Ο Δίας Στον Τοξότη

Ο Δίας Στον Τοξότη Η παρουσία του Δία έως τις 02/12/19 φαίνεται να επηρεάζει κατά πολύ τα ζώδια της φωτιάς Κριούς, Λέοντες, Τοξότες. Επίσης επηρεάζει τα ζώδια του αέρα όπως Δίδυμους, Ζυγούς και Υδροχόους. Η παρουσία του Δία θα προσφέρει αισιοδοξία και πολλά  από τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας θα πραγματοποιηθούν. Θα σας δώσει επιπλέον και την ευκαιρία για απόδραση από ένα στενό πλαίσιο διαβίωσης. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να πραγματοποιήσετε ταξίδια, εκπαιδευτικά σεμινάρια και να έρθετε σε επαφή με νέους και διαφορετικούς ανθρώπους. Αισθηματικά υπάρχει μεγάλη περίπτωση να δημιουργήσετε μια σχέση με άτομο από μακρινή  απόσταση ή το εξωτερικό.

Να γνωρίζετε πάντως ό τι η αισιοδοξία μπορεί να επανέλθει και σε συνδυασμό με την τύχη και μπορεί να ρισκάρετε πολλά. Να γνωρίζετε όμως ό τι μεγάλα ρίσκα μερικές φορές φέρνουν και τεράστιες απώλειες, αφού με τον Δία στον Τοξότη το μέτρο απουσιάζει από την ζωή των ανθρώπων.

μέντιουμ άρης

Δίας στον Τοξότη | Ζώδιο ΚΡΙΟΣ  

Ο Δίας στον Τοξότη θα σας προσφέρει κάποια δυνατότητα να πάρετε οξυγόνο από την καθημερινή ρουτίνα της καθημερινότητας όπου ασφυκτιάτε. Ιδιαιτέρως στον επαγγελματικό σας χώρο θα κυριαρχεί ιδιαίτερη πίεση. Μέσα σε όλα αυτά όμως θα σας δοθεί ή ευκαιρία να αποδράσετε πολύ πιθανόν με ένα επαγγελματικό ταξίδι. Η ανάγκη σας το 2019 για απόδραση από την πίεση και μια αλλαγή τόπου διαμονής με τις κατάλληλες επαγγελματικές δυνατότητες θα σας χαροποιούσε ιδιαιτέρως. Και όμως δεν αποκλείεται το όνειρο σας να γίνει πραγματικότητα. Πιστεύω ό τι θα σας δοθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις και ευκαιρίες.

ρωτα το ταρωτω

Δίας στον Τοξότη | Ζώδιο ΤΑΥΡΟΣ  

Ταύρος - Ζώδιο Ταύρος - Προβλέψεις Ταύρος

Ο Δίας στον Τοξότη, φίλοι Ταύροι, θα ενεργοποιήσει τον τομέα των οικονομικών σας υποθέσεων. Θα προχωρήσετε σε κάποιες συμφωνίες και συνεργασίες όπου θα ωφεληθείτε ιδιαιτέρως. Ιδιαίτερη επιτυχία θα σημειωθεί από μια δουλειά κατόπιν συνεργασίας, όπου θα αποφέρει κάποια κέρδη. Όπως  καταλάβατε ευνοούνται οι επιχειρηματικές δραστηριότητες και κατ’ επέκταση οι επενδύσεις. Πάντως να είστε νόμιμοι σε θέματα εφορίας και να κλείνετε ανοικτές εκκρεμότητες σύντομα. Επίσης προσπαθήστε να είναι ξεκάθαρες οι συμφωνίες και να προσέχετε τι υπογράφετε.

ρωτα το ταρωτω

Δίας στον Τοξότη | Ζώδιο ΔΙΔΥΜΟΙ  

Δίδυμος - Προβλεψεις Δίδυμος - Ζώδιο Δίδυμος

Ο Δίας στον Τοξότη θα σας προσφέρει ένα νέο ξεκίνημα τόσο σε προσωπικό επίπεδο, δηλαδή τα αισθηματικά σας, όσο σε επαγγελματικό επίπεδο. Μια μακροχρόνια σας σχέση ίσως  προχωρήσει ένα βήμα και οδηγηθείτε σε γάμο. Αν είστε ελεύθερος μια νέα γνωριμία θα σας αναπτερώσει το ηθικό. Αυτό είναι κάτι που θα σας χαροποιήσει ιδιαιτέρως, μετά από μια μεγάλη περίοδο δοκιμασιών. Αν πάλι διατηρείτε μια σχέση που δεν προχωράει καλά θα ήταν να διακοπεί τώρα υπό την διέλευση του Δία, που θα γίνει με φιλικό τρόπο. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ταξιδιού στο εξωτερικό ή κάποιου είδους συνεργασίας.

ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

Δίας στον Τοξότη | Ζώδιο ΚΑΡΚΙΝΟΣ  

Καρκίνος - Ζώδιο Καρκίνος - Προβλέψεις Καρκίνος

Ο Δίας στον Τοξότη θα επηρεάσει τον τομέα της εργασίας σας, την υγεία αλλά και την καθημερινότητα. Στον εργασιακό σας  χώρο ίσως αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις και δυσκολίες οι οποίες μπορεί να περάσουν και στην καθημερινότητα σας. Υπάρχει η πιθανότητα να αναγκαστείτε να αλλάξετε τόπο διαμονής. Ίσως και να ταξιδέψετε στο εξωτερικό για λόγους επαγγελματικούς και να δυσκολευτείτε στην προσαρμογή του νέου περιβάλλοντος. Αν είναι μόνιμη η θέση στο εξωτερικό θα πρέπει να ενημερωθείτε για τα ήθη και έθιμα του νέου πολιτισμού. Μην ανησυχείτε όμως, η εγκατάσταση σας θα είναι επιτυχημένη.

ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

Δίας στον Τοξότη | Ζώδιο ΛΕΩΝ 

Λέων - Ζώδιο Λέων - Προβέψεις Λέων
Λέων – Ζώδιο Λέων – Προβέψεις Λέων

Ο Δίας στον Τοξότη θα προσφέρει στην ζωή σας και στην καρδιά σας ευτυχία. Μετά από ένα πολύ δύσκολο διάστημα για την αισθηματική σας ζωή που χρειάστηκε να παλέψετε με νύχια και με δόντια ήρθε η στιγμή να εκφραστείτε ελεύθερα. Μια ερωτική σχέση έχει όλες τις προϋποθέσεις να αναγεννηθεί ακόμη  περισσότερο, αν είστε πάλι μόνος τότε έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε γνωριμίες που αλλάζουν την διάθεση σας, που σας κάνουν να πιστεύετε ό τι μπορείτε να ερωτευτείτε και να σας ερωτευτούν. Στα επαγγελματικά θα σας δοθεί η ευκαιρία να  ασχοληθείτε με κάτι που σας ευχαριστεί ιδιαιτέρως.

ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

Δίας στον Τοξότη | Ζώδιο ΠΑΡΘΕΝΟΣ  

Παρθένος - Ζώδιο Παρθένος - Προβλέψεις Παρθένος

Με τον Δία στον Τοξότη, θα πραγματοποιήσετε πολύ πιθανόν αλλαγές στο σπίτι σας. Υπάρχει και ένα άλλο ενδεχόμενο να προχωρήσετε σε μια μετακόμιση ή να αλλάξετε τόπο διαμονής. Αυτό θα σας βοηθήσει ή θα σας προκαλέσει την αίσθηση ό τι κάνετε βήματα εξέλιξης. Επίσης δεν αποκλείεται να έρθει στα χέρια σας  ένα σπίτι των ονείρων σας και να πραγματοποιήσετε μια ανακαίνιση. Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο να μεγαλώσει η οικογένεια σας και να προχωρήσετε σε αναζήτηση ευρύτερου χώρου και κατ΄ επέκταση  οικίας. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σας θα έχετε την ανάγκη και την ευκαιρία επέκτασης της δουλειάς σας.

ρωτα το ταρωτω

Δίας στον Τοξότη | Ζώδιο ΖΥΓΟΣ  

Ζυγός - Ζώδιο Ζυγός - Προβλέψεις Ζυγός

Με τον Δία στον Τοξότη, θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε πνευματικά τους ορίζοντες σας και να εκπαιδευτείτε σε ένα καινούργιο αντικείμενο. Αυτό βεβαίως δεν θα γίνει τυχαία, αλλά θα σας βοηθήσει επαγγελματικά. Θα πρέπει πάλι να νιώσετε  σαν μαθητής που λαμβάνει τις βασικές γνώσεις ενός αντικειμένου. Είναι επίσης μια ευνοϊκή περίοδο για την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας αυτό το διάστημα. Να έχετε υπόψιν ό τι το υπάρχων περιβάλλον σας περιορίζει και πρέπει να επεκταθείτε και να ανοίξετε τα φτερά σας να πετάξετε, έτσι μόνο θα οδηγηθείτε στον δρόμο της επιτυχίας.

ρωτα το ταρωτω

Δίας στον Τοξότη | Ζώδιο ΣΚΟΡΠΙΟΣ  

Σκορπιός - Ζώδιο Σκορπίος - Προβλέψεις Σκορπιός - Ο Μήνας του Σκορπιού

Με τον Δία στον Τοξότη, θα έχετε την δυνατότητα να αυξήσετε το εισόδημα σας. Αυτό θα συμβεί κυρίως από τον επαγγελματικό τομέα και πολύ πιθανόν μια δεύτερη πηγή θα είναι η ανεύρεση δεύτερης εργασίας. Αν δείτε ό τι διαθέτετε κάποιο εισόδημα ίσως θα ήταν καλή ιδέα να προχωρήσετε  σε κάποιες επενδύσεις στο εξωτερικό. Αν πάλι διαθέτετε κάποια παλιά αντικείμενα και θέλετε να τα ξεφορτωθείτε είναι πολύ ευνοϊκή εποχή για ξεπούλημα π.χ. βιβλία. Στα αισθηματικά να είστε λίγο προσεκτικοί να αποφεύγετε να είστε εγωιστές και αλαζονικοί διότι μπορείτε να προκαλέσετε ρήγμα στην σχέση σας.

ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

Δίας στον Τοξότη | Ζώδιο ΤΟΞΟΤΗΣ  

Τοξότης - Ζώδιο Τοξότης - Προβλέψεις Τοξότης

Με τον Δία στον Τοξότη, δηλαδή στο Ζώδιο σας, θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες. Κατά κάποιον τρόπο αυτό το διάστημα θα βρείτε το νόημα της ζωής σας. Στα αισθηματικά θα έχετε την  ευκαιρία να κάνετε μια γνωριμία η οποία δεν θα έχει καμία σχέση με τις προηγούμενες και θα αισθανθείτε πολύ ερωτευμένος. Ίσως  επαγγελματικά σας δοθεί η ευκαιρία να εργαστείτε για μεγάλο χρονικό διάστημα στο εξωτερικό και θα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία για εσάς. Αν συνδυαστεί η εργασία αυτή με σπουδές  θα είναι κάτι μοναδικό για εσάς, θα είναι αυτό που αναζητάτε εδώ και χρόνια.

ρωτα το ταρωτω

Δίας στον Τοξότη | Ζώδιο ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  

Αιγόκερως - Ζώδιο Αιγόκερως - Προβλέψεις Αιγόκερως

Με τον Δία στον Τοξότη, θα προετοιμαστείτε ψυχολογικά ώστε να δώσετε νόημα στην ζωή σας το έτος 2020.Το 2019 θα είναι μια χρονιά όπου θα πρέπει να αναζητήσετε χαμένα όνειρα και σχέδια στο υποσυνείδητο σας και να τα επαναφέρετε στην επιφάνεια. Το ζήτημα είναι ό τι θα έχουν επιτυχία αλλά θα πρέπει να τα φέρετε στην ζωή. Το πρόβλημα μαζί σας θα είναι η υπερδραστηριότητα και η έλλειψη κινητικότητας. Θα σας έκανε καλό για κάποιο διάστημα να κάνατε παρέα με νεαρότερα άτομα, όπου θα μπορέσουν να σας μεταφέρουν την αισιοδοξία και παρορμητικότητα τους. Αυτό το διάστημα ευνοήστε να ασχοληθείτε επαγγελματικά με ένα αντικείμενο που σχετίζεται με το εξωτερικό.

ρωτα το ταρωτω

Δίας στον Τοξότη | Ζώδιο ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Υδροχοός - Ζώδιο Υδροχόο - Προβλέψεις Υδροχόος

Με τον Δία στον Τοξότη, θα είναι μια ευχάριστη εξέλιξη στην ζωή σας, διότι αυτό το διάστημα θα ευνοήστε να επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Έχετε περάσει ένα πολύ δύσκολο διάστημα όσον αφορά τα επαγγελματικά σας. Όπου χρειάστηκε να αποδείξετε τις ικανότητες σας, να δώσετε πολλές μάχες, να ανεβείτε σκαλοπάτι σκαλοπάτι την ιεραρχία, έχει έρθει η στιγμή να αναγνωριστεί η προσπάθεια σας  και να επέλθει η ανταμοιβή. Μεγάλη στήριξη θα έχετε και από τους φίλους σας και τον κοινωνικό σας κύκλο. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας, θα θελήσετε ίσως να προχωρήσετε ένα βήμα παραπάνω με τον σύντροφο σας και να προχωρήσετε στην απόκτηση ενός απογόνου.

ρωτα το ταρωτω

Δίας στον Τοξότη | Ζώδιο ΙΧΘΥΣ  

Ιχθύς - Ζώδιο Ιχθύς - Προβλέψεις Ιχθύς

Με τον Δία στον Τοξότη, έχει έρθει η στιγμή να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να κολυμπήσετε στα ανοιχτά. Έχετε περάσει την προηγούμενη φάση με τον Δία στον Σκορπιό την περίοδο της προετοιμασίας κυρίως στα επαγγελματικά αλλά τώρα ήρθε η στιγμή να αναλάβετε δράση και τις ευθύνες σας. Στα εργασιακά θα χρειαστείτε να διεκδικήσετε τα δικαιώματα σας και το βήμα σας και μην κάνετε πίσω. Επίσης ο βασικός κανόνας θα είναι να βάζετε όρια τα οποία κανένας δεν πρέπει να παραβιάζει. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας τις υποσχέσεις που θα δώσετε στον σύντροφο σας θα πρέπει να τις τηρήσετε να είστε προσεκτικοί δεν θα είναι πολύ εύκολο.

ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles