Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουνίου 2019


Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουνίου 2019 Ο πρώτος καλοκαιρινός μήνας του 2019 θα αρχίσει αισιόδοξα και θα φύγει με την επιρροή της Έκλειψης του Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουλίου στο Ζώδιο του Καρκίνου. Ο Ερμής στον Καρκίνο από τις 5/6/19 θα μας κάνει πιο ρομαντικούς και αισθηματικούς έως τις 27/6/19. Θα είναι μια περίοδο ιδιαίτερα ευνοϊκή για τους ονειροπόλους Ιχθείς, Καρκίνους και Σκορπιούς.

Η Αφροδίτη από τους Διδύμους στις 10/6/19 θα μας χαρίσει  αισιοδοξία και πολλές ευκαιρίες σε οικονομικά ζητήματα. Πολλά θέματα γραφειοκρατικών προβλημάτων θα βρουν διέξοδο. Αισθηματικά ευχάριστα νέα και ειδήσεις θα έχουν οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι.

Από την άλλη από τις 17/6/19 αρχίζει η επιρροή της έκλειψης του Ηλίου όπου ανακατατάξεις και αλλαγές αναμένονται στον Παρορμητικό σταυρό, δηλαδή Κριό, Καρκίνο, Ζυγό και Αιγόκερω.

μέντιουμ άρης

Σκεφτείτε το καλά πριν πάρετε κρίσιμες  αποφάσεις αυτό το διάστημα, ιδιαιτέρως όσοι είστε γεννηθείς:

26/03 – 06/04, 27/06 – 08/07, 29/09 – 09/10, 28/12 – 06/01

Αποφύγετε καταστάσεις όπου χρειάζεται ρίσκο!

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουνίου 2019 | Ζώδιο Κριός

Ζώδιο Κριός
Ζώδιο Κριός

Με τον Ήλιο στους Διδύμους έως τις 21/06/2019, φίλοι Κριοί, επηρεάζεται ο τρίτος σας οίκος. Οι επικοινωνιακές σας ικανότητες θα βρίσκονται αυτό το διάστημα στο Ζενίθ. Ίσως πραγματοποιήσετε κάποια μετακίνηση για να επισκεφτείτε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Αυτή η περίοδο χαρακτηρίζεται ιδιαιτέρως τυχερή μιας και το βάρος του Ουρανού έχει απομακρυνθεί. Τα διάφορα οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούν θα βρουν την λύση τους. Η αγάπη όπως και ο έρωτας καραδοκεί στην καθημερινότητα σας και ο νέος σύντροφος σας θα προσπαθήσει να σας πείσει να ξεκλειδώσετε την καρδιά σας. Διάφορα γραφειοκρατικά ζητήματα θα βρουν την λύση τους.

Με την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο στις 05/06, θα αισθανθείτε μια ασφάλεια στην οικία σας. Οτιδήποτε κι αν κάνετε θα θέλετε να το συνδυάζετε με το σπίτι σας. Υπάρχει και ένα σοβαρό ενδεχόμενο να προχωρήσετε και σε μια εκτεταμένη ανακαίνιση ή μετακόμιση, προς αποχώρηση από την θαλπωρή ή μάλλον την καταπίεση της οικογένεια. Αυτό το διάστημα θα υπάρχει μια τάση να είστε πιο εσωστρεφείς και κλειστοί. Επιπλέον κάποια γεγονότα από το γύρο περιβάλλον θα δοκιμάσουν την αντοχή των νεύρων σας. Πάντως κύριο χαρακτηριστικό της περιόδου θα είναι η ανησυχία σας να βρεθείτε στον δικό σας χώρο και ανεξάρτητος. Επίσης θα έχετε την περιέργεια να ανακαλύψετε κάποια γεγονότα για το παρελθόν της οικογένειας σας. Προσοχή μην έρθετε σε ρήξη.

Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους στις 10/06, θα είστε ιδιαιτέρως δημοφιλής και πολύ αγαπητός ως άτομο και προσωπικότητα. Θα κάνετε επίσης και νέες γνωριμίες, όπου θα επηρεαστείτε θετικά σε διάφορους τομείς. Συναισθηματικά θα έχετε την τύχη να απολαμβάνετε τον θαυμασμό του αντίθετου φύλου και αυτό διότι αυτό το διάστημα θα διαθέτετε πολύ χιούμορ σε συνδυασμό με την εξυπνάδα σας. Εδώ προσοχή, υπάρχει κίνδυνος για την δημιουργία παράλληλων σχέσεων. Προσοχή πως θα το διαχειριστείτε. Σε γενικές γραμμές θα ζήσετε όμορφες στιγμές και θα δημιουργήσετε θετικές δημόσιες σχέσεις. Θα είστε ιδιαιτέρως εκδηλωτικός στα συναισθήματα αυτό το διάστημα.

ονειροκριτης ταρωτω oneirokritis taroto
προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουνίου 2019 | Ζώδιο Ταύρος

Ζώδιο Ταύρος
Ζώδιο Ταύρος

Με τον Ήλιο στους Διδύμους έως τις 21/6/, φίλοι Ταύροι, θα επηρεαστεί ο δεύτερος τομέας σας. Αυτό το διάστημα θα δείτε μια ευνοϊκή επίδραση στο εισόδημα σας και τα οικονομικά. Θα λάβετε κάποιο χρηματικό ποσό από πηγή και παράγοντα που δεν αναμένετε. Θα είναι πιο βελτιωμένη η κατάσταση σας σε αυτό τον οίκο. Καθώς χωρίς καμία εξωτερική πίεση θα βλέπετε πιο ξεκάθαρα ποιος αξίζει να παραμείνει κοντά σας και ποιος όχι. Οι σχέσεις που έχουν περάσει κρίση μέχρι το τέλος Ιουνίου, θα έχουν επιστρέψει στην καθημερινότητα αρχές Ιουλίου. Απλώς προσπαθήστε να μην είστε κτητικοί με τον σύντροφο σας. Διότι ο άνθρωπος σας δεν είναι απόκτημα.

Με την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο στις 05/06, η κοινωνικότητα σας και κυρίως η επικοινωνία σας θα βρίσκεται στο ζενίθ. Θα είστε τόσο επικοινωνιακοί που αυθόρμητα μπορείτε να γίνετε θύμα παρεξηγήσεων, χρειάζεται προσοχή. Θα έχετε την τάση και την ανάγκη να μαθαίνετε και να γνωρίζετε τα πάντα, αλλά δεν λαμβάνετε υπόψιν τις ανάγκες των ανθρώπων, εκεί προκύπτει πάντα το πρόβλημα. Ίσως αυτό το διάστημα απασχοληθείτε πρόσκαιρα με κάτι επιπλέον πέρα από την δουλειά σας ή θα κάνετε κάποιο κοντινό ταξίδι να συναντήσετε έναν αγαπημένο σας πρόσωπο. Αυτή την περίοδο, φίλοι Ταύροι, είστε περισσότεροι πρόθυμοι να μαθαίνετε πράγματα για άλλους πάρα να κάνετε κάτι ουσιαστικό και βαριέστε πολύ εύκολα. Πάντως να είστε προσεκτικοί διότι η περιέργεια σκότωσε την γάτα.

Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους στις 10/06, θα διαπιστώσετε μια αύξηση στα έσοδα σας, και αυτό πολύ πιθανόν μέσα από τις συνεργασίες σας, αυτό θα σας κάνει να νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια. Επίσης αυτή την φάση της ζωής σας θα αναζητάτε την άνεση και μια πολυτελή ζωή, θα υπάρχει η τάση να βγάζετε χρήματα με άνεση και ευκολία και να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας που σας είχαν στερηθεί. Αν είστε άνεργος θα βρείτε κάτι που είναι για τα μέτρα σας. Όσον αφορά τις σχέσεις, η ζήλεια και η κτητικότητα αυξάνονται συνεχώς, προχωράτε και βαδίζετε με έναν τρόπο σαν ο άλλος να σας ανήκει.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι olokliromeni-provlepsi-3.jpg

Εικόνα

ονειροκριτης ταρωτω oneirokritis taroto
προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουνίου 2019 | Ζώδιο Δίδυμος

Ζώδιο Δίδυμος
Ζώδιο Δίδυμος

Με τον Ήλιο στους Διδύμους έως τις 21/06, δηλαδή με την είσοδο του Ήλιου στο Ζώδιο σας, θα αποκτήσετε περισσότερη δυναμικότητα και ενέργεια. Θα αρχίσετε να επανέρχεστε και να βρίσκετε την δύναμη σας όπως και την αισιόδοξη πλευρά του εαυτού σας. Θα βρίσκεστε σε μια καλύτερη φάση σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα. Ένα παρασκήνιο που πολύ πιθανόν αποκαλυφθεί αυτόν το μήνα δεν θα είναι απαραίτητα αρνητικό διότι μπορεί να είχε ειπωθεί κάτι θετικό για εσάς. Να είστε λίγο προσεκτικοί σε ζητήματα υπερβολών και στο θέμα της εργασίας σας. Είναι ευκαιρία αυτό το διάστημα να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με την υγεία σας και την φυσική σας κατάσταση.

Με την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο στις 05/06 θα δοκιμάσετε τις σχέσεις σας σε σχέση με τους άλλους και κυρίως την αξία τους. Ακριβώς την ίδια φάση θα συνδυάσετε την ευαισθητοποίηση με την επιθυμία σας για υλικά αγαθά και οικονομικά οφέλη. Υπάρχει ένα λάθος αυτή την περίοδο που κάνετε, προσπαθείτε να αυξήσετε τα υλικά αγαθά δηλαδή τα αποκτήματα σας και ταυτοχρόνως δίνετε την ίδια εντύπωση στον σύντροφο σας ότι του ανήκετε. Εδώ χρειάζεται προσοχή διότι αυτό μπορεί να στραφεί εναντίον σας. Αυτή την περίοδο γενικώς ασχολείστε με την οικονομική σας κατάσταση και προσπαθείτε να σταθεροποιήσετε αν όχι να αυξήσετε το εισόδημα σας. Σε αυτή την φάση προσπαθείτε να μην είστε σπάταλοι και αναγνωρίζετε την αληθινή αξία του χρήματος.

Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους στις 10/06, στα ύψη θα εκτιναχθούν ιδιαιτέρως η επικοινωνιακή σας ικανότητα και η μαγνητική σας γοητεία. Τα αισθηματικά σας βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και συνεχώς βελτιώνονται εξαιτίας της Αφροδίτης στο Ζώδιο σας. Επιπλέον η μακροχρόνια σχέση σας παίρνει επιτέλους μια θετική πορεία. Αν είστε μόνος και ελεύθερος μια νέα γνωριμία θα ισορροπήσει αυτή την φάση την ζωή σας και θα μετατραπεί σε σχέση. Τώρα πλέον λάμπετε, ακτινοβολείτε, πλησιάζετε πάντα ότι σας προκαλεί το ενδιαφέρον σας με άνεση. Επιπλέον διάφορες δυσκολίες και θέματα τα λύνεται αρμονικά.

Μελλοντολόγος Δέσποινα Πάππας
Μελλοντολόγος Δέσποινα Πάππας

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουνίου 2019 | Ζώδιο Καρκίνος

Ζώδιο Καρκίνος
Ζώδιο Καρκίνος

Με τον Ήλιο στους Διδύμους έως τις 21/06, δηλαδή στον δωδέκατο οίκο σας, επηρεάζεται αρκετά ο ψυχισμός σας και το υποσυνείδητο. Ο Ήλιος βρίσκεται πλέον στο προηγούμενο ζώδιο από εσάς, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να φωτίζει ένα πιο μυστικό κομμάτι της ζωής σας. Αρχίζει αυτή την φάση να διαμορφώνεται μια παρασκηνιακή κατάσταση για εσάς. Κάποιο άτομο ίσως έχει στο νου του να σας αναθέσει κάτι που μάλλον αφορά την εργασία σας, αρά πρόκειται για μια θετική εξέλιξη στην ζωή σας. Αυτό σημαίνει ό τι θα θέσετε νέους στόχους για την δική σας γενέθλια χρονιά που πρόκειται να έρθει και τα σχέδια σας πολύ πιθανόν να γίνουν πραγματικότητα αυτή την περίοδο.

Με την είσοδο του Ερμή στο Ζώδιο σας στις 05/06, ο κύριος στόχος σας θα είναι να αναπτύξετε τον πνευματικό σας ορίζοντα μέσω της επικοινωνίας. Οι ιδέες σας σε συνδυασμό με την φαντασία και την έμπνευση θα συνδυαστούν επιτυχώς. Αυτή την εποχή θα επικρατεί μια τάση να προσεγγίζετε την ζωή σας με πνευματικό τρόπο. Θα βγάζετε προς τα έξω ένα επικοινωνιακό, γεμάτο ζεστασιά και συμπάθεια άτομο, αυτή την εντύπωση θα δίνετε στην επαφή σας με τους άλλους. Γενικώς να έχετε υπόψιν σας ό τι αυτό το διάστημα θα κυριαρχείστε από μια πνευματική υπερδραστηριότητα και γενικώς η διανοητική σας δυναμικότητα και κινητικότητα θα είναι έντονη και διαρκής. Το μυαλό σας θα είναι διερευνητικό και ο τρόπος με τον οποίο κατανοείτε τα πράγματα έξυπνος.

Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους στις 10/06, θα έχετε μεγάλη ανάγκη να μείνετε για κάποιο διάστημα μόνοι σας. Θα θέλετε πολύ πιθανόν να επεξεργαστείτε τα σχέδια σας και επόμενα μελλοντικά σας βήματα. Πολύ πιθανόν κάποιες σχέσεις είτε αισθηματικής φύσης είτε φιλικής να μην σας ικανοποιούν και θα χρειαστεί κάποιο ξεκαθάρισμα. Υπάρχει το ενδεχόμενο αυτό το διάστημα να αναπτύξετε μια κρυφή σχέση ή να επανασυνδεθείτε με έναν έρωτα από το παρελθόν που πολύ πιθανόν να μην θελήσετε να μαθευτεί. Αυτό το διάστημα ζείτε περισσότερο με την φαντασία ή μάλλον θα φαντασιώνεστε μακριά από την πραγματικότητα.

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουνίου 2019 | Ζώδιο Λέων

Ζώδιο Λέων
Ζώδιο Λέων

Με τον Ήλιο στους Διδύμους έως τις 21/06, δηλαδή τον ενδέκατο οίκο σας, θα είναι μια ευχάριστη Αστρολογική εξέλιξη. Το ό τι ο Ήλιος εισήλθε στους Διδύμους, για εσάς τους Λέοντες, είναι μια θετική μετατόπιση. Αυτή η διέλευση αφορά κυρίως τις επαφές σας με φίλους και συνεργάτες, δηλαδή επηρεάζεται ο κοινωνικός σας περίγυρος. Αυτό το διάστημα θα νιώθετε ό τι έχετε μεγαλύτερη στήριξη και υποστήριξη από φίλους και συνεργάτες. Είναι μια ευνοϊκή περίοδο να θέσετε νέους στόχους και να κάνετε νέα σχέδια που πολύ πιθανόν να πραγματοποιηθούν. Έως τις 21/06 υπάρχει ευνοϊκή επίδραση στην ομαδική εργασία. Πάντως να γνωρίζετε ό τι μια κοινωνική περίοδο ξεκινάει.

Με την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο 05/06, θα επηρεαστεί, Λέοντες, ο δωδέκατος οίκος σας. Αυτό το διάστημα ενδεχομένως δεν θα έχετε αντικειμενική γνώμη και άποψη για τα πράγματα. Γενικώς τα συναισθήματα σας και ο τρόπος που θα εκφράζετε θα είναι αρκετά ευαισθητοποιημένα. Θα περάσετε από μια διαδικασία και ένα στάδιο πνευματικής και διανοητικής κάθαρσης όπου θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια και κουράγιο. Ο τρόπος με τον οποίο θα σκέφτεστε υποσυνείδητα θα είναι κυρίως περίπλοκος και περίεργος. Θα έχετε αυτή την περίοδο την ανάγκη και μπορούμε να πούμε το πόθο να φτάσετε σε ένα βαθύτερο κατά κάποιο τρόπο επίπεδο και διάσταση κατανόησης των πραγμάτων και της ζωής. Προσοχή μην βυθίζεστε πολύ στις σκέψεις σας.

Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους στις 10/06, αυτό το διάστημα θα κάνετε διάφορα όνειρα και επίσης θα συμμετέχετε σε ομαδικές και κοινωνικές δραστηριότητες. Επίσης θα προβάλλετε τις ιδέες σας και θα κάνετε νέες γνωριμίες με ανθρώπους που έχετε κοινές απόψεις. Ένα ενδεχόμενο σοβαρό υπάρχει να προκύψει μια ερωτική σχέση προερχόμενη μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Επιπλέον η κοινωνικότητα σας αυτό το διάστημα θα βρίσκεται στο ζενίθ και θα αναζητάτε την αρμονία και την ισορροπία. Κάποιοι φίλοι σας θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε κάποιους στόχους και ανοίγονται προοπτικές στην καριέρα σας που θα σας χαροποιήσουν ιδιαιτέρως.

ρώτα το ταρωτω

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουνίου 2019 | Ζώδιο Παρθένος

Ζώδιο Παρθένος
Ζώδιο Παρθένος

Με τον Ήλιο στους Διδύμους έως τις 21/06, δηλαδή με την είσοδο του Ηλίου στον δέκατο οίκο, θα επηρεαστούν ζητήματα που σχετίζονται με την καριέρα σας. Το επαγγελματικό σας στυλ σε αυτή την φάση θα πρέπει να ανανεωθεί και να μην μείνει στάσιμο. Θα πρέπει να αποδείξετε πόσο ικανοί και αποδοτικοί είστε για να σας προσέξουν οι ανώτεροι σας και να σας αξιοποιήσουν κατάλληλα. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σας ζητήματα θα υπάρξουν εξελίξεις έως τις 21/06. Να γνωρίζετε πάντως ότι σε κάθε περίπτωση θα βελτιωθούν οι προοπτικές σας στον επαγγελματικό σας τομέα. Απλώς δείξτε πόσο καλοί είστε ώστε να αγοράσουν τις υπηρεσίες σας και δραστηριοποιηθείτε.

Με την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο στις 05/06, θα επηρεαστεί ο ενδέκατος οίκος σας. Αυτή την περίοδο θα έχετε την τάση να κοινωνικοποιηθείτε και να πάρετε μέρος ή να γίνετε μέλος σε μια κοινωνική ομάδα είτε να συμμετέχετε σε φιλικές δραστηριότητες. Αυτή την εποχή θα έχετε αρκετές πρωτότυπες ιδέες, οι οποίες θα γίνονται πολύ εύκολα αποδεκτές από το κοινωνικό σας περιβάλλον. Θα προβάλλετε πολύ πιθανόν τις ιδέες σας σε ομάδες όπου ευνοείστε και θα είστε αποτελεσματικοί δουλεύοντας σε τέτοιου είδους δραστηριότητες που αγωνίζονται για ένα κοινό και ανθρωπιστικό σκοπό. Πάντως θα είστε αρκετά κοινωνικοί και θα βρείτε διάφορους τρόπους για να πετύχετε τον στόχο που έχετε επιλέξει και όχι μόνο ό τι αφορά διάφορες δραστηριότητες και επαγγελματικά.

Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους στις 10/06, θα σημειωθούν διάφορες ανακατατάξεις στα επαγγελματικά σας για να μπορέσει να επέλθει αρμονία και ισορροπία. Αυτό το διάστημα θα αναδείξει τον εαυτό σας και θα είστε ιδιαιτέρως παραγωγικός και θα βελτιωθεί η οικονομική σας κατάσταση. Μεγάλο είναι το ενδεχόμενο δημιουργίας μιας ερωτικής σχέσης μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Αυτό το διάστημα είστε ιδιαιτέρως γοητευτικός και τραβάτε τα βλέμματα .Επιπλέον θα είστε πιο φιλόδοξος και κοινωνικός με τους άλλους. Οι στόχοι σας και οι φιλοδοξίες σας πραγματοποιούνται και νέες συνεργασίες θα προσφέρουν οφέλη.

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουνίου 2019 | Ζώδιο Ζυγός

Ζώδιο Ζυγός
Ζώδιο Ζυγός

Με τον Ήλιο στους Διδύμους έως τις 21/06, δηλαδή με την είσοδο του Ήλιου στον ένατο οίκο σας, καλείστε να ασχοληθείτε και να καλλιεργήσετε εκ νέου το πνεύμα και τις γνώσεις σας. Ό Ήλιος σας καλεί να ανοίξετε πάλι τους πνευματικούς σας ορίζοντες και να μάθετε περισσότερα πράγματα. Αυτή την περίοδο να έχετε υπόψιν ευνοούνται θέματα και ζητήματα που σχετίζονται με ταξίδια, εξετάσεις και βεβαίως σπουδές. Πολύ πιθανόν να συνδυαστεί ή να σας απαιτηθεί η επαγγελματική σας δραστηριότητα να συνοδευτεί από κάποια επιμορφωτικά σεμινάρια ή ακόμη κάποιες μεταπτυχιακές σπουδές. Παρ ‘όλα αυτά το διάστημα αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην διαχείριση των οικονομικών σας, διότι μπορεί να ξεφύγετε εύκολα.

Με την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο στις 05/06, επηρεάζεται ο δέκατος οίκος σας. Ίσως αυτό το διάστημα επιφορτιστείτε στον επαγγελματικό σας τομέα με ένα επιπλέον έργο δηλαδή με επιπλέον ευθύνες. Αυτές όμως οι επιπλέον πρόσθετες ευθύνες μπορεί να σας προκαλέσουν σοβαρά ζητήματα, όπως άγχος ή έλλειψη ελεύθερου χρόνου και να θελήσετε να παραιτηθείτε. Το αποτέλεσμα θα είναι να κάνετε νέα όνειρα για το επόμενο σας εγχείρημα σε ένα νέο μέλλον. Θα αναλώνετε το χρόνο σας για να προβληθεί τε επιδεικνύοντας το ταλέντο σας με θάρρος και δυναμικότητα. Αυτή την εποχή, φίλοι Ζυγοί, θα εκφράζεστε με μια σχετική ευκολία όσον αφορά τις σκέψεις σας και θα έχετε μια άριστη κοινωνική εικόνα στην επαγγελματική σας παρουσία.

Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους στις 10/06, θα επικρατεί μια επιθυμία για ταξίδια, γνώση και επεκτασιμότητα. Σκέφτεστε να μάθετε περισσότερα πράγματα για άλλους πολιτισμούς και να βελτιώσετε τις συνθήκες ζωής σας. Θα επικρατεί μια τάση να κάνετε αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση αλλά επίσης και εσωτερικά. Πάντως ένα είναι σίγουρο και δεδομένο θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε την ζωή σας σε πολλά επίπεδα. Ένα μακρινό ταξίδι πολύ πιθανόν στο εξωτερικό θα σας τονώσει και πολύ πιθανόν να κερδίσει την καρδιά σας κάποιος έρωτας από μακριά. Θέματα που αφορούν τους συγγενείς και νομικά ζητήματα προχωρούν θετικά.

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουνίου 2019 | Ζώδιο Σκορπιός

Ζώδιο Σκορπιός
Ζώδιο Σκορπιός

Με τον Ήλιο στους Διδύμους έως τις 21/06, δηλαδή με την είσοδο του Ηλίου στον όγδοο οίκο περνάμε σε έναν πιο μυστικό κόσμο του Ωροσκοπίου σας. Πρόκειται για ένα κομμάτι και μια πλευρά του εαυτού σας με έντονες επιθυμίες και συναισθήματα. Όσον αφορά τον συναισθηματικό κομμάτι μπαίνετε στην διαδικασία να καλύπτεστε γι’ αυτό που έχετε έως σήμερα υποστεί και διατηρείται κάποια παράπονα που δεν έχετε εκφράσει έως τώρα στον σύντροφο σας και είναι καιρός να το κάνετε. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, θα επηρεαστούν αρκετά. Επίσης θα σας απασχολήσουν και τα οικονομικά ζητήματα του συντρόφου σας αν έχετε κοινά τα οικονομικά σας. Προσέξτε λίγο την ένταση στον χώρο της εργασίας.

Με την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο στις 05/06, επηρεάζεται ο ένατος οίκος σας. Αυτό το διάστημα θα εκφράζετε περισσότερο ένα είδους ιδεαλισμού παρά συναισθηματισμού. Θα έχετε την ανάγκη να αποκτήσετε περισσότερο γνώση αυτή την εποχή, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί να μην γίνετε απόλυτοι. Διότι στην προσπάθεια σας να μεταφέρετε στους άλλους την γνώση που αποκτήσατε θα γίνετε πολύ πιθανόν δογματικοί, δηλαδή θα εμμένετε ό τι εσείς και μόνο γνωρίζετε καλά και μοναδικά τα πράγματα. Δεν πρέπει να αγνοούμε τις απόψεις των τρίτων διότι θα λειτουργήσει αντίστροφα. Παρ ‘όλα αυτά το διάστημα αυτό θα έχετε μια διαισθητική προσέγγιση στις πεποιθήσεις των άλλων. Και γενικώς θα λειτουργείτε με το ένστικτο που θα σας βοηθήσει πάρα πολλές φορές να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους στις 10/06, θα έχετε την ανάγκη να αναζητήσετε κάτι πιο ουσιαστικό όσον αφορά τις σχέσεις σας. Η ερωτική σας ζωή αυτό το διάστημα θα είναι αρκετά υπερδραστήρια, όπου θα είστε αρκετά εκδηλωτικοί στα συναισθήματά σας. Επιπλέον αυτή την εποχή θα αναζητάτε την επιβεβαίωση λόγω της ανασφάλειας. Αν είστε ελεύθερος και μόνος ψάχνετε για την ουσία το βάθος στο συναίσθημα και το πάθος. Υπάρχει το ενδεχόμενο αυτή την φάση να αναζωπυρωθεί ή να εμφανιστεί ένας έρωτας από το παρελθόν ή να κάνετε μια νέα γνωριμία. Να είστε λίγο προσεκτικοί διότι μπορεί να εκδηλωθεί ζήλια η κτητικότητα.

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουνίου 2019 | Ζώδιο Τοξότης

Ζώδιο Τοξότης
Ζώδιο Τοξότης

Με τον Ήλιο στους Διδύμους έως τις 21/06, δηλαδή με την είσοδο του Ηλίου στον έβδομο οίκο σας, επηρεάζονται σχέσεις και συνεργασίες σας. Ο Ήλιος έχει περάσει αυτή την στιγμή απέναντι σας και φωτίζει στο ωροσκόπιο σας, τις σχέσεις σας με τους άλλους. Το όλο θέμα στρέφεται γύρω από το ζήτημα το πως θα προχωρήσει ή τι γίνεται από εδώ και πέρα με μια σημαντική σας σχέση όπως τον σύντροφο σας. Επειδή το ζώδιο των Διδύμων είναι διπλό μπορείτε να βρεθείτε σε δίλημμα το οποίο φοβάμαι. Υπάρχει το ενδεχόμενο σε αυτή την φάση της ζωής σας να σας ενδιαφέρουν δύο καταστάσεις και δεν θα ξέρετε τι να πρώτο επιλέξετε. Πάντως στην πορεία θα βγάλετε αρκετά συμπεράσματα.

Με την είσοδο του Ερμή στις 05/06, στον Καρκίνο, θα επηρεαστεί ο όγδοος σας οίκος. Ίσως σε αυτή την περίοδο θα δώσετε την εντύπωση ό τι αγνοείτε τις ανάγκες των άλλων και φαινομενικά είστε κάπως ψυχροί. Μάλλον θα κάνετε σε αυτή την φάση της ζωής σας μια ορθολογιστική ανάλυση, δηλαδή ενός είδος καταγραφής των γεγονότων που σας οδήγησαν να έχετε τέτοια συμπεριφορά σε ορισμένους κοντινούς σας ανθρώπους και την αισθηματική σας σχέση. Είναι ένα διάστημα όπου θα πάρετε την απόφαση να σκέφτεστε πιο βαθιά και σοβαρά. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να έχετε έρθει σε επαφή με τους φόβους του υποσυνείδητου σας και θα θέλετε να αποσυρθείτε από την κοινωνική σας ζωή και γενικότερα από τους ανθρώπους του κοντινού σας περιβάλλοντος.

Με την είσοδο της Αφροδίτης στις 10/06, το θέμα των σοβαρών σας σχέσεων έρχεται στο προσκήνιο και η πρώτη προτεραιότητα σας είναι να κυμανθούν σε ένα αρμονικό επίπεδο. Αυτό το διάστημα θα προσπαθήσετε να έρθετε πιο κοντά όσον αφορά τον ερωτικό σας σύντροφο και ουσιαστικά. Είστε προετοιμασμένος να κάνετε αρκετές υποχωρήσεις προκειμένου να λυθεί οποιοδήποτε  πρόβλημα και να επέλθει η αρμονία στην σχέση σας. Αυτή την φάση γίνεστε πιο συντροφικός και θα έχετε την ανάγκη να μοιράζεστε τα πάντα με τον σύντροφο σας. Αν είστε μόνος πιθανότατα να γνωρίσετε πολλά πρόσωπα για να δημιουργήσετε μια σχέση.

μέντιουμ άρης

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουνίου 2019 | Ζώδιο Αιγόκερως

Ζώδιο Αιγόκερος
Ζώδιο Αιγόκερος

Με τον Ήλιο στους Διδύμους έως τις 21/06, δηλαδή με την είσοδο του Ήλιου στον έκτο οίκο σας, θα επηρεαστεί εν μέρει η καθημερινότητα σας. Να γνωρίζετε Αιγόκεροι ό τι ο Ήλιος σε αυτή την φάση μπαίνει σε ένα ζήτημα που αφορά σε ένα πρακτικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας, που θα επικεντρωθεί σε πρακτικά θέματα καθημερινότητας. Είναι μια εποχή που θα ασχοληθείτε πολύ με θέματα που αφορούν ανθρώπους που τους δίνετε εργασία ή δουλεύετε μαζί τους. Να γνωρίζετε, ό τι ο Ήλιος στον 6 οίκο επηρεάζει και θέματα που αφορούν την υγεία σας και επιβάλλει να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση. Θα πρέπει να δώσετε βάση και να ασχοληθείτε παραπάνω με τον εαυτό σας και την φυσική σας κατάσταση.

Με την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο στις 05/06, επηρεάζεται κυρίως ο έβδομος σας οίκος. Έχει έρθει η εποχή και η ώρα να διερευνήσετε την ποιότητα της σχέσης σας και γενικώς των σταθερών συνεργασιών. Αυτό το διάστημα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί, διότι υπάρχει ο κίνδυνος να προσελκύσετε ανώριμα και επιφανειακά άτομα. Πάντως υπάρχει περίπτωση για εσάς τους δεσμευμένους να βρείτε μια νέα μορφή επικοινωνίας για να πετύχετε την ικανοποίηση των αναγκών του συντρόφου σας αλλά και των δικών σας. Το ίδιο αφορά βεβαίως και τις επαγγελματικές χρόνιες συνεργασίες σας. Πάντως να γνωρίζετε ό τι κάνετε κάθε προσπάθεια να κατανοήσετε τις ανάγκες του συντρόφου σας και αυτό θα έχει θετικές συνέπειες.

Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους στις 10/03 θα επιδιώκετε να εξισορροπείτε σε ζητήματα που αφορούν την εργασία σας και την καθημερινότητα. Και βεβαίως αυτό θα έχει άμεσα αποτελέσματα. Οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας ή τους συναδέλφους σας βελτιώνονται. Ενδεχομένως, φίλοι Αιγόκεροι, ο έρωτας αυτή τη φορά θα προέλθει από τον εργασιακό σας χώρο και τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Μπορεί όμως να αμφιταλαντεύεστε, διότι ο Δίδυμος είναι διπλό ζώδιο, αφήστε την καρδιά σας να αποφασίσει τι ακριβώς θέλετε. Επίσης θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε θέματα υπερβολών και κακών συνηθειών.

ολοκληρωμένες προβλέψεις

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουνίου 2019 | Ζώδιο Υδροχόος

Ζώδιο Υδροχόος
Ζώδιο Υδροχόος

Με τον Ήλιο στους Διδύμους έως τις 21/06, δηλαδή με την είσοδο του Ηλίου στον πέμπτο οίκο σας, θα επηρεαστούν τα αισθήματα σας. Να γνωρίζετε ό τι ο Ήλιος στον πέμπτο οίκο έχει τα κέφια του και είναι στα καλύτερα. Θα σας παρουσιαστούν στην καθημερινή ζωή σας πάρα πολλές ευκαιρίες σχεδόν σε όλους τους τομείς και το σημαντικό θα είναι η καλή σας διάθεση και η διασκέδαση. Θα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες και προσκλήσεις να δείτε συγγενείς, φίλους και ιδιαίτερα όσους επιθυμείτε και αγαπάτε. Αυτή την εποχή μέσα σας θα ξυπνήσει και το ερωτικό και σεξουαλικό ένστικτο. Καλείστε αν είστε μόνοι ,να βγείτε να φλερτάρετε και να ερωτευτείτε και θα έχετε πολλές επιλογές ως προς την αναζήτηση ερωτικού συντρόφου.

Με την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο στις 05/06 επηρεάζεται ο 6 οίκος σας. Αυτή την περίοδο ο Ερμής θα σας χαρίσει έναν πιο υγιή τρόπο επικοινωνίας με τους άλλους. Με άλλα λόγια θα είστε ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί, και επιπλέον θα αρχίσετε να ασχολείστε με την φυσική κατάσταση σας και την υγεία σας προληπτικά. Πολύ πιθανόν επιπλέον να αλλάξετε και τις διατροφικές σας συνήθειες που θα σας ωφελήσει πολύ. Σε ό τι σκέφτεστε από εδώ και πέρα υπάρχει ένα βαθύτερο νόημα και ουσία. Επιπλέον θα επικρατεί μια ανησυχία σχετικά με την εργασία σας, αλλά μην αγχώνεστε θα τα φέρετε όλα εις πέρας με επιτυχία. Η ανησυχία σας για την καθημερινότητα θα σας ωθήσει να κάνετε ένα σημαντικό βήμα για αλλαγή στην ζωή σας.

Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους στις 10/06, θα ζήσετε αξέχαστες στιγμές διότι θα απολαύσετε τον έρωτα και την διασκέδαση σε μέγιστο βαθμό. Αν βρίσκεστε σε σχέση η επικοινωνία με τον σύντροφο σας θα βελτιωθεί και θα αναζωπυρωθεί το πάθος σας. Αν είσαστε ελεύθερος θα προχωρήσετε σε μια γνωριμία που θα σας ολοκληρώσει και θα είναι αυτό που ψάχνετε εδώ και καιρό. Αυτή την εποχή θα φλερτάρετε, θα μαγνητίζετε το αντίθετο φύλο και θα ζείτε νέες εμπειρίες και διάφορες ερωτικές περιπέτειες. Η ψυχική σας διάθεση θα είναι ανεβασμένη και θα ζείτε όμορφες στιγμές.

ερωτική συναστρία

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουνίου 2019 | Ζώδιο Ιχθύς

Ζώδιο Ιχθύς
Ζώδιο Ιχθύς

Με τον Ήλιο στους Δίδυμους έως τις 21/06, δηλαδή με την είσοδο του Ήλιου στον 4 οίκο, επηρεάζεται η οικία και η οικογένεια. Ίσως αυτό το διάστημα σας δοθεί κάποια ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε κάποιο χρηματικό ποσό για να προχωρήσετε σε μια ανακαίνιση της οικίας σας. Ακόμη να προχωρήσετε σε κάποια αγορά μιας νέας οικίας, λόγω έλλειψης χώρου με την βοήθεια των μελών της οικογένεια σας. Ο Ήλιος στον 4 οίκο όμως πολλές φορές αναμοχλεύει γεγονότα που έχουν περάσει. Και ίσως έρθουν τώρα στην μνήμη σας γεγονότα του παρελθόντος είτε ακόμη να έρθετε σε επαφή με άτομα του παρελθόντος κυρίως αισθηματικής φύσης. Συμβουλευτικά θα πρέπει να είστε αρνητικοί σε θέματα επανασυνδέσεων.

Με την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο στις 05/06 επηρεάζεται ο 5 οίκος σας. Αυτό το διάστημα θα είστε ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί και ενδιαφέροντες. Έχετε την δυνατότητα και την ικανότητα να σκέφτεστε δημιουργικά και με ιδιαίτερη ευελιξία. Θα είστε ιδιαιτέρως διαισθητικοί και πρωτότυποι και θα έχετε την τάση να κατευθύνετε την δημιουργικότητα σας προς κάποιο εποικοδομητικό στόχο. Η συμμετοχή σας σε διάφορες δραστηριότητες σας χαρίζει την χαρά του ερωτισμού και του φλερτ. Κάποιες δυσκολίες στις σχέσεις μπορούν πλέον να ξεπεραστούν με ήρεμο τρόπο με το ταίρι σας. Διότι θα βρίσκετε εφευρετικές λύσεις σε κάθε σχεδόν πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί, εδώ και κάποιο διάστημα.

Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους στις 10/06, η κύρια ενασχόληση σας αυτή την περίοδο θα είναι το σπίτι σας και η οικογένεια. Κάποιες διαφορές που ίσως είχατε με κάποια μέλη της οικογένεια σας θα λυθούν αρμονικά αυτό το διάστημα. Επίσης όπως έχει τονιστεί παραπάνω, ίσως πάρετε την απόφαση να τροποποιήσετε τον χώρο που διαμένετε και να τον διακοσμήσετε όπως εσείς προτιμάτε. Ίσως το προχωρήσετε και πραγματοποιήσετε μια ανακαίνιση. Μια αγοραπωλησία δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα και μάλιστα με καλούς όρους και συμφωνία. Η σχέση κυρίως αισθηματική που διατηρείτε αυτό το διάστημα είναι ή θα γίνει αποδεκτή από το οικογενειακό σας περιβάλλον και αυτό θα σας χαροποιήσει ιδιαιτέρως. Διότι εσείς οι Ιχθύες δίνετε ιδιαίτερη βάση σε αυτό.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles