Αστρολογικές Προβλέψεις Καλοκαίρι 2018

Αστρολογικές Προβλέψεις Καλοκαίρι 2018 | Γενικές Προβλέψεις

Αστρολογικές Προβλέψεις Καλοκαίρι 2018. Το καλοκαίρι του 2018, θα είναι ιδιαίτερα θερμό όσον αφορά τον Ζωδιακό κύκλο, με ιδιαίτερα γεγονότα. Σκαπανεβάσματα και ριζικές αλλαγές. Επίσης, θα διανύσουμε ένα καλοκαίρι με τρεις εκλείψεις.
13/07/2018 έκλειψη ηλίου στον Καρκίνο
27/07/2018 έκλειψη σελήνης στον Υδροχόο
11/08/2018 έκλειψη ηλίου στον Λέοντα
Να τονίσω, ότι οι εκλείψεις, σε προσωπικό επίπεδο επηρεάζουν τουλάχιστον, μία εβδομάδα πριν την ολοκλήρωση τους και μία εβδομάδα μετά την ολοκλήρωση τους.
Στις 26/07/2018 ο Ερμής στον Λέοντα γίνεται ανάδρομος έως τις 19/08/2018. Ο Άρης πρόσκαιρα μπαίνει στον Αιγόκερω ανάδρομος στις 14/08/2018. Η Αφροδίτη θα είναι το ευχάριστο γεγονός, στις 07/08/2018 μπαίνει στον Ζυγό. Ο Δίας ορθοδρομεί στις 10/07/2018 στον Σκορπιό. Όσον αφορά το καλοκαίρι, οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπίοι και Υδροχόοι, θα βρίσκονται στο στόχαστρο των εκλείψεων. Θα πρέπει να κάνουν υπομονή και να είναι υποχωρητικοί στις αλλαγές που έρχονται! Να μην αντιστέκονται στα νέα γεγονότα. Όσον αφορά Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, θα πρέπει να ελέγχουν τον παρορμητισμό τους και την βιασύνη τους. Να μην βγάζουν πρόωρα και γρήγορα συμπεράσματα. Όσον αφορά Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς μπαίνετε σε νέα πορεία προόδου. Έρχονται θετικές αλλαγές, μην επαναπαύεστε όμως.

Αστρολογικές Προβλέψεις Καλοκαίρι 2018 | Ζώδιο Κριός

Ζώδιο Κριός

Ζώδιο Κριός

Επαγγελματικά
Αγαπημένα Κριαράκια, επαγγελματικά με τον Άρη στον Υδροχόο και ανάδρομο έως τις 13/08/2018, θα είστε ιδιαιτέρως δυναμικοί και θα διακρίνεστε για την μαχητικότητα σας. Δεν θα δέχεστε μύγα στο σπαθί σας! Ευνοούνται εργασίες που σχετίζονται με την πολυκοσμία, και γενικώς οι δημόσιες σχέσεις. Επαγγελματικές δραστηριότητες χαμηλών τόνων, όπως υπάλληλων γραφείων ή επιστημονικών κλάδων, είναι πιο ευνοϊκές για τις 14/08/2018 και μετά, όπου ο Άρης μπαίνει για λίγο στον Αιγόκερω ανάδρομα. Μην περιμένετε όμως ιδιαίτερες εξελίξεις στα εργασιακά το καλοκαίρι. Η έκλειψη στις 11/08/2018 θα δημιουργήσει σε επιχειρηματίες και αυταπασχολούμενους, ιδιαίτερη ένταση και ανησυχία. Θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη υπομονή και αυτοσυγκράτηση.
Αισθηματικά
Η Αφροδίτη στον Λέοντα έως τις 10/07/2018 αγαπημένα Κριαράκια θα σας δώσει ευκαιρίες στα αισθηματικά. Θα υπάρξουν φλερτ και γνωριμίες αυτό το διάστημα, που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε. Τώρα, όσον αφορά την διάρκεια εξαρτάται από το προσωπικό σας Ωροσκόπιο. Η έκλειψη στις 11/08/2018 θα σας οδηγήσει σε νέες περιπέτειες στα αισθηματικά, όπου η κατάληξη θα είναι άγνωστη. Στις μακροχρόνιες σχέσεις σας μπορεί να προκύψει ένταση και ξαφνικά απρόοπτα. Προσέξτε τις κινήσεις σας απέναντι στον σύντροφο σας.

Αστρολογικές Προβλέψεις Καλοκαίρι 2018 | Ζώδιο Ταύρος

Ζώδιο Ταύρος

Ζώδιο Ταύρος

Επαγγελματικά
Αγαπημένα Ταυράκια, ο ανάδρομος Άρης από τον Υδροχόο, θα σας δημιουργεί ένταση στα επαγγελματικά έως τις 13/08/2018. Πιθανόν να έρθετε σε σύγκρουση με άτομο του επαγγελματικού σας τομέα. Οι υποχρεώσεις θα είναι ιδιαιτέρως εξεζητημένες. Πρέπει να υποχωρείτε λίγο για κάποιο διάστημα. Όσον αφορά θέματα συνεργασίας, θα υπάρχει μια μορφή υποτονικότητας και θέμα απόδοσης από την πλευρά σας. Δείξτε ψυχραιμία, μην νομίζετε ότι όλοι τα έχουν βάλει μαζί σας. Από τις 07/08/2018 οι συνθήκες στα εργασιακά θα σημειώνουν μια σταθερή βελτίωση με την Αφροδίτη στον Ζυγό. Η συγκέντρωση και η απόδοση θα επέλθουν.
Αισθηματικά
Όσον αφορά θέματα μακροχρόνιων σχέσεων ή τον γάμο σας, από τις 10/07/2018, η σχέση σας με τον μόνιμο σύντροφο σας θα σημειώσει σημαντική αλλαγή, λόγω της ορθοδρόμησης του Δία στον Σκορπιό, προς το καλύτερο. Θα αποφασίσετε να ανανεώσετε την σχέση σας με μια εκδρομή ή με ένα ταξίδι και συζητήστε θέματα που αφορούν τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ σας. Θα επαναπροσδιορίσετε την σχέση σας. Για εσάς τα ελεύθερα Ταυράκια, από τις 11/07/2018 με την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο, κάτι καλό εμφανίζεται στον ορίζοντα έως τις 06/08/2018. Μια γνωριμία ίσως σας συναρπάσει και θα σας κάνει ευτυχισμένους! Όσον αφορά την διάρκεια εξαρτάται από το Ωροσκόπιο σας.

Αστρολογικές Προβλέψεις Καλοκαίρι 2018 | Ζώδιο Δίδυμος

Ζώδιο Δίδυμος

Ζώδιο Δίδυμος

Επαγγελματικά
Αγαπημένα Διδυμάκια, με την έκλειψη τις 13/07/2018, θα σημειωθεί πρόοδος στα εργασιακά σας δεδομένα. Σε συνδυασμό με την ορθοδρόμηση του Δία στον Σκορπιό στις 10/07/2018, όπου θα βελτιωθούν αρκετά οι συνθήκες στον επαγγελματικό τομέα. Ίσως σας δοθεί ευκαιρία για μισθολογική αύξηση ή κάποια προαγωγή. Μπορεί θα υπάρξει κάποια συνεργασία η οποία θα επιφέρει θαύματα. Ο κοινωνικός σας κύκλος θα αυξηθεί αυτή την περίοδο. Με την έκλειψη τις 27/07/2018 που μπορεί να βοηθήσει και στα επαγγελματικά. Από τις 07/08/2018 με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό θα ευνοηθείτε ιδιαιτέρως οι Δίδυμοι που ασχολείστε με είδη ομορφιάς, εμπορίας καλλυντικών και όχι μόνο. Μέσα από την εργασία θα ευνοηθείτε και οικονομικά αλλά μην είστε υπερβολικοί στις δαπάνες.
Αισθηματικά
Με την έκλειψη τις 27/07/2018, αγαπημένα Διδυμάκια, θα υπάρξουν εξελίξεις στο αισθηματικό σας πεδίο. Ίσως θα ενθουσιαστείτε από μια γνωριμία ξαφνικά και από το πουθενά. Προσοχή είναι άγνωστη η διάρκεια, μη δένεστε αμέσως, αν δεν περάσει κάποιο διάστημα. Από 07/08/2018 έως 09/09/2018 με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό τα πράγματα θα είναι πιο αισιόδοξα. Οι κοινωνικές σας σχέσεις και φιλίες θα σας οδηγήσουν σε αισθηματικές γνωριμίες και φλερτ. Η διάρκεια εξαρτάται από το Ωροσκόπιο σας. Οι μακροχρόνιες σχέσεις θα ανανεωθούν και θα προχωρήσουν ίσως σε επισημοποίηση.

 

Αστρολογικές Προβλέψεις Καλοκαίρι 2018 | Ζώδιο Καρκίνος

Ζώδιο Καρκίνος

Ζώδιο Καρκίνος

Επαγγελματικά
Από τις 11/07/2018 όπου η Αφροδίτη μπαίνει στην Παρθένο, τα επαγγελματικά σας ζητήματα μπαίνουν επιτέλους σε μία τάξη. Η περίοδο των ανακατατάξεων έχει παρέλθει. Θα κυριαρχήσει ανακούφιση στα ζητήματα επαγγελματικής προόδου και σταθερότητα. Ίσως, είχε προηγηθεί κάποια αλλαγή επαγγελματικού περιβάλλοντος και στέγης και να σας έφερε σε δύσκολη θέση και μία περίοδο αναπροσαρμογής. Ζητήματα εύνοιας από τον ανώτερο σας θα υπάρξουν στην πορεία. Από τις 24/08/2018 θα υπάρξει μια σημαντική ενίσχυση των οικονομικών σας. Θα σας βοηθήσει ιδιαιτέρως να ξελασπώσετε. Οι γεννημένοι 22/06 – 28/06 θα πρέπει να κάνετε λίγο υπομονή στα οικονομικά σας λόγω του Κρόνου. Θα υπάρχουν καθυστερήσεις και αναβολές.
Αισθηματικά
Η έκλειψη στις 13/07/2018, θα σας κάνει να νιώθετε απομονωμένοι. Θα αισθάνεστε καλύτερα μόνοι σας, πάρα με παρέα. Δεν σας ενθουσιάζει ιδιαιτέρως μια ερωτική γνωριμία αυτό το διάστημα. Ίσως νιώθετε απογοητευμένοι λόγω του παρελθόντος και τις διάφορες τυχόν αποτυχίες σας στον αισθηματικό τομέα. Οι δεσμευμένοι Καρκίνοι, θα περάσετε μια περίοδο όπου θα ανέχεστε ο ένας τον άλλο. Θα πρέπει να επαναπροσδιορίσετε την σχέση σας. Οι γεννημένοι 06/07 – 10/07 ίσως βιώσετε αυτή την περίοδο ένα ωραίο ερωτικό παραμύθι. Που μπορεί να έχει και διάρκεια! Αλλά μην ρισκάρετε τα πάντα πάνω σε αυτό.

Αστρολογικές Προβλέψεις Καλοκαίρι 2018 | Ζώδιο Λέων

Ζώδιο Λέων

Ζώδιο Λέων

Επαγγελματικά
Αγαπημένα Λιονταράκια, με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Λέοντα έως τις 10/07/2018, θα είναι μια ευνοϊκή περίοδο για τα επαγγελματικά σας. Οι συνθήκες θα είναι κατάλληλες να διεκδικήσετε πολλά στον εργασιακό σας χώρο. Θα έχετε την καλή θέληση των ανωτέρων σας, και θα προωθούν τα θέματα σας άμεσα. Η έκλειψη όμως στις 27/07/2018, θα φέρει κάποιες ανακατατάξεις στον επαγγελματικό σας τομέα, που θα σας οδηγήσει σε μια σύντομη διαπροσωπική κρίση με τους συνεργάτες σας. Να πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην προκαλείτε εκνευρισμό! Πρέπει είστε πιο διαλλακτικοί. Θα πρέπει να είστε πιο υποχωρητικοί και διπλωματικοί. Αυτό, γιατί κάποιοι κακόβουλοι μπορεί να το χρησιμοποιήσουν εναντίον σας. Από τις 07/08/2018 έως 09/09/2018, θα επανέλθει η κατάσταση όπως έχει με την Αφροδίτη στον Ζυγό.
Αισθηματικά
Αγαπημένα Λιονταράκια με την είσοδο του Άρη στον Υδροχόο, ανάδρομο, και τις εκλείψεις στις 27/07/2018 και τις 11/08/2018, θα βρεθείτε σε μια περίπλοκη περίσταση, που θα έχει αρκετή διάρκεια. Η προσπάθεια σας για αναζήτηση συντρόφου, θα είναι μια δύσκολη περίπτωση, διότι με το παραμικρό σχόλιο θα αναστατώνεστε και θα υπάρχει εκνευρισμός από την πλευρά σας. Θα είναι προτιμότερο αυτό το διάστημα να παραμείνετε λίγο μόνοι σας. Έχετε όλα τα εφόδια για μια καλή γνωριμία, αλλά τα υπόλοιπα ζητήματα σας βρίσκονται στον αέρα.

Αστρολογικές Προβλέψεις Καλοκαίρι 2018 | Ζώδιο Παρθένος

Ζώδιο Παρθένος

Ζώδιο Παρθένος

Επαγγελματικά
Αγαπημένα Παρθενάκια, με Άρη ανάδρομο στον Υδροχόο, έως τις 13/08/2018 ίσως υπάρξει κάποια πίεση στον εργασιακό σας χώρο. Αυτό, λόγω των ανωτέρων σας, για γρήγορη διευθέτηση ορισμένων ζητημάτων στον τομέα σας. Το πρόβλημα θα είναι η έλλειψη ελεύθερου χρόνου που θα υπάρχει, αλλά κατά τα άλλα η εύνοια στα επαγγελματικά σας οδηγήσει σύντομα σε σωστά μονοπάτια και ευχάριστες ειδήσεις. Από τις 11/07/2018 με την Αφροδίτη στην Παρθένο έως 06/08/2018, πάρα την πίεση, θα υπάρξουν συζητήσεις για μελλοντική προαγωγή! Ίσως και για σημαντική αύξηση μισθού. Θα αποτελέσετε μέρος ενός σημαντικού επαγγελματικού σχεδίου. Τα οικονομικά σας θα σημειώσουν σημαντική βελτίωση αυτό το διάστημα αγαπημένοι Παρθένοι, με αποτέλεσμα να “βουλώσετε” αρκετές τρύπες έκτακτης ανάγκης.
Αισθηματικά
Από τις 11/07/2018, με την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο έως τις 06/08/2018 τα αισθηματικά σας, θα σας οδηγήσουν σε ανοιχτές πόρτες. Οι γνωριμίες θα είναι αρκετές και ευχάριστες. Τα μοναχικά Παρθενάκια θα κάνουν νέες ερωτικές γνωριμίες, όπου η διάρκεια εξαρτάται από το Ωροσκόπιο το καθενός. Θα ζήσετε πάντος ευχάριστες στιγμές σε αυτή τη φάση. Τα Παρθενάκια με μακροχρόνιες σχέσεις θα βελτιώσουν την ποιότητα της σχέσεως τους. Θα επαναφέρουν σε ένα επίπεδο ευχάριστο και αισθησιακό την διαπροσωπική τους σχέση. Επίσης θα γίνουν και πολλές επισημοποιήσεις σχέσεων.

Αστρολογικές Προβλέψεις Καλοκαίρι 2018 | Ζώδιο Ζυγός

Ζώδιο Ζυγός

Ζώδιο Ζυγός

Επαγγελματικά
Αγαπημένοι Ζυγοί, με την έκλειψη τις 27/07/2018, θα σημειωθούν κάποιες αλλαγές στον
επαγγελματικό τομέα. Για κάποιο διάστημα θα πρέπει να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα στον εργασιακό σας χώρο. Ίσως προκύψει κάποια αλλαγή επαγγελματικής στέγης ή κάποια αναβολή κάποιου επαγγελματικού ταξιδιού. Αυτό μπορεί να περιορίσει την δυναμικότητα στα επαγγελματικά σας σχέδια. Από τις 07/08/2018 έως τις 09/09/2018 με την Αφροδίτη στον Ζυγό, θα σημειωθεί βελτίωση και πρόοδο στις επαγγελματικές σας συναλλαγές. Με την έκλειψη τις 07/08/2018 με την Αφροδίτη στον Ζυγό, θα σημειωθεί βελτίωση και πρόοδο στις επαγγελματικές σας συναλλαγές σε συνδυασμό με την έκλειψη τις 11/08/2018. Η προσωπικότητα και η παρουσία σας θα λάμπει και θα μαγνητίζει. Θα καταφέρετε να ελίσσεστε και θα καταφέρνετε να αποκτάται το ΝΑΙ χωρίς να ρωτάτε.
Αισθηματικά
Ο Ιούλιος γενικά θα περιορίζει, αγαπημένοι Ζυγοί, την αισθηματική ζωή σας. Όσοι είστε γεννημένοι 24/09 – 02/10, ο ανάδρομος Άρης στον Υδροχόο, τις γνωριμίες που θα κάνετε αυτό το διάστημα, καλό θα ήταν να τις προσέχετε και να είστε συγκρατημένοι. Η κατάληξη
συνήθως και η πορεία δεν θα έχει θετική έκβαση. Με την έκλειψη τις 27/07/2018 και την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό στις 07/08/2018 έως 09/09/2018, θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα. Οι διακοπές σας θα συνδυαστούν με έρωτα και αγάπη. Θετικές προοπτικές! Όσον αφορά διάρκεια και εξέλιξη εξαρτάται από το προσωπικό σας Ωροσκόπιο. Στις μακροχρόνιες σχέσεις θα υπάρχει εύνοια! Αναζωογόνηση, ευτυχία και αγάπη.

Αστρολογικές Προβλέψεις Καλοκαίρι 2018 | Ζώδιο Σκορπιός

Ζώδιο Σκορπιός

Ζώδιο Σκορπιός

Επαγγελματικά
Αγαπημένοι Σκορπίοι, πρόσκαιρες ανατροπές και ριζικές πιθανόν αλλαγές αυτό το καλοκαίρι θα σημειωθούν, στον επαγγελματικό σας τομέα, με αποτέλεσμα να σας δημιουργηθεί άγχος και πρόβλημα προσαρμογής, ιδιαίτερα όσοι είστε γεννημένοι από τις 24/10 έως 02/11,
εξαιτίας της έκλειψης τις 27/07/2018, και του ανάδρομου Άρη στον Υδροχόου έως 13/08/2018. Οι όποιες όμως αλλαγές θα έχουν μακροπρόθεσμα θετικό αντίκτυπο, μπορεί να φανεί τώρα στην αρχή λίγο βασανιστικό, διότι ως σταθερό ζώδιο δεν σας αρέσουν οι αλλαγές, άλλα είναι για θετικό σκοπό. Φανείτε δυνατοί και δυναμικοί, δείξτε υποχωρητικότητα και θα σημειώσετε πρόοδο σημαντική. Ωστόσο ο Δίας στο ζώδιο σας θα είναι ο προστάτης σας καθ’όλη την διάρκεια του καλοκαιριού και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
Αισθηματικά
Ο Ιούλιος με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Λέοντα έως τις 10/07/2018, σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή τις 26/07/2018 έως τις 18/08/2018, θα σας δημιουργήσει ένταση στα ζητήματα των αισθηματικών σας υποθέσεων. Ιδιαίτερα όσων από εσάς έχετε μακροχρόνιες σχέσεις. Θα διαπιστώσετε κάποια συναισθηματική απομάκρυνση του συντρόφου σας από εσάς. Αποτέλεσμα αυτού, να υπάρχει ψυχρό κλίμα. Όσον αφορά τους ελεύθερους σκορπιούς το ίδιο διάστημα, θα περιορίζεστε σε κάτι πιο πρόσκαιρο, πάρα για κάτι σοβαρό. Οι γνωριμίες
που θα κάνετε θα έχουν επιδερμική υπόσταση. Θα περιορίζεται σε σεξουαλική δραστηριότητα περισσότερο.

Αστρολογικές Προβλέψεις Καλοκαίρι 2018 | Ζώδιο Τοξότης

Ζώδιο Τοξότης

Ζώδιο Τοξότης

Επαγγελματικά
Αγαπημένα Τοξοτάκια, ο Ερμής στον Λέοντα σε συνδυασμό με την έκλειψη τις 13/07/2018, θα σας ευνοήσει στα επαγγελματικά σας σχέδια. Αρκετές επιτυχίες αλλά και θα ανταμειφθεί η προσπάθεια σας από τους ανωτέρους σας. Βέβαια, θα περιοριστεί ο ελεύθερος χρόνος και θα σας φορτωθεί περαιτέρω εργασία αυτό το διάστημα. Ίσως αυτό το διάστημα θα σας δημιουργηθεί εκνευρισμός και ένταση με άλλους συναδέλφους σας! Ιδιαίτερα, όταν ο Ερμής γίνει ανάδρομος στις 26/07/2018, υπάρχει περίπτωση να ειπωθεί και να γίνει συζήτηση για εσάς, εξαιτίας του εκνευρισμού σας. Σας συμβουλεύω, να είστε υποχωρητικοί και πιο διπλωματικοί! Διότι δεν πρέπει να βγείτε χαμένοι από αυτή την υπόθεση. Από τις
20/08/2018, όταν ορθοδρομήσει ο Ερμής στον Λέοντα, θα βλέπετε τα πράγματα από άλλη προοπτική.
Αισθηματικά
Ο Ερμής στον Λέοντα, σε συνδυασμό με την έκλειψη τις 11/08/2018 η ατμόσφαιρα για εσάς θα γίνει αρκετά ερωτική. Ο έρωτας και τα φλερτ θα είναι στο επίκεντρο της κοινωνικής σας ζωής. Θα είστε ιδιαιτέρως αυθόρμητοι και κοινωνικοί. Θα μαγνητίζετε το φύλο που επιθυμείτε και η εξέλιξη θα έχει σχεδόν πάντα καλή κατάληξη. Δηλαδή θα κατακτάτε τον κόσμο! Είναι μια σημαντική ευκαιρία για τους αδέσμευτους. Σε συνδυασμό με την Αφροδίτη στον Ζυγό στις 07/08/2018 η πιθανότητα για διάρκεια της σχέσης είναι μεγάλη. Φυσικά εξαρτάται από το υπόλοιπο σας ωροσκόπιο.

Αστρολογικές Προβλέψεις Καλοκαίρι 2018 | Ζώδιο Αιγόκερος

Ζώδιο Αιγόκερος

Ζώδιο Αιγόκερος

Επαγγελματικά
Στις 11/07/2018, αγαπημένοι Αιγόκεροι, με την είσοδο της Αφροδίτης έως 06/08/2018 στην Παρθένο, θα σημειωθεί σημαντική πρόοδο στα επαγγελματικά σας σε συνδυασμό με τον Ερμή στον Λέοντα. Θα σας κάνει ιδιαιτέρως ευέλικτους στα επαγγελματικά. Όσον αφορά την αποδοτικότητα σας, θα είναι στο ύψιστο σημείο. Οι επαφές με τους ανωτέρους σας, θα είναι άριστες και θα υπάρχει πολύ θετικό κλίμα. Στις 27/07/2018 με την έκλειψη θα πρέπει να είστε λίγο προσεκτικοί με θέματα παρασκηνίου στον εργασιακό χώρο. Θα υπάρξουν συζητήσεις συνεργατών σας και συναδέλφων σας, χωρίς την παρουσία σας, για το πρόσωπο σας. Δεν πρέπει να δίνετε λαβή για σχόλια και να προσπαθείτε να είστε προσεκτικοί, όσο περισσότερο γίνεται.
Αισθηματικά
Με την Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 11/07/2018, αγαπημένα Αιγοκεράκια, και σε συνδυασμό με την έκλειψη τις 11/08/2018, θα υπάρξουν ευχάριστες ειδήσεις όσον αφορά τα αισθηματικά σας. Νέες γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν ιδιαιτέρως! Θα σας βγάλουν από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Υπάρχει περίπτωση κάποια γνωριμία να συντελεστεί στον εργασιακό σας χώρο και να εξελιχθεί. Όσον αφορά τις μακροχρόνιες σχέσεις ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσετε ορισμένα πράγματα. Οι μακροχρόνιες σχέσεις θα περάσουν μια κρίση! Για να σώσετε την κατάσταση θα χρειαστεί να κάνετε κινήσεις για αναθέρμανση. Διοργανώστε κάποια εκδρομή ή κάποιο ταξίδι.

Αστρολογικές Προβλέψεις Καλοκαίρι 2018 | Ζώδιο Υδροχόος

Ζώδιο Υδροχόος

Ζώδιο Υδροχόος

Επαγγελματικά
Αγαπημένοι Υδροχόοι, με την έκλειψη τις 13/07/2018, θα τεθούν επί τάπητος ζητήματα εργασιακά. Θα πρέπει να προσαρμοστείτε σε νέες συνθήκες και περιβάλλοντα χώρο. Πρόκειται για ανακατατάξεις που αναμένατε εδώ και καιρό και απλώς πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο. Σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή στις 26/07/2018 ίσως υπάρξουν παρεξηγήσεις με συνεργάτες και συναδέλφους για ζητήματα διαδικαστικά και συνύπαρξης στον ίδιο χώρο. Μην πτοείστε! Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό στις 07/08/2018 έως τις 09/09/2018 θα σημειωθεί βελτίωση και ομαλοποίηση των συνθηκών εργασίας. Εξισορρόπηση και των σχέσεων σας με τους συνεργάτες και συναδέλφους σας. Δώστε μια ευκαιρία στον εαυτό σας για ένα θετικό μέλλον.
Αισθηματικά
Όσον αφορά τον αισθηματικό τομέα ο συνδυασμός Άρη, σε ανάδρομη φορά, στον Υδροχόο και η έκλειψη στις 27/07/2018, ίσως σας φέρουν σε ρήξη με τον σύντροφο σας. Θα πρέπει να καταλάβετε ότι δεν βρίσκεστε σε δύο αντίπαλα στρατόπεδα! Πρέπει να εξομαλύνετε τις σχέσεις σας. Κάνετε μια συζήτηση σε πολιτισμένη βάση και εφ όλης της ύλης. Για να προχωρήσει η σχέση, πρέπει να βασίζετε σε γερές βάσεις, αλλιώς θα επέλθει το τέλος. Για εσάς τους μοναχικούς Υδροχόους, ο Ιούλιος θα είναι λίγο δύσκολος για νέες γνωριμίες. Αυτό, εξαιτίας της έκλειψης στις 27/07/2018 λόγω της έντασης που προϋπήρχε. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο Ζυγό στις 07/08/2018 ανοίγουν οι πόρτες της καρδιάς σας! Και οι δικές σας και των άλλων και θα περάσετε έναν ιδιαίτερο ερωτικό Αύγουστο.

Αστρολογικές Προβλέψεις Καλοκαίρι 2018 | Ζώδιο Ιχθύες

Ζώδιο Ιχθύς

Ζώδιο Ιχθύς

Επαγγελματικά
Αγαπημένα Ψαράκια με Ερμή και Αφροδίτη στον Λέοντα σε συνδυασμό με την έκλειψη στις
13/07/2018, θα σας δοθεί μια απαραίτητη ώθηση για τα επαγγελματικά σας. Θα είστε ιδιαίτερα αποδοτικοί, και αυτό θα αναγνωριστεί ιδιαιτέρως από τους ανωτέρους σας. Η εφευρετικότητα σας σε συνδυασμό με το δυναμικό ταμπεραμέντο σας, θα σας αναδείξει ως
ιδιαίτερο στέλεχος του εργασιακού σας χώρου. Θα σας επιταχύνει στο να σας δώσει μια προαγωγή ή μια σημαντική αύξηση μισθού ακόμα και έκτακτο μπόνους! Αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας θα έχετε ιδιαίτερες επιτυχίες. Ιδιαίτερα μετά τις 10/07/2018, με την ορθοδρόμηση του Δία στον Σκορπιό. Θα βλέπετε ότι τα κέρδη σας θα αυξάνονται μέρα με την μέρα. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και ο κοινωνικός περίγυρος σας και οι δημόσιες σχέσεις.
Αισθηματικά
Η έκλειψη τις 11/08/2018, σε συνδυασμό με την Αφροδίτη στο Ζυγό από τις 07/08/2018, θα οδηγήσει τους ελεύθερους Ιχθείς σε ερωτικά μονοπάτια μυστηρίου. Η έλξη προς τις κρυφές σχέσεις ή τις παράνομες, θα είναι το ατού σας! Αυτό αφορά και τους δεσμευμένους Ιχθείς! Φυσικά, χρειάζεται προσοχή να μην αποκαλυφθεί μια τέτοια σχέση. Κυρίως στο στόχαστρο θα είναι τα ψαράκια που θα είναι γεννημένα από τις 04/03 έως 08/03 όπου θα χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Αλλά θα υπάρχουν και καλοκαιρινού τύπου σχέσεις με άγνωστη διάρκεια.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles