Μέντιουμ Άρης
Μέντιουμ Άρης

Αστρολογικές Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019. Το κύριο χαρακτηριστικό του Φεβρουάριου θα είναι η περιπλοκότητα του και οι αντιθέσεις που θα παρουσιάζει. Ο Άρης στον Κριό θα μας υποδεικνύει την ένταση και τις αντιξοότητες σε παγκόσμια κλίμακα, όπου στις 15/2/19 αλλάζει ζώδιο και μπαίνει στον Ταύρο έως τις 31/3/19. Ο Άρης στον Ταύρο θα μας δείξει το σκληρό του πρόσωπο και την συνέχεια της σεισμικής και ηφαιστειακής δραστηριότητας κυρίως στο δαχτυλίδι της φωτιάς.

Δείτε και αυτό: Μετά τον Χωρισμό τι;

Ο Κρόνος πλέον μπαίνει στο δεύτερο δεκαήμερο του Αιγόκερου. Θα επηρεάσει για ένα έτος, το δεύτερο δεκαήμερο του Κριού, Καρκίνου, Ζυγού και Αιγόκερου. Όπου αναμένεται να δοκιμαστούν σε διάφορους τομείς και σε αυτά κυρίως που έχουν δημιουργήσει έως σήμερα. Στις 4/2/19 έχουμε την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω. Θα ευνοηθούν αισθηματικά ιδιαιτέρως Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι.

ρωτα το ταρωτω

Η Νέα Σελήνη επίσης στις 4/2/19 στον Υδροχόο θα ευνοήσει για ένα νέο ξεκίνημα. Ιδιαίτερα ευνοεί Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους. Η είσοδος του Ερμή στους Ιχθείς θα βοηθήσει να βάλουν σε μια τάξη την ζωή τους από τις 19/2/19 τους Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθείς. Θα υπάρξει και επαγγελματική εύνοια. Η Πανσέληνος τις 19/2/19 θα φέρει σε παγκόσμιο επίπεδο αναταραχές. Ανακατατάξεις που θα προβληματίσουν σε συνδυασμό με φυσικά φαινόμενα.

ονειροκριτης ταρωτω oneirokritis taroto

Αστρολογικές Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019 | Ζώδιο Κριός

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω από τις 4/2/19, θα βελτιωθεί σημαντικά η θέση σας στον επαγγελματικό τομέα. Τα μελλοντικά σας σχέδια στο επαγγελματικό σας πεδίο πολύ πιθανόν να γίνουν πραγματικότητα. Όσον αφορά την Πανσέληνο στην Παρθένο τις 19/2/19 θα είναι μια απαιτητική φάση για τα εργασιακά σας, διότι θα αυξηθεί το φόρτο εργασίας σας. Αυτή η διαδικασία ίσως σας απορροφήσει πολύ ενέργεια και όλο το ενδιαφέρον σας.

Με την είσοδο του Ερμή στις 11/2/19 θα διακατέχεστε από εσωτερικές συγκρούσεις που αφορούν κυρίως το παρελθόν σας. Θα επικρατεί η τάση να είστε πιο εσωστρεφείς και μυστικοπαθής. Αυτό το διάστημα θα έχετε μια πολύ ενεργή φαντασία με αποτέλεσμα η δημιουργικότητα σας να βρίσκεται στο ζενίθ και στο απόγειο. Να είστε προσεκτικοί Αυτό το διάστημα διότι θα έχετε μια τάση να παίρνετε αποφάσεις με βάσει το συναίσθημα και όχι με την λογική. Με την είσοδο του Άρη στον 2 οίκο σας, θα υπάρχει μία παρορμητική στάση στο θέμα της διαχείρισης των οικονομικών σας. Να είστε προσεκτικοί και να αποφεύγετε τις ακριβές αγορές, διότι το εισόδημα σας θα μειωθεί σημαντικά.


Αστρολογικές Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019 | Αισθηματικά |Ζώδιο Κριός

Mε την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και σε συνδυασμό με την Νέα Σελήνη από τις 4/2/19, θα προκύψουν ευχάριστα νέα στον έρωτα. Αν είστε μόνος υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί κάποιο ερωτικό ειδύλλιο με την βοήθεια του φιλικού σας περιβάλλοντος . Όσον αφορά τους δεσμευμένους ίσως πάρετε την απόφαση της επισημοποίησης ή συγκατοίκησης. Όσον αφορά τους αδέσμευτους θα προτιμήσουν και θα στραφούν σε άτομα με σοβαρή και δυναμική προσωπικότητα. Ο Άρης από τις 15/2/19 θέλει λίγο προσοχή διότι βγάζει κτητικές τάσεις και διαθέσεις και θα πρέπει οπωσδήποτε να μην τις εκδηλώσετε.

Αστρολογικές Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019 | Ζώδιο Ταύρος

Ταύρος - Ζώδιο Ταύρος - Προβλέψεις Ταύρος
Ταύρος – Ζώδιο Ταύρος – Προβλέψεις Ταύρος

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω από τις 4/2/19, σε συνδυασμό με την Νέα Σελήνη, θα υπάρξουν ευχάριστες ειδήσεις στα επαγγελματικά. Οι προσπάθειες σας θα αποδώσουν καρπούς με αποτέλεσμα να δεχτείτε από τους ανωτέρους σας θετικά σχόλια. Μια σημαντική βελτίωση στις αποδοχές σας δεν αποκλείεται, ώστε οικονομικά σας ζητήματα σε εκκρεμότητα να βρούν λύση. Αυτό τοδιάστημα δεν αποκλείεται μια προαγωγή. Με την Πανσέληνο τις 19/2/19 στην Παρθένο, στον επαγγελματικό σας χώρο θα είστε ιδιαιτέρως δραστήριοι, με ένα νέο πιθανότατα δημιουργικό σχέδιο που θα εκφράζει τους ανωτέρους σας. Αυτή την φάση θα επιδείξετε όλα τα ταλέντα σας και θα είστε ιδιαιτέρως εκφραστικοί με έντονα συναισθήματα.

Με την είσοδο του Ερμή στους Ιχθείς στις 11/2/19 θα σημειωθούν θετικά γεγονότα. Έχει έρθει η στιγμή να υλοποιήσετε τα σχέδια που έχετε κάνει εδώ και καιρό. Το κοινωνικό και φιλικό σας περιβάλλον θα συμβάλλει θετικά στην επαγγελματική και εργασιακή σας πορεία. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτή την περίοδο να εγγραφείτε σε κάποιο σύλλογο και να συμμετέχετε σε διάφορες δραστηριότητες. Από τις 15/2/19, ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο σας, θα κάνει την ζωή σας πιο συναρπαστική και ο πλανήτης της δράσης και του σθένους θα σας χαρίζει τόλμη, δύναμη και δράση.


Αστρολογικές Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019 | Αισθηματικά |Ζώδιο Ταύρος

Με την Νέα Σελήνη στις 4/2/19 και την Αφροδίτη στον Αιγόκερω,κάποιες μακροχρόνιες σχέσεις δεν αποκλείεται να προχωρήσουν σε επισημοποίηση τους. Για τους αδέσμευτους ίσως προκύψει μια γνωριμία που αναμένεται να πάρει σύντομα σοβαρή μορφή και πολύ πιθανόν θα πρόκειται για κεραυνοβόλο έρωτα. Γενικώς πάντως θα διακατέχεστε από μια σοβαρή και ώριμη συμπεριφορά την οποία θα απαιτείτε και από τον σύντροφο σας. Οι αδέσμευτοι θα αποφεύγουν τις εφήμερες καταστάσεις.

Αστρολογικές Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019 | Ζώδιο Δίδυμοι

Δίδυμος - Προβλεψεις Δίδυμος - Ζώδιο Δίδυμος

Με την Νέα Σελήνη στις 4/2/19 και την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, καλό θα ήταν να θέσετε σημαντικά θέματα σε προτεραιότητα. Διότι αυτό το διάστημα  η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Η Νέα Σελήνη πολύ πιθανόν να σας δώσει την ευκαιρία να οργανωθείτε για ένα πνευματικό ταξίδι στο εξωτερικό. Πολύ πιθανόν να θέσετε τα θεμέλια αυτό το διάστημα για την πραγματοποίηση ενός ονείρου ή σχεδίου σας. Να γνωρίζετε πάντως αν έχετε γραφειοκρατικές εκκρεμότητες να τις επιλύσετε τώρα, διότι ότι θα προγραμματίζετε θα πετυχαίνει. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω θα επηρεαστούν τα οικονομικά σας προς το καλύτερο, με αποτέλεσμα να μπορέσετε να διεκδικήσετε πράγματα πού εμπόδιζαν την ελευθερία και την εξέλιξη σας.

Εργασιακά και επαγγελματικά η κατάσταση σας θα σημειώσει εξαιρετική πρόοδο. Αν είστε σε φάση ανεύρεσης εργασίας είναι η κατάλληλη εποχή να δραστηριοποιηθείτε. Από τις 11/2/19 με τον Ερμή στους Ιχθείς, πολύ πιθανόν να δεχτείτε μια πρόταση από τους ανωτέρους σας και να σας χαροποιήσει ιδιαιτέρως. Υπάρχει περίπτωση να αναλάβετε κάποιο εγχείρημα και να τεθεί τε επικεφαλής. Και αυτό θα σας κάνει να υπερβεί τε τον εαυτό σας, με αποτέλεσμα να ξετυλίξει όλα τα ταλέντα σας.


Αστρολογικές Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019 | Αισθηματικά |Ζώδιο Δίδυμος

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 4/2/19, σε συνδυασμό με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, σας φέρνει ευχάριστα νέα. Αν βρίσκεστε σε μακρόχρονη σχέση είναι καλό αυτό το διάστημα να προγραμματίσετε τον γάμο σας, γιατί όχι να προχωρήσετε στην οργάνωση του. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι να έχουν τον νου τους διότι ο έρωτας καραδοκεί στην γωνία. Εσείς οι ελεύθεροι θα αναζητήσετε σύντροφο με στόχο την δέσμευση και το επίσημο.

Αστρολογικές Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019 | Ζώδιο Καρκίνος

Καρκίνος - Ζώδιο Καρκίνος - Προβλέψεις Καρκίνος
Καρκίνος – Ζώδιο Καρκίνος – Προβλέψεις Καρκίνος

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω σε συνδυασμό με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 4/2/19, θα έχετε την ευκαιρία  να διεκδικήσετε οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα. Βασικός σας στόχος θα είναι να αποκτήσετε κάποιες σταθερές βάσεις και η εξέλιξη σας στον επαγγελματικό τομέα. Θα σας προταθούν ενδιαφέρουσες εναλλακτικές, εργασιακά. Πιθανόν να αναλάβετε ένα νέο εγχείρημα και να το φέρετε επιτυχώς εις πέρας, και να χαροποιήσει ιδιαιτέρως τους ανωτέρους σας. Με την είσοδο του Ερμή στους Ιχθείς στις 11/2/19 και στον 9 οίκο σας, θα αποκτήσετε νέα ενδιαφέροντα και ιδεολογικές ανησυχίες. Αυτό το διάστημα θα διακατέχεστε από πνευματική περιέργεια και ανησυχία με αποτέλεσμα να κάνετε φίλους με ανάλογες φιλοσοφικές αναζητήσεις. Δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να πραγματοποίησετε κάποιο ταξίδι, που θα αποτελέσει για εσάς πηγή έμπνευσης.

Με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο στις 15/2/19 θα γίνετε πιο κοινωνικοί και εξωστρεφής και θα έρθετε σε επαφή με νέους ανθρώπους. Μπορεί να αναζητήσετε λύσεις μέσω φίλων και γνωστών για να υλοποιήσετε τους στόχους σας, που ίσως σχετίζονται με τα οικονομικά σας. Δεν αποκλείεται να αποκτήσετε έναν ηγετικό ρόλο σε μια ομάδα ή και ακόμη να αγωνιστείτε για μια αιτία. Όσον αφορά την Πανσέληνο στις 19/2/19, ίσως προκύψουν πρόσκαιρα κάποιες καθυστερήσεις ή αναβολές αλλά μην ανησυχείτε.


Αστρολογικές Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019 | Αισθηματικά |Ζώδιο Καρκίνος

Ο συνδυασμός της Νέας Σελήνης στον Υδροχόο στις 4/2/19, σε συνδυασμό με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, θα δημιουργήσει παράδοξα στα αισθηματικά. Υπάρχει το ενδεχόμενο εμφάνισης ενός προσώπου από το ερωτικό σας παρελθόν και να πάρει διαστάσεις. Επίσης όσον αφορά τους αδέσμευτους δεν αποκλείεται μια σχέση να εξελιχθεί σε ερωτική στον εργασιακό σας χώρο και να πάρει σοβαρή μορφή με τον καιρό.

Αστρολογικές Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019 | Ζώδιο Λέων

Λέων - Ζώδιο Λέων - Προβέψεις Λέων

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω στις 4/2/19, σε συνδυασμό με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα σημειωθούν ευχάριστα γεγονότα. Το φόρτο εργασίας σας θα μειωθεί σημαντικά αυτή τη φάση και γενικώς δεν θα λειτουργείτε ύπο πίεση. Θα είναι μια καλή ευκαιρία να ασχοληθείτε λίγο με τον εαυτό σας. Επίσης αυτή την φάση θα αποφεύγετε με κάθε τρόπο τις βιαστικές κινήσεις και αυτό θα σας προστατεύσει από πολλά. Ίσως κάποιες παρεξηγήσεις με κάποια φιλικά πρόσωπα να λυθούν αυτή την περίοδο. Με την είσοδο του Ερμή στους Ιχθείς από τις 11/2/19 θα δράσετε στον οικονομικό τομέα και θα ξεκαθαρίσετε ορισμένες υποχρεώσεις.

Αυτό το διάστημα θα σας δοθεί η δυνατότητα να διαχειριστείτε έτσι την κατάσταση στα οικονομικά, ώστε να απαλλαγείτε από διάφορα χρέη. Πολύ πιθανόν να προχωρήσετε και σε επένδυση κεφαλαίου. Με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο ανακατατάξεις και αλλαγές θα σημειωθούν στον επαγγελματικό σας τομέα. Ίσως χρειαστεί να αγωνιστείτε λίγο περισσότερο για να δείτε τα σχέδια της σταδιοδρομίας να υλοποιούνται. Θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι για να καταφέρετε να αντιμετωπίσετε τις όποιες προκλήσεις. Για να σημειώσετε πρόοδο στην εργασία σας  θα πρέπει να έχετε υπομονή και πειθαρχία. Με την Πανσέληνο στην Παρθένο τις 19/2/19 θα πρέπει να αποφεύγετε την σύναψη συμβολαίων και συμφωνιών. Να είστε προσεκτικοί στην υπογραφή εγγράφων.


Αστρολογικές Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019 | Αισθηματικά |Ζώδιο Λέων

Η Νέα Σελήνη στις 4/2/19 στον Υδροχόο, θα επηρεάσει κυρίως εσάς σε σχέση με τον σύντροφο σας. Αν η σχέση βρίσκεται σε κρίση θα περάσει από καθοριστική στιγμή. Νέα αρχή ή οριστικό τέλος! Θα είναι μια ιδιαίτερα επώδυνη Νέα Σελήνη για τους Λέοντες σε γάμο, αν αξίζει η σχέση θα περάσει αλώβητη την Νέα Σελήνη. Αν είστε ελεύθερος Λέων αυτό το διάστημα ίσως εμφανιστεί νέος έρωτας στο προσκήνιο.

Αστρολογικές Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019 | Ζώδιο Παρθένος

Παρθένος - Ζώδιο Παρθένος - Προβλέψεις Παρθένος

Με την Νέα Σελήνη τις 4/2/19 στον Υδροχόο και την Αφροδίτη στονΑιγόκερω, θα σας δωθεί το έναυσμα ότι είστε ιδιατέρως ικανοί στα επαγγελματικά σας. Με τα προσόντα σας και την απόδοση σας αυτό το διάστημα θα λάβετε και τα ανάλογα εύσημα από τους ανωτέρους σας. Η εφευρετικότητα σας και η δημιουργικότητα σας θα είναι στο ζενίθ. Αν αναζητάτε εργασια ή είστε άνεργος Παρθένος είναι ιδανική  περίοδο να δραστηριοποιηθείτε αυτόν τον καιρό που η θεά τύχη είναι με το μέρος σας. Υπάρχει το ενδεχόμενο αυτό το διάστημα να ξεκινήσετε μια επαγγελματική δραστηριότητα στην οικία σας που στο μέλλον σας μπορεί να αποφέρει σημαντικά κέρδη.

Σε σχέση με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 4/2/19, θα δίνετε ιδιαίτερη βάση στην εξωτερική σας εικόνα. Αυτό που σας ενδιαφέρει σε αυτή την φάση θα είναι να είστε ελκυστικοί για τους άλλους. Στις κοινωνικές εκδηλώσεις θα θέλετε να κερδίζετε τις εντυπώσεις και να κλέβεται την παράσταση. Με την  Πανσέληνο στις 19/2/19 στο Ζώδιο σας, ίσως προκύψουν κάποιες εντάσεις σε όποια μορφή σχέσεων διατηρείτε. Αυτό το διάστημα θα πρέπει να αποφύγετε οποιαδήποτε μορφή εγωισμού και απόλυτης συμπεριφοράς, διότι μπορεί να βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Το αποτέλεσμα είναι να δοκιμαστούν σχέσεις και καταστάσεις. Θα πρέπει να ελέγξετε τον τρόπο που εκφράζεστε, διότι θα είστε φορτωμένοι αυτό το διάστημα.


Αστρολογικές Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019 | Αισθηματικά |Ζώδιο Παρθένος

Όσον αφορά τα αισθηματικά σας Παρθένοι, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω να αναμένετε ευχάριστες ειδήσεις και γεγονότα. Στα αισθηματικά επιτυχής θα είναι η προσέγγιση στον στόχο που θα βάζετε, δηλαδή το πρόσωπο πού επιθυμείτε τελικά θα το έχετε δικό σας. Οι δεσμευμένοι θα περάσουν αξέχαστες στιγμές σε κάποιο ταξίδι και θα αναθερμάνουν την σχέση τους. Μέσα από τον διάλογο θα βρουν πολλές λύσεις για κάποια ζητήματα που τους απασχολούν.

Αστρολογικές Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019 | Ζώδιο Ζυγός

Ζυγός - Ζώδιο Ζυγός - Προβλέψεις Ζυγός

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγοκερω από τις 4/2/19, σε συνδυασμόμε την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα αναμένετε θετικά γεγονότα. Θα δοθεί ιδιαίτερη προτεραιότητα από την πλευρά σας στην οικογένεια. Βασική σας ανησυχία θα είναι η συναισθηματικη αποδοχή και κατανόηση σας από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Θα τα δώσετε όλα ώστε να εκλείψουν διαμάχες και διαφορές μεταξύ των μελών της οικογένεια σας. Με δική σας απόφαση και πρωτοβουλία θα κλείσουν διάφορες κόντρες. Με την είσοδο του Ερμή στις 11/2/19 στους Ιχθείς και στον 6 οίκο σας, το ενδιαφέρον σε αυτή την φάση θαστραφεί στα επαγγελματικά σας.

Θα είστε ιδιαιτέρως οργανωτικοί αυτό το διάστημα και αυτό θα σας βοηθήσει ιδιαιτέρως στην απόδοση σας. Δεν αποκλείεται να λάβετε μια αξιόλογη αύξηση μισθού ή μπόνους. Το αρνητικό στο γεγονός θα είναι η έλλειψη ελεύθερου χρόνου και το φόρτο εργασίας. Με την Πανσέληνο τις 19/2/19 στην Παρθένο θα αναβιώσετε μια νοσταλγία για το παρελθόν σας και θα θελήσετε να απομονωθείτε για λίγο. Θα έρθουν στην μνήμη σας γεγονότα όπου σας έχουν αδικήσει και ίσως νιώσετε μια ψυχική κατάπτωση. Γενικώς θα είναι μια εποχή που θα αποτραβηχτείτε για να σκεφτείτε και να αναλογιστείτε κάποιες εκκρεμότητες που σας ταλαιπωρούν. Θα προσπαθήσετε να βρείτε κάποιες λύσεις για να μπορέσετε να προχωρήσετε και να πραγματοποιήσετε τα επαγγελματικά και όχι μόνο σχέδια.


Αστρολογικές Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019 | Αισθηματικά |Ζώδιο Ζυγός

Με την Νέα Σελήνη στις 4/2/19 στον Υδροχόο τα αισθηματικά θα έχουν πλέον τον κύριο λόγο και θα παίξουν σημαντικό ρόλο το επόμενο δεκαπενθήμερο. Θα ζήσετε τον έρωτα με όλο σας το είναι και υπάρχει περίπτωση αν είστε δεσμευμένοι να αποκτήσετε απόγονο. Αν είστε ελεύθερος υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γνωρίσετε τον έρωτα που ονειρεύεστε. Ο έρωτας θα είναι κεραυνοβόλος και θα φανεί το επόμενο 6μηνο αν θα έχει διάρκεια ή αν θα είναι κάτι πρόσκαιρο. Πάντως να είστε προετοιμασμένοι διότι ο έρωτας καραδοκεί.

Αστρολογικές Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019 | Ζώδιο Σκορπιός

Σκορπιός - Ζώδιο Σκορπίος - Προβλέψεις Σκορπιός - Ο Μήνας του Σκορπιού

Με την Νέα Σελήνη στις 4/2/19 στον Υδροχόο, είναι ένα διάστημα που αξίζει να ασχοληθείτε με την οικογένεια σας και την οικία σας. Είναι επίσης μια για επισκευές της οικίας σας ή του πατρικού σας, όπως επίσης για αναζήτηση νέου χώρου δηλαδή στέγης. Αν έχετε σκοπό να κάνετε κάποια αγοραπωλησία, πρέπει να δραστηριοποιηθείτε αυτό το διάστημα, όπου ευνοήστε διότι το αποτέλεσμα θα είναι επιτυχημένο. Το εισόδημα σας δεν αποκλείεται να αυξηθεί από την εκμετάλλευση ακινήτου. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω από τις 4/2/19 θα κυριαρχήσει σταθερότητα και ισορροπία στις κοινωνικές σας επαφές.

Η διπλωματία και η υποχωρητικότητα θα είναι το μεγάλο ατού σας στην υπόθεση αυτή, που θα σας ευνοήσει ιδιαιτέρως στις δημόσιες σχέσεις σας. Η καθημερινότητα σας αλλάζει και γίνεται ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα με αποτέλεσμα να ξεφύγετε από μια βαρετή καθημερινότητα και από καταστάσεις άγχους και στρές. Με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο σημειώνονται κάποιες αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο από τις 15/2/19. Ίσως βρεθείτε σε αντιπαράθεση με κάποιους συναδέλφους ή συνεργάτες σας και να απογοητευτείτε. Αλλά μην πτοείστε συνεχίστε ακάθεκτοι την ανοδική σας πορεία στα επαγγελματικά. Πρόκειται για ανταγωνισμό και αυτή την περίοδο θα εμφανίσουν κάποιοι τοπραγματικό τους πρόσωπο.


Αστρολογικές Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019 | Αισθηματικά |Ζώδιο Σκορπιός

Με την είσοδο του Ερμή στους Ιχθύς και στον 5 οίκο σας θα διανύσετε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο διάστημα. Ένας τομέας που θα επηρεαστεί ιδιαιτέρως είναι τα αισθηματικά σας. Οι προτάσεις και οι ερωτικές εξομολογήσεις θα είναι πολλές. Υπάρχει και το ενδεχόμενο της παράλληλης σχέσης. Προσοχή όσον αφορά τους δεσμευμένους. Αυτή η Αστρολογική διέλευση όμως δεν αποτελεί εγγύηση για την διάρκεια μια γνωριμίας. Πάντως θα επικρατεί αρμονία και συναισθηματική ασφάλεια.

Αστρολογικές Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019 | Ζώδιο Τοξότης

Τοξότης - Ζώδιο Τοξότης - Προβλέψεις Τοξότης

Ο συνδυασμός της Νέας Σελήνης στον Υδροχόο στις 4/2/19 με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, θα σας κάνει ιδιαιτέρως δραστήριους και κινητικού. Η επιτυχία σας σε όλα τα επίπεδα θα είναι δεδομένη, διότι θα σας παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες. Αν την δεδομένη στιγμή σας απασχολούν τα εργασιακά σας, θα αναδείξετε τον καλύτερο σας εαύτο και με συμφωνία θα επιδιώξετε τις καλύτερες προοπτικές. Αν αναζητάτε εργασία είναι κατάλληλη περίοδο για να βρείτε εργασία ή να αλλάξετε επαγγελαματική στέγη. Η επιτυχία βεβαίως θα αφόρα και τα προσωπικά σας ζητήματα, διότι θα έχετε την ευκαιρία να λύσετε κάποιες παρεξηγήσεις με τον σύντροφο ή με γείτονα και συγγενή.

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, η οικονομική σας κατάσταση βελτιώνεται. Αυτό είναι αποτέλεσμα σωστών χειρισμών και επιλογών των τελευταίων μηνών. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Βεβαίως και τώρα θα βάλετε κάποια όρια π.χ στις αγορές σας και θα αποφεύγετε τις υπερβολικές σπατάλες. Στις 19/2/19 η Πανσέληνος στην Παρθένο θα επιφέρει ανακατατάξεις στον επαγγελματικό τομέα. Ίσως υπάρξουν αυτό το διάστημα κάποιες αλλαγές στο εργασιακό σας επίπεδο, που μπορεί να σας προκαλέσει ιδιαίτερο άγχος και ένταση. Ίσως αναγκαστείτε να φέρετε μέσα σε σύντομο διάστημα κάποιες εκκρεμότητες εις πέρας και αυτό θα σας στρεσάρει επαγγελματικά. Σε σχέση με τους συναδέλφους και συνεργάτες σας θα πρέπει να διατηρείσετε κάποιες ισορροπίες.


Αστρολογικές Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019 | Αισθηματικά |Ζώδιο Τοξότης

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω από τις 4/2/19 αισθηματικά, υπάρχουν ευχάριστα νέα. Μετά από την απογοήτευση έρχεται ή ανανέωση. Θα είναι στο χέρι σας για εσάς τους αδέσμευτους οι επιλογές που θα κάνετε και τι εξέλιξη θα έχει μια νέα γνωριμία. Οι δεσμευμένοι προχωρήστε προς μια ανανέωση και αφήστε στην άκρη τις κτητικότητες διότι μόνο πρόβλημα μπορεί να δημιουργήσουν. Οργανώστε κάποιο ταξιδάκι για να ανανεώσετε την σχέση σας.

Αστρολογικές Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019 | Ζώδιο Αιγόκερως

Αιγόκερως - Ζώδιο Αιγόκερως - Προβλέψεις Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στις 4/2/19 στον Υδροχόο θα συνδεθεί με τα οικονομικά σας και θα ωφελήσει στο εισόδημα σας. Θα παρουσιάσει μια σημαντική βελτίωση η οικονομική σας κατάσταση, αλλά αυτό θα οφείλεται κυρίως στις προσωπικές σας προσπάθειες. Δεν θα πρόκειται για μία κατάσταση όπου θα περιμένετε την τύχη εξ`ουρανού, αφού τα καλύτερα αποτελέσματα θα οφείλονται στον εαυτό σας. Θα πρέπει το επόμενο διάστημα να βρίσκεστε σε ένα είδος ετοιμότητας, ώστε να αντιληφθείτε εγκαίρως και να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας προκύψουν. Είναι επιπλέον σημαντικό να εκμεταλλευτείτε μέσω του κοινωνικού σας περίγυρου την επιρροή και το κύρος κάποιων σημαντικών ανθρώπων. Θα προωθήσουν καταστάσεις! Επίσης, με την Αφροδίτη στο Ζώδιο σας, εκκρεμότητες ίσως βρουν την λύση τους. Τα οικονομικά σας θα σας επιτρέψουν να προχωρήσετε υποθέσεις και καταστάσεις που πριν από λίγο καιρό φάνταζαν αδύνατον.

Επαγγελματικά τα δεδομένα σε αυτή την φάση με τον Άρη στον 5 οίκο είναι στο Ζενίθ. Η δημιουργικότητα σας και η εφευρετικότητα θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για μια προαγωγή,ένα μεγάλο μπόνους,ή ακόμα και μια αύξηση του μισθού σας. Η Πανσέληνος τις 19/2/19 δεν θα σας επηρεάσει καθόλου αρνητικά αυτή την φορά και θα σας δώσει προοπτικές και οφέλη για τους επόμενους έξι μήνες στους τομείς που προαναφέραμε.


Αστρολογικές Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019 | Αισθηματικά |Ζώδιο Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας από τις 4/2/19, θα επηρεάσει και τα αισθηματικά σας. Πολλοί Αιγόκεροι ίσως προχωρήσουν σε επισημοποίηση σχέσεως ή συγκατοίκηση. Πολλοί ελεύθεροι Αιγόκεροι θα εκπέμπουν μια γοητεία έντονη. Θα είναι ιδιαιτέρως ελκυστικοί! Δεν θα μείνουν για μεγάλο διάστημα μόνοι τους. Επιπλέον οι νέοι Αιγόκεροι θα δώσουν βάση στην προσωπικότητα των νέων γνωριμιών τους.

Αστρολογικές Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019 | Ζώδιο Υδροχόος

Υδροχοός - Ζώδιο Υδροχόο - Προβλέψεις Υδροχόος

Με την Νέα Σελήνη στις 4/2/19 στο ζώδιο σας, σε συνδυασμό με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω αναμένονται θετικές εξελίξεις στην ζωή σας. Θέματα που σας απασχολούν αυτό το διάστημα θα έρθουν εις πέρας με την Νέα Σελήνη. Στον επαγγελματικό τομέα αναμένεται να φέρετε εις πέρας σημαντικό έργο που θα σας αποφέρει θετικά οφέλη και κυρίως εισόδημα. Η μια επιτυχία θα διαδέχεται την άλλη, και επίσης στην προσωπική σας ζωή θα υπάρξουν ευχάριστα γεγονότα. Επιπλέον η Αφροδίτη θα προσπαθήσει να σας αποτρέψει από καταστάσεις άγχους που βιώνετε εδώ και κάποιο διάστημα. Θα έχετε μια τάση, βεβαίως με την βοήθεια φίλων και γνωστών να αναζητάτε ψυχολογική ξεκούραση και περισσότερη ψυχαγωγία.

Η συμπεριφορά σας και η διάθεση σας θα είναι φιλική και κοινωνική και θα προσελκύετε θετικά άτομα με ευχάριστη προσωπικότητα. Με την είσοδο του Ερμή στους Ιχθείς από τις 11/2/19 θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας. Θα επικεντρώσετε το ενδιαφέρον σας στο εισόδημα και στους τρόπους  με τους οποίους θα το διατηρείσετε σταθερό ή να το αυξήσετε. Η ανασφάλεια σας είναι δεδομένη αλλά η ιδιαίτερα αυξημένη δημιουργικότητα σας στα εργασιακά ή η εκτός χώρου εργασίας απασχόληση θα σας επιφέρει κάποιο εισόδημα παραπάνω. Η Πανσέληνος τις 19/2/19 στην Παρθένο, θα σας προκαλέσει πρόσκαιρα άγχος και πίεση. Τα θέματα και τα ζητήματα που θα σας απασχολήσουν είναι κληρονομικά και γραφειοκρατικά.


Αστρολογικές Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019 | Αισθηματικά |Ζώδιο Υδροχόος

Με την Νέα Σελήνη στις 4/2/19 στο ζώδιο σας θα υπάρξουν ευχάριστες ειδήσεις για τα προσωπικά σας. Τα αισθήματα σας για τον σύντροφο σας θα είναι έντονα. Εκείνος θα σας χαρίζει συναισθηματική ασφάλεια που τόσο έχετε ανάγκη. Ίσως πολλοί δεσμευμένοι Υδροχόοι προχωρήσουν σοβαρά και καταλήξουν σε μια επισημοποίηση της σχέσης τους. Με την μορφή της συγκατοίκησης και όχι μόνο. Οι μοναχικοί Υδροχόοι που ψάχνουν για σταθερότητα και ασφάλεια ίσως αργήσουν ακόμη να βρουν το κατάλληλο άνθρωπο να τους την προσφέρει.

Αστρολογικές Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019 | Ζώδιο Ιχθύς

Ιχθύς - Ζώδιο Ιχθύς - Προβλέψεις Ιχθύς

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 4/2/19, σε συνδυασμό με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα επηρεάσει κυρίως την ψυχοσύνθεση σας. Η Νέα Σελήνη ίσως σας απομονώσει για λίγο και να μείνετε για κάποιο διάστημα μόνοι σας. Θα τα βρείτε με τον εαυτό σας. Αυτή την περίοδο θα θελήσετε να ασχοληθείτε με πράγματα και καταστάσεις που σας ευχαριστούν. Να φανταστείτε τα μελλοντικά σχέδια που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Ίσως αυτή την εποχή έρθετε σε επαφή  με ιδρύματα, νοσοκομεία και οίκους ευγηρίας για θέμα που αφορά ίσως δικό σας συγγενικό φιλικό άτομο με πρόβλημα υγείας. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω από τις 4/2/19, θα επηρεαστεί ο τομέας των συνεργασιών σας.

Παρ’όλο που κατά διαστήματα θα έχετε μια στάση θετική και κοινωνική που θα σας βοηθήσει στις κοινωνικές σας σχέσεις υψώνονται διάφορα εμπόδια ή δυσκολίες, αλλά θα έχετε την ικανότητα να τα υπερπηδήσετε με θετικά επακόλουθα στα επαγγελματικά. Με την είσοδο του Ερμή στο Ζώδιο σας από τις 11/2/19 θα είναι ένα διάστημα όπου θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την εικόνα σας προς τα έξω. Σε αυτή την φάση θα είστε ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί και εξωστρεφής. Στις κοινωνικές εκδηλώσεις θα εκπέμπετε γοητεία και θα είστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και πιθανόν της συζήτησης. Όσον αφορά τον Άρη στον Ταύρο, θα βελτιώσει την θέση σας στον επαγγελματικό τομέα και θα σας χαρίσει μαχητικότητα ώστε να διεκδικείτε τα δικαιώματα σας.

Αστρολογικές Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019 | Αισθηματικά |Ζώδιο Ιχθύς

Η Νέα Σελήνη τις 4/2/19 στον Υδροχόο ενέχει το ενδεχόμενο δημιουργίας κρυφής ερωτικής σχέσης και εμπειρίας αυτή την περίοδο. Αυτό ενδέχεται να σας συγκλονίσει και να σας οδηγήσει σε περιπέτειες .Όσον αφορά τους δεσμευμένους με την Πανσέληνο τις 19/2/19 θα διακατέχεστε από συναισθηματική ανασφάλεια με αποτέλεσμα να είστε ιδιαιτέρως κτητικοί.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles