσο ο Κρόνος θα σας φέρει σε επαφή με νέες γνωριμίες είτε φιλικές, είτε αισθηματικές που θα είναι αξιόλογες και με μονιμότητα.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles