Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου 2019

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου 2019 | Εισερχόμαστε σε μια περίοδο γεμάτη εντάσεις. Πολλές φορές τα πράγματα θα εξωθούνται στα άκρα τον Ιούλιο του 2019. Θα είναι ένας μήνας που θα μας μείνει αξέχαστος. Όπου με την Έκλειψη τις 02/07/2019 του Ηλίου στον Καρκίνο και την Έκλειψη της Σελήνης στον Αιγόκερω στις 16/07/2019 θα βγούμε εκτός προγράμματος και σχεδιασμού. Ανατροπές σε διάφορα σχέδια και στόχους δεν αποκλείονται αυτό το διάστημα, όπου θα πρέπει να μεταθέσετε για αργότερα. Σαν να μην έλειπε αυτό έχουμε και την ανάδρομη φορά του Ερμή στον Λέοντα στις 07/07/2019 έως τις 02/08/2019. Γραφειοκρατικές μας υποθέσεις πολύ πιθανόν να μας πάνε πίσω.

Προσοχή στην υπογραφή συμβολαίων και εγγράφων. Αν δεν είναι απολύτως απαραίτητο μην αλλάζετε επαγγελματική στέγη και αποφύγετε γενικώς τις αλλαγές. Προσοχή μην έρθετε σε αντιπαράθεση με συνεργάτες και συναδέλφους. Η σεισμικότητα σε παγκόσμιο επίπεδο θα είναι έντονη. Τα ζώδια που θα είναι στο στόχαστρο και θα πρέπει να επιδείξουν προσοχή είναι: Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι και όσον αφορά τον ανάδρομο Ερμή: Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Κριός 

Κριός Ζώδιο

Με ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα από τις 07/07/2019,θα παρατηρήσετε ότι θα πάρετε μια φόρα προς τα πίσω, δηλαδή σε γεγονότα που ήδη έχουν συμβεί. Αυτό θα προέρχεται από την ανάγκη σας να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα ολοκληρωτικά μέσα σας. Μπορεί να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που κάποτε βρισκόσασταν σε διαμάχη. Θα έρθουν να σας υπενθυμίσουν τι έχει συμβεί. Αυτό θα συμβάλλει να κάνετε την κατάλληλη αυτογνωσία. Επιπλέον θα εισέλθουν στο προσκήνιο μισοτελειωμένες καταστάσεις. Αυτό βεβαίως θα αποτελέσει εμπόδιο για την μετέπειτα εξέλιξη σας τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Αυτές οι μισοτελειωμένες καταστάσεις θα πρέπει να διευθετηθούν σύντομα.

Η Έκλειψη Ηλίου στις 02/07/2019 και η Έκλειψη Σελήνης στις 16/07/2019 θα σας βγάλει στο φως κάποιες αντιξοότητες που υπάρχουν εδώ και καιρό, με το οικογενειακό σας περιβάλλον. Θα βρεθείτε μάλλον σε δίλημμα πολλές φορές αν είναι καλύτερα να λειτουργείτε με το συναίσθημα ή με την λογική. Πάντως επιπλέον δεν είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκή περίοδο για να δράσετε οργανωμένα και να καταστρώσετε σχέδια επαγγελματικά. Να αναμένετε σε αυτή την φάση αρκετές αλλαγές και ανακατατάξεις. Υπάρχει ως ενδεχόμενο να αλλάξετε επαγγελματική στέγη και να προχωρήσετε προς νέες συμφωνίες. Δεν αποκλείεται πάντως να αλλάξουν και τα σχέδια σας και οι απόψεις. Πολλές φορές οι στόχοι μεταβάλλονται στην ζωή μας.

ρώτα το ταρωτω

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Ταύρος

Ταύρος Ζώδιο

Με ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα από τις 07/07/2019, θέματα που αφορούν την οικογένεια σας και κυρίως το σπίτι σας θα είναι σε πρώτο πλάνο. Αυτό που θα συμβεί είναι ότι θα σας απασχολήσει με την αρνητική έννοια και θα σας προκαλέσει αρκετό άγχος. Υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιο μέλος της οικογένειας σας να αντιμετωπίσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Και βεβαίως σε όλη αυτή την διαδικασία που θα υποβληθείτε θα σας προκαλέσει αρκετά προβλήματα και άγχος. Μαζί με τις οικογενειακές σας υποθέσεις θα συσσωρευτούν και διάφορα επαγγελματικά προβλήματα και υποχρεώσεις. Αυτά θα σας ζορίσουν επιπλέον. Θα αισθανθείτε αυτή την περίοδο, φίλοι Ταύροι, με τον ανάδρομο Ερμή σαν κινητή βόμβα. Πρέπει να είστε ψύχραιμοι και να διατηρείτε την λογική. Αφήστε κατά μέρος τον παρορμητισμό και αντιμετωπίστε με ηρεμία και σύνεση τα πράγματα.

Η έκλειψη Ηλίου στις 02/07/2019 και η έκλειψη Σελήνης στις 16/07/2019 θα σας φέρει σε μια κατάσταση να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας είτε αισθηματικές είτε επαγγελματικές. Επιπλέον υπάρχει το ενδεχόμενο να έρθουν στην επιφάνεια κάποια συμβάντα. Αυτά θα σχετίζονται με το παρελθόν σας. Χρειάζεται προσοχή πως θα διαχειριστείτε το γεγονός. Όσον αφορά τις αισθηματικές σας σχέσεις ίσως δημιουργηθούν έντονα συναισθήματα και πολλά απωθημένα. Σχετικά κάποιες θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν στην έκλειψη τις 16/07/2019. Ίσως υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις αν έχετε νομικές ή δικαστικές εκκρεμότητες. Το αποτέλεσμα πολύ πιθανόν να είναι θετικό. Ίσως πάρετε και κάποιες αποφάσεις σημαντικές που μπορεί να επηρεάσουν το μέλλον σας και κυρίως όσον αφορά τα σχέδια σας.

ρώτα το ταρωτω

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Δίδυμος

Δίδυμος Ζώδιο

Με ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα από τις 07/07/2019 ίσως πραγματοποιηθούν μέσα σας κάποιες ανακατατάξεις σε υποσυνείδητο επίπεδο. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να σημειωθούν και να δρομολογηθούν κάποιες αλλαγές σε επαγγελματικό και αισθηματικό επίπεδο. Με ανάδρομο Ερμή όμως ίσως υπάρξουν κάποιες ανατροπές στα σχέδια σας. Θα σας καλλιεργηθεί ένα κλίμα ανασφάλειας και αμφισβήτησης. Να έχετε υπόψιν διάφορες ανατροπές που θα συμβούν. Σας λένε με τον τρόπο τους ότι πρέπει να επαναπροσδιορίσετε στόχους και σχέδια. Προσοχή επίσης σε θέματα γραφειοκρατικά. Υπάρχει ενδεχόμενο να υπάρξουν διάφορες καθυστερήσεις.

Επίσης προσοχή στον αυθόρμητο τρόπο που εκφράζεστε. Μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Η έκλειψη τις 02/07/2019 Ηλίου και η έκλειψη Σελήνης τις 16/07/2019 θα σας υποδείξει ότι δεν μπορούμε για τα πάντα να είμαστε προετοιμασμένοι και να έχουμε τα κατάλληλα εφόδια. Αυτό το γεγονός πολύ πιθανόν να σας αγχώσει και να σας πάει κάποια βήματα πίσω. Επιπλέον θα νιώθετε μια συναισθηματική φόρτιση που θα σας κάνει κάπως αντικοινωνικούς και θα προτιμάτε περισσότερο την μοναξιά. Πάντως αυτό το διάστημα να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί. Να μην προχωράτε σε επενδύσεις. Επιπλέον θα πρέπει να είστε τακτικοί και συνεπείς στις υποχρεώσεις σας. Επίσης και σε διάφορα γραφειοκρατικά ζητήματα. Πάντως να αποφεύγετε οτιδήποτε θα μπορούσε να παραβιάζει τον νόμο. Μπορεί να βρεθείτε σε δύσκολη θέση, κυρίως σε θέματα εγγράφων.

ρώτα το ταρωτω

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Καρκίνος

Καρκίνος Ζώδιο

Με ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα από τις 07/07/2019, θα αρχίσει να αισθάνεστε μια απειλή για τα οικονομικά σας ζητήματα. Θα νιώθετε μάλλον περισσότερο φόβο και ανασφάλεια. Το προηγούμενο διάστημα και συγκεκριμένα τον προηγούμενο μήνα είχατε ξεφύγει εκτός προϋπολογισμού με τα οικονομικά σας ζητήματα. Τώρα ο ανάδρομος Ερμής κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ό τι πρέπει να συνετιστείτε και να αποφεύγετε τα υπερβολικά έξοδα και να κόβετε κάθε περιττό. Αυτό πρέπει οπωσδήποτε να συμβεί για να μην βρεθείτε εκτεθειμένος και σε δύσκολη θέση. Έτσι τώρα πρέπει να προχωρήσετε σε μια αναδιοργάνωση και προγραμματισμό για να μπούνε τα πράγματα με έναν σωστό χειρισμό σε μια σειρά. Δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να δεχτείτε πρόταση και για δεύτερη εργασία που θα σας χαροποιήσει ιδιαιτέρως και θα ευνοήσει τα οικονομικά σας.

Η έκλειψη Ηλίου στις 02/07/2019 και η έκλειψη Σελήνης στις 16/07/2019 θα έχει στο στόχο τις συνεργασίες σας και τον γάμο σας. Θα περάσετε μέσα από μια διαδικασία ανακατατάξεων και κοσμογονικών αλλαγών πάνω στον τομέα των ανθρωπίνων σχέσεων. Μάλλον έχει έρθει η στιγμή να έρθετε σε ρήξη με τον σύντροφο σας ή έναν συνεργάτη σας που σας στεναχωρούσαν και σας απογοητεύουν. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να προχωρήσετε σε θετικές αλλαγές προς όφελος σας. Κάποια άτομα θα συνεχίσουν να υπάρχουν στην ζωή σας και κάποιες σχέσεις θα περάσουν σε κάποιο άλλο στάδιο επαφής. Έτσι είναι η ζωή και έτσι πρέπει να την αποδεχτούμε. Μην παραμένετε στο συναίσθημα όπως νεύρα και θυμό αυτά θα εμποδίσουν να δείτε ξεκάθαρα τις σχέσεις σας με τους άλλους.

ρώτα το ταρωτω

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Λέων

Λέων Ζώδιο

Με ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα από τις 07/07/2019, θα αρχίσετε να αισθάνεστε μια απειλή για τα οικονομικά σας ζητήματα. Θα νιώθετε μάλλον περισσότερο φόβο και ανασφάλεια. Το προηγούμενο διάστημα και συγκεκριμένα τον προηγούμενο μήνα είχατε ξεφύγει εκτός προϋπολογισμού με τα οικονομικά σας ζητήματα. Τώρα ο ανάδρομος Ερμής κρούει των κώδωνα του κινδύνου. Πρέπει να συνετιστείτε και να αποφεύγετε τα υπερβολικά έξοδα και να κόβετε κάθε περιττό. Αυτό πρέπει οπωσδήποτε να συμβεί για να μην βρεθείτε εκτεθειμένος και σε δύσκολη θέση. Έτσι τώρα πρέπει να προχωρήσετε σε μια αναδιοργάνωση και προγραμματισμό. Βάλτε τα πράγματα με έναν σωστό χειρισμό σε μια σειρά. Δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να δεχτείτε πρόταση και για δεύτερη εργασία που θα σας χαροποιήσει ιδιαιτέρως και θα ευνοήσει τα οικονομικά σας.

Η έκλειψη Ηλίου στις 02/07/2019 και η έκλειψη Σελήνης στις 16/07/2019 θα έχει ως στόχο τις συνεργασίες σας και τον γάμο σας. Θα περάσετε μέσα από μια διαδικασία ανακατατάξεων και κοσμογονικών αλλαγών πάνω στον τομέα των ανθρωπίνων σχέσεων. Μάλλον έχει έρθει η στιγμή να έρθετε σε ρήξη με τον σύντροφο σας ή έναν συνεργάτη σας που σας στεναχωρούσαν και σας απογοητεύουν. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να προχωρήσετε σε θετικές αλλαγές προς όφελος σας. Κάποια άτομα θα συνεχίσουν να υπάρχουν στην ζωή σας και κάποιες σχέσεις θα περάσουν σε κάποιο άλλο στάδιο επαφής. Έτσι είναι η ζωή και έτσι πρέπει να την αποδεχτούμε. Μην παραμένετε σε συναισθήματα όπως νευρά και θυμό αυτά θα εμποδίσουν  να δείτε ξεκάθαρα τις σχέσεις σας με τους άλλους.

ρώτα το ταρωτω

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Παρθένος

Παρθένος Ζώδιο

Με ανάδρομο Ερμή στο Ζώδιο του Λέοντα από τις 07/07/2019, θα νιώθετε πιο αγχωμένοι σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο. Το κύριο ζητούμενο θα αφορά τα επαγγελματικά σας και την φήμη σας στο εργασιακό χώρο. Θα επικρατεί, φίλοι Παρθένοι, ένα κλίμα ανασφάλειας στο γύρω περιβάλλον σας και γενικώς θα περάσετε μια περίοδο αμφισβήτησης όσον αφορά τα ζητήματα καριέρας και ζωής. Είναι απαραίτητο ό τι από την πλευρά σας πρέπει να γίνουν κάποιες σημαντικές αλλαγές στα σχέδια σας και τους στόχους σας όσο επίπονες κι αν είναι. Αυτή η αλλαγή είναι πολύ σημαντική για εσάς διότι κατά κάποιον τρόπο η λογική θα κοντράρει το συναίσθημα και θα βρίσκεστε σε δίλημμα. Θα αφορά κυρίως ζήτημα της δουλειάς και τα προσωπικά σας. Πάντως να έχετε υπόψιν ό τι θα συμβούν διάφορα απρόοπτα συμβάντα.

Η έκλειψη Ηλίου στις 02/07/2019 και η έκλειψη Σελήνης στις 16/07/2019 θα είναι ένα διάστημα όπου θα αποφασιστεί αν θα διακοπεί ή αν θα ενδυναμώσει η μακρόχρονη ερωτική σχέση που διατηρείτε. Γενικώς πάντως θα ανακαλύψετε ότι διαβιώνετε με έναν τελείως διαφορετικό άνθρωπο από αυτόν που είχατε γνωρίσει. Αλλά αυτό μπορεί να οφείλεται και σε εσάς αν το σκεφτείτε λίγο καλύτερα. Πέρα από αυτό ίσως αυτό το διάστημα γίνετε μάρτυρας κάποιων αποκαλύψεων για τον σύντροφο σας. Επίσης αυτό το διάστημα αποφύγετε να κάνετε επίδειξη ισχύος ή να προχωρήσετε σε χειραγώγηση συναισθήματος προς ανθρώπους με τους οποίους σχετίζεσαι φιλικά είτε ερωτικά διότι θα έχει αρνητικά αποτελέσματα. Αν έχετε παράπονα μην αντιδράτε παρορμητικά αλλά να είστε διπλωματικοί.

ρώτα το ταρωτω

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Ζυγός

Ζυγός

Με ανάδρομο Ερμή στο Ζώδιο του Λέοντα από τις 07/07/2019, ξεκινάει ένας κύκλος που δεν ιδιαίτερα αρνητικός για εσάς, φίλοι Ζυγοί. Είναι μια σχετικά ευνοϊκή εποχή να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους, σχέδια και τις φιλοδοξίες σας. Θα ήταν καλό να κάνετε ένα πρόγραμμα με τα επόμενα βήματα σας αυτό το διάστημα. Πάντως είναι και μια περίοδο κοινωνικοποίησης, όπου με τους φίλους σας θα μπορείτε να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα. Βεβαίως δεν θα λείψουν και οι νέες γνωριμίες με αξιόλογους ανθρώπους που μπορεί να σας βοηθήσουν σε επαγγελματικό επίπεδο. Πάντως δείξτε λίγο προσοχή διότι μπορεί να γίνετε λίγο παραπάνω αυθόρμητοι και να υπάρξει κάποια παρεξήγηση με κάποιον φίλο ή γνωστό σας.

Η έκλειψη Ήλιου στις 02/07/2019 και η έκλειψη Σελήνης στις 16/07/2019 θα σας κάνει να νιώθετε πιεσμένα στον επαγγελματικό τομέα και χρειάζεστε κάποιες αλλαγές. Αυτό μπορεί να εγείρει ζήτημα επιδόσεων και ανάγκη αλλαγής εργασιακής στέγης ή αλλαγή τομέα. Ίσως αυτό το διάστημα η καθημερινή ρουτίνα σας κουράσει αφάνταστα και χρειάζεστε αέρα ανανέωσης και στην παρέα και στον κοινωνικό σας κύκλο. Ένα περιστατικό που θα σας επηρεάσει αρκετά αυτό το διάστημα μπορεί να σας οδηγήσει σε μια ανασύνταξη δυνάμεων σας. Κάποιο πρόβλημα με συγγενικό πρόσωπο που θα σας ανησυχήσει τελικά θα έχει θετική έκβαση δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε. Πάντως αυτό το διάστημα δείξτε  λίγο παραπάνω ψυχραιμία και κατανόηση με τους γύρω σας, διότι ο τροχός γυρίζει πολλές φορές.

ρώτα το ταρωτω

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Σκορπιός

Σκορπιός - Ζώδιο του Μήνα
Ο σκορπιός ! Γενικά χαρακτηριστικά και προβλέψεις από τον Μελλοντολόγο Άρη.

Με ανάδρομο Ερμή στο Ζώδιο του Λέοντα από τις 07/07/2019, θα επηρεαστούν κυρίως τα επαγγελματικά σας ζητήματα και υποθέσεις. Γενικώς θα επικρατεί πάνω σε αυτό τον τομέα μια αστάθεια και ένας προβληματισμός για τα εργασιακά σας μελλοντικά σχέδια. Υπάρχουν διάφορες εκκρεμότητες και μια αβεβαιότητα αυτό το διάστημα στα επαγγελματικά σας που σας θλίβουν και θέλετε να πάρετε άμεσα αποφάσεις, διότι δεν αντέχετε άλλο τις συνθήκες και το κλίμα που επικρατεί. Πάντως η αστρολογική συμβουλή είναι να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για τις οποίες αργότερα θα μετανιώσετε, κάνετε υπομονή έως τις 02/08/2019. Αποφύγετε επίσης τις εκρήξεις θυμού παρ’ όλο που θα μπορούν να σας προκαλούν οι γύρω σας διότι θα πάρει ανεξέλεγκτες καταστάσεις η περίπτωση σας και θα τα βροντήξετε όλα στον αέρα.

Η έκλειψη Ηλίου στις 02/07/2019 και η έκλειψη Σελήνης στις 16/07/2019, θα δυσκολέψει την καθημερινότητα σας σε ό τι σχετίζεται με γραφειοκρατικές υποθέσεις. Πρέπει να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας και στα ταξίδια διότι μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις και ταλαιπωρίες. Ίσως λάβετε κάποια είδηση πού να σας στεναχωρήσει και να βγουν στην επιφάνεια πράγματα για εσάς που να σας προβληματίσουν. Γενικώς θα επικρατεί μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και καλό θα είναι να αποφύγετε τις απότομες απαντήσεις με ένταση. Αυτή την φάση ίσως πάρετε και την απόφαση να αξιολογήσετε κάποιες φιλικές σας σχέσεις. Με αφορμή κάποιες συζητήσεις θα εξαρτηθούν διάφορες σχέσεις και η πορεία τους.

ρώτα το ταρωτω

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Τοξότης

Τοξότης Ζώδιο

Με ανάδρομο Ερμή στο Ζώδιο του Λέοντα από τις 07/07/2019, δημιουργικότητα και νέες ιδέες θα έχετε αυτό το διάστημα. Μπορείτε να βγάλετε από τα σκαριά σας παλιά όνειρα, ανεκπλήρωτες υποχρεώσεις και έρωτες χωρίς ανταπόδοση και όμως τώρα είναι πολύ πιθανόν εκπληρωθούν. Διανύετε, φίλοι Τοξότες, ένα διάστημα, όπου έχετε την επιθυμία να στήσετε από την αρχή οτιδήποτε ήταν ελαττωματικό και να κάνετε μια νέα αρχή. Αυτό αφορά είτε ανθρώπινες σχέσεις είτε τα επαγγελματικά σας και τα οικονομικά. Επίσης είναι μια θαυμάσια περίοδο να ξεκινήσετε την εκμάθηση κάποιας ξένης γλώσσας, είτε κάποια εξέλιξη μέσω μεταπτυχιακών σπουδών. Ίσως πραγματοποιήσετε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι αυτό το διάστημα και η επιτυχία θα είναι δεδομένη.

Η έκλειψη Ηλίου στις 02/07/2019 και η έκλειψη Σελήνης στις 16/7/ ίσως προκαλέσει ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σας, θα πρέπει ίσως να προχωρήσετε σε κάποιες περικοπές όσον αφορά τις υπερβολές στις δαπάνες και τις ακριβές αγορές. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και λειτουργήστε με μέτρο, σίγουρα λόγω ανασφάλειας θα βρείτε τρόπο αντιμετώπισης των οικονομικών σας προβλημάτων. Επιπλέον αυτό το διάστημα θα σας δημιουργηθούν έντονα συναισθήματα και ευαισθησίες. Κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν ίσως κάνει την εμφάνιση του και αυτό θα σας προκαλέσει ιδιαίτερη αναστάτωση. Βεβαίως θα θελήσετε να απαλλαγείτε από αυτή την κατάσταση διότι δεν θέλετε να σας κρατήσει πίσω το παρελθόν. Πάντως μην εξαρτάστε από ανθρώπους που έχουν κάνει τον κύκλο στην ζωή σας.

ρώτα το ταρωτω

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Αιγόκερως

Αιγόκερος Ζώδιο

Με ανάδρομο Ερμή στο Ζώδιο του Λέοντα στις 07/07/2019, θα επηρεαστεί αυτό το διάστημα ο οικονομικός σας τομέας. Και πιο συγκεκριμένα η επίδραση θα αφορά, φίλοι Αιγόκεροι, οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με νομικά ζητήματα, κληρονομιές, δάνεια ή ακόμα τα οικονομικά του συντρόφου σας. Ίσως ενδέχεται αυτό το διάστημα να κλείσετε όλες τις εκκρεμότητες φορολογικού ή γραφειοκρατικού τύπου και αυτό να σας προκαλέσει ιδιαίτερο άγχος και πίεση. Επίσης αυτή την εποχή μπορεί να υπάρξει ένα έκτακτο έξοδο και να σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Επίσης η εξέλιξη μιας νομικής σας υπόθεσης ή μιας κληρονομικής διαμάχης να μην έχει την εξέλιξη που επιθυμείτε, φίλοι Αιγόκεροι. Πάντως είναι μια εποχή όπου πρέπει να βγάλετε τα ρίσκα από το μυαλό σας και να είστε πιο μετριοπαθείς στις κινήσεις σας.

Η έκλειψη Ηλίου στις 02/07/2019 και η έκλειψη Σελήνης στις 16/07/2019 σε αυτό το διάστημα ίσως να μην θελήσετε να δείτε τα δικά σας ελαττώματα που βλέπετε στους άλλους. Γι’ αυτό να μην γίνεστε άδικοι και οδηγείστε σε σύγκρουση με αγαπημένα σας πρόσωπα που μπορεί όλη αυτή η κατάσταση να οδηγήσει σε μια οριστική ρήξη. Πάντως συζητήστε ό τι σας ενοχλεί μην προχωράτε σε λεκτική βία. Πολύ πιθανόν κάποιες συμμαχίες στις οποίες βασιζόσαστε δεν θα υπάρξουν πλέον στον επαγγελματικό χώρο, λόγω ανατροπών και ανακατατάξεων. Επίσης κάποιες συμφωνίες ή συνεργασίες πολύ πιθανόν να τελειώσουν τώρα και θα απογοητευτείτε. Όλα αυτά τα γεγονότα βεβαίως μπορεί να επεκταθούν και στα αισθηματικά και στον κοινωνικό τομέα, σε γενικές γραμμές θα βρεθείτε αντιμέτωποι με δύσκολες καταστάσεις.

ρώτα το ταρωτω

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Υδροχόος

Υδροχόος Ζώδιο

Με ανάδρομο Ερμή στο Ζώδιο του Λέοντα από τις 07/07/2019, θα υπάρξει ένα τεταμένο κλίμα και ένταση στον εργασιακό σας χώρο. Επιπλέον θα επικρατεί μια κινητικότητα στο χώρο, η εργασία θα αυξάνεται και οι ευθύνες σας θα μεγαλώνουν. Οι προκλήσεις θα είναι πολλές και μερικές φορές θα πρέπει να ξεπερνάτε τον εαυτό σας και τις δυνατότητες για να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας. Ωστόσο, υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο αυτή την περίοδο οι άνεργοι Υδροχόοι να δεχτούν πρόταση για εργασία που θα τους χαροποιήσει και θα τους ικανοποιήσει. Να έχετε υπόψιν ό τι πρόκειται για μια απαιτητική περίοδο και η ξεκούραση είναι απαραίτητη αυτό το διάστημα. Όσον αφορά την σχέση με τον σύντροφο σας, χρειάζεται προσοχή διότι και εδώ θα υπάρξει ένταση, αποφύγετε να ρίχνετε λάδι στην φωτιά.

Η έκλειψη Ηλίου στις 02/07/2019 και η έκλειψη Σελήνης στις 16/07/2019 θα σας δώσει την αίσθηση να προσπαθήσετε να ξεπεράσετε ένα δύσκολο πρόσφατο παρελθόν κυρίως ερωτικής φύσεως. Είτε θα έχετε την ανάγκη να βγείτε από ένα παρελθόν που σας κρατάει αρκετά πίσω και δεν σας αφήνει να προχωρήσετε στο σήμερα. Επιπλέον πιστεύετε ό τι έχει έρθει η στιγμή να κάνετε το μεγάλο βήμα, δηλαδή μια μεγάλη ανατροπή. Επιπλέον πρέπει να γνωρίζετε ό τι δεν είναι πάντα εύκολα να φέρουμε σε ισορροπία υποχρεώσεις καθημερινές με προσωπικές ανάγκες αλλά υπάρχει και το μέτρο. Σε αυτή την περίοδο δώστε λίγο περισσότερη έμφαση και σε θέματα υγείας  ίσως προκύψουν κάποια γνωστά προβλήματα από το παρελθόν. Πάντως πρέπει πάντα πρώτα να αξιολογούμε τι είναι σημαντικό και απαραίτητο για εμάς.

ρώτα το ταρωτω

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Ιχθύς

Ιχθύες Ζώδιο

Με ανάδρομο Ερμή στο Ζώδιο του Λέοντα από τις 07/07/2019, επηρεάζεται η ψυχική σας διάθεση δυστυχώς με αρνητικό τρόπο. Λόγω αυξημένων υποχρεώσεων αυτό το διάστημα θα νιώθετε μια κατάπτωση σωματική και πνευματική. Οι υποχρεώσεις σας που αυξάνουν τις ευθύνες σας, σας φορτίζουν με στρές τις ενέργειες σας και δεν θα μπορείτε να αποδώσετε όπως θέλετε εσείς. Η καλύτερη λύση θα ήταν βεβαίως αν είναι δυνατόν μέσα στο καλοκαίρι έως τις 2/8/ να παίρνατε άδεια. Διότι οι επιδόσεις και στα επαγγελματικά σας θα είναι μειωμένες και θα επικρατεί ένα εκρηκτικό κλίμα που με δυσκολία θα μπορέσετε να διαχειριστείτε. Η ανάγκη σας για συναισθηματική ασφάλεια και οικογενειακή θαλπωρή θα είναι στο πλάνο σας το επόμενο διάστημα λόγω της αστάθειας και ανασφάλειας που νιώθετε από το περιβάλλον σας.

Η έκλειψη Ηλίου στις 02/07/2019 και η έκλειψη Σελήνης τις 16/07/2019 θα σας οδηγήσει πολύ πιθανόν σε ένα δίλημμα με ένα πρόσωπο, αλλά θα πρέπει να εισακούσετε το βαθύτερο σας εαυτό τι πραγματικά θέλετε αισθηματικά. Πρέπει να είστε σίγουροι τι σχέση θέλετε να κάνετε, να έχετε υπόψιν αν είστε ήδη σε σχέση η αλλαγές είναι αναμενόμενες αυτό το διάστημα. Ίσως αυτό το διάστημα σημειωθούν κάποια γεγονότα και σας δυσαρεστήσουν και θα αφορά κυρίως τους φίλους σας. Μπορεί κάποιος φίλος να σας εκπλήξει δυσάρεστα και να κόψετε κάθε επαφή μαζί του. Πάλι αντιθέτως μπορεί να ζητηθεί η βοήθεια από κάποιον φίλο σας και να του την προσφέρεται απλόχερα.

ρώτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles